|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nasz treneiro ,mimo uplywu czasu dalej sparawia wrazenie lekko oderwanego od polskiej rzeczywistosci.Cala pilkarska polska spodziewala sie taktyki zaprezentowanej przez Slask,a on byl jedynym,ktory ustawieni autobusu nie przewidzial.Panie Robercie doradzalbym odrobine pokory bo opieranie strategii na stwierdzeniu ,ze to my jestesmy Wisla i to inni musza sie martwic taktyka, doprowadzila do dzisiejszej kompromitacji.Tak kompromitacji.I to kompromitacji trenera a nie druzyny.
Pierwszy blad-rozpoczecie z Maleckim na szpicy wiedzac ze bedzie musial walczyc wrecz z czterema bykami.Nie wiem co natchnelo Maasaknta do stwierdzenia ,ze Malecki grajac na srodku ataku jest w stanie zastapic Genkowa.Liczyl na to ze Maly bedzie sie rozpychal z wyzszymi od niego o glowe stoperami ?Jezeli zalozyl,ze Malecki bedzie schodzil do boku i robil miejsce dla wchodzacego pomocnika ,to dlaczego pomocnikiem tym byl usposobiony defensywnie Sivakow a nie np.Gargula ? Mimo blednego ustawienia i fatalnego poczatku ekipa zaczela w miare poprawnie funkcjonowac.Slask momentami byl bezradny stojac w jedynastu w swoim polu karnym i wykopujac pilki w trybuny.Kwestia czasu bylo ,ze cos wpadnie.ale wtedy wkroczyl do akcji nasz szaman. Jak mozna bylo wpuscic na boisko Zurawskiego Jestem pewien,ze dzisiejsza porazka nie przeszkodzi nam w zdobyciu mistrzostwa bo jakosciowo ta druzyna zdecydowanie odstaje od reszty,wiec nie dramatyzowalbym zbytnio.W....ia mnie jedynie ,ze przez nonszalancje naszego trenera rozpocznie sie teraz medialne walenie konia nad geniuszem taktycznym zgorzknialego,stetryczalego dziada ,podsycane jego pseudofilozoficznymi wypowiedziami ,ktorych nawet on sam nie rozumie. |
|
|

|
||||||
|
|