The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2011, 17:42
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Moje oceny pod tym słabym meczu.

6 - Pereiko - co miał obronić, obronił ale meczu nam nie wygra.
7 - Chavez - najlepszy w obronie
4 - Paljić - kilka razy nie trzymał linii spalongo
3 - Cikos - on zawalił bramkę
4 - Jaliens - słabo
5 - Sobolewski - nic do przodu nie dał
4 - Jirsak - był na boisku? Nie widziałem
5 - Melikson - nie dał tego co powinien dać
5 - Kirm - biegał walczył ale skuteczność to jego słaba strona. Nie trafił w piłkę po dośrodkowaniu Małego...
6 - Małecki - wygrał tych kilka pojedynków z boku boiska i posłał kilka podań... ale albo Kirm nie trafił, albo Melikson
3 - Żurawski - słabizna

2 - Branco - najsłabszy na boisku
5 - Sivakow - ładnie wchodzi w pole karne ale snajperem nie jest. Szkoda
5 - Rios - raz pociągnął do przodu, raz się ładnie zastawił.... i tak więcej dał niż Żurawski

Jak to niektórzy pisali (wg mnie lali wodę) przerastamy ligę o 1 poziom. Nie Panowie, nikogo nie przerastamy. Jak Brożek to było 30% naszej siły ofensywnej, tak Genkov to chyba 40%.

Nie potrafimy od 2 meczy strzelić choćby 1 bramki, to jest dramat! Obrona to wiadomo że badziew.

Niech Maaskant zamiast się lansować w mediach zdopinguje naszych kopaczy, bo mimo wszystko walka trwa!
Myślę że ocenę 2 dajesz za obecność na boisku albo jest to najniższa nota w twojej skali bo nie rozumiem za co Branco dostał tak wysoką jak na jego pokaz ocenę 2. Jak dla mnie -1 to dobra ocena. Nie pamiętam kiedy ostatnio grał taki drewniak w Wiśle
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.04.2011, 17:44
Mecz tragedia. Wynik tragedia. Pogoda tragedia.

Co do piłkarzy nie będę się wypowiadać, bo szkoda czasu i nerwów. Nikt (no może oprócz Pareiki i Chaveza) nie zasłużył na jakiekolwiek miłe słowa.
Ktoś w zeszłym roku twierdził, że ubiegło roczny mistrz będzie najsłabszym od lat. Otóż nie. Poznamy go w tym roku ( tak z ciekawości sprawdziłem- ostatnim zespołem który został mistrzem mając 6 porażek była Wisła w sezonie 2000-2001- a my, lub Jagiellonia mamy jeszcze 6 meczy do rozegrania).
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.04.2011, 17:47
wwf napisał(a):Wyświetl post
2 ligowy trener bez umiejętności... 2 ligowy trener Maaskant uczy na Nec Breda gdzie nie ma takigo ciśnienia o wynik a nie na Wiśle Kraków.

Obu mu dowalili na konferencji. Bo taktycznie po roku Maaskanta ta drużyna to dno i jeden wielki Chaos.
weź jeszcze sobie na czole wytatułuj drugoligowy mędrca, nigdy nie omylny, wspaniały i tak boski ze sam Zeus przy nim jest nikim

co do meczu, to dwie ostatnie instancje naszej drużyny całkiem dobrze, a Chavez wrecz świetnie. ale "im dalej w las, tym bardziej przejebane masz" cytując klasyka... Mały dno, Sobol porażka, Kirm to już chyba Beto był mniej drewniany niz on, Żuraw... może to jego sobowtór biega po boiskach ekstraklasy.
Cikos z Palicem dobrali się jak w korcu maku, ale i tak ich wszystkich przebił Serge (pistolet) Branco... SKĄD ON SIĘ ....A URWAŁ
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 30.04.2011, 17:48
Tak to jest jak się znajdą przypadkowi ludzie na boisku i po stracie branki jest MEGA lipa.

Nie wiem co Sobolewski robił na boisku , nie wiem co Żurawski robił na boisku.

Panowie , prawda jest taka sprawdzian dopiero przed nami Legia Amica Sraxa Polonia , wtedy zobaczymy na co stac drużynę , na razie widzę to marnie.

Maaskant to dobry trener , z gówna zrobił coś lepszego , On po prostu potrzebuje piłkarzy którzy (Potrafią myśleć i grać).

Sam Melikson Małecki to za mało.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

bartol napisał(a):Wyświetl post
Dziwi mnie że gra Sobolewski a nie Wilk bo Sobol nie wnosi nic do ataku a w obronie coraz częściej gra poprostu słabo. Inna sprawa wchodzi gwiazdeczka Sivakow i zamiast powalczyć to ciągle poprawia włosy i jakieś machanie łapskami po dośrodkowaniu w Maora urządza
Siivakow miał dobrą sytuacje mogł głową wyrównać stan meczu. A za Cikosa powinien wejsc o wiele lepszy Burliga niz Branco . A dziadkom typu Żurawski,Branco należy podziękować . No i niestety Sobolewski też pomału doruwnuje im dorównuje czas leci.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Myślę że ocenę 2 dajesz za obecność na boisku albo jest to najniższa nota w twojej skali bo nie rozumiem za co Branco dostał tak wysoką jak na jego pokaz ocenę 2. Jak dla mnie -1 to dobra ocena. Nie pamiętam kiedy ostatnio grał taki drewniak w Wiśle
Może i dałem mu na wyrost 2 a powinienem 1

Jak pisałem w zeszłej rundzie że Branco to szrot który nic nam nie da, za to z ogromnym kontraktem (180 tysięcy euro rocznie) to wielu się na mnie obraziło z "legendarnym" tofikiem na czele. Chyba po tym meczu nikt nie ma wątpliwości że Burliga czy Kowalski będąc słabi, zagraliby dużo lepiej niż "kowboj" Branco.

PS
Podziękujmy Polonii Bytom że ciągle jesteśmy w grze
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.04.2011 o godz. 17:52.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

TynWisla napisał(a):Wyświetl post
I najważniejsze: mam wrażenie, że kiedy temat
meczowy jest zakładany przez kogoś innego niż PhantomRanger to kończy się to bęckami
Cóż zrobić skoro inni zakładają wcześniej ubiegając mnie Na poważnie to taki zabobonny to ja nie jestem
Być może wówczas mieliśmy więcej szczęścia i graliśmy ze słabeuszami. Dla jaj to mogę dać statystykę - kiedy ja zakładałem [ 6 kolejek 16-21 kolejka] zaliczyliśmy 4 wygrane i 2 remisy. Teraz kiedy ja nie zakładałem - 3 kolejki dały 1 wygraną i 2 porażki. Mam nadzieje, że nie pójdzie statystycznie i nie skończymy z 2 wygranymi i 4 porażkami ( jeszcze 3 kolejki dla statystyki).

Krótko mówiąc jesteśmy słabi w obronie i kwestią czasu było, aż nasze błędy będą wykorzystywane.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
bouli76
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 30.04.2011, 17:52
Polonia B. - Jaga 3:2 uff

Przewaga utrzymana
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."
Odpowiedz cytując
Chrisman
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 30.04.2011, 17:54
bouli76 napisał(a):Wyświetl post
Polonia B. - Jaga 3:2 uff

Przewaga utrzymana
i to był jedyny plus dzisiejszego meczu pozdro
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 30.04.2011, 17:55
Jagiellonia mimo że przegrywała potrafiła jeszcze dwie bramki strzelić i mogli jeszcze zremisować. Ciężko będzie jeśli Wisła nie zacznie grać.
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 30.04.2011, 17:55
Moje oceny zawodników
8 - Pereiko - co miał obronić, obronił ale meczu nam nie wygra.
7 - Chavez - najlepszy w obronie
3 - Paljić
1 - Cikos
5- Jaliens
1- Sobolewski - typowy drwal, a z nogą do kowala powinien się udać.
2- Jirsak
7 - Melikson - jedyny ofensywny PIŁKARZ
2 - Kirm - bez formy...
5 - Małecki - bez zastrzezen ale tez bez zadnych rewelacji
1- Żurawski - słabizna
5 - Rios
0 - Branco
1 - Sivakow
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.04.2011, 17:56
Nigdy w życiu nie widziałe tak kompromitującego występu jak Branco. Nie wierzę, że ktokolwiek mógł zagrać gorzej. Podobnie jak w meczu ze Śląskiem po pierwszej połowie wiedziałem, że nie strzelimy gola. Niestety, gramy za wolno, Jaliens to jest karykatura stopera...Przegrawy niemal każdą główkę. Co zrobić...Mistrzem może zostać nawet Polonia Warszawa. Za nami jet peleton całęj ligii który powoli zjada Jagę i zaraz dojedzie do nas. Czuje, że nie starczy nam rozpędu by dojechać na 1 miejscu...Co to będzie za mistrz w tym roku Chyba najsłabszy w historii.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 30.04.2011, 17:58
OK, możecie pisać że teraz pojawiły się płaczki po przegranym meczu, ale mam to w d.
Pareiko - przyzwoity normalny poziom
Chavez - to jest facet któremu po prostu należy dawać grać
Jaliens - bez rewelacji, taki pośrodku, anie dobrze ani źle
Paljic - ani to pomocnik, ani obrońca, bardzo chce ale nie potrafi
Cikos - człowiek co się potyka o włsne nogi
Branco - kto to w ogóle jest?
Jirsak - ławka, ławka i jeszcze raz ławka
Siwakow - byle do lata, potem już go nie będzie
Sobol - wielkie serce, słaba gra, ale jak nie ma lepszych to kto ma grać?
Melikson - bez błysku ale przynajmniej mu się chciało
Małecki - musi jak najszybciej nauczyć się grać z pierwszej piłki, bo to dzisiaj wyprawiał to dramat
Kirm - jeździec bez głowy, jak wyjdzie to wyjdzie, jak nie to trudno
Żuraw - chyba już czas kończyć, nie zauważyłem że gra
Rios - 3 razy lepszy niż Żuraw, a mimo wszystko słaby
Maskaant - zero koncepcji na chwilę obecną, jak szło dobrze to było fajnie, jak jest źle to nie wie co zrobić, śmierdzi mi Skorżą
a na ławce? Garguła do odstrzału, Kowalski...., Wilk - wielka nadzieja, tylko więcej szans

tak na dobrą sprawę mamy 3-4 zawodników więc nie powinniśmy zdobyć MP, zwłaszcza że przed nami najcięższe mecze. Mieliśmy szanse odskoczyc od Jagi i się nie udało. Teraz Lechia, Legia, Craxa, Lech....jak nie wróci Genkow, to dobrze będzie jak będą Puchary.
W przyszłym sezonie potrzebujemy 5-6 zawodników od zaraz, ale piłkarzy a nie Brancopodobnych
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Za przegraną w dzisiejszym meczu po części trzeba obwinić Kirma. Zmarnował dwie sety i przy kontrze nie podał. Jak się marnuje takie okazje to jak mamy wygrywać
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Mecz tragedia.Zero ambicji, żeby zmienić wynik meczu. Jutro powinni z Branco kontrakt rozwiązać, bo nic nam nie daje ten grajek. Maaskant też się dziś nie popisał i taka jest prawda ( złe zmiany, taktyka). Dobrze, że przegraliśmy bo nie zasługiwaliśmy nawet na remis w tym meczu, a tak może niektórym się otworzą oczy.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 30.04.2011, 17:59
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Tak to jest jak się znajdą przypadkowi ludzie na boisku i po stracie branki jest MEGA lipa.

Sam Melikson Małecki to za mało.
Małecki? Jaki Małecki? On dzisiaj grał w ogóle?
jeden z najgorszych gości na boisku, obok Żurawia, Kirma, Jirsaka... i można by wymieniać właściwie całą drużynę.
Na chwilę obecną mamy dwóch zawodników: Meliksona i Pareikę. Jak dalej będziemy tak grać, to i tych dwóch się szybko pozbędziemy.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.04.2011, 18:00
Branco do B klasy się nie nadaję, pewnie gdybyśmy grali bez niego w 10 lepiej by nam się grało..
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

MMTS- spokojnie. W Pucharach zagramy na pewno, gorzej jeśli chodzi o MP ale i tu nadal jesteśmy głównymi faworytami tylko niech zaczną w końcu grać.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Przestanę oglądać Polską piłkę, jeżeli Legia zdobędzie Mp w tym sezonie, a jest to kurde niestety możliwe...
ale byłby łach
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Jirsak niech sie uczy gry w środku pola od Jeża z Górnika,za 100 tyś € można było w zimie sprowadzic klasowego rozgrywającego.Na Słowacje przecież nie jest daleko....
To samo Gasparik,co jego podanie to pachniało bramką dla Zabrzan...Kirm na jego tle wypadł jak stremowany junior któr traci głupio piłki

Melikson,Pereiko,Chavez - najlepsi na placu
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.04.2011 o godz. 18:02.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.04.2011, 18:01
Jeszcze teraz nie wiadomo co bedzie z Cikosem. Jak bedzie musial zagrac Branco to nasze serca nie wytrzymają.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.04.2011, 18:01
kto wpuśćił na nasz stadion tego starego dziada z gornika z krowim dzwonkiem?
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
bartekd16
Member

Od: 08.2009

Stary 30.04.2011, 18:04
Dla pocieszenia powiem że Real też przegrywa.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 30.04.2011, 18:04
Pisałem po meczu ze Śląskiem, że mecz z Górnikiem ma mi dać odpowiedź na pytanie: gdzie jesteśmy? Widziałem drużynę w meczu z GKS pełchatów, która grała naprawdę ładną, składną piłkę. Tymczasem w meczu ze Śląskiem zobaczyłem zupełnie inną Wisłę. Bez pomysłu na grę, bezradną i beznadziejną

Dziękuję za ten mecz. Pozwolił na zrozumienie, w jakim miejscu się znajdujemy.

Więc sprawa jest jasna. Jesteśmy w czarnej d.pie. Nadal jesteśmy na poziomie drużyny, która dostawała manto od Levadii i Karabachu. Jedno udane okienko transferowe to za mało. Nie mamy obrony, nie mamy nadal drużyny.

Nie chcę oceniać negatywnie Maaskanta. I tak z g.wna udało mu się ukręcić bicz. Ale nawet na tą beznadziejną ligę to może być za mało. Nadal mamy za słąbych piłkarzy, by cokolwiek ugrać w Europie. Moim zdaniem MP w tym sezonie nie jest nic warte - nikt go nie chce.

Moje (subiektywne) oceny naszych piłkkarzy:
Pareiko - 6. Nie zawalił przy bramkach, obronił jedną setkę. Ok.
Cikosz - 3. Pochwaliłem go w trakcie meczu, po czym zawalił nam mecz. Nigdy więcej tego nie zrobię. Jego błąd zaważył na wyniku tego spotkania..
Chavez - 5. Niby najlepszy z obrońców, ale przy obu golach zawalił. Łatał dziury po kolegach, ale w kluczowych momentach zawiódł.
Jaliens - 0. Jeden przegrany pojedynek z Sikorskim (główkowy) mnie po prostu dobił. Co się z nim dzieje?
Pajlić - 4. Bardzo przeciętny, zarówno w defensywie, jak i ofensywie.
Małecki - 5. Starał się, ale nie wychodziło.
Jirsak - 4. Bardzo słabo, dziś niewidoczny.
Sobolewski - 4. Ostatnie kilka meczy - przykro patrzeć. Zwalnia grę, zupełnie bez formy.
Meliskon - 5. Starał się, walczył - ale nie szło.
Kirm - 6. Walczak, najambitniejszy z naszych. Nie miał szczęścia, ale nie mam do niego pretensji o ten mecz. Zagrał na ile umiał.
Żurawski - 0. Panie Macieju - lubię Pana, wiec tylko napiszę krótki komentarz: kończ Waść, wstydu oszczędź.

Rios - dramat. Sziwakow - dno.

Moim zdaniem nie zasługujemy na Mistrzostwo Polski. To jest dramat, gramy koszmarnie. Nie ma szans na jakikolwiek sukces w Europie bez znaczących wzmocnień.

Grę naszych nie da się oglądać na trzeźwo.

PS. Branco - cytując klasyka: jego nie można zwolnić. Jego trzeba w.pierdorlić dyscyplinarnie. To są jaja, ten facet nadaje się do występu w tańcu z gwiazdami, ale nie do gry na poziomie zawodowym. Broniłem Segio, ale ten facet jest w tym momencie najsłabszym zawodnikiem w naszej Ekstraklasie, a to nie lada sztuka. Czemu nie zagrał ktokolwiek inny w jego miejsce - sam Maaskant gdyby wszedł na boisko przyniósł by mniej szkód.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 30.04.2011 o godz. 18:08.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 30.04.2011, 18:08
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Pisałem po meczu ze Śląskiem, że mecz z Górnikiem ma mi dać odpowiedź na pytanie: gdzie jesteśmy? Widziałem drużynę w meczu z GKS pełchatów, która grała naprawdę ładną, składną piłkę. Tymczasem w meczu ze Śląskiem zobaczyłem zupełnie inną Wisłę. Bez pomysłu na grę, bezradną i beznadziejną

Dziękuję za ten mecz. Pozwolił na zrozumienie, w jakim miejscu się znajdujemy.

Więc sprawa jest jasna. Jesteśmy w czarnej d.pie. Nadal jesteśmy na poziomie drużyny, która dostawała manto od Levadii i Karabachu. Jedno udane okienko transferowe to za mało. Nie mamy obrony, nie mamy nadal drużyny.

Nie chcę oceniać negatywnie Maaskanta. I tak z g.wna udało mu się ukręcić bicz. Ale nawet na tą beznadziejną ligę to może być za mało. Nadal mamy za słąbych piłkarzy, by cokolwiek ugrać w Europie. Moim zdaniem MP w tym sezonie nie jest nic warte - nikt go nie chce.

Moje (subiektywne) oceny naszych piłkkarzy:
Pareiko - 6. Nie zawalił przy bramkach, obronił jedną setkę. Ok.
Cikosz - 3. Pochwaliłem go w trakcie meczu, po czym zawalił nam mecz. Nigdy więcej tego nie zrobię. Jego błąd zaważył na wyniku tego spotkania..
Chavez - 5. Niby najlepszy z obrońców, ale przy obu golach zawalił. Łatał dziury po kolegach, ale w kluczowych momentach zawiódł.
Jaliens - 0. Jeden przegrany pojedynek z Sikorskim (główkowy) mnie po prostu dobił. Co się z nim dzieje?
Pajlić - 4. Bardzo przeciętny, zarówno w defensywie, jak i ofensywie.
Małecki - 5. Starał się, ale nie wychodziło.
Jirsak - 4. Bardzo słabo, dziś niewidoczny.
Sobolewski - 4. Ostatnie kilka meczy - przykro patrzeć. Zwalnia grę, zupełnie bez formy.
Meliskon - 5. Starał się, walczył - ale nie szło.
Kirm - 6. Walczak, najambitniejszy z naszych. Nie miał szczęścia, ale nie mam do niego pretensji o ten mecz. Zagrał na ile umiał.
Żurawski - 0. Panie Macieju - lubię Pana, wiec tylko napiszę krótki komentarz: kończ Waść, wstydu oszczędź.

Rios - dramat. Sziwakow - dno.

Moim zdaniem nie zasługujemy na Mistrzostwo Polski. To jest dramat, gramy koszmarnie. Nie ma szans na jakikolwiek sukces w Europie bez znaczących wzmocnień.

Grę naszych nie da się oglądać na trzeźwo.
Zapomniałeś o podawaczu piłek Branco, chociaż nie chce chłopaków od podawania piłek obrażać bo pewnie lepiej by zagrali
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.04.2011, 18:10
Ostatnio mamy pecha do przełamywania jakiejś passy:/ 21 lat bez wygranej Górnika u nas, i co...
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Kryniu napisał(a):Wyświetl post
MMTS- spokojnie. W Pucharach zagramy na pewno, gorzej jeśli chodzi o MP ale i tu nadal jesteśmy głównymi faworytami tylko niech zaczną w końcu grać.
a jest po co ? sądzę że nie, tak na dobrą sprawę do pożegnania powinien być Cikos, Branco, Kowalski, Jirsak, Siwakow, Żuraw, Łobodziński, Garguła, więc kto ma grać?
Odpowiedz cytując
bartekd16
Member

Od: 08.2009

A kto zasługuje Legia ,która przegrała już 11 spotkań , Jagiellonia, która nie może wygrać poza swoim stadionem czy Lech, który nie wygrał dwóch ostatnich spotakń i ledwo co pokonał cienką Ległe?
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.04.2011, 18:11
Wspólny mianownik tych dwóch meczy to brak Genkowa. Musimy najpierw zagrać jakiś mecz z nim w składzie, żeby stwierdzić gdzie jesteśmy. Jeśli z nim zagramy ładnie i wygramy, to kiepskie mecze ze Śląskiem i Górnikiem będą tak naprawdę wynikać z przypadkowej kontuzji Genkowa.

Inna sprawa, że trener powinien mieć nieco więcej pomysłowości i dostosować taktykę do sytuacji kadrowej.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 30.04.2011, 18:12
Jak dla mnie nie ma co się załamywać... Ale widać jak na dłoni że potrzebujemy napastnika (sam Genkov cudów nie zdziała a jak ma kontuzję to widać jak gramy) i absolutnie potrzebny jest boczny obrońca... Czemu gra Branco a nie Burliga? Uraz Łukasza? Czy jest słabszy od perełki z irokezem? Mecz dramat, błędy w obronie tragiczne... Pora wziąść się do roboty... Jak stracimy mistrza tak jak rok temu to będzie koszmar...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów