|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
do tego jeszcze potrafi tanio kupić i drogo sprzedać
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Byłes, widziałes? Napisz cos wiecej w takim razie!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czy temat odpowiedni ,ale
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Zarzuty ws. kupienia meczu z Cracovią usłyszeli także: Wojciech Ł. – obecnie występujący w Wiśle Kraków. W reprezentacji Polski ten piłkarz zagrał 23 mecze strzelając 2 bramki. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Nie zmienia to faktu, ze 4 bramki to jednak bardzo dobry rezultat, nawet w Me. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W ME? Tak, w ME Łobo niedawno brylował, strzelał gole, wygrywał nam mecze. I co z tego?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Rios strzelił kolejne gole w Młodej Ekstraklasie wiec jak nie dostanie szansy z Bełchatowem to bede w szoku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
EDIT: Pewnie Rios i Łobodziński podzielą się jakoś 90-cioma minutami. Tu już takie rzeczy piszą na poważnie, że mnie nic nie dziwi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.04.2011 o godz. 16:19.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rios pewnie szansę dostanie, tym bardziej, że w kolejnym meczu wypada nam dwóch podstawowych zawodników.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ja się boję żeby Sivakow nie wszedł za Małego ;/
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
OOO jeśli o Panu ... Mowa to mamy niezły bajzel http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
A kto Ci tu w ogóle mówi o wyrzucaniu go z Wisły?! ![]() NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A nie odwrotnie? Do kiedy nie ma prawomocnego wyroku to chyba obowiązuje domniemanie niewinności?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Życzę wszystkim wypowiadającym się za wyrzuceniem Paljicia/ukaraniem/itp samych grajków którzy będą sprzedawać mecze Wisły, pobierać co miesiąc wypłatę i lać na to z uśmiechem przy okazji przybijając piątki z wielkimi fanatykami bo oni są tacy fajni.
A ja osobiście będę 10 razy głośniej krzyczał na meczu z GKS jego nazwisko. Bo to jest przynajmniej piłkarz któremu zależy a nie zwisa. Więc bądźcie cicho Inni będą głośniejsi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Osobiście dla mnie pan Ł. jest w Wiśle Kraków skończony. W naszym klubie nigdy nie tolerowano zachowań korupcyjnych. Pana Blachę wyjebano bez zbędnych ceregieli, więc oczekuję, że podobnie będzie z Wojciechem Ł. . Zyskujemy podwójnie - budżet się odciąża i zachowujemy wizerunek.
Mam nadzieję że w najbliższym czasie pojawi się komunikat traktujący o zwolnieniu "Łobokopa". ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mam nadzieje ze w przypadku wyrokow skazujacych kary wiezienia beda BEZ ZAWIESZENIA. Orientuje sie moze ktos czy podejrzenie o korupcje poparte prawomocnym wyrokiem sadu moze byc podstawa do zerwania kontraktu? Viva prokuratura we Wroclawiu!! Niech nam zyje!!
Ostatnio edytowane przez RAF : 11.04.2011 o godz. 16:44.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Blacha to mi akurat sie z kimś innym kojarzy ;] chociaż prawda z nim sie w Wiśle nie cackano..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Znowu powie, że nie wiedział komu dawał i po co dawał, myślał że to zbiórka na jeden z domów dziecka w Krakowie, a tak w ogóle to nie była prawda tylko sen na jawie... Czekam na news o zerwaniu przez Wisłę kontraktu z panem Wojciechem Ł.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W najblizszych dniach oczekuje oficjalnej informacji z Wisly o rozwiazaniu kontraktu z Lobodzinskim ze skutkiem natychmiastowym. Raz to oczywiscie wzgledy etyczne, dwa schodzimy z bardzo wysokiego kontraktu, nie grajacego pilkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak czy owak najwcześniej do zerwania dojdzie po zakończeniu sezonu - patrz nasza ławka rezerwowych, a właściwie jej brak. Zapowiada się na to, że w meczu z U BOT-em zagrać będzie musiał, choćby wejść z ławki. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Ostatecznie zostaje pozew do PZPNu o rozwiązanie kontraktu z winy piłkarza (długo to może trwać) lub czekanie na dyskwalifikację związkową (rozwiązuje kontrakty automatycznie) Powód: cytat źle wyświetlony
Ostatnio edytowane przez zajacek : 11.04.2011 o godz. 17:41.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
I moim zdaniem trzeba to zrobić. Ale niech to się oficjalnie potwierdzi, bo weszło lubię ale nie mają 100% pewnych informacji. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podpisuje sie pod tym. Nie dosc, ze nie wnosi nic do gry pierwszego zespołu to jeszcze oskarzony o korupcje - takich pilkarzy trzymac z daleka od naszego klubu. Moze to w konucu bedzie powod zeby sie go pozbyc.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 11.04.2011 o godz. 18:15.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|