The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2011, 09:58
Nieche mi sie rozpisywac ale EURO to trzecia co do wielkosci impreza na swiecie kiedy przez miesiac caly swiat bedzie
patrzyl/interesowal sie naszym krajem - gigantyczna promocja kraju. Mam nadzieje, ze bede mogl byc wtedy dumny
z bycia Polakiem, a kto ma to w dupie to wg. mnie ma tez w dupe Polske.
Tylko slepy z klapkami na oczach nie widzi jak duzo juz nam dalo euro (oczywiscie moglo/powinno dac wiecej).
Pozostanmy tylko przy tych stadionach ale to one nakrecaja cala koninkture dla ligi (przychodzą tacy zawodnicy
jak Genkow, Melikson, Hubnik, taki postacie jak Valckx zaczynaja u nas pracować i wszyscy podają to euro jako
powód i, że z tego powodu nasza pilka jest na fali wznoszącej). Nie wierze, ze bez euro powstaly by u nas takie
obiekty jak powstają. Te 4 glowne obiekty, ktore powstaly zmusily samorządy innych miast do dzialania, żeby nie
zostać w tyle.
I nie zmienią tego 2 mecze rozegrane bez publiczności.

@studio: fajnie bylo goscic Juventus czy Man City na Bulgarskiej czy miales to w dupie ? gdyby nie to euro to kto
wie czy Twoj leszek nie rozgrywalby tych meczy w Berlinie czy innym Cottbus.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów