|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Tak, kołowroty na zachodniej będą wewnątrz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Matejas_, możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Bo brzmi tak absurdalnie, że szkoda klawiatury by ją ośmieszyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie zuwazylem zeby w poblizu naszego stadionu stalo rownie wielkie g@$no. wiec nie wiem do czego mialby on pasowac. No chyba, ze masz na mysli zasade kontrastu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Piotr wiesz co to może być?
![]() Moje podejrzenie że jakiś system oddymaiania garaży ale ne jestem pewny. Wśrodku ewidentnie widać tłumik, na górze coś jak jet-y do oddymiania podlączone pod kanaly blaszane ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Agregat prądotwórczy
![]()
Wisła Kraków S.A.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na oddymianie garazu to troche male..
Wyzej mnie kolega uprzedzil, wydaje mi sie ze ma racje. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Taki sam stoi obok trybuny G
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam. W związku z głosowaniem na stojaki rowerowe w Krakowie chcialbym zapytać które to są te koło stadionu Wisły
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Żadne z powyższych. Przeglądnij dokładnie, bodajże ostatnia opcja gdzie miejsce oznaczono jako Stadion Wisły Kraków od strony Błoń.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
OK
Sorry nie zjechalem w dół.... boże widzisz nie grzmisz.... |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
U nas jest 25 skyboxów na zachodniej (w tym tzw. "prezydencka") i 9 na wschodniej. Czyli łącznie na Wiśle są 34 skyboxy.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla przypomnienia jeszcze raz link http://www.allforplanet.pl/pl/eko-dz...znie__zaglosuj oprócz tego głosujcie na smoka w tym linku http://krakow.gazeta.pl/krakow/0,94785.html Wiem, że to nabijanie licznika wybiórczej, ale jeśli ma to decydować to lepiej oddać głos. Lepiej mieć na stojakach symbol smoka kojarzonego z Wisłą niż wprawdzie skardzioną od Zwierzynieckiego ale jednak lajkonikopodobną maskotkę pejsów. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Skupiłbym się na motywie smoka. Może tą informację też dodać gdzieś ? (SKWK, czy TWSD). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zgodze się z powyzszym, że stojak jest dużo ważniejszy
piszcie do ludzi z biura prasowego, żeby o stojaku poinformowali również SKWK pewnie zamieści info o tym też. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obiło mi się o uszy, że stadion ma byc otwrty na derby, ktos to może potwierdzić.?
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Chyba tylko Bóg.
Na ziemi wszystkie znaki wskazują, że nie będzie gotowy w tym sezonie, podobnie jak faktem jest brak jakiejkolwiek daty ukończenia i otwarcia obiektu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Spieszmy sie bo tylko o kilka głosów wyprzedzamy lajkonika a zostały tylko dwa dni głosowania... Moze niech ktoś podeśle meila do ludzi odpowiedzialnych i wrzucą to na FB |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lajkonik - 35%
Liczba oddanych głosów: 1712 Smok - 45% Liczba oddanych głosów: 2241 Czy wystarczył wieczór i poranek żeby wywrócić kolejność. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
głosować i namawiać znajomych aby lajkonik nie wygrał!! chcecie mieć lajkonika przed stadionem WISŁY KRAKÓW
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wreszcie smok wychodzi na wyraźne prowadzenie. Tylko nie spoczywać na laurach i dalej głosować!
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|