|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie. Podczas wczorajszego meczu widziałem, że przed trybuną G jest to parking. On jest dla vipów?czy ogólnie dostępny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
gdzie znajdę najnowsza czołówke ligi+extra?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zabieram sie z zamiarem odwiedzin Polski na wakacje gdzies po +/-10 latach i myslalem obskoczyc przy okazji do Pragi w Czechach. Jak to wyglada z przejazdem z Krakowa? Samolot/pociag/samochod. Co sie najbardziej oplaca? Generalnie patrzylem na ceny biletow na przelot i wygladalo to calkiem przystepnie, ale jakie sa mniej wiecej koszt przejazdu (i czas podrozy) samochodem/pociagiem?
Z gory dziekuje za pomoc. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Proud na pw się odezwij (studiuje ang.)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Koszt przejazdu zależy już od tego czym będziesz jechał, plus winietka na czeski autostrady 10 dniowa 55 złotych, lub miesięczna 72 złote. Inna sprawa, że w zasadzie polecałbym chyba pociąg. W samym centrum jest zakaz parkowania dla nie rezydentów - musisz sobie to wykupić, bądź zaparkować na prywatnym parkingu. W Pradze mają świetną komunikację - oprócz metra, tramwaje - jeżdżą tak często, że na rozkładach masz rozpisane tylko niskopodłogowe, pozostałe jeżdżą co 3-4 minuty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wiadomo coś o pamiątkach przed meczem derbowym bo coś nie mogę znaleźć informacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam pytanie ,jak wyglada sprawa ORANGE na platformie CYFRA +,z tego co slyszalem od nowego sezonu nie maja juz dostepu do meczów ,tak? bo place za to 10 a do niczego nie sa mi oprocz meczow potrzebni i chcialem ewentualnie zrezygnowac
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dzwonisz na infolinię i rezygnujesz od czerwca.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Również polecam pociąg, np. do Cieszyna PL, spacer do Cieszyna CZ. następny do Pragi tanio i szybko. W Pradze opłaca się kupić dzienny bilet i jeździć wszystkim co jeździ... no i pić piwo ile wlezie! ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Co do Cieszyna PL to polecam busa zamiast pociągu.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
orientuje sie ktos w jakiej cenie beda bilety na mecz Wisła-Polonia W .. czy takie jak na TOP mecze ceny czy normalnie zwykłe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
Proszę bardzo za oficjalną stroną klubu: Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
[email protected] dla przykładu, połaczenie Katowice - Ostrava ( około 150 km ) kosztuje 60 zł , II Klasa, studencki. Bez miejscówki ( kosztuje około 4 euro ). Przypuszczam, ale mogę się mylić że pociąć z Krk do Pragi jedzie przez Katowice ( krk -> ktc 10 zł ), więc w ok. 150 zł powinieneś się zmieścić w jedną stronę. Ale jak Ci odpiszą, daj mi znać, dobrze mieć rozeznanie. ile kosztuje bus do Cieszyna Polskiego ? I ile jedzie ? z 2 h ? Powód: Lupo
Ostatnio edytowane przez małpa : 14.05.2011 o godz. 00:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^Raz jeszcze dziekuje. E-mail wyslany... teraz czekam
edit. No i juz wszystko wiem: Cytat:
Ostatnio edytowane przez northrop : 14.05.2011 o godz. 06:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Kraków-Cieszyn chyba 16 zł kosztuje bus,a czas jazdy ok. 3 godzin.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szukam Szewca, który prócz naprawy obuwia, czyści obuwie jest w Krakowie taki?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie w środę przed meczem z Lechem zgubiłam legitymacje studencką gdzieś w okolicy błoń czy ktoś może jej przypadkiem nie znalazł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jakie tramwaje i autobusy dojezdzaja na Wąwozową
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Google gryzą jak zwykle ?
http://krakow.jakdojade.pl/ Na przykład tramwaj linii numer 4 bądź autobus linii numer 138. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
138, 142, 4
lub 1,5 i wysiadasz na Wiaduktach ![]()