|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Poza tym nareszcie pokazane zostało że G nie ma patentu na doping i widocznie to zabolało. Chcą sobie protestować to niech sobie protestuje i niech nie zmujszają do tego innych. Na protesty nie chodzi całe społeczeństwo a tylko ci którzy chcą. A to że G poczuła się urażona to niech wiedzą jak to jest gdy sami wołają do pikników aby "ruszyli dupy" albo "wżerali kiełbaski". Jak się nie chciało dopingować samemu to przynajmniej nie trzeba było przeszkadzać innym bo na mecz poszliśmy dla Wisły a nie dla protestu. Taka forma protestu to jest strzał w stopę gdy gra sie mecze o najwyższą stawkę ale widocznie protest ważniejszy
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 12.05.2011 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
jeden gorszy sezon i fanatyczni zostają a pikole siedzą w domach macie teraz dobry okres, idziecie na mistrza ale tak nie będzie zawsze to po 1 po 2 bez tych którym sie "chce chcieć" mecz jest kopaniną po czołach a nie meczem ps: już na C+ jest płacz że mecz bez dopingu to nie mecz przypadek ?ps2: Tiramisu pięknie napisane i w punkt kto po przeczytaniu tego tekstu nadal twierdzi swoje jest upośledzony umysłowo lub za dużo czytuje gazetki i ogląda wojewódzkiego ![]() ![]()
chamstwa dość wszędzie - tu możemy sobie trochę darować (choćby po to, żeby sie tym odróżniać od kiboli z za Błoń czy ze stolicy, )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jeśli te dźwięki jakie dobiegały z trybuny E ktokolwiek raczy nazwać dopingiem to jego ocena sytuacji jest całkowicie zaburzona.
Nawet wtedy kiedy na G panowała zupełna cisza i mieliście pole żeby się "pokazać" to nie było Was praktycznie słychać. To nie jest napinka, tylko stwierdzenie faktu. Tych pojedynczych śpiewów na pewno nie można nazwać dopingiem ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wiesz, na sektorze E sa najdrozsze bilety, siedza tam ludzie, ktorych na nie stac, skoro ich na nie stac to znaczy, ze w sa miare zaradni, skoro dobrze sobie radza w zyciu to znaczy, ze sa w miare inteligentni, skoro sa w miare inteligentni to to znaczy, ze potrafia samodzielnie myslec. Tak jak juz napisalem w temacie, ktory zostal usuniety: ludzie to nie jest ciemna masa, ktora mozna sterowac (chyba, ze na G). Chcesz kogos przekonac do sowjego protestu to podajesz swoje argumenty i przykaldy, a nie komus cos probujesz cos narzucac. My dalej niewiemy co bylo na tej oprawie (dlaczego jest taki problem zeby to ujawnic ?).
![]()
Puchar jest na5z!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
I nie wiem do czego pijesz bo stadionowym zadymiarzem nie jestem Po prostu jak wczoraj oglądałem sobie mecz z D(dla informacji jest tam spora grupa, która normalnie razem z młynem dopinguje Wisełkę) to byłem zażenowany zachowaniem trybun E i G... Robić podziały sami między sobą to już naprawdę dramat... Bo Wisła to MY wszyscy niezależnie od tego ile mamy lat, na której trybunie jesteśmy i ile za bilet płacimy... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() ![]()
chamstwa dość wszędzie - tu możemy sobie trochę darować (choćby po to, żeby sie tym odróżniać od kiboli z za Błoń czy ze stolicy, )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
wypad na swoje forum, nie wpieprzaj sie miedzy wodke i zakaske bo Ciebie sprawa nie dotyczy
![]()
DysoN
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() ps: o dziwo mnie to też dotyczy bo Protest jest ogólnopolski i ja też zostałem nazwany bandytą ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
"crazykaro"To ze nie widzisz wzmianki na żadnym portalu to właśnie dowód że protest był potrzebny. Co to do ch... ma znaczyć że plemiel straszy zamknięciem stadionu jeżeli pojawi się na nim krytyka jego pożalsieboże gabinetu. Są ludzie którzy nie lubią jak sie im coś nakazuje albo czegoś zabrania, zwłaszcza ze łamie to ich konstytucyjne prawa. Tobie wiedzę Tusk moze zabronić wszystkiego, a problemu i tak nie dostrzeżesz. Gdyby E solidaryzowało się z kibicami których cudak szkaluje zanim zaczęło doping w jakiś sposób wsparło by działanie G, jak już pisałem może nie najszczęśliwsze w formie, ale na pewno uzasadnione. Wtedy nie było by reakcji.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.05.2011 o godz. 10:34.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bez obrażania innych userów Panie DysoN.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Protest był jak najbardziej słuszny i kto tego nie dostrzega, wykazuje się krótkowzrocznością. Zabolały mnie natomiast obustronne przepychanki, które potem wyszły. Na ochłodę odsyłam do artykułu na głównej http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=25135
Stało się - trudno. Pogryźliśmy się trochę, nie pierwszy i niestety pewnie nie ostatni raz, choć pewnie każdy by sobie życzył, by powtórek nie było. Trzeba się wziąć w garść i ogarnąć na derby. ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
GW napisał(a):
Ostatnio edytowane przez rafalek : 12.05.2011 o godz. 10:15.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dla tych co byli ciekawi jak miała wyglądać oprawa informacja od jednego z kibiców z innego portalu :
"Co do oprawy wczorajszej to miał na niej być kibic dźwigający krzyż jak Chrystus, a za nim policjant bijący go pałką, wszystkiemu zdjęcia miał robić fotoreporter... Myślą przewodnią oprawy miał być więc dźwigający na swoich barkach, całe zło polskiej piłki biedny kibic, policjant to synonim władzy, która bije Bogu ducha winnego kibica tylko po to by w ten sposób w świetle fleszów podnosić sobie sondaże... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zatrzymani legioniści nie przyznają się do winy
Legioniści znają swoje prawa Policjanci są przekonani, że fani Legii nie przyznają się do winy, bo po akcji "Widelec" z 2008 roku znacznie lepiej znają swoje prawa. "Są otrzaskani w procedurach, znają swoje prawa. Nie uda się ich łatwo przestraszyć" - mówi jeden z policjantów. 10 zatrzymanych fanów Legii nie przyznało się do winy. Do końca śledztwa muszą meldować się na komendzie i do zakończenia sprawy nie mogą chodzić na mecze. wraca stara epoka jak za generałaJ.-zastraszyć, skopać i będzie git Protest jest też przeciw takim praktykom ale jak tego jeden z drugim nie doświadczy to nigdy nie zrozumie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czy wczorajszy protest byl wyrazem solidarnosci z bracmi z Warszawy i Poznania?
Czy szeroko pojeta wladza ma jakies ale w stosunku do Wisly, jej kibicow? Czy wczorajszy protest byl odpowiedzia na jakies prowokacje rzadowe w stosunku do kibicow Wisly? Sport to jest sport i powinien byc trzymany jak najdalej od polityki, o ile jestem w stanie zrozumiec ze druga strona czasem chce cos ugrac, zbic kapital na wydarzeniach sportowych, tak nie jestem w stanie pojac dlaczego kibic przychodzacy na stadion i majacy 2 godziny zeby odreagowac od tego co sie dzieje na okolo sam dobrowolnie babra sie w polityke... Nie moge sie pogodzic z obrazaniem kibicow ktorzy byli na stadionie wielu z nich bylo na Wisle po raz pierwszy zadajcie sobie teraz pytanie czy wroca... zapomnialem z reszta co was to obchodzi przeciez Wisla to WY Moje zdanie - stadion DZIS nie jest miejscem do protestow antyrzadowych (nie te czasy) chcecie robic manifestacje zapraszam na wiejska do Warszawy, doliczycie sobie wyjazd. Kumaci z G kumacie: "Zły to ptak, co własne gniazdo kala" radze przemyslec. P.s. Jak czytam ze Staruch nic nie zrobil... zycze zeby ktos autorowi tej wypowiedzi sprzedal liscia z zaskoczenia na ulicy w sumie nic Ci nie zrobi chlopaczku. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mam pomysł! Nie zamykajmy stadionów, zliwkidujmy piłkę nożną w Polsce! Liga słaba, reprezentacja jeszcze słabsza, sukcesów zero. Po co panowie politycy i policjanci mają się głowić i wymyslać coraz to durniejsze powody do zamykania stadionów? No i Ci "bandyci" ze stadionów nie będą wywieszać haseł przeciwko rządowi. Elyta z wiejskiej bedzie miala spokój.
Boże co się w tym kraju dzieje
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 12.05.2011 o godz. 10:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Na G też jest wiele osób, które spokojnie mogłoby kupić sobie bilet na E - ale nie kupuje bo woli przez te 90 minut postać na meczu, zedrzeć gardło, wspierać drużynę. Twój post sugeruje, że na G siedzą nieudacznicy - większego farmazonu i obrazy nie czytałem na tym forum bardzo dawno. I nie chodzi tu o czubek własnego nosa... wbrew pozorom kolego patrzymy nieco dalej... w przeciwieństwie do Ciebie, bo po Twojej wypowiedzi widzę, że dalej jak w swój portfel nie patrzysz. Pozdrawiam! A co do protestu - nawet na sektorze G1 - gdzie siedziało wielu starszych ludzi udało się namówić wszystkich do zejścia z sektora, albo na jego górę. Ludzie pytali co jest grane i było im tłumaczone. Nie było żadnego przymusu. Każdy wstał i po prostu zrobił swoje. Solidarnie. Widać, że taka sytuacja to dla wielu pierwszyzna na R22 - a przecież było już kilka takich sytuacji i nikt jakoś psów nie wieszał. Nawet ówczesne pikniki z dawnego sektora A i B potrafiły się wtedy dostosować... no ale jak mówi kolega dynek - może mieli mniej kasy na bilet i byli mniej zaradni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Rudy całkiem już oszalał. Takimi metodami to zniszczy kluby, które i tak groszem nie śmierdzą. Ciekawe dlaczego nie bierze się za PZPN-wską patologię ? Tu już jest cieńki i nie potrafi wężem wymachiwać.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
kolega, który "prowadził" doping na G powinien sobie odpocząć kilka meczy. swój po swoim robi:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
"Co do oprawy wczorajszej to miał na niej być kibic dźwigający krzyż jak Chrystus, a za nim policjant bijący go pałką, wszystkiemu zdjęcia miał robić fotoreporter... Myślą przewodnią oprawy miał być więc dźwigający na swoich barkach, całe zło polskiej piłki biedny kibic, policjant to synonim władzy, która bije Bogu ducha winnego kibica tylko po to by w ten sposób w świetle fleszów podnosić sobie sondaże...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jednego nie moge pojąc, budujemy stadiony na ME...są już prawie gotowe lub gotowe, a tutaj nam piszą że stadiony nie są odpowiednio zabezbieczone. no to jak to jest
wytłumaczy mi ktoś o co chodzi ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie meczy,bo meczy to owca. Meczów jak już coś,to do usera simao4. Po drugie nie obrażać się nawzajem,bo bany polecą.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dla użytkownika Marszałek cytat: "w wyrazach zakończonych kiedyś miękkimi spółgłoskami c, dz, cz, dż, sz, ż, rz nie ukształtowała się do dziś jedna forma dopełniaczowa liczby mnogiej i dlatego postacie z -y i -ów winny być traktowane w większości wypadków obocznie. A skoro tak, dodaje prof. Miodek, nie można się zżymać na kogoś, kto używa formy meczy zamiast meczów, tym bardziej że bardzo podobny brzmieniowo i tak samo zbudowany wyraz skecz (z ang. sketch) może przyjmować w formie pluralnej w dopełniaczu formę skeczy albo skeczów"
sorry za offtop |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie uwazasz że te słowa powinny przemyśleć dwie strony wczorajszego "konfliktu"?
Tak, zenadą było wg mnie jechanie po sobie nawzajem, za inicjowane niestety na G. Równie żenujace jest wg mnie jednak wyłamywanie sie E z protestu - jeśli zrobiłby to ktoś nie znający sytuacji zrozumiałbym to. Jesli jednak te osoby bronią się arguemtnami o swojej długoletniej działlności, wyjazdach, aktywnych latach na Wisle to zupełnie nie kumam jak moga przekornie stawać w poprzek by prostest zepsuć. Juz zapomnieli o tych swoich latach na Wisle? Juz zapomnieli Sektor X? Nie jestem już gimnazjalistą, nie nakładam czerwonej koszulki na kurtkę, nie dre mordy na kazdym meczu ale nie zapominam skąd się wywodzę i zawsze będe popierał tą spontaniczną młodość, ktorą moejmu pokoleniu ktoś bezczelnie pod.......ił. Dwie strony dały wczoraj po dupie, obie musza miec tego świadomość i stsrać sie wyjaśniac/tłumaczyć/jednac a nie zaogniać. ![]() ...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|