|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Staruch ma zakaz stadionowy, który powinien być respektowany na wszystkich stadionach - właśnie to się powinno zmienić. Mam nadzieję, że kiedyś to zrozumiesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Wiesz na jakie mecze Staruch mial zakaz? Widac nie wiesz wiec na cholere sie udzielasz? Nie mial zakazu wiec sobie na meczu byl i mial do tego prawo. Dostal pozwolenie bo mial do tego prawo. Wlasnie gdyby mu nie wydali biletu to by to prawo zlamali. Polecial gosc ktory respektuje prawo bo chodzilo o Starucha? Macie swoje Panstwo Prawa i Donka z kolesiami. Widze najwieksi znawcy i gieroje gowno wiedza a sie wypowiadaja jak fachowcy.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 13.05.2011 o godz. 11:29.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Rzymie to jednak jest bezpiecznie, nie to co w zaściankowym Krakowie:
http://www.igol.pl/article,10744.html http://www.manusite.pl/index.php?co=...nosci&id=16632 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Uważam że S miał wielki udział w organizowaniu dopingu na PP co nie jest przecież jeszcze zakazane. Jeszcze można na meczach głośno krzyczeć, z wpisów osób będących na meczu dowiedziałem się też, że nawoływał do powrotu na trybuny. Uważam że wbiegli na murawę za wcześnie, ale pamiętam tego typu świętowania u nas, gdzie też wszyscy stali już przy liniach bocznych. Jedynie w tej kwestii mogę się z Tobą połowicznie zgodzić. W każdej innej wolałbym abyś wcześniej dokładnie zapoznał się z tematem o jakim piszesz, dotarł do faktów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak widać nawet ludzie wysoko postawieni w SKLW mają zerowy wpływ na to jak się zachowuje kibolstwo. Co pokazuje, że dotychczasowa droga tzw. współpracy nie zdaje egzaminu. Czas na respektowanie prawa. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Rece opadaja... Wg prawa MIAL PRAWO BYC NA MECZU. Czy Ty w ogole wiesz o czym piszesz? Pograzasz sie z kazdym postem i brniesz w ignorancji. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie wszystko się rozbija o to, że według prawa miał prawo być na tym meczu. Zgodnie z przepisami, zgodnie z prawem!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż mogę więcej powiedzieć. Byłem i widziałem i kibiców Romy w szalach i kibiców Lazio w szalach.
Kwestie terytorialne nie mają znaczenia, człowiek bezpieczny powienien być wszędzie. Mam pretensję do PZPN - wyraziłem je w pkt. 3 wcześniejszego postu. Niestety rak toczy całe środowisko piłkarskie (nie wyłączając kibiców), stąd moje przyzwolenie na środki nadzwyczajne |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
E: z mojej strony koniec. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Media tak uwielbiają pisać o tym, jak to "kibice Legii wbiegli na murawę" a potem "kibole zdewastowali stadion" już nie wspominając za bardzo o tym, że kibiców Legii tam za bardzo nie było. A potem ktoś taki jak Ty pisze, że "SKLW nie upilnowało". No faktycznie hańba i zdrada o poranku, wbiegli na murawę, a potem z niej zeszli, zbrodniarze. Weź znajdź mi chociaż jedno ujęcie, jedno zdjęcie, jeden filmik, na którym kibole Legii robią burdę na stadionie w Bydgoszczy. EDIT: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Sartre : 13.05.2011 o godz. 11:45.
![]()
Legionista
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma zakaz stadionowy, więc na mecze nie powinien chodzić. Kropka.
Guzik mnie obchodzi, że dostał go w innych rozgrywkach. Powtórzę - nikt nie zabrania organizatorom meczów w Polsce wymieniać się informacjami o zakazach stadionowych. To, że S. (z pomocą policjanta) się tam dostał nie jest sytuacją normalną i nie pownno być akceptowane |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Gdyby człowiek bezpiecznie był wszędzie to na świecie panował by pokój(Tobie to trzeba prostymi środkami tłumaczyć choć nawet one nie pomagają) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Niestety ale protest polegający na braku dopingu czy też opuszczaniu stadionów kompletnie nic nie da. Co więcej Tuskomatoły będą się jeszcze cieszyć, że jest cicho. Protest musiałby się przenieść na ulice miast. (oczywiście nie chodzi mi o jakieś rozróby) Inne wyjście to upadek tego skompromitowanego rządu i zmiana na inny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
oraz link: http://www.sport.pl/pilka/1,65045,95...a__ale___.html Chociaż pewnie zaraz usłyszę, że skoro na Wybiórczej to musi być nieprawda Powtórzę - nikt nie zabrania wymieniać się i respektować wzajemnie zakazy stadionowe. Mam nadzieję, że lenistwo i tumiwisizm organizatorów rozgrywek piłkarskich w Polsce się niedługo skończy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Oczywiscie nie ma zadnego znaczenia , ze Staruch nic zlego na tym meczu nie robił . Nie miał się tam prawa(akurat w tym przypadku jak najbardziej miał)pojawić i już. Pozytywizm pełną gębą . Jak Ci prawnie nakażą urąbać sobie prawą rękę , to tak zrobisz.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 13.05.2011 o godz. 11:53.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Protest to protest i nie możemy się wyłamywać, choć ja bym wolał, żeby na takim meczu doping był.
Trzeba jechać po rządzących i pzpn...W C+ na pewno będą z tego powodu płakać i zostanie to zauważone. Wisłę można dopingować w przerwie, przed meczem i po nim... Nie wiem jakie są możliwości wniesienia oprawy, która miała być na Lechu? Szczerze mówiąc mam gdzieś to co "każe" klub... Oprawa powinna zostać zaprezentowana, a jak zamkną stadion to przyjdziemy pod. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Koniec tematu, a prowokator ląduje na liście ignorowanych. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przebywanie na meczu wbrew zakazowi stadionowemu jest złamaniem regulaminu obiektu - a przez to złamaniem obowiązującego prawa. Czy Wam się to podoba, czy nie. Tumiwisizm i lenistwo klubów i PZPN mam nadzieję się skończy, bo wpuszczanie na stadion osób karanych zakazem stadionowym jest proszeniem się o kłopoty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakaz stadionowy może orzec jedynie Sąd ... nie ma wyroku więc S może bywać. Prościej już na pewno się nie da. Zakaz klubowy to nie to samo co zakaz stadionowy!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
2010 ![]() 2011 ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
zybert i crazykaro do ignorowanych i wreszcie mi przestało ciśnienie skakać dzisiaj - to był dobry pomysł.
Studio ma rację, mimo że Poznaniak, już od ok. miliona stron mu (zybertowi) się tłumaczy do znudzenia na wszelkie logiczne sposoby, co i jak, a koleś sam sobie zaprzecza. Rozumiem, że można się nie zgadzać z tym bojkotem, ale kolesia, który nie rozumie, co się do niego mówi, po prostu olejcie. A co do bojkotu, to apeluję o spokój przynajmniej do oficjalnej decyzji Stowarzyszenia dot. dopingu. ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja tak apropo rac.
Czego my oczekujemy od rządu czy kogokolwiek (nie wiem dokładnie kto zabrania) skoro nie umiemy się tym posługiwać? No niestety, ale jak mamy mieć pozwolenie na race w trakcie meczy jak jacyś debile nimi rzucają na boisko czy po trybunach? Nie chcę nikogo obrazić, ale nie wiem jak można inaczej nazwać ludzi, którzy się rzucają czymkolwiek innym niż śnieżki w zimie... -,- Ja jestem jak najbardziej za racami, bo to zawsze urozmaica oprawę, daje piękny efekt, ale niech się za to biorą osoby normalne! Do szału mnie to doprowadza, że te osoby, które uważają race za bezpieczne i walczą o nie pokazują zaraz, że jest zupełnie inaczej. Potrafi mi ktoś wytłumaczyć tę sprawę? ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
podałem przykładowo Lech / Wisła / Legia.
Wisła jest nie ważna - ważne jest dla Was żeby kibole dalej rządzili stadionami... powiedźcie to wprost, ale nie uprawiajcie hipokryzji, że" tusk, prawa człowieka, itp...." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|

|