The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki
Zwycięstwo Wisły 298 95,51%
Remis 10 3,21%
Zwycięstwo Widzewa 4 1,28%
Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2011, 22:09
Chesteroski napisał(a):Wyświetl post
Rios wszystko fajnie, tylko nie bardzo widzę jego miejsce na boisku. Na środkowego napastnika zbyt wątły, na skrzydłowego zbyt wolny, na rozgrywającego, no sorry ale Meliksona to on posadzić na ławie nie ma prawa, wcale się nie dziwię Maaskantowi, no ale może w pucharze udowodni że się trener myli.
Dokładnie, przy taktyce jaką próbuje nam wpoić Maskaant to za bardzo nie ma dla Riosa miejsca w pierwszej jedenastce i tyle, może w pucharze albo w innych meczach w których ktoś będzie musiał odpocząć/pauzować to się jeszcze pokaże, ale to by było na tyle i w lecie go pożegnamy, bo płacić nawet te 500tys za rezerwowego to na pewno nie będziemy.

Co do meczu to w pierwszej połowie słabo, na te ich wyprowadzanie do przodu długimi piłkami i głupie straty już patrzeć nie mogłem. W obronie Chavez w mojej opinii całkiem poprawnie, podobnie Paljic. Bramek nie tracimy bo w końcu mamy solidnego bramkarza. W pomocy wg mnie Jirsak dość słabo, nie wiem czy ktoś to jeszcze zauważył, ale momentami naprawdę rzucało mi się w oczy jego złe ustawianie oraz ruch bez piłki. Nasz ofensywny tercet całkiem nieźle, co do Genkova to jak już ktos chce go krytykować, to niech go krytykuje za niewykorzystane sytuacje, ale nie za to że gość gra źle albo mało ambitnie, bo dobrze się ustawić, podać czy strącić piłkę to niejednokrotnie mu się udawało, a pierwsza bramka to w dużej mierze również jego zasługa, bo ściągnął na siebie obrońców. Brakowało mi jednak trochę więcej podań po ziemi do niego, czyli takich po których dochodził do swoich sytuacji.

I jeszcze słówko co do naszej taktyki, bo niektórzy najwyraźniej nie do końca ją rozumieją. Tak, gramy jednym wysuniętym napastnikiem, ale jak akcja idzie jednym skrzydłem to drugi skrzydłowy schodzi na drugiego napastnika. Jak piłka idzie środkiem np. do Genkova na odegranie lub strącenie to obaj skrzydłowi powinni wychodzić do przodu, więc to nie jest tak że my nie mamy ataku, a nasi napastnicy (a własciwie jeden) nie strzelają bramek. To jest dokładnie tak jak to mówił Maskaant, nieważne czy to nazwiesz 4-5-1 czy 4-3-3, liczy się system gry. Jak jeszcze Genkov zacznie wykorzystywać sytuacje i chłopaki się dobrze zgrają to na naszą ofensywę może nie być mocnych w tej lidze. Szkoda tylko że nie można tego samego powiedzieć o obronie
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.03.2011, 22:11
neq. napisał(a):Wyświetl post
a do kogo mieli ....a podejsc? jak odeszli od nas od G to na E nie bylo juz prawie nikogo....szybciej wychodzcie ze stadionu i najlepiej jeszcze nie hymn przestancie spiewac i wogole czytajcie gazety na meczu to wtedy napewno do was podejda....
Moim zdaniem powinni najpierw podejść do E, a najlepsze zostawić na koniec
Odpowiedz cytując
alberto
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 12.03.2011, 22:12
http://www.malopolskatv.pl/komentarze-po-wisla-widzew/ - Patryk i Andraż oraz jakiś gość z Widzewa (pomeczowe komentarze)
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.03.2011, 22:15
prezes85 napisał(a):Wyświetl post
Piłkarze mają problem podejść po meczy do każdej trybuny?

po meczu nawet Małecki "zachęcał" do zostania przy G, po tym jak zobaczył że na E nie ma już prawie nikogo.
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.03.2011, 22:18
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Mnie zastanawia jak to jest że tracimy tak mało bramek, a przecież widać że obrona jest przeciętna.
Specyfika ligi. Poprostu ofensywa większości drużyn jest gorsza niż nasza przeciętna defensywa. Jak ostatnio graliśmy z drużyną, która przynajmniej próbuje grać ofensywanie, to dostaliśmy czwórkę w plecy.

gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Zanim zaczniecie krytykować Genkova, to sobie przypomnijcie jak parę lat temu Broziu marnował sytuację za sytuacją i każdy po nim jeździł. A później król strzelców i idol kibiców...
Także dajcie chłopakowi czas, na pewno jeszcze coś strzeli a póki co jego gra wygląda dość pozytywnie. Kto się zna choć trochę na piłce, to wie jakie zadania na boisku ma spełniać środkowy napastnik.

I ja chcę Riosa od 1 minuty!!! Albo przynajmniej na 30 min, żebym w końcu zrozumiał dlaczego nie gra.
Różnica między Brożkiem a Genkowem jest taka, że Brożek w każdym meczu miał kilka sytuacji (które w większości marnował). Genkow natomiast w 3 meczach miał jedną sytuacje. Nie wiem czy to jest kwestia (braku) instynktu strzeleckiego, czy słabej drugiej linii (choć podobno jest najmocniejesza od lat), ale jak narazie Genkow nie wygląda dobrze.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.03.2011, 22:23
+ Sobolewski, Chavez, Melikson, Palijc, Kirm (Kolejność przypadkowa)

Cieszy, że drużyna zdobywa 3pkt - już kolejne, odskakuje rywalom na 4 pkt. Teraz trzeba wygrać z Podbeskidziem, chociaż będzie to bardzo cieżkie zadanie. Podbeskidzie u siebie nie przegrywa, ale wierzmy w naszą ekipę
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 12.03.2011, 22:28
Cieszy to, że mimo słabszej postawy od przeciwnika potrafimy wygrywać. Martwi słaba gra a przede wszystkim brak napastnika!!!. Po trzech meczach rundy wiosennej Genkow jawi się jako największa pomyłka okna transferowego. Do Brozia nawet nie ma co porównywać to jak niebo a ziemia. Trudno trzeba szukać dalej może następny strzał będzie lepszy. Legia trafiła z Huibnikiem a My jakoś nie możemy.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 12.03.2011, 22:30
skeba napisał(a):Wyświetl post
+ Sobolewski, Chavez, Melikson, Palijc, Kirm (Kolejność przypadkowa)
Mhm, czyli Chavez ma u Ciebie lepszą notę niż Małecki czy Pareiko?
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 12.03.2011, 22:38
Maaskant imponuję mi tym co robi, wiekszość była przekonana że zagra Jaliens, w tym i ja, pewnie nawet sam Osman i Bunoza raczej średnio wierzyli w to że zagrają razem, a tu niespodzianka. To pokazuję naszym stoperom że Robert tutaj nie kieruję się sentymentami, tym że Jaliens to jego rodak, pomysł transferowy czy coś takiego. Teraz żaden z trójki naszych stoperów nie może czuć się podstawowym i każdy z nich musi być gotowy na to, że w każdej chwili może usiąść na ławie. Oczywisice problemem w dalszym ciągu jest wyprowadzenie piłki.

Dobry mecz Genkova, do pełni szczęścia zabrakło mu tylko albo i aż bramki.
Melikson już 3 dobry mecz,Patryk szacunek za to co robi, jego efektywność w tej rundzie jest na wagę złota, to samo tyczy się Kirma, kolejna asysta i gol.
7 zwycięstwo z rzędu to dowód na to że drużyna budowana przez Roberta zmierza w dobrym kierunku, systematycznie ta drużną robi postęp w każdym elemencie gry.
Przypominam że zaczynaliśmy od pułapu kompletnego chaosu, każdy biegał gdzie chciał.

Brakuję nam jeszcze dobrej gry bocznych obrońców, Cikosz i Paljic mogą jeszcze wykrzesać trochę z siebie choć moim zdaniem te pozycje wymagają wzmocnień.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.03.2011 o godz. 22:45.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.03.2011, 22:42
Chesteroski napisał(a):Wyświetl post
Rios wszystko fajnie, tylko nie bardzo widzę jego miejsce na boisku. Na środkowego napastnika zbyt wątły, na skrzydłowego zbyt wolny, na rozgrywającego, no sorry ale Meliksona to on posadzić na ławie nie ma prawa, wcale się nie dziwię Maaskantowi, no ale może w pucharze udowodni że się trener myli.
a może tak Maora cofnąć na pozycje Jiraska, czyli środkowego pomocnika a Riosa przesunąć na pozycję cofniętego napastnika.

Jirsak gra dobrze raz na 5 spotkań, a Maor też potrafi zawalczyć o piłkę i ją odebrać.
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 12.03.2011, 22:49
Przy tym karnym liczyłem właśnie na Gienka i szkoda mi tego chłopaka bo boję się, że jak szybko nie strzeli to się już nie przełamie w tej rundzie.
Nie spodziewałem się, że po 3 kolejkach będziemy mieć tak dużą przewagę;d
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.03.2011, 22:55
Napiszę tyle - może i napastnika rozlicza się z bramek, ale Genkov odwala jak narazie świetną robotę na boisku, pomógł przy kilku już bramkach dla naszej drużyny, więc bądźmy mu za to wdzięczni i wyrozumiali, że nie strzela bramek.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 12.03.2011, 22:59
Tak zastanawiam się nad jazdą znacznej części forumowiczów po Bunozie i prosiłbym o wyliczenie przez nich ile pojedynków jeden na jeden,główkowych przegrał to tak dla tych co oglądali w TV. Może to uświadomi co niektórym co on robi na boisku. pomijam jedną bezmyślną stratę która skończyła się sporym zagrożeniem(widziałem to)
Ostatnio edytowane przez tedyy : 12.03.2011 o godz. 23:02.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.03.2011, 23:00
z perspektywy trybun:
Bunoza wyglądał lepiej niż go oceniacie, od razu mówię, że nei wiem co zrobił, że Małek zagwizdał faul, bo to było po drugiej stronie boiska
Chavez wyglądał bardzo pewnie, był nie do przejścia
Melikson - gdyby nie 70-metrowy rajd i wywalczenie karnego, napisałbym, że to był jego najsłabszy mecz w Wiśle, co oczywiście nie oznacza, że nie zaliczał się do najlepszych Wiślaków; w pierwszej połowie dużo strat i 0 pojedynków 1 na 1
Genkov - na rozgrzewce kiszka, w meczu spartolił setkę, dużo niedokładnych zgrań, ale dajmy mu jeszcze kilka spotkań, zanim postawimy na nim krzyżyk, lub zaczniemy go wychwalać

Czemu Małek pół h zastanawiał się nad podyktowaniem karniaka?
Za co dostał Mielcarz pierwsze żółtko i dlaczego w sytuacji z karnym nie dostał od razu czerwieni?
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.03.2011, 23:01
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy to jest kwestia (braku) instynktu strzeleckiego, czy słabej drugiej linii (choć podobno jest najmocniejesza od lat), ale jak narazie Genkow nie wygląda dobrze.
Nie chcę go na siłę bronić, bo piłkarz idealny to nie jest. Choć i tak uważam, że pomimo tej setki zagrał dobry mecz.
Ale jeśli dobrze pamiętam to były takie 2-3 sytuacje, w których Genkov dobrze wychodził do piłki i partnerzy mu jej po prostu nie podali. Jednym z nich był na pewno Kirm, który nieczysto trafił w piłkę. Była to pierwsza połowa. Reszty nie mogę sobie przypomnieć, musiałbym jeszcze raz oglądnąć mecz.
Także moim zdaniem nie jest to wina ani braku instynktu strzeleckiego, ani słabej gry drugiej linii. Uważam, że głównie to wina braku zgrania i częściowo brak ogrania/aklimatyzacji (pamiętajmy, że na zgrupowaniu miał indywidualne treningi. Ponadto o ile się nie mylę, to gra w innym systemie niż wcześniej)
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.03.2011 o godz. 23:03.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Stary 12.03.2011, 23:03
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Napiszę tyle - może i napastnika rozlicza się z bramek, ale Genkov odwala jak narazie świetną robotę na boisku, pomógł przy kilku już bramkach dla naszej drużyny, więc bądźmy mu za to wdzięczni i wyrozumiali, że nie strzela bramek.

pod tym się podpisuję
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 12.03.2011, 23:03
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
z perspektywy trybun:
Bunoza wyglądał lepiej niż go oceniacie, od razu mówię, że nei wiem co zrobił, że Małek zagwizdał faul, bo to było po drugiej stronie boiska
Chavez wyglądał bardzo pewnie, był nie do przejścia
Melikson - gdyby nie 70-metrowy rajd i wywalczenie karnego, napisałbym, że to był jego najsłabszy mecz w Wiśle, co oczywiście nie oznacza, że nie zaliczał się do najlepszych Wiślaków; w pierwszej połowie dużo strat i 0 pojedynków 1 na 1
Genkov - na rozgrzewce kiszka, w meczu spartolił setkę, dużo niedokładnych zgrań, ale dajmy mu jeszcze kilka spotkań, zanim postawimy na nim krzyżyk, lub zaczniemy go wychwalać

Czemu Małek pół h zastanawiał się nad podyktowaniem karniaka?
Za co dostał Mielcarz pierwsze żółtko i dlaczego w sytuacji z karnym nie dostał od razu czerwieni?
1. Bunoza gubił krycię, linię. Główkował na oślep i wybijał pilkę (jak i Chavez) do nikąd.
2. Melikson dobrze rozgrywał, strzał po poprzeczce i wystawienie Kirmowi na 2m przed bramką ominąłeś?
3. Genkov, owszem spieprzył setkę, ale miał dużo wygranych pojedynków główkowych, w których trudno o celność. W drugiej połowie dużo lepiej odgrywał, kilka na prawdę mądrych podań. Coraz lepiej to wygląda.
4. Spytaj Małka. Najpierw nie widział karnego, boczny mu powiedział.
5. Za dyskusje.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Stary 12.03.2011, 23:05
filemon napisał(a):Wyświetl post
1. Bunoza gubił krycię, linię. Główkował na oślep i wybijał pilkę (jak i Chavez) do nikąd.
2. Melikson dobrze rozgrywał, strzał po poprzeczce i wystawienie Kirmowi na 2m przed bramką ominąłeś?
3. Genkov, owszem spieprzył setkę, ale miał dużo wygranych pojedynków główkowych, w których trudno o celność. W drugiej połowie dużo lepiej odgrywał, kilka na prawdę mądrych podań. Coraz lepiej to wygląda.
4. Spytaj Małka. Najpierw nie widział karnego, boczny mu powiedział.
5. Za dyskusje.

Sam sobie zaprzeczasz patrz punkt 1 i 3(głowki)
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.03.2011, 23:07
Mecz sredni ale sa pilkarze ktorzy robia roznice.

U nas Maly i Melex -na nich dwoch powinna opierac sie cala ofensywa i pomysly w ataku.

W obronie super zagral Chavez -juz same jego wejscia w rywala-wydaje sie zaraz go wrecz staranuje w wersji light tamten sie tylko od niego odbije Zdecydowanie najlepszy nasz obronca.Kazdy myslal ze takim bedzie Jaliens a on razie jest najslabszy (Kowala nie licze)

I atak-tutaj Genkov narazie biega,zgrywa ,zmyla obroncow.Na razie bramek nie strzela,choc dzis mogl dwie-i forum obwolało go drugim Drogbą.Tak to jest.

Widzew dzis cieniutki,Ruch tydzien temu by grozniejszy.

Poki co robimy przewage punktowa,ale cel jest jeszcze daleko.Narazie pracowac na obronie i zgrywac Genkova z pomocnikami.To taka praca na nast tydzien
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.03.2011 o godz. 23:09.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.03.2011, 23:07
a może tak Maora cofnąć na pozycje Jiraska, czyli środkowego pomocnika a Riosa przesunąć na pozycję cofniętego napastnika.

Jirsak gra dobrze raz na 5 spotkań, a Maor też potrafi zawalczyć o piłkę i ją odebrać.

Chryste panie. Jakakolwiek próba zmiany pozycji kogoś z trójki Melikson-Kirm-Małecki, to idiotyzm i działanie na szkodę Wisły..

A, jak pomyśle, że chcesz mieszać w składzie, żeby zrobić miejsce zawodnikowi który nie zagrała w Wiśle dobrego meczu, i za trzy miesiące raczej nas opuści, to już nie mam pytań...
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 12.03.2011, 23:08
Ważne 3 punkty- dają nam już niezłą przewagę nad konkurencją.Mecz niezły, choć zdarzały się irytujące przestoje w grze, długie momenty niedokładnej gry. Przed trenerem i zespołem jeszcze dużo pracy- ale ważne, że nie tracimy punktów.

Dla mnie najlepsi w Wiśle: Melikson, Małecki, Kirm, Chavez, Sobolewski, Pareiko

Słabiej: Bunoza, Cikos,

Solidnie: Jirsak, Paljic i mimo wszystko Genkov- jak do tej pory walczy w każdym meczu, absorbuje obrońców, życzę mu, żeby się szybko odblokował

I jeszcze parę słów o Riosie- dostał tylko kilka minut, ale starał się je maksymalnie wykorzystać, wyszło mu parę ciekawych zagrań. Czekam na jego dłuższy wytęp.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 12.03.2011, 23:10
tedyy napisał(a):Wyświetl post
Sam sobie zaprzeczasz patrz punkt 1 i 3(głowki)
nie przeczę sobie, bo Bunoza główkował w sytuacjach gdybył nieatakowany i mógł przyjąć - pod nogi widzewiaków, a Genkov w pojedynku powietrznym z Szymankiem czy tym drugim ŚO Widzewa zagrywał w wiekszosci przypadków dobrze.

Edit: @Marszałek: Święte słowa
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.03.2011 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.03.2011, 23:13
80n procent bramki Małeckiego to praca Genkova. Przepycha się, walczy, wygrywa pojedynki główkowe, daje rade. A,że nie strzela?Kiedyś zacznie,bo widać,że wie o co chodzi, teraz póki co ułatwia to kolegom z drużyny. Sam mecz mi się nie podobał,chociaż bramka Małeckiego pokazała,że gra kombinacyjna nie jest im obca. No i Melliskon,ale on to wiadomo. Robi różnicę.

Bunoza nie nadaje się do tarcia chrzanu a co dopiero aby grać w defensywie Wisły.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.03.2011, 23:14
GajowyDrwal napisał(a):Wyświetl post

Chryste panie. Jakakolwiek próba zmiany pozycji kogoś z trójki Melikson-Kirm-Małecki, to idiotyzm i działanie na szkodę Wisły..

A, jak pomyśle, że chcesz mieszać w składzie, żeby zrobić miejsce zawodnikowi który nie zagrała w Wiśle dobrego meczu, i za trzy miesiące raczej nas opuści, to już nie mam pytań...
Nie mówię że to by wypaliło ale ewidentnie widac ze Genkow sie czuje w ataku samotny. Nie ma do kogo zgrywac i drugi, cofniety napastnik by się przydał.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.03.2011, 23:16
Jirsak powiedział po meczu najlepiej - nie wazne kto strzela, wazne ze druzyna zwycieza. Genkov dzisiaj pracował na boisku i chociaz nie strzelił gola to pozostawił dobre wrazenie. Widac, ze jest to inny typ pilkarza niz jego poprzednik Hristov - jeszcze zacznie strzelac gole.
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Stary 12.03.2011, 23:24
Nie mówię że to by wypaliło ale ewidentnie widac ze Genkow sie czuje w ataku samotny. Nie ma do kogo zgrywac i drugi, cofniety napastnik by się przydał.
Ale po co cokolwiek zmieniać?

Nasza linia pomocy jest zdecydowania najlepsza w lidze. Szybcy, bramkostrzelni skrzydłowi (Mały i Kirm), błyskotliwy i przebojowy wysunięty środkowy (Maor), silny i waleczny defensywny Sobolewski/Wilk, plus Jirsak/Siwakow będący takimi łącznikami między Meliksonem a Sobolem.

Nie ma potrzeby cokolwiek tutaj zmieniać. Jedynie pod koniec sezonu jeśli nie podpiszemy z Radkiem, pasowałoby zacząć częściej stawiać na Wilka...

Na razie, problemem jedynym jest gra w obronie, ale tutaj nie mamy wielkiego pola manewru. Na pewno to powinien być cel numer jeden na letnie okienko transferowe...
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 12.03.2011, 23:28
krzywy napisał(a):Wyświetl post
Cieszy to, że mimo słabszej postawy od przeciwnika potrafimy wygrywać. Martwi słaba gra a przede wszystkim brak napastnika!!!. Po trzech meczach rundy wiosennej Genkow jawi się jako największa pomyłka okna transferowego. Do Brozia nawet nie ma co porównywać to jak niebo a ziemia. Trudno trzeba szukać dalej może następny strzał będzie lepszy. Legia trafiła z Huibnikiem a My jakoś nie możemy.
Nie wiem jak Ty oceniasz Genkova ale chyba tylko po tym czy strzela bramki. Jeżeli tak to faktycznie jest niewypałem...
Mnie się podobał. Zagrał dużo lepiej niż z Ruchem, był aktywny, wygrał mnóstwo pojedynków główkowych, doszedł do sytuacji ale je zmarnował. Widać postęp i to się liczy.
Sam mecz nie powalił na kolana ale wygraliśmy i to jest ważne.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.03.2011, 23:33
prezes85 napisał(a):Wyświetl post
do tych co zostali

nie jedzcie na sektor E bo nawet nie mozna na tej trybunie stac na schodach bo zaraz Steward'zi podchodzą żeby usiąść na miejscu
I bardzo dobrze,że tak właśnie robią. Po to masz ....a bilet na dane miejsce żebyś tam siedział i nikomu nie przeszkadzał, bo pół sektora nie czerpie żadnej przyjemności z oglądania twojej dupy.

Ogólnie mecz słaby, Wisła słabo, Widzew bardzo słabo. Zero gry kombinacyjnej, pierwszy gol = fart , drugi = przebłysk geniuszu Maora .
Piłką krąży zbyt wolno,ale nic dziwnego skoro Cikosowi przyjęcie i podanie zajmuje 5 sekund a 7 letniemu trampkarzowi Sportingu Lizbona 1,5 s .
Martwi mnie Cvetan , boję się,że po tym jak spektakularnie s.......ił setkę zablokuje się na cacy.
Zmiany zrobione zbyt późno, nie wiedzieć czemu wcześniej od Riosa pojawia się gość 'zajebany' .

Ale lidera mamy i za chuja go nie oddamy !

PS pozdro serdeczne dla tych prostaków co przerwali minutę ciszy .
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
sebanop
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2010

Stary 12.03.2011, 23:48
A ja miałem nadzieje że po tym kiksie Genkova na cały stadion rozniesie sie TSWetan Genkov!!!! Widać że chlop sie stara ale nie chce mu wpaść, po meczu zwróciłem uwage na jego zachowanie i widziałem że był załamany... Może potrzebuje wsparcia z trybun...
Odpowiedz cytując
GajowyDrwal
Senior Member

Stary 13.03.2011, 00:04
blanco napisał(a):Wyświetl post
Ogólnie mecz słaby, Wisła słabo, Widzew bardzo słabo. Zero gry kombinacyjnej, pierwszy gol = fart , drugi = przebłysk geniuszu Maora .
Wow.
Cytat:
Piłką krąży zbyt wolno,ale nic dziwnego skoro Cikosowi przyjęcie i podanie zajmuje 5 sekund a 7 letniemu trampkarzowi Sportingu Lizbona 1,5 s .
Wyprowadź się do Barcelony, nikt cię tu nie trzyma.
Cytat:
Zmiany zrobione zbyt późno, nie wiedzieć czemu wcześniej od Riosa pojawia się gość 'zajebany' .
Łobodziński rozegrał kilka dobrych meczów i strzelił parę bramek. Rios nie zagrał ani jednego dobrego spotkania. Nic, zero. Założe się, że gdyby nie był Argentyńczykiem, to płakałbyś czemu go w ogóle wpuszcza na boisko.

Co do zmian - po co? Jakakolwiek krytyka trenera po siódmym meczu wygranym z rzędu jest idiotyzmem...

Cytat:
PS pozdro serdeczne dla tych prostaków co przerwali minutę ciszy .
Poszukaj jeszcze jakiś wad meczu, co ci zależy? Może ktoś z Wiślaków zaparkował na chodniku, może ktoś butelkę wyrzucił na trawnik?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów