|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Melikson, brak mi słów. Widać że Stan potrafi ściągnąć dobrych piłkarzy. Jestem wielkim optymistą. Melikson pokłony
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kolego jestes lekko opozniony, bo Hristov juz nie gra w Wisle od dluzszego czasu
PS. Dobor slow nie jest przypadkowy
Ostatnio edytowane przez mic : 25.02.2011 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ale sedzia to przegiecie - jak 3 minuty to 3 minuty a nie 5. Ale to jest Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
sedziego powiesic za jaja !!!! co to ....a jego mac ma znaczyc - z 3 minut dolicoznego robi sie 5. mam nadzieje ze ta menda nie bedzie juz nam sedziowac. wygralimsy ale i tak jestem wkuriowny na tego pedała sedziego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak wiedziałeś, 10 min wstecz napierdalałeś na niego.
Panowie moderatorzy , tematy meczowe na czas meczów powinny być zamykane bo to co się tu dzieje woła o pomstę do nieba! jak się ciesze że to właśnie Małecki! Ulubieniec tych gnid z Arki ! Pięknie !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Melikson - Gracz meczu
Małecki - przepiękna bramka Druzyna z Warszawy traci punkty, odskakujemy na 2 pkt |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Generalnie nie jest źle, można być optymistą na przyszłość. Dziekuje za uwagę. Dobranoc
Ps arka gdynia ....a swinia.... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Za komentatorami "Sędzia nie podyktował karnego na Genkovie (...) ale ogólnie sędzia na plus"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mały dziękuję !
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtarzam to od roku jak mantrę i będę powtarzał. Niech trener wystawia Małego na środku ataku, nie na jakimś skrzydłowo-atakującym, a szybko zapomnimy o Brożku. Małecki ma niebywałą smykałkę do strzelania bramek. I niech do licha on nie wykonuje więcej stałych fragmentów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może co miał Mały na koszulce?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ufff... nasza gra źle nie wyglądała, a na "zwykłej" murawie powinno to wyglądać jeszcze lepiej. Mistrz nasz TS!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trzeba docenić ten wynik. Arka u siebie jest na prawde ciężkim przeciwnikiem. Błysk geniuszu Małeckiego, ale solidny występ całej drużyny. Widać, że coś idzie do przodu, na pewno nie gramy już tak chaotycznie.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a nie mówiałem ze Wisła wygra ja to czułem... Jesttttttttttt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to był pierwszy krok do powrotu na pozycję hegemona i władcy ligi !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
faulowani :
Melikson 7 razy (szacun) ... Kirm (1 raz) ja sie kurna pytam : Kirm jest skrzydłowym ? Dla mnie nie... nie wyobrażam sobie tego piłkarza tak grającego i tyle. Małeckiego nie liczę, bo to fałszywy napastnik, który ma strzelać bramy po zgraniach Genkova ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sarkazm? nie wyszło ci... oglądałeś w ogóle mecz, że piszesz takie głupoty?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Co miał Małecki na koszulce ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie, po prostu nie zajarzyłeś jego ironii.
To się nazywa wtórny analfabetyzm ![]() Według mnie Genkow na razie lepiej rokuje niż poprzedni Bułgar. Dobrze się zastawia, jest dynamiczny i gra poprawnie w powietrzu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
dobrze widziałem, czy małecki miał koszulke 'Pruszcz Gdański'? A potem jak odchodził z sektora gości do kamery: 'Wisła Tylko' - różne ma mecze, ale Wisłe zawsze ma w sercu i za to ma u mnie duży szacunek!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To się nazywa przywiązanie do kibiców i samego klubu. Szacuneczek. Uwielbiam tego chłopaka, byle tylko Stan nie próbował go wytransferować na zasadzie "dobry to sprzedajemy, tak jak robiłem w PSV". Ok panie Stan, ale Małego oszczędz. Pociecha jakich mała i coraz mniej takich piłkarzy kochających własny klub, to skarb dla Wisły na długie długie lata. I samych kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Bardzo ładnie to wyglądało
Melikson pod koniec trochę zgasł, ale prezentował się dzisiaj i tak fenomenalnie... co do Małeckiego, to z nim jak zawsze, 3/4 kibiców wkurza przez cały mecz swoja grą, ale często jedną akcją zmienia wszystko.![]() Groundhopper
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Silny zaje*al niezla brameczke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Myślałem, że lepiej będzie wyglądać nasza gra, ale jednak cenne 3 punkty.
![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Genkov dobry mecz dziś rozegrał, wygrał wiele pojedynków główkowych, zgrywał dużo piłek i co ważne, celnie... będą z niego ludzie... nie rozumiem szyderstw ze strony niektórych "kibiców" w jego kierunku...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Super !! Szczerzę, to myślałem, iż będzie remis, a tymczasem znowu w końcówce wyszarpaliśmy te bardzo cenne 3 pkt. No i weekend zaczyna się bardzo dobrze. Gratulacje chłopaki. Fajnie, że akurat mały, którego znów kibice nie oszczędzili strzelił tą zwycięską bramkę i co po niektórym zamknął usta. Jeszce raz wielkie gratulacje za to, że możemy spokojnie wyczekiwać następnego meczu
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|