|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ale czego oczekujesz w języku obcym? Co ma być pomocne przy wejściu na stadion? Już nie róbmy z siebie cywilizacji idiotów - przychodzisz na stadion, wkładasz bilet w JEDYNĄ szczelinę przy bramce, ochroniarz albo mówi ci po angielsku żebyś się odwrócił (2 slow się każdy nauczy..), albo pokazuje na migi co masz zrobić, idziesz dalej, numer miejsca jest liczbą, którą chyba każdy zrozumie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
No dokładnie na telebimy był osobny przetarg . Co ma w takim razie Polimex do telebimów?
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja tak z innej beczki. Wiadomo coś o tym tajemniczym inwestorze w kwestii Hali? Bo info miało być w poniedziałek, a nie mogę coś nic znaleźć na ten temat od czasu informacji, że jednak go nie ma...
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie ma i nie było
A info w tej sprawie już było.Z Gazety Krakowskiej Cytat:
Ostatnio edytowane przez krakus76 : 06.04.2011 o godz. 10:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie w związku z tymi zdjęciami które pojawiły się na oficjalnej stronie Wisły.
Jak u nas mają wyglądać ławki rezerwowych. Bo niby są jakieś schodki robione do tego "kanału" przed trybuną. No Ale co tam będzie ? Włożą tam zwykłą ławkę taką jak teraz stoi przed trybują i to wszystko ? Czy rozwiązanie podobne jak np. na Lechu jest, że ławka jest zintegrowana jakby z trybuną i są normalne pojedyncze siedziska ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
^^^ To jest tajna informacja. Jak wszystkie infa o tym stadionie
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No i budynek gdzie były kasy i bramki na dawny sektor B przeszedł do historii. Zostały już tylko gruzy z niego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
^ chyba ostatni relikt przeszłości chociaż jakies pojedyncze baraki też jeszcze stoją..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Pamiętam, że jako dzieciak musiałem "walczyć" aby kolejka mnie nie wypchneła na bok Ale taka kolej rzeczy. Musimy się cieszyć, że klub się rozwija i coraz lepszych warunkach będziemy oglądać spotkania Białej Gwiazdy. |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
skoro tak się przechadzacie obok to może porobilibyście jakieś fotki, bo ciekaw jestem jak im idą prace wkolo stadionu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ostatni relikt starego stadionu zniszczony ( kasy prowadzące na sektor A i B ) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez krkgiba : 07.04.2011 o godz. 00:28.
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
a te ściany z pustaków przy wejściu głównym jak nie były otynkowane tak nie są nadal, ciekawe jak to zostawią to naprawde będzie śmiech
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Sciana z pustaków to jedno mnie jeszcze bardziej przerażają te pseudo rynny wiszące tuż obok to jest jakaś masakra .....
Powód: literówka :-)
Ostatnio edytowane przez cozymodo : 07.04.2011 o godz. 06:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z dzisiejszego DP
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam takie pytanie o pozycję głównej kamery.
Czy ona nie miała być na daszku? Czy może telebim by zasłaniał i jednak postawili ją niżej? A może ta na tym zdjęciu to tylko jakaś dodatkowa, a główna jest jednak na daszku? ![]() Co do ramy na telebimy to powinni przykryć pozostałe miejsce jakimiś reklamami by sobie dodatkowo dorobić, a jeśli nie to jakimś motywem typu "Walczymy o Mistrzostwo" lub może samym czarnym kolorem dającym wrażenie ogromnego, panoramicznego telebimy.
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 07.04.2011 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Docelowe miejsce na kamerę jest na tym betonowym podeście. Daszek nie jest przeznaczony jako miejscę na kamerę. Telebim będzie zasłaniał przeciwległą trybunę i nie będzie można pokazać ujęcia trybun całego stadionu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
nie wiem czy ten temat został już opisany, ale nawet jeśli tak to warto o tym przypomnieć. Popatrzcie na to zdjęcie:
![]() Wiem wiem, stadion ległej może się źle kojarzyć, ale bardzo mi się podoba ten zielony pasek zamiast brzydkiego betonu. Może u nas coś takiego udałoby się zrobić. Wydaje mi się, że nie jest to wielki koszt, a efekt wizualny może być rewelacyjny! P.S. może ktoś z Was zrobi to ładnie w jakimś programie graficznym (zaproponuje kolor i rozmieszczenie Herbu) - ja niestety nie umiem tego...
Ostatnio edytowane przez zikos : 07.04.2011 o godz. 12:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Zgaduję, że taki pasek u nas też wykonają jak będą robić elewację całego stadionu, czyli nie wiadomo.
A co do stadionu legii to jedna rzecz mi się tam podoba. Jak mają biały napis legia to pod białymi krzesełkami wmontowali czarne, które dają taki lepszy efekt tego wielkiego napisu, szkoda że u nas tak nie ma, ale i tak jest fajnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a co ten 'pasek' ma wspolnego z elewacją, jak dla mnie jest to dodatkowa powierzchnia reklamowa, i klub albo tam wpakuje reklamy albo powinien jakoś to fajnie zagospodarować na własną rękę, np banner z latami zdobycia mistrzostw ect.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zrobiłem mały projekt takiego "paska" dla naszej trybuny.
![]() Dla mnie całkiem ciekawie by to na żywo wyglądało. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na stadionie w poznaniu na "miejscu paska" mają zamontowane reklamy wizualne, to też daje rewelacyjny wygląd.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak ale raczej nie chcemy żeby nasza trybuna zamieniła się w jeden wielki banner reklamowy. Wystarczy że na niej jest telebim, a na dole pod trybuną właśnie te bandy wizualne.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Racja. Ale lepsze to niż goły, paskudny beton. Moją priorytetową propozycją jest pasek! W kolorze krzesełek z elementami Wiślackimi (herb, daty mistrzostw itp.)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według mnie o ile dożyjemy czasów kiedy stadion zostanie w całości otwarty, to na pewno będzie i taki "pasek" i więcej punktów gastronomicznych, reklamy obok telebimów. A przede wszystkim musi być oficjalny operator.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Różnica jest na tym przykładzie fajnie widoczna.
Emirates: Goły beton: ![]() arsenal-emirates-stadium-beton wykończenie: ![]() arsenal-emirates-stadium ![]() arsenal-emirates-stadium |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|