The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.04.2011, 15:18
skeba napisał(a):Wyświetl post
Łobo seryjnie strzela, świetnie drybluje -
do tego jeszcze potrafi tanio kupić i drogo sprzedać
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 11.04.2011, 15:19
Po co Rios ma wchodzić, no po co, jak mamy świetnego skrzydłowego Łobodzińskiego, pomyślcie trochę.
Łobo seryjnie strzela, świetnie drybluje - Rios może mu buty czyścić...
Łobodzinski jak gral w Mlodej Ekstraklasie to jako skrzydlowy strzelil 2 bramki z Polonia Bytom
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.04.2011, 15:19
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że mu się chociaż chce. Taki Garguła grał od początku, a nic specjalnego nie pokazał...
Byłes, widziałes? Napisz cos wiecej w takim razie!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
joshi
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.04.2011, 15:22
Rios w ostatnim meczu ME 3 gole, teraz 4. Co pokazuje, że na poziom tych rozgrywek jest zdecydowanie za dobry i czas pokazać coś w pierwszej drużynie. Tylko musi dostać szansę
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.04.2011, 15:40
Nie wiem czy temat odpowiedni ,ale

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Zarzuty ws. kupienia meczu z Cracovią usłyszeli także:

Wojciech Ł. – obecnie występujący w Wiśle Kraków. W reprezentacji Polski ten piłkarz zagrał 23 mecze strzelając 2 bramki.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.04.2011, 15:50
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Byłes, widziałes? Napisz cos wiecej w takim razie!
ja byłem, widziałem, Korona to absolutne dno

najładniejsza chyba 3 z bramek Riosa, bo poszła swietna dwójkowa akcja z klepki, w ktorej brał udział Garguła i nie wiem kto jeszcze. Potem Rios jednym zwodem minął trzech obroncow,i wykonczył strzałem obok słupka. Po Riosie widac, ze przewyzsza tam wszystkich o kilka dlugosci jezeli chodzi o technike, poruszanie sie po boisku czy podania. Co do Garguły, mial troche strat i nieudanych dryblingow, ale brał gre na siebie i bardzo czesto miał piłke przy nodze. Pierwszy karny po faulu na nim, troche idiotycznie sie zachował, bo dostal pilke na wprost bramki i mogl pytac w ktory rog strzelac, a chciał zrobic kółeczko i podac do wchodzącego skrzydłowego. Na jego szczescie został przy tym pociagniety za koszulke. Sporo dobrych podan, ale na trybunach panuje atmosfera nabijania sie z Garguły, i wysmiewania kazdego zagrania.

Oprocz Riosa i Garguły nikogo bym z tej ME do pierwszej druzyny nie wzial.
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.04.2011, 15:53
Nie wyobrazam sobie zeby Wojciech L. (tak juz trzeba o nim pisac) do momentu oczyszczenia zagral w Wisle. Do nie zobaczenia Wojtku L.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.04.2011, 15:53
Fuks napisał(a):Wyświetl post
ja byłem, widziałem, Korona to absolutne dno

najładniejsza chyba 3 z bramek Riosa, bo poszła swietna dwójkowa akcja z klepki, w ktorej brał udział Garguła i nie wiem kto jeszcze. Potem Rios jednym zwodem minął trzech obroncow,i wykonczył strzałem obok słupka. Po Riosie widac, ze przewyzsza tam wszystkich o kilka dlugosci jezeli chodzi o technike, poruszanie sie po boisku czy podania. Co do Garguły, mial troche strat i nieudanych dryblingow, ale brał gre na siebie i bardzo czesto miał piłke przy nodze. Pierwszy karny po faulu na nim, troche idiotycznie sie zachował, bo dostal pilke na wprost bramki i mogl pytac w ktory rog strzelac, a chciał zrobic kółeczko i podac do wchodzącego skrzydłowego. Na jego szczescie został przy tym pociagniety za koszulke. Sporo dobrych podan, ale na trybunach panuje atmosfera nabijania sie z Garguły, i wysmiewania kazdego zagrania.

Oprocz Riosa i Garguły nikogo bym z tej ME do pierwszej druzyny nie wzial.
Bo Guła to nowy Łobo.
A jak Kurto? I którykolwiek z obrońców?

No i lubie takie posty
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.04.2011, 15:55
Cytat:
Łobodzinski jak gral w Mlodej Ekstraklasie to jako skrzydlowy strzelil 2 bramki z Polonia Bytom
Jedną strzelił, druga to była kogo innego - bo uderzył i zawodnik zmienił lot toru piłki - gracz Wisły.
Nie zmienia to faktu, ze 4 bramki to jednak bardzo dobry rezultat, nawet w Me.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.04.2011, 16:01
Łobo seryjnie strzela, świetnie drybluje - Rios może mu buty czyścić...
W ME? Tak, w ME Łobo niedawno brylował, strzelał gole, wygrywał nam mecze. I co z tego?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.04.2011, 16:05
Rios strzelił kolejne gole w Młodej Ekstraklasie wiec jak nie dostanie szansy z Bełchatowem to bede w szoku
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.04.2011, 16:10
Cytat:
W ME? Tak, w ME Łobo niedawno brylował, strzelał gole, wygrywał nam mecze. I co z tego?
Ironia kolego... że tego nie zrozumiałeś
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.04.2011, 16:10
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Rios strzelił kolejne gole w Młodej Ekstraklasie wiec jak nie dostanie szansy z Bełchatowem to bede w szoku
Małecki wykartkowany, więc raczej zagra, ale czy nam to wyjdzie na zdrowie? Wątpię...
EDIT: Pewnie Rios i Łobodziński podzielą się jakoś 90-cioma minutami.

Ironia kolego... że tego nie zrozumiałeś
Tu już takie rzeczy piszą na poważnie, że mnie nic nie dziwi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.04.2011 o godz. 16:19.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.04.2011, 16:11
Rios pewnie szansę dostanie, tym bardziej, że w kolejnym meczu wypada nam dwóch podstawowych zawodników.
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 11.04.2011, 16:23
Ja się boję żeby Sivakow nie wszedł za Małego ;/
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 11.04.2011, 16:24
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Bo Guła to nowy Łobo.
Raczej mix Łobo i Dawidowskiego...
Odpowiedz cytując
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.04.2011, 16:28
Hives4 napisał(a):Wyświetl post
Raczej mix Łobo i Dawidowskiego...

OOO jeśli o Panu ... Mowa to mamy niezły bajzel

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Janek Skawina
Member

Od: 09.2008

Stary 11.04.2011, 16:30
blanco napisał(a):Wyświetl post
Brawo ....a geniuszu , byłoby bardzo fajnie .
To jest tak żenujące,że aż żal komentować. Pokemoniada to potęgi n-tej. Najpierw ktoś pisze,że Wilk sprzedał/oddał/przekręcił mecz a teraz pokemony wyrzucają z klubu faceta za to ,że wpadł w furię.
Kto myśli,że Dragan kopnął koszulkę , bo ma za nic nasz klub jest ograniczony i tyle w temacie.
I tak myślę, że na jednorazowe znieważenie zasłużył. Mnie osobiście jego furia zabolała, ja barwy noszę z dumą, a on je kopnął.. Mistrzostwa nie przegramy jak mu damy do zrozumienia podczas jednego meczu, że najzwyczajniej przegiął! Co by poczuł, gdyby młyn zamilczał podczas wykrzykiwania jego nazwiska? Nie wiem i nie obchodzi mnie to! Na pewno by się nie poczuł gorzej niż my kibice oglądający obraz jego frustracji. AMEN

A kto Ci tu w ogóle mówi o wyrzucaniu go z Wisły?!
NIE DLA KOSMITÓW NA MŁYNIE!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 11.04.2011, 16:32
RAF napisał(a):Wyświetl post
Nie wyobrazam sobie zeby Wojciech L. (tak juz trzeba o nim pisac) do momentu oczyszczenia zagral w Wisle. Do nie zobaczenia Wojtku L.
A nie odwrotnie? Do kiedy nie ma prawomocnego wyroku to chyba obowiązuje domniemanie niewinności?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 11.04.2011, 16:39
Życzę wszystkim wypowiadającym się za wyrzuceniem Paljicia/ukaraniem/itp samych grajków którzy będą sprzedawać mecze Wisły, pobierać co miesiąc wypłatę i lać na to z uśmiechem przy okazji przybijając piątki z wielkimi fanatykami bo oni są tacy fajni.

A ja osobiście będę 10 razy głośniej krzyczał na meczu z GKS jego nazwisko. Bo to jest przynajmniej piłkarz któremu zależy a nie zwisa. Więc bądźcie cicho Inni będą głośniejsi.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.04.2011, 16:39
Osobiście dla mnie pan Ł. jest w Wiśle Kraków skończony. W naszym klubie nigdy nie tolerowano zachowań korupcyjnych. Pana Blachę wyjebano bez zbędnych ceregieli, więc oczekuję, że podobnie będzie z Wojciechem Ł. . Zyskujemy podwójnie - budżet się odciąża i zachowujemy wizerunek.

Mam nadzieję że w najbliższym czasie pojawi się komunikat traktujący o zwolnieniu "Łobokopa".
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 11.04.2011, 16:40
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A nie odwrotnie? Do kiedy nie ma prawomocnego wyroku to chyba obowiązuje domniemanie niewinności?
Skoro prokuratura zlozyla akt oskarzenie do sadu to dowody musza miec mocne. Zauwaz ze wiele osob ktore sa zamieszane w to wydarzenie dobrowolnie poddalo sie karze. Uwazam po prostu ze do momentu wyjasnienia nei powinien grac w Wisle. Potem zaleznie od werdyktu sadu powinny byc podjete odpowiednie kroki.

Mam nadzieje ze w przypadku wyrokow skazujacych kary wiezienia beda BEZ ZAWIESZENIA.

Orientuje sie moze ktos czy podejrzenie o korupcje poparte prawomocnym wyrokiem sadu moze byc podstawa do zerwania kontraktu?

Viva prokuratura we Wroclawiu!! Niech nam zyje!!
Ostatnio edytowane przez RAF : 11.04.2011 o godz. 16:44.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.04.2011, 16:41
Blacha to mi akurat sie z kimś innym kojarzy ;] chociaż prawda z nim sie w Wiśle nie cackano..
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.04.2011, 16:42
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Znowu powie, że nie wiedział komu dawał i po co dawał, myślał że to zbiórka na jeden z domów dziecka w Krakowie, a tak w ogóle to nie była prawda tylko sen na jawie... Czekam na news o zerwaniu przez Wisłę kontraktu z panem Wojciechem Ł.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 11.04.2011, 17:26
W najblizszych dniach oczekuje oficjalnej informacji z Wisly o rozwiazaniu kontraktu z Lobodzinskim ze skutkiem natychmiastowym. Raz to oczywiscie wzgledy etyczne, dwa schodzimy z bardzo wysokiego kontraktu, nie grajacego pilkarza.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.04.2011, 17:26
Filippo napisał(a):Wyświetl post
Czekam na news o zerwaniu przez Wisłę kontraktu z panem Wojciechem Ł.
nesta napisał(a):Wyświetl post
W najblizszych dniach oczekuje oficjalnej informacji z Wisly o rozwiazaniu kontraktu z Lobodzinskim ze skutkiem natychmiastowym. Raz to oczywiscie wzgledy etyczne, dwa schodzimy z bardzo wysokiego kontraktu, nie grajacego pilkarza.
Według "Weszło" ma być dobrowolne poddanie się karze, więc - jeśli to prawda - na wyrok długo czekać nie będzie trzeba.

Tak czy owak najwcześniej do zerwania dojdzie po zakończeniu sezonu - patrz nasza ławka rezerwowych, a właściwie jej brak. Zapowiada się na to, że w meczu z U BOT-em zagrać będzie musiał, choćby wejść z ławki.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
zajacek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 11.04.2011, 17:39
RAF napisał(a):Wyświetl post
Orientuje sie moze ktos czy podejrzenie o korupcje poparte prawomocnym wyrokiem sadu moze byc podstawa do zerwania kontraktu?
Przeglądnij wątek - już pisałem. Podstawą do rozwiązania umowy o pracę z winy pracownika to nie jest. Inna sprawa, że kontrakt zawodnika z klubem to skomplikowana umowa (umowy) - nie tylko umowa o pracę. Jakie zapisy są w kontrakcie (kontraktach) z Łobodzińskim - Bóg raczy wiedzieć. Można jednak domniemywać, że są solidne podstawy do "zmotywowania" zawodnika w kierunku obustronnego rozwiązania umowy. Tak się zresztą działo już w kilku korupcyjnych przypadkach w naszej lidze.
Ostatecznie zostaje pozew do PZPNu o rozwiązanie kontraktu z winy piłkarza (długo to może trwać) lub czekanie na dyskwalifikację związkową (rozwiązuje kontrakty automatycznie)
Powód: cytat źle wyświetlony
Ostatnio edytowane przez zajacek : 11.04.2011 o godz. 17:41.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 11.04.2011, 18:03
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Według "Weszło" ma być dobrowolne poddanie się karze, więc - jeśli to prawda - na wyrok długo czekać nie będzie trzeba.

Tak czy owak najwcześniej do zerwania dojdzie po zakończeniu sezonu - patrz nasza ławka rezerwowych, a właściwie jej brak. Zapowiada się na to, że w meczu z U BOT-em zagrać będzie musiał, choćby wejść z ławki.
Jeśli przyznał się do sprzedania meczu ("dobrowolnie poddaje się karze"), to kontrakt można rozwiązać w każdej chwili.

I moim zdaniem trzeba to zrobić. Ale niech to się oficjalnie potwierdzi, bo weszło lubię ale nie mają 100% pewnych informacji.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.04.2011, 18:06
Cytat:
Dzień po zremisowanym meczu w Kielcach piłkarze Białej Gwiazdy wybrali się do Zabierzowa Bocheńskiego, aby spotkać się z fanami w Szkole Podstawowej im. S. Żeromskiego przy Zespole Szkół z Oddziałami Integracyjnymi.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ie_bochenskim/
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 11.04.2011, 18:12
nesta napisał(a):Wyświetl post
Podpisuje sie pod tym. Nie dosc, ze nie wnosi nic do gry pierwszego zespołu to jeszcze oskarzony o korupcje - takich pilkarzy trzymac z daleka od naszego klubu. Moze to w konucu bedzie powod zeby sie go pozbyc.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 11.04.2011 o godz. 18:15.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów