|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jesli wygramy z Cracovia to ZAPEWNIAMY sobie juz nawet czysto matematycznie mistrzostwo prawda
pieknie sie to ulozylo |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Heh 53ptk daje Mistrzostwo masakra
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Może się ułożyć tak, że w pucharach zagramy my, Śląsk i Lechia
+ Legia oczywiście |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy wiadomo ile C+ ma zapłacić za ligę?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kulisy polskiego piekiełka http://www.fanslask.pl/?p=5752
![]()
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kurcze, poszedłem spać przy stanie 2:1 dla Korony i miałem tylko nadzieję, że Lechijce uda się wyrównać, a ty proszę, wygrała. Brawo dla Braci!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Z tą Lechia to coś niesamowitego...Tak wogóle kto by się spodziewał że na trzy kolejki przed końcem będzie nam się szykować pasjonująca walka o brązowy medal - Jaga,Śląsk,Lechia,Legia,Ruch,Polonia,PGE,Górnik,Le ch.Żeby tylko jakiś "fryzjer" się nie znalazł bo stawka jest wysoka.
A co do Wisły - czas poważnie myśleć o wzmocnieniach aby się nie kończyło w pucharach jak ostatnio. ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak a propos Fryzjera... oglądałem wczoraj powtórkę meczu Polonia B. - Sąsiadka i odniosłem wrażenie, że sędzia robi wszystko żeby "czerwona latarnia" przeszła w inne ręce. 3 (!) niepodyktowane karne dla Polonii Bytom, nieco zamazuje fakt że w końcu obie drużyny miały po jednym (słusznym) karnym... ale karny dla Polonii B. był podytkowany w momencie, gdy Cracovia była już "bezpieczna", a sędzia tym samym wybielił twarz i może powiedzieć, "no jak, przecież odgwizdałem jedenastke Polonii"... Śmierdzi machlojami Profesóra.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.05.2011 o godz. 08:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dobra, dobra, dla was każdy kontakt fizyczny w polu karnym waszej sąsiadki, to powinien być karny
Bez przesady ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Oglądając ten mecz odniosłem jednak inne wrażenie, wam się wydaje że faworyzował Cracovie, a ja jestem niemal pewien, że ten pan był po prostu mega słaby. Jak 90% naszych sędziów. Oni nie muszą brać w łape żeby sędziować źle. Wystarczy że robią swoje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Stempniewski w L+ sam powiedział , że sie 3 karne należały a on w krytyce sdecyzji sędziowskim jest baaaaaaaardzo wstrzemięźliwy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nawet obiektywni goście z C+ (w tym Krzysiu Przytuła i Sławek Stępniewski) stwierdzili, że powinny być 3 karne dla Polonii Bytom...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Cytat:
Tak samo mecz poniedzialkowy no aletu pojawia sie konflikt interesow bo Canal+ czesto o 21 pokazuje Premiership wiec pewnie chodzi o to zeby mecz Ekstraklasy skonczyl sie wczesniej. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Po wczorajszej wygranej Lechii fajnie by było jakby był remis w starciu Jagiellonii z Legią. To by zaogniło walkę o drugą lokatę jeszcze bardziej. Dzieje się dzieje.
Nieźle. Cała Europa będzie mogła oglądać w poniedziałek starcia tytanów z Polski. Dość ciekawy to ruch ze strony Eurosportu. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Nie, to jest Eurosport 2 - w tym czasie w kazdym kraju emitowane sa programy lokalne.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ich strata![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
O czystości tego meczu i pana sędziego niech świadczy ostatnia sytuacja w meczu. Wrzutka w pole karne pasków, sędzie gwiżdże faul w ofensywie piłkarza Polonii żeby się przypadkiem coś tam nie urodziło z tej wrzutki. Ale pan szulc to dobry sędzia... Dramat. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawie jak będzie z transmisjami dla posiadaczy cyfry plus ale bez canal+ tylko z orange sport? Kurna chyba nie będe musiał płacić podwójnego abonamentu aby mieć canal+? Nie dość że na orange sport zawsze puszczają mniej ciekawe mecze to jeszcze kanał wogóle nie będzie miał meczy od nowego sezonu...
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sasal zwolniony
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Niejaki Astiz do konca sezonu kontuzja. Czyli para stoperów Vrdoljak-Komorowski staje sie parą etatową
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Cały sezon sprawia nam tyle radości.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dobra, już dobra
Astiz w meczu pucharowym złamał żebro, więc to nie jest sprawka naszego znachora No i dodatkowo Komorowski z Vrdoljakiem zaskakująco dobrze sobie radzą. Nie będzie wam do śmiechu, jak w przyszłym sezonie Vrdoljak się przekwalifikuje na środkowego obrońcę i będzie się od niego bezskutecznie odbijał Genkov* ![]() Tak nawiasem mówiąc, Skorża coś tam przebąknął, że być może na miejscu pauzującego za kartki Rzeźniczaka na prawej obronie zagra nie Jędrzejczak, nie Kneżević, ale... Manu! (co w opinii niżej podpisanego nie jest wcale głupią decyzją, zresztą dosyć często powtarzały się w internecie komentarze, że to lepszy boczny obrońca by był, niż skrzydłowy).* a potem jak sędzia nie będzie patrzył, to Vrdoljak go podepcze, no bo czemu nie ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A jednak także w innych krajach będzie transmitowana Ekstraklasa w Eurosporcie. Fajna sprawa
![]() Cytat:
|
|
|