|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szukam pilnie jakiegoś dobrego i sprawdzonego biura pośredniczącego w znalezieniu pracy w Krakowie.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Poza tym, jak ja kupowałem auto to się zabezpieczyłem na taki wypadek w umowie, z zastrzeżeniem że w przypadku ukrytych wad umowa jest nieważna. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Od kilku dni nie mogę wejść w żaden atrykuł w WP. Jedynie na poczte i na głowną. Mam Firefoxa. Wie ktoś co może przeszkadzać?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
znacie jakąś stronkę z wzorami ( NIE CZCIONKAMI ! ) tatuaży ? Albo ze sporą galerią zdjęć tatoo ?
Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
potrzebuje zalatwic sobie legitymacje studencką, moze jest ktos w temacie i moglby zaproponowac gdzie w Krakowie najtaniej 'studiowac', uczelnia, szkola wyzsza, szkola policealna, obojetnie byleby tylko posiadac legitymacje, ktora uprawnialaby mnie do znizek studenckich, szczegolnie w pkp
ps. nie wiem czy to cos zmieni, ale jestem absolwentem PK z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc
Ostatnio edytowane przez Genio : 14.03.2011 o godz. 10:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ile może kosztować wymiana lasera w PlayStation 3?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje tytuł piosenki, której refren brzmi mniej więcej tak : come on, come baby come on
często leci na dyskotekach ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pytanie: Zgubiłem legitymację szkolną, czy wystarczy mi Legitymacja MPK na której jest Zdjęcie, imię , nazwisko oraz PESEL do wejścia na stadion w Bytomiu
![]() A.K napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Potrzebuje jakiegoś środka do odświeżania butów, żeby chronić je przed przykrym zapachem i stopy przed bakteriami. Chodzę praktycznie cały czas w jednych i tych samych adidasach i "czuję" potrzebę aby czegoś takiego użyć
![]() W necie natknąłem się na coś takiego, wygląda OK, ale może ktoś ma coś już sprawdzonego ? http://fitness.wp.pl/trendy-i-nowosc...mi-srebra.html I pytanie, gdzie można kupić tego typu rzeczy na terenie Krakowa ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanko do noszących soczewki...Czy można je przechowywać w soli fizjologicznej
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Są to miesięczne soczewki? Dziś w nocy je miałaś zdjęte? Już lepiej jakbyś włożyła do kieliszka od wódki i polała wodą mineralną niegazowaną. Ale jeśli to są miesięczne, i dziś w nocy w nich nie spałąś to spokojnie możesz spać. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
potrzebuje poradnie dermatologiczna może być prywatna
![]() |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chodzi o Majorke ? http://www.youtube.com/watch?v=vs7uoYlKpnU |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
o tak, dzięki
![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz ja mam pytanie. Nieco nietypowe, ale nie bierzcie go za żart. Co to za rasa kota? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Rasa panów
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Aryjczyk czarnooki
Hitlerus hiticatus![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Można zapłacić mandat przez internet czy muszę z tymi kwitkami iść do banku?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie znajduje się najlepszy/najbardziej opłacalny lombard ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś fajna stronę z Pokerem Texas Holdem na wirtualną kasę, tak żeby się trochę podszkolić?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W Japonii kłamią z tymi jądrami,czy rzeczywiście nie ma zagrożenia?.......nie czy nie .......nie?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|