|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Akurat co do widocznosci samego boiska z naroznikow to nie mam najmnniejszych zastrzezen bo uwazam ze jest ekstra, chodzi mi tylko o widocznosc telebimu. Chyba ze zostanie ta tablica z wynikami co jest obecnie na G to bedzie dla mnie ok.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
takie miejsca powinny być o te pare złotych tańsze
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
I pewnie po oddaniu całości będą tańsze. Nie ma co dramatyzować, tak jak pisał dynek.pl na większości stadionów są takie miejsca. Wczoraj pierwszy raz wybrałem się na F i było super
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Klub musi na czym zarabiac, to takie trudne do zrozumienia. Wolisz dac zarobic obcemu w sklepie a nie Wisle(w przyszlosci jak skoncza z kioskami). A transferow to by sie chcialo.
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ten obcy to też być może kibic Wisły który dzięki temu,ze zarobi kupi karnet....nie można tak do tego podchodzić.stanowisko klubu jest takie,że jak chcesz pić to kupujesz u nas.mają do tego prawo i tyle.nie dorabiajmy już żadnej ideologii.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam informację. Budowa trybuny północnej została oficjalnie zakończona.
![]()
KOPER
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
co z tą halą
spotkanie miało się zakonczyć o 14 . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pewnie spotkanie się przedłużyło bo miało skonczyc sie o14 i gdyby tak sie skonczyło to skwk pewnie by wydała jakiś komunikat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Na ostatnich zdjęciach z oficjalnej było już widać, że to już ostatnie prace. Teraz tylko czekać jak wyleją asfalt i zainstalują kołowroty.
Czy ktoś w ogóle się orientuje jak przebiegają i czy w ogóle rozpoczęły się już oficjalnie jakiekolwiek odbiory wykończonych pomieszczeń? Chodzi mi zwłaszcza o trybunę Północną. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...acja,id,t.html
uuuuu..... :( Coś kręca.. albo się inwestor w ostatniej chwili wycofał |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Właściwie to przeczuwałem (gdy mówili że Wisła ma sponsora, ale ujawni go później), że to ściema. Może był jakiś sponsor, który się wycofał, ale bardziej jestem skłonny uwierzyć, że grali tylko na czas, bo te kilka tygodni co mieli dobiegało końca, a nikogo nie znaleźli. Myślę też, że w praktyce trudno będzie znaleźć jakiegoś sponsora, który wyłoży kasę. Wszyscy którzy są związani z Wisłą oraz większość dużych firm z Krakowa które mogłyby zainwestować już zapewne otrzymali takie propozycje i gdyby chcieli i uznali to za opłacalne to by to zrobili. Dlatego wątpliwe wydaje mi się, że znajdzie się ktoś kompletnie zewnętrzny kto uzna tą inwestycję dla siebie opłacalną. Ale mam nadzieję, że się mylę i jednak ktoś taki się pojawi.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy ktoś wie ile ilu robotników pracuje albo pracowało na budowie stadionu Wisły ?
Poniżej info jak zap.... we Wrocławiu. Tyle że tam SĄ pieniądze i nawet płacą za wcześniejsze skończenia budowy. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Pierwszy poziom - szerokość 81cm, wysokość 30cm; drugi poziom szerokość 84cm, wysokość 51cm
To trybuna wschodnia i zachodnia, rzędy zwykłych kibiców. Na zachodniej sektor prasy z biurkami ma rzędy szerokości 126cm, wysokość 51cm. Na północnej i południowej rzędy mają 90cm szerokości, rzędy 1-21 mają po 45,2cm wysokości, 21-32 mają po 52,5cm wysokości. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2011
Offline |
|
|
kiedy bedzie gotowy cały stadion?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...towany//46142/
Ostatnio edytowane przez medyk : 05.04.2011 o godz. 19:50.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę.. Basałaj mówił, że chciałby aby obiekt przy Reymonta stał się atrakcją turystyczną Krakowa. Żeby na mecze przychodzili również turyści odwiedzający nasze miasto.
Jak do tego ma się fakt, że na nowiutkich sprzętach (m.in. bramki wejściowe), napisy są JEDYNIE w języku polskim? Moim zdaniem wszystko powinno być na stadionie dwujęzyczne. To niemal w ogóle nie podniosło by ceny, a na pewno trochę osób (prawdopodobnie z tendencją wzrostową) takich będzie. Czy jest to kolejny przykład braku jakiegokolwiek pomyślunku ze strony inwestora czy to ja mam zbyt wygórowane wymagania? http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...0043614142.jpg |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kolejny raz padnie to pytanie, ale może już ktoś zna odpowiedź. Czy telebimy zostaną w tym sezonie uruchomione? Czy może miasto uważa, że swoje już zrobiło. Telebimy przecież wiszą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Telebimy sa gotowe.........od jakiegoś czasu.....problem w tym, ze Polimex odbierając telebimy ...musiałby zaplacic fakturę......więc.....im wiecej przeciagnie tym poźniej zapłaci.......nasza polska rzeczywistość biznesowa.....
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
i to samo miasto, Polimex .... Im się nigdzie nie śpieszy skoro za stadion dopiero płacą (w części) z tego co pamiętam w 2012 r. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|