|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ja modle sie o spadek arki (koniecznie z ostatniego!) oraz Polonii B.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wlasnie jak to jest z tym mianem Najbardziej Utytułowanego Klubu Jesli zdobedziemy 13 a pozniej (oby) 14 tytuł to kto i jak to zlicza ze mowi sie ze to my niby im bedziemy ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
||
Posługuję się tym linkiem http://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzo...ce_no%C5%BCnej Ruch i Górnik mają po 14 tytułów, my mamy 12. Ale my mamy 13 tytułów wice-mistrza, a Ruch i Górnik odpowiednio 5 i 4. Gdy my będziemy mieli 14 tytułów, to będziemy lepsi zdecydowanie w ilości drugich miejsc, a tym samym będziemy najlepszą drużyną w historii Ekstraklasy. Dlatego tak mi żal mistrzostwa z poprzedniego roku, zwłaszcza że dla mnie jest to nawet ważniejsze, niż awans do LM (może dlatego, że się przyzwyczaiłem, że go nie ma).
Ostatnio edytowane przez Sędzia : 13.05.2011 o godz. 23:06.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ale trudno - nie ma co wracać do tych okrutnych chwil. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() Taką Legię jak tą z drugiej połowy chciałbym oglądać zawsze. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Panowie, nie zapędzajcie się, możliwe że jakby nie główka Jopa to mielibyśmy dalej burdel organizacyjny, Stan dalej jadłby ryż za wielkim murem, Maaskant biedował w Bredzie, a Basałaj siedział w Ekstraklasie.
Nie wykluczone jest również dalsze męczenie buły z Kasperczakiem ("za zasługi"), a liga uciekałaby coraz bardziej. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ruch może zawsze grać na Śląskim, który mimo wszystko będzie i pojemny, i nowoczesny, a Górnik ma już zaklepane finansowanie na trzy trybuny swojego świetnie prezentującego się na wizkach stadionu. Ja tam obu tym klubom życzę dobrze, oby tylko finansowo wyszły te drużyny na prostą, bo są to charakterne ekipy, drużyny zasłużone dla naszej piłki, z kibicami, a Śląsk (region) zasługuje na to, aby posiadać drużyny bijące się o mistrza kraju. Zresztą byłoby to pożyteczne zjawisko dla całej naszej ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Ale za zaangażowanie, zorganizowanie obrony i za wytrzymałość dostają ode mnie po punkciku. ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czyli Vrdoljak i Borysiuk nie zagrają z Wisłą, tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale przed meczem z Wisła straciliscie najlepszego pilkarza - Vrdoljaka.
Ale nie kazdy potrafi przez 30 minut grajac w 9tke nie dac sobie strzelic gola. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jaga wczoraj pokazala jak nie powinno sie grac w przewadze.
Nie wiem jaki jest sens grajac 11 na 9 wrzucac pilki w pole karne w momencie gdy druzyna przeciwna gra ultra defensywnie. Wy ciagle o tym "drwalu" Borysiuku ? No macie racje, polamal jednego, kilku poprzestawial, taki jest sport. Wczoraj zachowal sie frajersko przy pierwszym zoltku, tylko tyle moge powiedziec ![]() W meczu Legia Wisla pewne sa dwie sprawy: 1) Nasza obrona to bedzie eksperyment totalny 2) Wisla nie zagra juniorami nawet jesli ( co przewiduje ) po wygranej z Cracovia bedzie juz oficjalnie mistrzem. PS: Fajne starcie Komor-Skaba ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
BTW, Skorża powiedział przy okazji newsu, o zainteresowaniu Legii maltańczykiem z ferencvarosu takie zdanie: "Ja bym Cabrala zostawił, bo ma wielki talent i poczynił ogromne postępy. Za pięć lat byłby gwiazdą polskiej ligi " Facet już ma 24 lata, on by go kupił za 3mln zł i dałby mu 5 LAT na aklimatyzacje! ![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
, ale jeżeli Wisła wygra w niedzielę z Cracovią to zostanie najbardziej utyułowaną drużyną w historii ekstraklasy gdyż wygra ją po raz 14 - nie zapominajmy o roku 1951 i wygranej lidze, ale nie mistrzostwie Polski. Natomiast dopiero w przyszłym roku mamy szansę zostać najbardziej utytułowaną drużyną w historii mistrzostw Polski.http://historiawisly.pl/wiki/index.php?title=Sezon_1951_%28pi%C5%82ka_no%C5%BCn a%29 Powód: link
Ostatnio edytowane przez Tomek_06 : 14.05.2011 o godz. 09:50.
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Vladimir Weiss bedzie na meczu Legia Wisla i ogolnie potwierdzil ze ma propozycje z Legii. Maciek jest praktycznie juz zwolniony wiec ciekawe gdzie teraz wyladuje, stawiam na Lecha
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Weiss w Legii brzmi jak kompletne s-f, ale jeśli faktycznie zostałby trenerem waszego klubu to byłoby ciekawie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Liczy się tytuł Mistrza Polski. I tylko ten tytuł. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pozytyw z meczu Legii z Jagą jest taki,że drwal nie załatwi nam kolejnego zawodnika. O ile ten Vrdoljak gra twardo to Borysiuk gra brutalnie. W ogóle za co ten gość ociera sięo kadrę to nie wiem.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
a to już im wystarczy żeby sie włączyć na serio w rywalizacje o mistrza ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mimo wszystko Maciek może wyjść z twarzą z tego sezonu. Puchar Polski i szanse a pierwszą trójkę w lidze. Z pewnością będzie kilku amatorów na takiego trenera. Trzeba przyznać też, że kondycyjnie drużyna jest rewelacyjnie przygotowana. To co było za sztangi to wołało o pomstę do nieba. A tak psioczyliście na tego włoskiego trenejro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Widać wyrobił się jak majty w kroku
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() Jak tam Wasza obrona obecnie wygląda? ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Uraz Astiza to typowy uraz meczowy, Choto odnowila sie kontuzja i to dzieje sie od czasow Urbana. Druzyna lepiej wyglada wydolnosciowo i to widzi kazdy. Nie jest jednak problemem zeby dobrac innego speca bo tych jest multum. Co do Weissa i s-f z jego zatrudnieniem to nie zgodze sie. Dostanie konkretna kase,bedzie mial mozliwosc pokazania sie w pucharach i sam wyrazil zainteresowanie. Skoro jego chca i on chce to gdzie tutaj jest s-f? PS: Co do Muchy to nie ma szans. Wybral i musi sie tam kisic.... Mozliwe ze mogliby go wypozyczyc ale to jest juz raczej s-f ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja mimo wszystko stawiam na Jage - w Lechu już są ugadani z Probierzem pewnie. No chyba, że nie puszczą Probierza w Jadze, ale to by było ... dziwne.
|
|
|