The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 20:30
Niekonik napisał(a):Wyświetl post
Ja Ci podam jednego, ktorego mozna bylo kupic do ataku : GROSICKI!!! Za ile on poszedl do Turcji? za 500 tys E czy 700 Tys E? za tej klasy zawodnika to nie wygorowana kwota...

A co do limitow, to powiem ze cos w tym jest, bo jesli taka tendencja sie utrzyma za niedlugo w ekstraklasie bedzie gralo tylu Polakow co palcow u jednej reki, a i mlodym chlopcom odechce sie trenowac bo i po co jak jedyna wizje jaka beda mieli togra w 3 lidze za grosze, bo kluby beda wolaly wieze babel... Ja rozumiem ze nie mozna sie w lidze opierac tylko na Polakach, ale to zaczyna byc niebezpieczne bo polakow za niedlugo wogole nie bedzie!!!
Czy ty naprawdę myśli że Basałaj czy Valckx to idioci ? Gdyby tacy Polacy byli na rynku, to na pewno byśmy ich kupowali, weź pod uwagę że dodatkowo trzeba było licytować się z Wojciechowskim który moim zdaniem psuję rynek ale wkrótce on też się sparzy bo ta jego drużna to nie ma w ogóle charakteru.

Grosicki, gdyby to Wisła chciała go kupić to pewnie kosztowałby 3 razy drożej ale i tak sam zawodni chętniej wybrały wysoki kontrakt w ciepłej Turcji. Jestem zaskoczony tym jak Kamil radzi sobie w Trucji. Widziałem go w jednym meczu i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, ciekawe czy tak samo byłoby w Wiśle gdzie przyklejona byłaby do niego łatka hazardzisty itp.

Nie chce być to posądzony o kompleks Lecha ale chciałem podkreślić że jego wyniki w pucharach to duża zasługa tych chłopców z Bałkanów którzy stanowią o sile tej drużny, dodamy do tego Arbolede i teraz Rudnevsa.

A w tym wszystkim Polska piłka może jedynie zyskać bo może zechce się naszym polaczka ruszyć trochę dupska i zacząć trenować bo będzie trudniej się przebić, dodam że pewnie może zaczną spuszczać trochę z żądań. Ile zawodnik klasy Bonina chciał zarabiać ? Dwa miliony złych na sezon ? Wojtek Łobodziński wybrał ławę czy nawet grę w Młodej Ekstraklasie niż grę w Kielcach. Śmiech na sali.

Nie chce tutaj generalizować ale niekiedy mam wrażenie że szytem marzeń naszych grajków to dobry, kilkuletni kontrakt, samochód i włosy na blond.
Przykład Sebastian Leszczak, kopnął piłkę prosto kilka razy i kompletnie mu odbiło.Skorża dawał mu szansę nawet na grę w pierwszej drażnię, a on zamiast grać to zaczął liczyć pieniądze.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 28.02.2011 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów