|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ale nie umie on po ludzki zakomunikować kto wchodzi na boisko? Tylko musi tak drzeć mordę? Przecież to jest frajerstwo i mocno wówczas jedzie wioską na stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Posiada ktoś takie: http://www.stadionwisly.info/fotorel...owy/2011-04-05 (7 od góry) lub podobne zdjęcie w większej rozdzielczości, takiej, żeby się nadawała na tapetę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Odśwież cache, może to coś da. U mnie allegro śmiga cały czas.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Siema, nie mogę oglądnąć meczu w TV, w radiu jest to możliwe do uczynienia ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W radiu oglądniesz na pewno.
Radio Kraków, 101,6 FM. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pytanie do znających się na kredytach itp, mam umowę na czas określony od 02.12.2010 do 02.02.2012 mam 21 lat dostaje netto na ręke 1400 zł , chciałbym wziąć kredyt(pożyczkę) na kwotę 1000 zł na jakieś 7-8-9-10 miesięcy ( jest to moja pierwsza legalna praca , nie mam dzieci , alimentów ,nikogo nie utrzymuje , nie mam żadnych innych zadłużeń) odmówili mi w Lukasie i Pekao BP z tego względu że za krótko pracuje bądź do końca umowy zostało mi 10 miesięcy.Miał ktoś może podobną sytuację bądź jakiś inny bank który mógłby udzielić pożyczki z własnych doświadczeń itp. (wiadomo że chwilówki i providenty odpadają
) ?![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() A i jedna sprawa. Moga zapytac Ci sie czy chcesz zalozyc konto osobiste przy tym. Zgodz sie bo zalozenie i prowadzenie nic nie kosztuje ,a zwieksza jednak szanse na udzielenie pozyczki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciekaw jestem, co by było gdybym złożył zeznanie drugi raz? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
W jakim banku masz konto i jakie ? Polecam wizytę w Getin Banku, BOŚ, Deutsche Banku, PBC(najlepiej jak masz w którymś konto). Obecnie te banki mają najtańsze pożyczki. Natomiast w mbanku ,banku pocztowym i eurobanku masz najwieksza szanse na pozyczke. Napisz cos wiecej to podam ci konkrety. Ale wątpie aby jakiś bank udzielił Ci pożyczki bo z tego co piszesz to masz umowe zlecenie ? Nastepnym razem pomysl o karcie kredytowej. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś czemu będą zamykac ulice Kościuszki bo widziałem znaki że będzie objazd.
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pod Mozilla Firefox lub pod Chromem to samo...?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
wysłam Ci na maila jak na mozilli wygląda
![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Absolutnie nic się nie stanie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Da się załatwić jakoś kartę multisportu nie pracując/nie mając żadnej firmy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dzisiaj sie lepiej nie wybierac do M1 galerii itp.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mógłbym wrzucić ksywę + nr na reprezentacyjną koszulkę?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Decathlon (Zakopianka)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WiślakMyślenice chyba wylosował bilety na Euro
![]() Moje pytanie: Mam problem z Mozillą. Nie mogę wejść w google. Wyskakuje mi info: 500 Internal Server Error Przeinslatowałem, lecz nie pomogło. Explorer działa ok. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja poszukuję kawałka techno/trance, w którym leci mniej więcej coś takiego :tari rari ra raaaaaw bardzo szybkim tempie. Nutka była kiedyś w podkładzie filmiku na YT z meczu Wisła-Widzew w 2008, co opuszczaliśmy D3. Filmu już nie ma.
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 23.04.2011 o godz. 17:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak myślicie kiedy będą bilety w sprzedaży na mecz Polska - Francja w Gdańsku?
![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
wie ktoś może czy Wiślacki Świat jest dzisiaj otwarty normalnie do godziny 14?
|
|
|