|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
PiotrG jesteś tego pewny?
http://www.youtube.com/watch?v=HQggr_e4uRI elewacja to byłby dla nich pryszcz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Hmm, no to w takim razie mój błąd. Ale byłem prawie pewien, że któraś murawa na lechu własnie tyle kosztowała ;D
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Ta elewacja na pewno powstawała dłużej niż tydzień, nie mówiąc o czasie jej produkcji. To na tym filmiku to pokazówka, jak z gotowych elementów złożyć budynek. W wypadku stadionu Wisły najpierw trzeba dokładnie połatać beton, później dopiero wziąć się za elewację, która jeśli zostanie wykonana, to będzie to pomalowanie betonu farbą. W tydzień od podpisania umowy tego nie zrobią. To ślimacza robota, zwłaszcza, że beton ma pełno wad i czeka go łatanie i szlifowanie, a później kilka warstw farby.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 23.04.2011 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nawet jesli juz beda malowac ten stadion, choc mnie to wszystko juz jedno, to chyba nie caly na niebiesko? czy my jestesmy Lech, albo Ruch cholera jasna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja mam tylko nadzieję że nikomu nie wpadnie do głowy malowanie stadionu na niebiesko, czerwono czy w jakieś ciapy. Jeśli wogóle malować to na jakiś stonowany szary kolor. Estetyka stadionu Cracovii może być przykładem.pzdr.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czyli koniec marzeń o naszej hali?
Cytat:
http://www.gazetakrakowska.pl/krakow...roku,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
być może było już gdzieś podawane a ja przeoczyłem.
co z tym inwestorem o którym była mowa na początku kwietnia? temat zamknięty? kto to miał być? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wyszło na to, że sponsora nie ma w końcu. A jak teraz sytuacja wygląda...nie wiadomo. Właściwie fajnie by było usłyszeć jakieś stanowisko TS w tej sprawie, jak to się ma na obecną chwilę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trudno, by TS zajmował jakieś stanowisko w momencie, gdy toczą się rozmowy z kilkoma zainteresowanymi podmiotami. Jedne propozycje i zachowania "inwestorów" są bardziej, inne mniej poważne. Pamiętajmy też, że poszukiwania inwestora zbiegły się z wyborami w klubie, nowy zarząd musi się "dotrzeć". A teraz jeszcze święta... Fajnie, że chociaż zaczął się zbierać częściej niż raz w tygodniu...
Osobiście nie widzę większych szans na powodzenie, choć dopóki marszałek nie przekazał pieniędzy Majchrowskiemu a jakieś tam spotkania są prowadzone - nadzieja istnieje. Ale czas ucieka... Marszałek też nie będzie czekał w nieskończoność. Informacja o Czyżynach jakoś wyjątkowo na nas nie wpływa. My mamy znaleźć inwestora i ściągnąć 8 mln euro od Urzędu Marszałkowskiego. Jeśli się uda, to marszałek chętniej da te pieniądze TS-owi, a nie Majchrowskiemu na Czyżyny. |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Krakowowi grozi zarząd komisaryczny więc nie łudźcie się, że cokolwiek z hali wyjdzie. Pieniędzy nie ma dosłownie na nic a co dopiero na halę - nawet na tę na którą się "szczerbaty napalił "
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sambo, a kto tu liczy na pieniądze z miasta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Dokładnie cos takiego jak system Teknopox, czyli oni dostarczaja juz szpachle pod dany kolor ktora wypelnia sie ubytki i nierownosci nastepnie przynajmniej dwukrotne malowanie farba do betonu. Ja to przynajmniej tak widze. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Było już milion razy ale to jest wersja z płyt kompozytowych...
http://stadiony.net/aktualnosci/2010..._co_z_elewacja |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam, jestem autorem 3 stadionów Wisły w programie Google SketchUp:
http://sketchup.google.com/3dwarehou...d4&prevstart=0 http://sketchup.google.com/3dwarehou...09&prevstart=0 http://sketchup.google.com/3dwarehou...66&prevstart=0 Stworzyłem tez stadiony dla całej Ekstraklasy. Nie jestem zadowolony z obecnej wersji Stadionu Wisły, więc chce go poprawić. Potrzebuje tylko małą pomoc: odległości trybun od boiska, wysokość trybun nad boiskiem i mniej więcej wymiary stopni poszczególnych trybun. To są największe błędy obecnego modelu. Z góry dziękuje za pomoc. ![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Tutaj powinieneś znaleźć wszystkie potrzebne dane. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
czy mógł by ktoś napisać ile lóż znajduje się na naszym stadionie i jak ta liczba wygląda na tle innych obiektów w Polsce( chodzi mi głównie o Wrocław, Gdańsk, POZnan*,legie)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
@lord damien
Czy jest techniczna możliwość aby twój model znalazł się na mapie 3d w google earth? Na razie jest tam tylko jedna trybuna, cały stadion wyglądał by super! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Próbowałem go tam umieścić ale bez efektów. Jeśli na tym forum jest ktoś kto mógłby to zrobić, nie mam nic przeciwko.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy bramki wejściowe na zachodniej montowane będą w środku czy podobnie jak na wschodniej. Bo jeśli tak samo to patent z tym niebieskim ogrodzeniem nie jest chyba najlepszym pomysłem. Przecież tam będzie taki ścisk że nie będzie się dało przejść.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy jest podana oficjalna informacja kiedy będzie otwarcie całego stadionu? Czy 11 maja na meczu z Lechem będzie już wszystko gotowe?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|