|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ. ![]() Nasze stadiony , nasze zasady ! http://www.youtube.com/watch?v=CgX7G...xpOo9kGcf23YLo - Bogowie Trybun
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bojkot repry - pomysł genialny w swojej prostocie - to jest coś co na prawdę może przestraszyć władze.
BTW: bardziej interesują mnie mecze Wisły niż reprezentacja i myślę że podobnego zdania jest wielu. Powód: dopisek o meczach Wisły
Ostatnio edytowane przez whistar : 14.05.2011 o godz. 00:07.
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Pamiętam jak w Kielcach na Polska-Finlandia zostaliśmy objechani przez jakichś miejscowych dziadków żebyśmy usiedli, bo zasłaniamy. Przenieśliśmy się oczywiście gdzie indziej, ale biedacy pewnie żałowali, że tak pochopnie skazali się na 90 minut niczym nieprzerwanego podziwiania gwałtu na futbolu. Zresztą, kto pamięta tę żenadę ten wie... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tak tylko pytam: czy w razie przegiecia na derbach jest opcja kary w postaci punktow ujemnych ?
![]()
DEVILS FANS HOOLIGANS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Gdybym tydzien temu powiedzial Ci ze zamkna 6 stadionow za przeklinanie to tez powiedzialbys ze pisze bzdury po 10 piwach ?
![]()
DEVILS FANS HOOLIGANS
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
MNIE OSOBIŚCIE PODOBAŁO SIE WCZORAJ ZDANIE komentującego mecz w canal plus .NAJLEPIEJ TO ZAMKNĄĆ PIŁKARZY , ZAMKNĄĆ STADIONY , I KIBICÓW I ROZWIĄZAĆ LIGE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ciekawe jaką minę mieliby wszyscy tak ostentacyjnie wypinający się na protest i wypisujący tu różne twierdzenia widzowie, gdyby zamknięto nam po meczu z Amicą stadion a Kracik w uzasadnieniu podał wulgarne okrzyki, czyli pozdrowienia dla PZPN płynące z E
.Kłania się idealnie Kafka i jego "Proces" czy też Heller i "Paragraf 22". Paranoja ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
przedwczoraj bylem wsciekly decyzja o odwolaniu oprawy i optowalbym wtedy za pustym stadionem - wiadoma sprawa - puste stadiony = naciski przez kluby , pzpn,ekstraklasa , sponsorow na nieudolny rzad - bylem w szoku ze zarzad Wisly odwalil taka maniae jednak widzialem tez Basalaja, Maskanta , zawodnikow - ktorzy z duma zawsze patrza na trybuny - nie ma co sie oszukiwac , jestesmy zdecydowanie top1 w polsce kibicowskiej i to niepodlega dyskusji a tu na karku mamy zapelnienie kolejnych 18 tyscow to latwe nie bedzie , dlatego wszyscy jestesmy na siebie skazani - nie bedzie drugiej Legi na stadionie bo zdecydowanie kazdy kibic Wisly szanuje Cupiala i zapewne ma dlug wdziecznosci do niego za wspaniale chwile .
Dobrze sie stalo jak sie stalo ze doszlo do poruzumienia Basalaj-SKWK - choc mimo iz nie zgadzalem sie wczesniej z SKWK to w tym protescie poparlem ich w 100% . Teraz bedzie tak : na Poloni bedzie doping z pod stadionu bo jajoglowi zamkna stadion za jakis okrzyk na rudego - potem bedzie feta na rynku a od nowego sezonu wróci wszystko do normy bo dziura budrzetowa i sytuacja rzadu bedzie taka katasrofalna ze nawet prowokacjami kibicowskimi tego nie przykryja wiec odpuszcza. Jutro łezka sie zakreci na pewno i zal ze musze siedziec 2000km od Reymonta - do zobaczyska na pucharach w europie zachodniej. Pilka nozna dla kibicow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Do zorientowanych: czy po spotkaniu zarządu z SKWK i wyjaśnieniu kilku spraw jest możliwe użycie oprawy która miała być na Lechu teraz w meczu z Cracovią ?
Jeżeli Wisły nie obowiązuje w tym meczu ogólnopolski protest kibiców i będzie prowadzony doping to i oprawa powinna być !
Ostatnio edytowane przez heoij : 14.05.2011 o godz. 08:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czytam czytam i oczom nie wierze.
Wygląda na to że patrząc na większość waszych wpisów że żyjemy w Kraju gdzie można bić, kopać, szkalować, wyzywać, niszczyć rozwalać bo mamy wolność słowa. Wolność słowa stwierdzenie klucz. a wszystkiemu winny Tusk - jak zamykano wcześniej nasz stadion to nikt jakoś nie protestował a tu nagle protestujemy bo Lechowi i Legii zamknęli stadion. Powiem teraz coś za co zostanę oczywiście zlinczowany ale to już norma że w naszym Kraju można j...ć braci Twierdzę że zamykają i powinni zamykać do bólu aż wróci normalność. Stadion jest od kibicowania a nie od niszczenia, rozwalania, bicia kopania i polityki Oprawy ślicznie, pięknie ale dotyczące piłki i klubu któremu się kibicuje. Jak ktoś ma problem polityczny to niech napiszę petycje i niech się pod nią podpisze jeśli ma odwagę. Ja chodzę na Wisłę od 20 lat i nie raz dostałem po głowie i w pudełku mam na pamiątkę milicyjne filcowe kulki ale czasy się zmieniły i niestety chamstwa i bandytyzmu ja osobiście mam już dość. Jeśli ktoś każdemu z was na ulicy powiedziałby że jest k. ch. Ż...m to albo dostałby w ryj za co pewnie ponieślibyśmy konsekwencę albo wylądowałby w sądzie za zniesławienie. a zresztą większość i tak wie lepiej i przypuszczam że wcześniej czy później i tak pseudo polityka i manipulacja wygra i nasi piłkarze będą słuchać odbijający się echem głos trenera na pustych trybunach. Bo winny jest Tusk |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja czekam tez na jasna reakcje wszystkich klubow i ich oswiadczen jadacych rowno po decyzji wojewodow - licze tez na zajebiste odszkodowania dla Lecha , Legii, Slaska, Zaglebia i Widzewa za zamkniecie stadionow .
Tak samo licze ze tego debila kopiacego kamerzystkę ostro pojada bo to debil nie z tej ziemi !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
"Kończymy z tanimi biletami, bo mieliśmy przez to same kłopoty. Teraz wejściówki będą droższe, bo chcemy, żeby na mecze przychodziły całe rodziny - tłumaczył Grzegorz Lato."
HAHAHHAHAHAHAHAHA!!!! CAŁA RODZINA NA MECZ POLSKA-FRANCJA? TO PRZECIEŻ TRZEBA DAĆ OD 500-1000 PLN. Ja tam .......e PZPN, kadrę i to całe Euro. Interesuje mnie tylko Wisła!!!!!!!!!! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
robin hood, jak najbardziej zgoda, że bandytyzm powinno się tepić - czy to na stadionie czy gdziekolwiek indziej. Aczkolwiek nie może być tak, że za wybryki garstki osób każe się tysiące niewinnych. Cała akcja - tak, w istocie - jest winą:
primo - policji, która jest nieudolna, bo nie potrafi wyłapać garstki zadymiarzy secundo - Tuska, który zamiast zadbać o to by policja była kompetentna (jako premier!), to woli zrobić pokazówkę, która w dłuższej perspektywie nic nie zmieni, z wyjątkiem sondaży wyborczych. Czasy, owszem zmieniły się i chwała Bogu. Szkoda tylko, że ciągle zdarza się stosowanie metod z epoki poprzedniej - tj. odpowiedzialności zbiorowej. Co gorsza: jest na to społeczne przyzwolenie... ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
masz rację ale... to co się dzieje jest winą: primo - organizatorów którzy pozwalają łamać prawo i kolesie w kominiarach chodzą po stadionie uniemożliwiając identyfikację a dopiero potem policji bo nie może ich skutecznie wyłapać (zobaczymy jak to teraz będzie bo chyba ambicjonalnie do tego podeszli) secundo - rządów Polski od 20 lat bo żaden z nich nie zrobił nic żeby Policja była kompetentna a dopiero potem Tuski. Pytanie zasadnicze czy istnieje inna możliwość próby rozwiązania problemu bo ja się nie spotkałem z propozycją kibiców żeby ten problem rozwiązać spotkałem się natomiast z oskarżeniami i próbami eskalacji tego problemu przy jednoczesnym zasłanianiu się wolnością słowa i polityką a co do dziennikarzy to ten sam dziennikarz dziś mówi że nie zamykać a jutro będzie jechał po stadionowych bandytach i wołał zamykać zamykać |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Poczekajcie wszyscy zwolennicy takiej walki z chuliganami jak rozdanie medali będziemy oglądać w tv(po derbach jestem pewny ,że zamkną nam stadion po to żeby nie musieć robić przemarszu i fety na krakowskim rynku ). Zobaczymy co wtedy napiszecie! Jak nasz rząd z wszystkimi sprawami walczy tak nieudolnie jak z POJEDYŃCZYMI OSOBAMI ROZRABIAJĄCYMI to ja już się martwię o gospodarkę naszego kraju! Wiele osób pisze ,że solidaryzujemy się z bandytami z Legii i Lecha a ja myślę ,że walczymy o swoje prawa a nie bronimy ich zachowania w meczu pucharu polski! Zresztą tak jak napisałem w pierwszym zdaniu zobaczymy jak na to będziecie patrzeć gdy mecz z Polonią będziemy oglądać przed tv
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 14.05.2011 o godz. 09:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Przecież jak nam zamkną stadion na Polonie, to zbierzemy się pod stadionem, proste.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dla niektórych wszystko jest proste, dopóki tej prostoty nie odczują na własnej skórze. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Huj z derbami, zresztą co to za derby bez kibiców gości. Tak jak mówi gość z Poznania, my mamy derby zaraz ktoś będzie miał mecz o utrzymanie. Jesteśmy łamistrajkami w oczach kibicowskiej Polski. Płakać będziecie dopiero po meczu bo na 99% zamkną nam stadion za JŻS albo nawet k**** pokonamy
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wisla dolaczy do protestu po meczu z Cracovia... Dziwna sprawa no ale coz
Nie potepiam nie pochwalam - wstrzymuje sie od glosu ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Aby do konfliktu z E nie doszło, nie wchodzić na stadion, prowadzić doping pod trybuną. To miałoby większy wydźwięk. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
1. Całe E zobaczy przeciwko czemu protestowaliśmy 2. Odbije się to szerokim echem w mediach i miejmy nadzieje otworzy co poniektórym oczy 3. Może rozpocznie MERYTORYCZNĄ dyskusję na temat zamykania stadionów a wtedy Donald i jego wojewodowie będą musieli sie bardzo tłumaczyć |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie chcę wiele tu pisać by nie zaognić kłótni, powiem tylko, że w 100% popieram Worcestera i _gilardino_.
Piszę to by jedynie po to by panowie z innych rejonów kibicowskich Polski widzieli, że na tym forum mamy nie tylko pokemonów. PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
My już milczeliśmy na meczu z Lechem! Derby to derby ! Zresztą ta forma protestu jest idiotyczna bo wymierzona przeciwko własnych piłkarzy! Klub ma kase z biletów-jest zadowolony a Donek ma ciszę na stadionie - też jest zadowolony!
Ostatnio edytowane przez Kibic_1906 : 14.05.2011 o godz. 10:31.
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|