|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
myślę że wczorajszy program na antenie canal+sport powinien nazywać się legia+extra. dziekuję
srają tylko o tym przez 3/4 programu, o Wisełce powiedzieli na... 3minuty przed końcem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zawsze najwięcej jest o klubie z którego jest gość. Był Maaskant to gadali cały czas o Wiśle. Zluzuj.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Smutne jest to, że coraz więcej ludzi zaczyna traktować lżenie piłkarzy i innych kibiców jako coś normalnego, a każdą próbę zwrócenia na to uwagi, traktują jako "przywalanie się na poziomie Faktu" - i co gorsza, naprawdę nie wiedzą czemu komuś może takie zachowanie nie podchodzić... Nie mówię, żeby nie zakląć gdy Kirm przywali w słupek z 2 metrów, albo żeby kibiców Cracovii witać chlebem i solą - stadion to nie teatr, ale systemowe bluzganie przeciwników i przyjezdnych jest naprawdę żenujące. Rzucić k*** i ch*** potrafi każdy menel, żadna sztuka. Przygotować cięte lub szydercze hasło jest zdecydowanie trudniej. pzdrw |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|||
" 20 min do meczu: Sektor Wisły zaczyna od gromkiego „Arka to stara k... a, Arka j... jest”. Gdyński sektor „Górka” momentalnie odpowiada tym samym zwrotem. I tak kilka minut. " Wbrew pozorom nie jest to relacja mająca pokazać jak to kibice wymienionych przez Ciebie klubów źle traktują Wisełkę. Cytat:
To mógłby być nawet niezły temat na artykuł ![]() Cytat:
Myślę, że nie doczekam się na łamach tej opiniotwórczej jednak gazety relacji z wybranych wulgaryzmów z programów Kuby Wojewódzkiego czy z rozmów uczestników Przystanku Woodstock. Tak - o formę tekstu mi chodziło również. Jednak cytowanie meczowych przekleństw nie jest tym co chciałabym czytać w prasie. Jakikolwiek szczytny cel by autorowi przyświecał :] |
||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
właśnie skończyłem to czytać. To jakaś masakra, bełkot na poziomie Samoobrony, prawo nam się nie podoba to je zmienimy. Debil zatrzymał się w latach 70-80 i myśli, że świat się nie zmienił. Ogólnie żenada, taki wywiad powinien go pogrążyć, ale w naszej rzeczywistości to pewnie wyrośnie na bohatera...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Piechniczek zyje w alternatywnej rzeczywistosci chyba.Jestesmy w Unii i proste, ze jakies limity nie wchodza w gre, bo kazdy ma prawo pracowac gdzie chce w obrebie Unii (jesli nie ma okresu przejsciowego) a chlop niech lepiej zlozy wniosek o wybudowanie boisk treningowych i niech zbuduja sysytem szkolenia z prawdziwego zdarzenia a nie pier... ,ze jak na sile wprowadzi Polakow do skladu to gdzies zajdziemy.Pokolenie Szymka, Franka, Kosy, Zurawia juz minelo tak samo jak komuna w ktorej tamten ciagle chyba siedzi i nie widzi prostych praw rynku.Polacy sa slabi a jak znajdzie sie jeden co 3 mecze trafi w pilke to zaraz banke juro kosztuje i 300k rocznie by chcial.ja mam nadzieje, ze w grudniu jak bedzie ten wniosek smieszny skladal to Wisla bedzie juz taki kosmos grala, ze tylko sie wyglupi chlop.pzdr
edit: czysto hipotetycznie, bo oczywiscie to nie ma szans przejsc.jak on to sobie wyobraza od nowego sezonu.jesli jakas druzyna ma duzo obcokrajowcow w skladzie i kontrakty tamci maja dlugoletnie to teraz niby co?trzeba dokupic paru Polakow im tez dac kontrakty i poszerzyc kadre do 30 zawodnikow
Ostatnio edytowane przez nh79 : 28.02.2011 o godz. 14:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kiedy koleś spytał dziennikarza czy myśli, że Harvard i Yale podlegają prawu europejskiemu, to faktycznie się z kretyna śmiałem. Jednak po skończeniu lektury zrobiło mi się zwyczajnie smutno...czuję się oszukany...
![]() Weszło też już zdążyło napisać, co o tym myśli, z tego co widzę ![]() http://www.weszlo.com/news/6405
Ostatnio edytowane przez Ar222 : 28.02.2011 o godz. 14:24.
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jest z niego bezczelny typ
- bo de facto właśnie m.in on odpowiada za to że Polski dobry piłkarz, to gatunek na wymarciu.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pozatym Piechnik żyje czasami sprzed 30-40 lat i nie wie jak świat nam odjechał poziomem szkolenia młodzieży.To jest przepaśc na obecną chwile i stąd tak duuuży napływ obcokrajowców aż 150,przyznam że to pokaźna liczba
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.02.2011 o godz. 14:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Antek ty idioto..
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Jeszcze Glosu Laty brakuje w tym calym burdelu jakim jest PZPN ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Pierdoły które mówi ten leśny dziadek sprzed kominka są nie do ogarnięcia.
Najgorsze w tym jest to że tacy goście dalej są w strukturach PZPN i decydują o losach polskiej piłki nożnej. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gośc ma najlepszy towar w kraju. Nie wiem co on jara ale cały czas zyje w latach 70...Oczywiście koleś wie wszystko najlepiej, oczywiście ma gotowe rozwiązania, oczywiście on dałby radę to naprawić tylko pewnie nie ma dojścia do władzy...A tu właśnie jest ten mały szkopuł że Pan Piechniczek jest w tych wladzach i o ile się nie myle nie zmienia się nic na lepsze! Jest coraz gorzej. On twierdzi, że mamy same talenty a jak poczyta się wywiady z ostatnim jako takim pokoleniem polskich piłkarzy (Hajto, Wałdoch, Świerczewski, itp) to odnosi się wrażenie, że jesteśmy 100lat za .... no wiadomo za kim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Po przeczytaniu tego co Piechniczek na......... jestem w szok że taka zacofana osoba pracuje w PZPN. On jest śmieszny i żałosny a takie limity uderzą najbardziej w te najmocniejsze kluby jak Wisła , Legia czy Lech. One wykładają duże pieniądze by ściągnąć wreszcie lepszego piłkarza a to nagle stary ..... wyskakuje z jakimiś limitami i że tak będzie lepiej dla Polskiej piłki. To jest skandal. Niech PZPN zajmie się szkoleniem młodzieży a nie tylko przyznają sobie premie! Wracając do wywiadu to każde słowo wypowiedziane przez Antka jest jedną wielką głupotą , nawet wszystkich nie będę komentował ale zapodam jeden przykład :
Cytat:
Cytat:
A na koniec najlepsze : Piechniczek porównuje Jaliensa do Uli Borowki który był alkoholikiem !! W tamtych czasach było to normalne , pewnie członkom PZPN do dzisiaj to pozostało - w końcu mają dużo pieniędzy. I jeszcze na zakończenie dodam ,że jeśli w PZPN-ie nie dojdzie do zmiany warty , młodzi ludzie mający pojęcie o współczesnym futbolu nie zaczną rządzić w Polskim Związku Piłki Nożnej tylko przy swoim korycie pozostaną te stare dziadki o poglądach zbliżonych do Piechniczka to w Polsce nigdy z piłką nożną nie będzie dobrze i zawsze nasi młodzi piłkarze będą zacofani jeśli chodzi o umiejętności do swoich rówieśników z innych krajów bardziej rozwiniętych piłkarsko a gra Polskiej reprezentacji będzie wyciskała łzy rozpaczy nawet u najmocniejszych ( no chyba że w reprezentacji limit obcokrajowców będzie mniej surowy
Ostatnio edytowane przez fanfan : 28.02.2011 o godz. 16:07.
|
||
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mnie się podoba ten fragment :
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a za to:
Cytat:
Odechcialoby się staremu dziadowi |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
FraMat już się tym zajęli sprawa trafi do sądu i BDB
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Brawo Brawo Brawo
Trzeba dbać o wizerunek! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stary piernik będzie sie teraz tłumaczył...w sądzie
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W Polskiej piłce nie będzie normalnie póki Antoni i inne stare dziady nie zejdą z tego świata. Brutalne i prawdziwe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
aż chciałoby sie napisać " jazda z k... "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Brawo Dyzma piłki nożnej !
![]()
...::: ZyBi :::...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nic mu nie zrobią bo jak go przebadaja to uznaja że ma daleko posuniętą skleroze starczą.Mieszaja mu sie lata 70-te ubiegłego tysiąclecia a teraz mamy 2011 rok
Ostatnio edytowane przez AYALA : 28.02.2011 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tylko żeby teraz dziadki z PZPN nie chcieli pokazać Wiśle kto tu rządzi. W końcu to oni mają w garści sędziów , przyznają licencje itp. Tutaj jest Polska i nic mnie nie zdziwi...a ewentualna wojna z PZPN-em może nie wyjść nam na dobre ale nie możemy pozwolić sobie w kasze dmuchać , nie możemy pozwolić nikomu uderzać w Wisłę i jej dobre imię !!! Honor trzeba mieć!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 28.02.2011 o godz. 16:36.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eprezesa_pzpn/
Mina Maskaanta na zdjęciu mówi wszystko: "zjem cie, stary capie" ![]() ....a, ten Piechniczek bredzi jakby go zamknęli na 10 lat w piwnicy i teraz wypuścili. Oderwany od rzeczywistości, opiera się na realiach sprzed miliona lat. W ogóle uważam, że w sprawach polskiej piłki nie powinny wypowiadać się osoby tak stare, że z dinozaurami grały w karty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy to oczywiście Piechniczek gada pierdoły w większosci, ale jego głw poglądem jest zbyt duża ilość obcokrajowców w polskich klubach, co wg mnie jest słusznym poglądem. Problem w tym że oczywiście leśny dziadek próbuje to zmienić od gówy, czyli wprowadzać limity, zamiast zająć sie rozwijaniem szkolenia polskich młodych piłkarzy. On niestety chce to rozwiązać tak jak w Polsce rozwiązywane są problemy z dużą ilością wypadków itd, w tym przypadku zmniejszają dopuszczalną prędkość i nie biorąc sie praktycznie w ogóle za naprawe dróg. Tutaj sytuacja jst bliźniacza, wprowadzać limity, nie naprawiajac tego nad czym sie w ogóle nie pracowało od dekad, czyli szkółek piłkarskich czy też generalnie polskiego sportu.
Dziękuję, dobranoc. PS: jakby zrobić tak jak mówi Antek to do LM weszlibyśmy najwyżej w fifie Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że w podobnym "świecie" co Piechniczek, żyje cały PZPN.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|