|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gainer, jak gainer. Szału nie ma, lepiej zjeść kuraka z ryżem i czymś zielonym, ale jak nie masz czasu to jak najbardziej jako drugie śniadanie. Ewentualnie po treningu.
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A można jakieś konkretne przykłady?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
orientuje sie ktos gdzie w okolicach Bronowic jest dobra siłownia dla powiedzmy "początkujących"? Potrzebuje w miare tanio karnet, no i na start pewnie kilka razy z instruktorem, bo w tej kwestii jestem totalnie zielony. Jeżdzę bardzo duzo na rowerze i regularnie gram w piłke ( nie na podwórku, tylko w lidze), ale niektore partie mięśni to wlasciwie nie istnieją (wsyzstkie oprócz nóg
Wiem o Platinum na Lea, przejde sie w przyszlym tygodniu, ale wszelkie opinie by mi sie przydały - jakie mniej wiecej ceny są dobre za takiego instruktora, i jak to wyglada - godzina za ~50 zł i tyle? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na większości siłowni jak przyjdziesz w porannych godzinach to ktoś się Tobą zaopiekuje za darmo..
![]() Wiem przynajmniej że tak było w Aziku jeszcze przed remontem i na Koronie jakiś czas temu.. ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
http://sklep.kfd.pl/uns-mass-attacker-3500g-p-2023.html brałem to w okresie gdy pracowałem nad wytrzymałością ale z efektu jestem zadowolony drugie śniadanie ok w pełni zaspokaja organizm ale po treningu trzeba było dodać dwa banany
![]() ![]() KOSOVO JE SRBIJA !!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem najlepszy jest Mutant Mass. Z tańszych opcji tak jak napisał MakuTS - UNS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co myślicie o: http://www.triceps.pl/Activlab_Mass_Up_3500g-2174.html ?
Stosował ktoś ? Proszę o opinie. ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zamierzam rozpocząć treningi na siłowni w celu zwiększenia masy. Czy ktoś mógłby mi na PW pomóc w ułożeniu diety, bo ja się nie orientuje w tym za bardzo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Planuje zakup ławki do ćwiczeń. Może ktoś coś polecić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Również polecam. Zamawiałem u nich poręcze, były dobrej jakości, plus szybka przesyłka.
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeśli jedziesz masówkę, to taki gainer jest jedynie podbiciem kalorii - Mass Up masz dobrą jakość, za odpowiednią cenę. UNS - 20% białka, Mass Up 10%, ale za to masz mniej tłuszczu i więcej tauryny (pobudzenie)
Masz jeszcze MocnySklep w Wandzie (Nowa Huta) i na wyspie w Bonarce Powód: odpowiedzi
Ostatnio edytowane przez Jarza : 16.05.2011 o godz. 20:36.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Witam serdecznie
Mam takie pytanko,przybylo mi sie troszeczke i pasowaloby mi to zrzucic.Kto moze polecic jakas dobra silownie w okolicach N.H. z dobra kadra trenerska,dietetykiem,sprzetem i w miare tanim karnetem?Z gory dziekuje za odpowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Masz Niutona na Kościuszkowskim i w NCK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mam pytanko, czy koszulka termoaktywna sprawdza się podczas ćwiczeń w tym okresie co go mamy teraz? wysoka temperatura itp.)
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Rozpocząłem treningi na siłowni, ale jako że jestem początkujący to nie orientuję się w ogóle w żadnego typu odżywkach itp. Co polecacie, jakie ilości, jak stosować? Najlepiej na PW.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jakie ćwiczenia przygotowują do podciągania się na drążku szerokim nachwytem? Podchwytem dam radę, ale czy to za bardzo nie idzie w biceps?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Sciaganie drazka wyciagu do klatki, no i samo podciaganie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Przybrało mi się i to niestety nie tylko masy mięśniowej, ale także tkanki tłuszczowej.
Wakcje się zbliżają na plaży pokazać się trzeba, więc oprócz w miarę regularnego chodzenia na siłkę także włączyłem w to bieganie. Niestety efektów nie widać i tu jest moje pytanie. Czy warto wspomagać się jakimiś spalaczami tłuszczu opartymi na L-karnitynie, czy to nie ma sensu ? Brał ktoś cos takiego? Jak efekty? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fialo- Ja brałem Hydroxycut swego czasu i pomagał ale sam spalacz nic nie da. Rób więcej aerobów, więcej powtórzeń przy każdym ćwiczeniu. No i trzymaj się określonej diety a efekty same przyjdą.
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ujemny bilans kaloryczny to podstawa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fialo, a jak wygląda to bieganie? Jak intensywnie? Jak masz już trochę mięśnia to zapodaj sobie jakieś BCAA. A spalacze to na początek nie warto. Tak jak wyżej - ujemny bilans kaloryczny i pij zieloną herbatę liściastą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Aczkolwiek podciąganie jest lepsze na plecy. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A ja trochę z innej beczki. Gdzie w Krakowie polecacie trenować bjj ? Jakie ceny? Chodzi mi o miejsce w miarę Wiślackie, lub "apolityczne"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
fialo - po co chcesz spalac ? trzeba byc świnia a nie pedałem z kaloryferkiem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Żeby efekty biegania były widoczne musisz biegać długo i systematycznie. ....... jakieś wspomagacze ; ) systematyczność to podstawa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|