|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ech, ja wiem że Legia broniła się całym składem, ale sytuacjeJaga i tak miała takie, że tylko sobie zawdzięczają brak 3 punktów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dobry wynik. Niestety tylko w Białymstoku ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jagiellonia leszcz!
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Legia tym remisem przegrała definitywnie Mistrza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jagiellonia cieniutko. Mając taką przewagę liczebną. Szkoda. Co do Cracovii to pewnie się utrzyma. Jak nie tak to przy zielonym stoliku.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A może już emocjonalnie nie wytrzymali widząc,że piłkarze cisną postanowili ich dopingować ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak narazie Polonia ma 27 pkt a Cracovia 26 i po tej kolejce to się nie zmieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jagiellonia 33 strzały i tylko 6 celnych. 0 goli. Masakra...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No ale mozna powiedziec, ze dzisiaj Skaba odkupil swoje winy bo gdyby nie on w 2-3 sytuacjach to by Legia przegrała. Ten jeden strzał co wyciagnał rece do przodu i złapał pilke (jak Pareiko w meczu z Jagiellonią) - mistrzostwo jak to powiedział Mirek Szymkowiak.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
jutro, pojutrze...
Królowie wygrywają... Królowie pierwszą trójkę mają ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Żałuję, że Skaba nie złapał czerwieni za przedłużanie pod koniec spotkania.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Żartujesz. Młody, zdolny, pewny - macie bramkarza na lata. Podobnie jak i trenera.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ze na pozostanie w Ekstraklasie w innych klubach moze poza Żytko i Radzewiczem nie maja co liczyc A w Arce to jest za przeproszeniem taki rozpidziaj, że sie zdzwie jak do konca sezonu wiecej niz 3 punkty zdobeda Co do Legi to myśle, że Skorża i piłkarze walecznymi sercami pokazali że zasługuja na pozostawienie ich na przyszły sezon ![]() W komplecie. ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym tak szybko nie skreślał Korony jeśli chodzi o szanse na spadek. Mają niekorzystny bilans z Cracovią i z Arką. Jutro Arka może wygrać i podgonić Koronę.
Korona w 3 ostatnich kolejkach gra: Jagiellonia - wyjazd Górnik - dom Amica - wyjazd Może się zdarzyć, że zdobędą nie więcej niż 1-2 punkty w tych 4 spotkaniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Tyle, że w Arce się skład sypie. Wyjechał juz bramkarz i z kimś tam są jeszcze jakieś problemy teraz. Na moje to właśnie Arka i Bytom spadną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niesamowite, jak ważne 4 pkt zdobył Górnik w końcówkach ostatnich meczów. Dzięki temu są o zaledwie punkt za Legią i jeśli tak dalej pójdzie to mogą spokojnie powalczyć jeszcze o puchary. Szacunek dla Adama Nawałki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podobnie jak na tym żeby Wisła została mistrzem.
Craxa się utrzyma, to pewne. Zresztą co tu gadać, na wiosnę są jedną z najlepiej grających drużyn. Gdyby od początku sezonu prowadził ich Szatałow byliby pewnie w pierwszej piątce. Obiektywnie patrząc to wypada się cieszyć, że Bytom wyleci do I ligi. Wieczna bieda, żałosny stadion, ten klub od wejścia do Ekstraklasy kompletnie nic do niej nie wniósł. Wylot mam nadzieję na amen. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto tu nie ma problemów pod koniec sezonu.
Korona - najgorsza drużyna wiosny, po zmianie trenera, 6 punktów w 11 spotkaniach /ma licencję/ Arka - drużyna w rozsypce, bramkarz wyjechał i spakował manatki, 8 punktów na wiosnę /ma licencję/ P. Bytom - kiła i mogiła, infrastrukturalnie i sportowo II liga wita, 10 punktów na 12 spotkań /nie ma licencji/ Cracovia - sportowo nie jest źle, finansowo ledwo zipie, 18 punktów na wiosnę /ma licencję/ Górnik & Ruch - problemy finansowe i brak licencji, infrastruktura zatrzymała się w latach 70-tych A kto do tej ekstraklasy może wejść? ŁKS który ledwo wiąże koniec z końcem? Czy stosunkowo biedne, ale ambitne Podbeskidzie. W przypadku braku licencji to ani Flota, ani Sadencja nie mają szans na dostanie licencji.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 13.05.2011 o godz. 21:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Dziwne, zamiast spróbować wypromować 2-3 młodych zawodników, jak to robi Ruch to sprowadzaja wagony miernot. A ta swoją droga to dla Jeża widziałbym miejsce miedzy Wilkiem/Sobolem a Meliksonem ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
1) należy im się za przekręt z ŁKSem 2) a jeszcze bardziej za to, że gdyby nie derby w tamtym sezonie i główka Jopa, to właśnie w niedzielę Wisła zostałaby najbardziej utytułowanym klubem w historii polskiej Ekstraklasy. Wiem, że sami sobie tą krzywdę zrobiliśmy w tamtym sezonie, ale jakoś tak łatwiej Cracovię za to obwiniać ![]() Co do tego kto spadnie, to wolałbym, żeby Arka została. Ostatnio nam się dobrze z nimi gra na wyjazdach, zawsze lepiej mieć takie drużyny w lidze.
Ostatnio edytowane przez Sędzia : 13.05.2011 o godz. 21:51.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|