|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nadprezes dobrze gada... Niech nie da pieniedzy a ten twor skonczy tam gdzie jego miejsce.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A już się bałem, że prezes wszystkich prezesów JW zmądrzał ale całe szczęście nie zawiódł mojego zaufania
Następnym krokiem po krytyce drużyny w gazetach powinno być zwolnienie trenera (tak jak w przypadku jego 2432345 poprzedników) Czy i tym razem JW podoła |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A Probierz do Legii. I znów byśmy mieli Amicę i Legię z głowy na cały sezon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Vladimir Weiss coś nie pali sie do pracy w Legii....woli Rosje.Jak to kiedyś mówił słynny trener Wójcik " kasa misiu,kasa"
http://legia.net/wiadomosci,41466-vl...wszenstwo.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.05.2011 o godz. 11:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
![]()
Tylko to musi być przeciętny trener, a nie koleś dla którego będzie to zesłanie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.05.2011 o godz. 12:20.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To widzę, że Wojciechowski znowu zaczyna szaleć. Jeśli nie ma zamiaru grubych milionów wydawać na klub niech w zamian co miesiąc na moje konto będzie przelewał 3500zł. On tego nie odczuje, a ja będę zadowolony. Teraz na poważnie ile jeszcze meczów na ławce Polonii dajecie? Dogra do końca sezonu ?
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to o 16.15 na luziku można zasiąść przed telewizorem i ogladnąć jak się kopią po czołach w Bytomiu. A trup będzie się słał tam gęsto. Mam nadzieję, że z dobrym dla nas skutkiem i końcowym wynikiem również. Tak aby w niedzielę można było przybić wieko trumny takim solidnym gwoździem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ale patrząc na Legię pod względem fizycznym, to wygląda ona zadziwiająco dobrze. Wytrzymali 120 minut z Lechem w finale, następnie zabiegali Koronę w drugiej połowie w lidze. To jednak pokazuje, jak słabym trenerem jest Skorża, zespół dobrze biega, nie traci sił a i tak ma problemy z wygrywaniem. Taki Manu to przypomina mi Alvesa(pod względem biegania i wydolności, nic poza tym), koleś zapieprza z obrony do ataku i z powrotem i w 90 minucie wygląda dobrze pod względem fizycznym. ![]() ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Probierz mimo wszystko jak na naszą skopaną jest trenerem, którego zaliczam do kategorii: "średni". Razem z Kafarskim. To spore wyróżnienie, bo większość rodzimych szkoleniowców jest w kategorii "wujowi". ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Średni to jest Zieliński i dobrze, że go już w Amice nie ma.Skoro już jesteśmy przy Ulatowskim, to uczciwie byłoby dać mu drugą szansę, taką jak dostał Skorża. W pół roku spuścił Cracovię, ciekawe czy powtórzyłby wyczyn w Legii? Libor Pala to też dobry trop, ale on niech lepiej buduję drużynę koszykarzy dla Polonii. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. Maćkowi trzeba stanowczo dać 2 sezony albo 3 (tak jak u nas) żeby mógł dopełnić to co zaczął . Narazie jest za wcześnie na ocenę jego warsztatu. Oby został na kolejny rok . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dziś jest taki dzień, w którym przez 2 godziny każdy z nas będzie się czuł Bytomianinem.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Ja juz sie nim czuje.Hej Hej Polonia ! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ja czuje sie masochista... zmusze sie do zobaczenia jak 22 kolesi kopie sie po czolach...
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
hej Polonia gol
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Póki co niestety pejsy lepiej graja
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
póki co to ten mecz wygląda jak spotkania drugo ligowych zespołów które o nic już nie grają, a w końcu to mecz o 6 pkt.....to samo doping;]
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przecież dla Polonii remis to dobry wynik
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W pewnym Mieście Przemysłowym
Gdzie Hutnicy Topią Stal Jest Taka Drużyna Która Zwie Się Polonia Alleluja Alleluja Alleluja Polonia Alleluja Alleluja Alleluja Polonia!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nosz czarny co ty robisz !?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
no i niestety 0:1
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No i dobrze. Mecz w niedzielę będzie dla nich o wyjście ze strefy spadkowej, a nasz o mistrza. Oj będą emocje!!!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bytom na jesieni wygrał 1-0 więc nawet remis będzie dla nich dobry.
A przed momentem powinien być karny dla gospodarzy, a nie było. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Karny dla Bytomia powinien być ale oczywiście sędzia nic nie widział
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|