|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Niewielu to pewnie wytrzyma i ludzie przestaną chodzić na mecze, wtedy zacznie się płacz. Chyba że kolejnym krokiem będą zakazy za gwizdy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Pewnie głównie o to chodzi. Sprowokować i zamknąć stadion = derby bez kibiców, czyli bez 12 zawodnika Wisły... Media o tym piszą. Oby się nie potwierdziło. http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...kowa,id,t.html http://www.gazetakrakowska.pl/aktual...kowa,id,t.html
Ostatnio edytowane przez canarinhos : 11.05.2011 o godz. 15:00.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta, jeśli klub nie szanuje nas to przynajmniej my powinniśmy się szanować sami.
Zero dopingu dla piłkarzy, przeistoczymy się na ten mecz w zwykłych zjadaczy popcornu. A od przyszłego sezonu nie kupować karnetów, to może kiedy im się przestanie zgadzać kiesa postanowią wrócić do dialogu. Nie rozumiem też czemu SKWK nie podaje takich informacji do wiadomości publicznej. Wiem, że wiele osób zarzucało Wam jątrzenie w środowisku, ale czas najwyższy podnieść głowę i zmusić klub do traktowania kibiców jako partnerów a nie worki z pieniędzmi. Mam karnet, ale jak dla mnie mogą zamknąć ten stadion. Jeśli tak ma wyglądać nasza "demokracja". A od przyszłego sezonu protest ... Jak zobaczą, że się im nie sprzedają bilety na mecze już w pucharach to może przekonają się do rozmów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niech zamykaja stadiony, niech nie wpuszczaja, za rok Wilczek się opamieta jak na nowym stadionie bedzie 5 tysiecy osobó zapłacze za kibicami i ich pieniedzmi. narazie robmy swoje. DONALD MATOLE...!!!
![]()
LUBELSZCZYZNA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Krakowski komendant wie, ale poznańska policja nie zauważyła, by nagle w sposób zorganizowany 2k opuściło miasto. Moim zdaniem kibice przygotowują się do walki partyzanckiej z rządem i ćwiczą się w niezauważonym poruszaniu się po kraju. Prawdopodobnie przypięli się do podłóg wagonów czy TIRów. Niektórzy nadali się w DHLu. Inni zaś pomykają rzekami w strojach płetwonurków.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Marzy mi sie zeby we wszystkich klubach w Polsce zrobic to co zrobila Legia podczas wojny z ITI. Czyli pusty stadion. To ze nie ma dopingu to ich wcale nie zaboli, co ich to obchodzi. Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Nie chcą nas to nie... Niech bawią sie ze swoimi rodzinami z dziećmi... Zobaczymy czy będą przychodzić na mecze jak drużyna przypadkiem zajmie w lidze 8 miejsce... ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nasz zarząd jest jakiś w ogóle cipowaty. Zero (realnych) reakcji na bezsensowny zakaz na wyjazd do Kielc, na karę za mecz w Poznaniu, za masę artykułów w gównie szkalujących kibiców Wisły i sam klub. Widać, że nie po drodze im z kibicami i wolą się nie wychylać. Basałaj to idealny pachołek dla Tuska.
Podoba mi się działanie Lecha, tam trzymają z WL mimo nieustannej nagonki. Nawet w Legii też ostatnio prezes ich zarządu nie bał się powiedzieć, że akcja ze stadionem to zwykła pokazówka, ciekawe czy Basałajowi przeszło by to przez gardło ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zastanawiam się, czy zamiast czerwonej koszulki nie przywdziać dzisiaj czarnej na znak żałoby nad tym, co się dzieje wokół środowiska kibicowskiego. O ile nie uważam się za fanatyka z krwi i kości, o ile nie twierdzę, że za Wisłę oddałbym życie, o tyle takie sytuacje jakie mają miejsce w ostatnim czasie powodują, iż krew burzy się we mnie bardzo i nie mogę pogodzić się z tym, że zaraz się okaże, iż za okrzyki lub, o zgrozo(!) ich brak - zamkną nam stadion.
Masakra. To już nawet nie Anglia. To jest po prostu Stalinizm. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
koniec z moimi glosami na platformę, koniec z wyborami.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co boli najbardziej ? Ta bezsilność, moja bezsilność gdy kur*a rudy kretyn u władzy postanowił na dzień przed wyborami "zrobić porządek z kibolami" i tak naprawdę NIC nie możesz zrobić, bo nawet na swoim stadionie władze klubu, który kochasz chowają głowę w piasek.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Korwin Mikke panowie
Całkiem do rzeczy gada, nie mówiąc o legalizacjach tego i owego ![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Trzeba też zrozumięc klub ile razy płacił kary za zabawy kibiców czy za oprawy (też chyba pieniądze zmarnowane ? i wtedy bylo dobrze ?), że nie chce teraz ryzykować. Nie wydaje mi sie zeby zakaz pokazania oprawy był powodem do ogranizowania jakiegos protestu. Pytanie: kogo i po co dopingowaliśmy dotychczas? prezesów czy piłkarzy żeby wygrywali na chwałe Wisły czy moze tylko przychodzilismy wydrzeć ryja? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Proszę tylko o jedno, skasuj tego posta bo nie wiesz co piszesz.
Ostatnio edytowane przez impreza : 11.05.2011 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przychodziliśmy wydrzeć ryja bo nasza pasja to Wisła a nie piłkarzyki w modnych ciuszkach i nowych brykach ...
Proszę wybaczyć prostotę przekazu, ale zawsze gdy czytam tego typu posty jak ten wyżej to stwierdzam, że inaczej dotrzeć do niektórych nie można ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
I jak nam zakazali wywieszenia oprawy to uderzyli w nas, potraktowali nasze srodowisko jak smieci. A wiec troche szacunku dla samego siebie i ruchu kibicowskiego bo mamy swoje rozumy i przkeonania i nie jestemsy tylko po to zeby drzec ryja albo dopingowac pilkarzy PS Sorry ze tak chaotycznie ale od jakiejs godizny czuje sie mniejw iecej tak jak po samoboju Jopa rok temu w meczu z Cracovia. Po prostu jestem zdruzgotany i zalamany ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Rozmawiamy tu o zabronieniu oprawy pytanie jest jedno co na niej było?
Powinni ją przed meczem rozłożyć na błoniach i skończą się dywagacja. Zarząd pewnie miał nóż na gardle. Jeśli oprawa nie była wulgarna/polityczna/rasistowska pokazać co tam było, pewni coś co dotyczył akcji temat zastępczy kibice. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Tak jak mówiłem - najpierw przeszkdza chuligan, potem ultras, potem wogóle doping i odzywanie się. Nijaki dyktator w Tunezji Ben Ali urażony jak Tusk zabraniał wnoszenia na stadiony transparentów i flag. Skończył jak skończył. ![]()
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI!
DUMA DUMA NARODOWA DUMA |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bankowo chodzi o race, pomyslcie dlaczego wczoraj Slask dwa razy pokazywal ta sama oprawe.
Natomiast wszyscy w Poznaniu maja MEGA BEKE z waszego komendanta jakim trzeba byc imbecylem aby twierdzic ze 2k wybiera sie od nas skoro sektor macie zamkniety. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co by nie bylo to chyba nie bylo na niej napisane Ave Satan czy cos w tym stylu zebyz abraniac Polakowi wyrarzenia zdania we wlasnym kraju?
Niedlugo na stadion sie nie wejdzie jak sie nie bedzie przystojnym mezczyzna bo powiedza ze Ci brzydcy strasza ryjami ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jeśli nie zostanie, na pewno się dowiemy co na niej było. Ale chyba nie chodzi tutaj głównie o treść... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Ale na chwilę obecną wydaje mi się że były tam hasła nie pochlebiające pomysłowi rządu na zamykanie stadionów (jeśli co 2 słowo nie jest tam ***** i ***** to decyzja była zła) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w takim rozwoju sytuacji nasz wyjazd na Legię będzie prawdopodobnie odwołany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja bym tak profilaktycznie prześledził temat polityczny i odnalazł obrońców tej zbieraniny Szechterów, wnuków esesmanów, Mira i innych.
Na klub nie będę wyklinał do chwili kiedy nie poznam szczegółów. Obstawiam, że dostali ultimatum w postaci: albo zakaz albo zamykamy stadion. Rude jest zawsze fałszywe ! Zarówno jeśli idzie o obietnice wyborcze jak i o godność narodową więc czemu ma się przejmować kibicami. PS Oby się okazało, że akurat teraz się pomylił! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Bardziej usiłujemy wyeliminować jednostki które bronią jakiejś partii a następnie narzekają na jej posunięcia. Nie wątpię, że wielu tutaj takich jest. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|