|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
I w takim razie powiedz mi czy wg twojotuskowej tabeli wymogów stadion Lecha spełnia te wymogi czy nie? Jak nie to dlaczego? Co w tym stadionie jest nie tak?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 05.05.2011 o godz. 15:51.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 05.05.2011 o godz. 16:04.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zamiast stadionów zamknąć Tuska. Ten kretyn w imię własnych interesików zaraz gotów pogrzebać polską piłkę. Najpierw odciął kluby od kasy bukmacherów internetowych, teraz zamyka stadiony żeby maskować nieudolność władzy. Tych bandytów z Bydgoszczy trzeba wyłapać i pozamykać albo wywalić z trybun i cześć. Ale przecież nieudolna władza sama pisała podanie o wpuszczenie bandyty na ten mecz (tak, tak- bandyty, jak uderzysz kogoś na ulicy, jesteś bandytą, na stadionie tak samo), więc jak spodziewać się efektywnego wyegzekwowania prawa? Lepiej uniknąć jawnej kompromitacji zamykając stadiony, no i punkty w mediach, że się "coś" robi...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie i Panie tutaj dyskutujemy o aspektach sportowych ekstraklasy o kibicowaniu temat jest w Kibicowanie na polskich stadionach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Po dzisiejszym poznaniu nazwiska sędziego NAszego spotkania, jestem już pewny,że to Wisła je wygra.
Chciałbym móc to odszczekać. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak myślałem że tak będzie, Piech i Jankowski z Ruchu strzelili po 5 bramek w lidze a cena za nich już po milionie € za każdego.Hoffenheim to za silny klub dla Jankowskiego.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Ruc...815,1,725.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.05.2011 o godz. 07:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Napewno nie chciałbymn tez takiego sędziego jak na meczu w Gdańsku (2:4) gdzie pierwsza bramka dla Lechii padła po podaniu ręką (!) a druga po urojonym karnym. Wynik oczywiście zostawiłbym . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Obaj nie zagrali nawet udanej jednej rundy, więc o czym tu mówimy. Ruch próbuje kreować gwiazdy w mediach, bo żyje ze sprzedaży zawodników. Proste. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skorża za Bakero w Lechu ?
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...ro_183747.html Jakby tak było to Maciuś w 2 lata pracował w 3 najbogatszych Polskich klubach.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.05.2011 o godz. 12:06.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Oby tak wlasnie sie stalo, trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Hahahah, a Bakero do Legii i powrót do dawnych, hiszpańskich czasów
[oj, zdublowałem kolegę, więc można usunąć tego posta] ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakończenie sezonu w niedziele... Nawet wyborem terminu muszą się ośmieszyć. Już sobie wyobrażam tę fetę mistrzowską w Krakowie lub w Białymstoku. "Już 22, trzeba lecieć do domu bo jutro do pracy."
PS. Od razu odpowiadając na posty typu "przecież można sobie załatwić urlop" itp itd. Oczywiście, ale czy nie łatwiej byłoby po ludzku zrobić zakończenie w sobote?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 06.05.2011 o godz. 12:41.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Przejscie Skorzy do Lecha jest bardzo mozliwe, ale juz Bakero do Legii nie. Rozgladaja sie za kims konkretnym z jakimis tam sukcesami a Bakero nie ma zadnych sukcesow
PS: Wy sie z feta wstrzymajcie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
My po prostu tak dobrze Wam życzymy
![]() Tu akurat celnie. Najpierw zdobądźmy mistrzostwo, a potem się martwmy, że termin fety nie teges. ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Bakero nie ma sukcesów!? A kto tak pięknie rywalizował z Bragą w LE!? A kto doszedł do finału PP!? A kto swoją wizją futbolu omamił zarząd Lecha!?
Oj, oj, chyba się nie wywiniecie, Bakero to IDEALNY kandydat na trenera Legii. Poczekajcie tylko, aż spotka się z Waszymi decyzyjnymi. ![]() Tak na serio - taka wymiana świadczyłaby tylko o wielkim, wielkim i jeszcze raz wielkim upadku polskiej piłki. Jednak kto wie, podobno wszystko jest możliwe. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znaczy twierdzisz że jest możliwa feta w innym miejscu Polski niż Kraków lub Białystok? Gratuluje optymizmu.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a "Wy" to Krakow i Bialystok?
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Ta liga jest tak pop*** ze do czasu kiedy jakas druzyna ma 1% szans na MP to bym jej nie skreslal. Tu nie chodzi o optymizm a o realizm, jedno od drugiego naprawde wiele rozni. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trener z sukcesami nie przyjdzie do Legii bo tacy chcą zrobić krok do przodu, a nie cofać się do klubu bez sukcesów. Ogólnie do polskiej ligi taki facet nie przyjdzie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdziekolwiek będzie feta to rzeczywiście w niedzielę to głupio trochę. A kolega napisał Kraków lub Białystok bo teoretycznie tym miastom jest najbliżej do tej fety.
Skorża w Poznaniu? OK, ale jeśli zrobi powtórkę z Legii to nie wytrzymam ze śmiechu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
typy KIKS.tv na 25. kolejkę:
http://kiks.tv/2011/05/25-kolejka-ek...sy-typy-kiksa/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zależy co rozumiesz przez pojęcie ''trener z sukcesami''. Czy w Twojej ocenie do takiego grona zalicza się np Huub Stevens (ponoć gdyby dostał ofertę, to by ją mocno rozważył- tak mówił Hajto, podobno gadał z nim)?.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wiesz co znaczy 'rozważył'. Rozważy czyli przeczyta propozycje i tyle. Coś w tym stylu jak Jimenez z Wisła (nie wiem czy to była plotka i czy nazwisko się zgadza
). - Wisła? (Legia?) Jasne, chętnie! Pokażcie oferte! - Proszę bardzo, 500 tys euro za sezon etc (rozważa )- No, nie. Musicie mi zrekompensować w pensji, że lige i piłkarzy macie buraczaną, prowincjonalną. 2-3 mln euro i jestem Wasz. I temat się zamyka ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja tam uważam że w Polsce za wcześnie się zwalnia trenerów i dał bym Skorży i Bakero popracować jeszcze sezon
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ostatnia kolejka jest w niedziele, bo w sobote jest finał LM. Już któryś raz terminarz jest ustalany żeby mecze nie kolidowały z pucharami europejskimi. Czy to rozsądne czy nie, to już kwestia dyskusyjna.
|
|
|