|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nieche mi sie rozpisywac ale EURO to trzecia co do wielkosci impreza na swiecie kiedy przez miesiac caly swiat bedzie
patrzyl/interesowal sie naszym krajem - gigantyczna promocja kraju. Mam nadzieje, ze bede mogl byc wtedy dumny z bycia Polakiem, a kto ma to w dupie to wg. mnie ma tez w dupe Polske. Tylko slepy z klapkami na oczach nie widzi jak duzo juz nam dalo euro (oczywiscie moglo/powinno dac wiecej). Pozostanmy tylko przy tych stadionach ale to one nakrecaja cala koninkture dla ligi (przychodzą tacy zawodnicy jak Genkow, Melikson, Hubnik, taki postacie jak Valckx zaczynaja u nas pracować i wszyscy podają to euro jako powód i, że z tego powodu nasza pilka jest na fali wznoszącej). Nie wierze, ze bez euro powstaly by u nas takie obiekty jak powstają. Te 4 glowne obiekty, ktore powstaly zmusily samorządy innych miast do dzialania, żeby nie zostać w tyle. I nie zmienią tego 2 mecze rozegrane bez publiczności. @studio: fajnie bylo goscic Juventus czy Man City na Bulgarskiej czy miales to w dupie ? gdyby nie to euro to kto wie czy Twoj leszek nie rozgrywalby tych meczy w Berlinie czy innym Cottbus. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|

|
||||||
|
|