|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czy wczorajszy protest byl wyrazem solidarnosci z bracmi z Warszawy i Poznania?
Czy szeroko pojeta wladza ma jakies ale w stosunku do Wisly, jej kibicow? Czy wczorajszy protest byl odpowiedzia na jakies prowokacje rzadowe w stosunku do kibicow Wisly? Sport to jest sport i powinien byc trzymany jak najdalej od polityki, o ile jestem w stanie zrozumiec ze druga strona czasem chce cos ugrac, zbic kapital na wydarzeniach sportowych, tak nie jestem w stanie pojac dlaczego kibic przychodzacy na stadion i majacy 2 godziny zeby odreagowac od tego co sie dzieje na okolo sam dobrowolnie babra sie w polityke... Nie moge sie pogodzic z obrazaniem kibicow ktorzy byli na stadionie wielu z nich bylo na Wisle po raz pierwszy zadajcie sobie teraz pytanie czy wroca... zapomnialem z reszta co was to obchodzi przeciez Wisla to WY Moje zdanie - stadion DZIS nie jest miejscem do protestow antyrzadowych (nie te czasy) chcecie robic manifestacje zapraszam na wiejska do Warszawy, doliczycie sobie wyjazd. Kumaci z G kumacie: "Zły to ptak, co własne gniazdo kala" radze przemyslec. P.s. Jak czytam ze Staruch nic nie zrobil... zycze zeby ktos autorowi tej wypowiedzi sprzedal liscia z zaskoczenia na ulicy w sumie nic Ci nie zrobi chlopaczku. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|

|
||||||
|
|