|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Heh, czy ktoś jeszcze zgłasza jakieś uwagi o tym, że o MP będą tłuc się Wisła z Legią, a potem długo długo nic?
Chryste Panie, niech ktoś mi wytłumaczy, jakim cudem ja jestem takim frajerem, że co runda wmawiam sobie, że "ta runda będzie dużo lepsza od poprzedniej, a liga zyskuje sukcesywnie na poziomie!"? ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie no poziom jakiś tam jest tylko że to już nie dno, a muł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ekstraklasa może mieć sponsora i to jakiego:
http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Je...wiadomosc.html W tej sytuacji mając taki zastrzyk gotówki Ekstraklasa TV niezależna od żadnej z platform cyfrowych wydaje się najwłaściwszym wyborem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie będzie T-Mobile Ekstraklasa, bo robią rebranding Ery i tak, więc będzie to się wpisywało w politykę zmiany marki i, na dobrą sprawę, będzie dla DT bardzo korzystne. Mnie do tej pory ze słowem ekstraklasa kojarzy się Orange, więc siła takiego sponsoringu jest niemała, w szczególności dla mało rozpoznawalnej (tzn. na naszym rynku oczywiście) marki.
Inna ciekawa informacja z tej samej bajki: http://www.sport.pl/pilka/1,65050,91...u_Chorzow.html Pepsi ma zakusy na sponsorowanie Ruchu. J*baniutcy, niczego się nie boją... Jeżeli to przejdzie, to może się okazać, że poza Polonią Bytom Cracovia nie będzie miała kogo spychać do I ligi na lewo. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Cos czuje, ze Theo Bos jest juz na wylocie z Polonii
... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Akurat Polonia w drugiej połowie zepchnęła do desperackiej obrony Amice i jakby wykorzystała ze 3 setki mecz wygrałaby Polonia. To nie wina trenera ze Smolarek, Gołębiewski czy Trałka nie potrafią celnie strzelić na bramkę (mówię o tym meczu).
Polonia zagrała w drugiej połowie naprawdę bardzo dobrze i szczerze to żałuje że nie zamknęła ryja tym płaczkom i oszustom z Amiki patrz. Uwajaj i Kotorowski ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Problem z tym ze dla Wojciechowskiego liczą się wyniki i trofea, a dziś wieczorem odpadł mu kolejny. Józio juz kilka razy pokazywał że nie działa racjonalnie więc można się spodziewać że właśnie Boss zostanie
Choć nie wykluczone że wyleci Co do gry to zgodzę sie że jak na polskie warunki mecz mógł się podobać, tak jak mecz Lechii z Jagą. Kilka dnie temu ktoś pytał w wątku Mam pytanie czy jest ktoś wyżej od trenera klasy Uefa PRo (czy coś w tym stylu), według mnie wyżej jest tylko J.W ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Znając jego nature jego złość pójdzie w kierunku Smolarka i ewentualnie Kokoszkę za karny ale możliwe że jak
piszecie trener już powoli zaczyna się pakować ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Myślałem, że wstanę rano i zobaczę news "Trener Theo Bos zwolniony". Ku mojemu zdziwieniu Józio trzyma się dzielnie i walczy ze swoim nałogiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Przez ten czas, który poświęca Wojciechowski na szukanie i zwalnianie trenerów, skończyłby już kurs trenerski i miałby kwit na prowadzenie swojego zespołu. Albo nawet bez papieru, wszak Bajor chyba bez kwitów prowadził Zagłębie. Jakby chciał to już by siedział na ławie i prowadził swój zespół. Ewidentnie boi się odpowiedzialności. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na ławce wypić by nie mógł
A tak czasem się wku$#i i wyjdzie z trybuny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Theo Bos i Józek Boss...To musi się skończyć zderzeniem cywilizacji
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dlaczego w sumie miałby zwolnic Bossa?
Mogli wygrać? mogli.. na forum ksp wyczytalem ze Arboleda wyjebał z łokcia Bobo, widział to ktoś bo mi chyba umknęło? co mnie wczoraj zaskoczyło : od 60 minuty piłkarz w niebieskiej koszulce leżał na boisku non stop. Ja zdaje sobei sprawe ze mogło chleba braknąć, ale nie dziwmy sie ze liga stoi w miejscu jak Mistrz Polski strzela 2 bramki potem traci zaczyna sie panika, i 30 minut udawania!Gancarczyki,Arboledy,Wilki,Kikuty kazdy lezy płacze krzyczy, noszowi przybiegają zeby ów kaleka mógl opuścic boisko ten jednak nie chce, wkoncu sie udaje piłkarz za boczną linią...to nie piłkarz,to heros któremu dopiero urwano noge a ten wraca znow na boisko. ŻENADA ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tak sobie przypominajac zachwyty na tym forum nad niejakim Sobiechem, po raptem jednym sezonie znośnej gry i licytacjach nad jego ceną, jaki to wspaniały zakup zrobił Wojciechowski i ile milionów na nim niby nie zarobi w przyszłości, zastanawiałem się kiedy wreszcie ten znakomity wg. wielu kopacz, strzeli w końcu jakąś bramkę. Czy przytrafi się to mu wczesniej niż np. Lewandowskiemu w Borussi ? Narazie jak widać ma z tym duży problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Młody widać jesteś. Dawniej w bidonach bywała nie tylko woda, tak więc związku żadnego nie ma
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() Teraz za duzo mediow i obraz jakis taki lepszy w telewizorni zeby takie numery odwalac ![]() Ciekawe czy jakby zatrudnil czarnego trenera i tak by mu rozkazywal czy wszelkiej masci chore organizacje oskarzalyby go o rasizm? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Trenera - kobietę, czarną, wyznania mojżeszowego i lesbijkę zarazem. Nikt by jej nie ruszył |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Lewandowski w Borussii strzelił 6 bramek (5 w lidze) i zaliczył 1 asystę. Zanim zaczniesz szyderę, sprawdź fakty. ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Tak czy siak Sobiech nadal należy do najlepszych napastników tej ligi, szczególnie biorąc pod uwagę jego wiek i potencjał na przyszłość. Od wielu wielu wielu lat nie mieliśmy 20-letniego napastnika w naszej lidze z takimi statystykami i to jest fakt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jedno jest pewne Theo leci i pytanie tylko kiedy to nastąpi |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jutro nasza wygrana + wygrana Braci z Wrocka i tabela będzie jeszcze bardziej kolorowa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
[QUOTE=Jagul;1059407]A pamiętasz, że był okres, że był najlepszym strzelcem Wisły
Jedno jest pewne Theo leci i pytanie tylko kiedy to nastąpi Mam przeczucie, że trener Polonii dotrwa do co najmniej do końca rundy, a Legia derbów nie wygra. Polonia jeszcze może w lidze zamieszać, kwestia czasu potrzebnego na trening. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Co do Sobiecha to powiem jedno : Klasyfikacja kanadyjska. Sobiech i Sernas potrafia tez asystowac co jak widac nie kazdemu super duper napastnikowi w naszej buraczanej sie udaje.
Czekam teraz na tych "mistrzow" zakupionych w tym okienku transferowym, nad ktorymi nie jeden sie rozpisywal jacy to beda killerzy Wkurza mnie ze sa w naszej lidze totalne drewna, ktore strzela te 4-5 bramek, ale i tak sa lepsi niz taki Sobiech, bo za mlodu zamiast schabowego jedli Puchero. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Brożek = 6. Grosicki = 6. Najwięcej mają po rundzie jesiennej Niedzielan z Frankowskim, czyli 8, całe kopy więcej. No ale rozumiem, że Sobiech, Brożek i Grosicki to patałachy są, niegodne grania w B klasie. Zresztą Marcelo, to strzelił te 7 bramek przez cały sezon, jak już mamy być skrupulatni. A Lewandowski te 5+1 strzelił wchodząc podczas większości meczów jako joker i nie grając na pozycji, która jest dla niego naturalna. Nie mówiąc już o tym, że gole te strzelał w Bundeslidze. Co za pokraka, Polskę ośmiesza, pieprzone drewno. Niektórym chyba zimny kubeł na głowę by się przydał.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 03.03.2011 o godz. 22:04.
![]()
Legionista
|
|
|