|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
mogą spokojnie pracować.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy jest ktoś na forum kto ma jakies pojęcie o (najlepiej jak przeszedł) Caminito del rey
mam kilka szalenie ważnych pytań... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No internet przyspieszył wreszcie więc prosiłbym o jakiś link na transmisje w internecie z meczu Ligi Mistrzów.
Z góry dzięki!![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
czyli rozumiem, że meczu Manu albo Bayernu nie ma na żadnym normalnym ( darmowym kanale ) w tv ? |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Podbijam :]
![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Może mi ktoś polecić jakieś fajne butki na wiosnę? Typu Nike Chicara.
Z góry dzięki. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jest jakas osoba na forum ogarnięta z Mikroprocesorów?. Dokladnie chodzi mi o mikroprocesor Z80
![]() ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię za niewielkie pieniądze "nieczynne" płyty winylowe? Potrzebne w celach dekoracyjnych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Myślę, że najpewniejszą informację uzyskasz pisząc na maila wyjazdowego - do znalezienia na stronie stowarzyszenia
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje informacji o rekrutacji na psychologie na UJ.
Znalazłem coś takiego: https://www.erk.uj.edu.pl/studia/karta/2292 i teraz pytanie jak to jest liczone jeżeli koleżanka zdaje podstawową matematyke i rozszerzony polski. Czy podstawa z matematyki jest liczona jakoś inaczej niż rozszerzona |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
kto ogląda Wojewódzkiego od początku i słyszał co pocisnął o nas - kibicach Wisły Kraków ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Haslo polak-katolik zaczyna mnie straszyc, to brzymi jak nazwa bojowki ..... czy kibicow Wisly Krakow"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
wystarczy że w tytule podasz serię i numer mandatu, taką przynajmniej informację dostałem od pani strażniczki jak wypisywała mi mandat
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś jest w stanie napisać co szwankuje przy moim logowaniu na fb?
Od paru dni, zamiast strony głównej mam coś w ten deseń: http://tinypic.pl/cgi-bin/dl.cgi/xx3a3o2vtn3wpl6iefdxmgw4robjwrbgzpeuyskar4/5787.JPG |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie w internecie obejrze mecz Podbeskidzie-Wisła ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia Sprawdź też na www.meczyki.pl, póki co nie podali linków, ale pewnie po południu coś wrzucą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
można gdzieś dostać namiary(maila) do Brygady Mazowsze? lub do osób z forum co są w tej grupie ? jak coś zapraszam na PW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Może Wy mi pomożecie.
Chciałbym Was zapytać gdzie moge wrzucić za darmo, na jaką stronke filmik żeby przesłać (link do filmiku) drugiej osobie na gg... Wiem że najprościej byłoby wrzucić na youtube.com, z tym że ten filmik jest dosyć osobisty i niechce żeby cały świat go oglądał
Ostatnio edytowane przez WISŁA 1906 NH : 16.03.2011 o godz. 23:53.
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
WINRAR - zaznaczasz pliki klikasz prawym "DODAJ DO ARCHIWUM"-> w lewym dolnym rogu, tam gdzie wybierasz sposób kompresji. Znajduje się okienko gdzie wpisujesz ile ma mieć każdy plik.
Dzielisz np. na 3 pliki po 150mb, wrzucasz na speedyshare, wysyłasz 3 linki drugiej osobie, on to ściaga i rozpakowywuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy flaga Wisły FC Warszawa została odzyskana po meczu Legia - Śląsk?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
tak
wzedsfrgthyj ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
(ostatni akapit)
http://www.fanslask.pl/2011/03/12/warszawa-11-iii-2011/ ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() jak ona się nazywa ? ps. ktoś ma linka do rapidshara albo hotfile z jej filmem ?\ |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ma może ktoś kontakt do Fc Warszawa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś działające spolszczenie do fm'a 11?
![]() z góry dzięki! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś dlaczego na pasku adresu w Google Chrome nie ma żadnego adresu? Po prostu jak wchodzę na jakąkolwiek stronę to to pole jest zawsze puste. Nie mogę przez to skopiować żadnego linka z żadnej strony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie masz czasem zainstalowanego SpeedDiala?
Spróbuj ewentualnie otworzyć jakiś link w nowej karcie i zobacz czy dalej nie ma adresu. |
|
|