|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dajcie spokój , nie odwołają. To nie A klasa , tu są sponsorzy , prawa transmisyjne , KIBICE..No i myślę że piłkarze chcą już grać
Na takim mrozie to przynajmniej piłkarzykom się będzie chciało biegać , no chyba że wolą mieć później odmrożenia ;D![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Patrzac na sklad Arki to powinnismy ich do zera ogolić
Ale ze jest to pierwszy mecz,mroz,itd tak naprawde ciezko cos przewidziec strasznie jestem ciekawy co pokażą nowi,zwlasza Melikson i czy Genkov jest juz w pelni gotowy do gry,bo nadzieje na jego gre i co wazniejsze na jego bramki czekamy i to z napieciem . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiegoś dobrego linka do streamu gdzie będzie leciał wstęp do meczu od 19:20 ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
http://drhtv.tnb.pl/viewpage.php?page_id=1 tutaj wstep powinien byc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
najważniejsza jet murawa stadion mają nowy więc nie powinna wyglądać jak na Amice aby odwołali mecz musiał by się wydarzyć jakiś kataklizm
wie ktoś czy sędzia przed podjęciem decyzji o odwołaniu meczu konsultuje się z drużynami ? ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie czym zespół udał się do Gdyni? Autokarem, pociągiem, samolotem?
Aktualizacja: dziękuje za informacje, które jakimś cudem jednak przeoczyłem ![]()
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 25.02.2011 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
"Piłkarze Wisły są już w Gdyni, gdzie jutro zainaugurują rundę wiosenną meczem z Arką. Dzięki temu, że na Pomorze udali sie samolotem, jeszcze w czwartek zdołali odbyć wieczorny trening."
Cytat z TWSD. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
http://gdynia.naszemiasto.pl/pogoda/ Konsultuje się z delegatem na to spotkanie i przedstawicielami obu drużyn. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ile biletów dla Wisły?
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
750 biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
jest jakies info? skoro nie ma to chyba normalnie gramy? godzinka do studia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nasi już są
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24699 Zwycięstwo Tylko Zwycięstwo Wisełko !! To będzie ciężki mecz , na pewno Śledzie będą pozdrawiać Małego. O mobilizacje się nie boje bo Mały będzie w Szatni ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Silny, Silny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ciśnienie coraz większe, mam nadzieję że szybko nasi walną bramę bo i będę mógł sobie na spokojnie oglądać meczyk z browarkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pierwszy mecz rundy wiosennej.nowy przemeblowany skład.temperatura dla obcokrajowców tragiczna.mam PROSBE do wszystkich kibiców Wisły.jesli naszym piłkarzom dzisiaj nie zabardzo wyjdzie mecz(chociaz bardzo bym chciał zeby wygrali nwet te skromne 1-0) nie osądzajcie ich juz na samym poczatku.jest duzo nowych zawodników,brak dobrego zgrania wiec nie spodziewajmy sie wielkiego widowiska z naszej strony,.do tego ujemna temperatura nie napawa checia gry.wiadomo ze kazdy chce zebysmy zaczeli odrazu runde w wysokiego"C". ale to jest tylko piłka. badzmy cierpliwi i dopingujmy z calych sił.nawet przed telewizorem
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja bym chciał żeby Maor wyszedł w drugiej połowie i to tylko w razie zagrożenia wyniku. Na tego gościa trzeba chuchać i dmuchać, być może mózg naszej drugiej lini, w takich warunkach nietrudno o kontuzje, tfu tfu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
ciekawe jak to jest, nie widział nikt tego gościa ani minuty w barwach Wisły a już wielu piszę że jeden z najważniejszych piłkarzy, spokojnie, ja tez liczę że okaże się dobry ale sam nie chce myśleć co by się tutaj działo gdyby był faktycznie co najwyżej przeciętny, chyba mielibyśmy tutaj zbiorowe harakiri
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
co najwazniejsze Maor tez tak mysli ![]() Polskie pseudo media juz go obwiescily "nowym Messim" a to po ogladnieciu zlepka akcjii w interniecie fachowa ocena,fachowi dziennikarze ![]() Cos czuje za Arka na nas ruszy ,przeczekac pierwsze 20 minut a potem ruszyc i strzelic bramki,jak najwiecej ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bardziej dziwne jest to czemu o 19:15 jeszcze nie ma skladu podanego na relacji ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No to Panowie zaczynamy !!! W I S Ł A!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wisła: Pareiko - Cikos, Chavez, Jaliens, Paljic - Małecki, Wilk, Sivakou, Melicsohn, Kirm - Genkov
Tak przynajmniej wynika nie napiszę skąd żeby im nie nabijać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dobrze napisałeś, właśnie na C+ podali. Wg. mnie najlepszy obecnie skład bez Sobolewskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wolalbym Gargule, z racji tego, ze chyba jest bardziej ofensywny, zobaczymy, moze Siwakow ma bardziej Wilka wesprzec? hmmm
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Melikson z przodu, stricte ofensywny
Siwakow regulujący tempo gry - zadania ofensywne i defensywne Wilk - defensywa (Zmiennikami dla nich są Guła, Jirsak, Sobol) i teraz jest jasne po co transfery Siwakowa i Maora - idealnie po taktyke Maaskanta ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
i warto dodać, wierząc tym składom, że wszystkie nasze nowe nabytki grają dzis od początku.
do boju chłopaki! WOW, dawno się tak nie jarałem meczem jestem strasznie ciekawy tej Nowej Wisły.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No Panowie... Po przerwie w końcu mecz o pkt. Serce mówi 3 pkt ale rozum...
długa przerwa, niekorzystny rywal, nowy skład, mróz, wyjazd,brak zgrania... bedzie 1:1 po ciężkiej walce. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|