|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Chyba, że zrobią jakiś transfer last minute bo chyba jutro się zamyka okienko?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zawodników bez umowy można ściągnąć zawsze, a Vuk z tego co się zdaje wkrótce będzie wolnym zawodnikiem.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj Lech znowu na klepisko dostanie w pupe od Widzewa.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Okienko jest u nas do poniedziałku bodajże do północy. Do tego czasu Sotirović musi sobie znaleźć nowy klub lub rozwiązać umowę ze Śląskiem. Z tego co się orientuję, jeśli rozwiąże umowę poza oknem, to będzie musiał poczekać do następnej sesji transferowej z podpisaniem nowego kontraktu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak na razie tylko Wisła z kompletem pkt. w tej kolejce, zobaczymy co pokażą w Poznaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Włączyłem sobie na ostatnie 10 min meczu Polonii z Górnikiem.... Jezu! Co za kopanina...
![]()
the end
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mozecie podac link do meczu Amikorza z Widzewem ale taki zeby jakosc byla dobra bo te co mam to rozmyte :/
Moje lacze to 2MB |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mecz Polonii z Gornikiem to jeden z gorszych "spektakli" ktore widzialem ostatnio.
Kopanina w srodku pola i kilka sytuacji pod bramka Gornika. 100% szanse mial Sobiech, reszta to slabe zagrozenie bramki Gornika no i kilka akcji po bledach obrony. Co ciekawe to Gornik pod koniec mial w sumie 100% sytuacje, ale zawodnik nie trafil w swiatlo bramki. Prawda jest taka ze Polonia bez Mierzejewskiego jest cienka jak barszcz. Zadnej konkretnej akcji, skrzydla jakies takie chyba niedotlenione, ogolnie nedza. http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=niedziela - Tutaj jest wiekszosc transmisji, jesli nie ma zadowalajacej Cie jakosci to chyba nie bedzie ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak ktoś znajdzie na Public Sport mecz to niech wrzuci link bo jakoś znaleźć nie mogę
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Na Public Sport jest. Włącz sobie ten sam kanał, na którym leciało Polonia-Górnik
![]()
''Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jestem w szoku. Stilic poza 18-meczową!? Potrafię zrozumieć, że ze Sportingiem Bragą ten zawodnik wyjątkowo słabo zagrał w Bardze i Bakero posadziłby go na ławce. Ale zupełnie poza kadrą? Jak na polską ligę, Stilic jest zawodnikiem nietuzinkowym, chyba z najlepszym podaniem, świetnie wykonujący stałe fragmenty gry.
Nie rozumiem tego. Zupełnie. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Stilic jest podobno zmeczony hehehe
Albo tam maja ludzi za idiotow, albo pozarl sie jednonogi z Bakero.Na trybunach tlumy bo przeciez Widzew slaby, malo medialny i 12 w tabeli ...
Ostatnio edytowane przez kreseq : 27.02.2011 o godz. 17:07.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Wygląda na to, że dwa piątkowe mecze wyrobiły już 100% normy całej atrakcyjności tej 16 kolejki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez rw88 : 27.02.2011 o godz. 17:31.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po pół godzinie Lech remisuje z Widzewem 0:0, jeśli tym wynikiem skończy się całe spotkanie, to komplet punktów w tej kolejce zdobędą tylko piłkarze Krakowskiej Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przewidywałem kilka remisów w tej kolejce i część trafiłem.
Amica na tle Widzewa prezentuje się mizernie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
3 setki dla Widzewa to się zemściło i 1:0 dla Amici - Wilk.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
no i 1:0 Lech, Wilk. Widzew zle nie gra, ale bedzie ciezko
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jeszcze może być różnie, Widzew naprawdę dobrze do tej pory wygląda.
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ludzie, musicie tu pisać to samo?Czytajcie forum, bo robi sie burdel
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Działa Wam mecz na Public Sporcie, bo mnie nie działa. A chciałbym sobie oglądnąć
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Patrząc z ciekawości na Wykopki w Pyrlandi to Widzew gra ładną piłkę , Mam nadzieję że Widzew strzeli na remis.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Widzew gra aż za "ładnie" żeby wygrać albo chociaż zremisować. Oczywiście niezmiernie bym się ucieszył gdyby Amica zgubiła punkty. Murawski asysta przy golu Wilka i potem drugie piękne "hiszpańskie" podanie do Wilka który zmarnował setkę.
Upss to Krivets podawał przy golu Wilka, nie Murawski. Niemniej może coś tam Widzew wymodzi u urwie punkty Amice.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 27.02.2011 o godz. 18:11.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak jak się spodziewałem. Żadnego wzrostu poziomu nie ma. Dobra gra obronna i taktycznie ? Ehe...
Wczoraj Mielcar mówił, że rzadko widzi prawidłową asekurację w obronie w naszej lidze chwaląc przy okazji za to Sivakova, który wiadomo, że szlify zbierał w lidze włoskiej. Nasza liga cierpi na absolutny brak kreatywnych graczy w ofensywie, co stawia obrońców w dobrym świetle. A później przyjdzie mecz w pucharach i herosami z obrony Amiki kręci byle przeciętny brazylijczyk z Bragi, siaty zakłada Arboledzie. A przecież Arboleda to ma! Albo dzisiaj w CF jak Feddek przeanalizował gre Bosackiego i Arboledy biegali każdy w złą stronę aż mi się śmiać chciało z tych tytanów taktykiŻeby nie było, że się napinam jest dupa zbita i w miejsce Amiki mozna wstawić dowolną drużynę.
Ostatnio edytowane przez tofik : 27.02.2011 o godz. 18:06.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Tak więc przeproś, albo wskaż przykłady mojego "wielokrotnego" udowadniania, że nie umiem czytac ze zrozumieniem. Bo to jest bezczelna obraza i liczę, że zostaniesz zbanowany. |
|
|