|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie 7 godzin do studia!!! Ja sie doczekac juz nie moge...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
http://polish.wunderground.com/globa...ons/12145.html prognoza na dziś dla Gdyni wieczór i noc -15
czy wiemy przy jakiej temp mogą odwołać mecz |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Ostateczną decyzję podejmie sędzia główny. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
UEFA zaleciła żeby przy -15 nie grać aczkolwiek to nie jest narzucony wymóg, kiedyś słyszałem że przy -18 powinno się odwołać spotkanie.
![]()
!! Jedno Serce Jedno Bicie WISŁA KRAKÓW Ponad Życie !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
...Bardzo zimno było też na stadionie w Sankt Petersburgu. Temperatura spadła tam do -18 stopni, ale mecz Zenit - Anderlecht toczył się bez przeszkód. -10 stopni było w Charkowie, gdzie Metalist grał z Debreczynem...
Mam nadzieje że w sędzia nie zrobi Nam niemiłej niespodzianki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie lubię oglądać meczy z pomarańczową piłką i białą murawą.
Zapowiada się na "typowy mecz walki" ![]() Jestem ciekawy czy wystąpimy na środku z Wilkiem, Sivakovem i Meliksonem czy Wilkiem Gargułą i Meliksonem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Stawiam na remis 1 : 1.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Bez przesady w 3city jest na razie bardzo fajna pogoda. Może i będzie te -15 ale odczuwalne późną nocą. Teraz od 2 dni świeci piękne słoneczko, szkoda jedynie, że tak krótko.
Ja obstawiam 5 brameczek ze strony Wisły w siatkę śledzi. Zasługują na to jak mało kto. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Już nie moge się doczekać kiedy wyjdą na murawę a potem (mam nadzieje) zdemolują Arkę, personalnie wyglądamy nieźle więc powinno być dobrze z drugiej strony pierwszy mecz zawsze jest niespodzianką. Jeśli marzymy o mistrzostwie takie mecze trzeba bezwzględnie wygrywać!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Jak to w pierwszym meczu nowej rundy w zasadzie ciężko być pewnym czegokolwiek. Myślę, że wygramy, jestem ciekawy dyspozycji "nowych" nabytków. Myślę, że mecz powinien się odbyć, przecież w Poznaniu grano przy dużo niższych temperaturach i na kiepskiej murawie.
Generalnie to dobrze by było zacząć od zwycięstwa i chyba jak nigdy liczyć na Cracovię żeby urwała punkty Legii jeżeli ten mecz dojdzie do skutku. Mój typ: 1-0 dla Wisły , a bramkę strzeli Mały |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
http://polskalokalna.pl/galerie/pomo...,1420547,1,443 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Proponuje zamykać tematy meczowe podczas meczu, neostrada boys by sie załamali jak wczoraj (Braga - amica)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wg mnie w anormalnych warunkach lepiej, żeby odwołali. Arce będzie prościej się bronić niż Wiśle atakować w takich warunkach, więc o końcowym wyniku może zadecydować przypadek.
Odczuwalna temperatura ma wynosić -19,8. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie będzie meczu? http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...zony,id,t.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
@farben pohamuj się, co 5 postów będziesz wklejał link do informacji że mecz jest zagrożony? + nowy temat?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Właśnie...Inaczej grozi nam powtórka z Zabrza czyli bicie łbem w ścianę i jakiś przypadkowy gol dla Arki w końcówce.
A co do przełożenia to dla mnie było by to niepoważne - od kilku dni w zasadzie dokładnie wiadomo było jaka ma być temperatura i jeśli przekładać to trzeba było to zrobić tak jak Jaga.Kilka dni temu ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
aktualna temperatura -6 stopni celciusza tak przynajmniej podają niektóre strony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Albo się to robi kilka dni przed albo w ogóle na to wychodzi że mecz się odbędzie , I hope so ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
byleby śnieg nie padał i murawa była zielona :]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jesli mamy wygrać i odnieśc 7 kontuzji,to wole przełożyc mecz
tez sie nie moge doczekac,ale myslmy rozsądnie. Przy -20 stopaniach to na łyzwach sie jezdzi a nie gra w piłke. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Gdyby nasi kibice tam nie pojechali to przekładałbym bez zastanowienia.
Czas gra na naszą korzyść. Klub mógł o tym pomyśleć wcześniej i poprosić o przełożenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
za gazeta.pl wieczorem ma byc u nas -7 stopni, w Gdyni -10. Osobiscie moge wyrazic tylko mocna nadzieje, ze mecz sie odbedzie, a nawet jesli mialaby byc decyzja 'na styku', to jako, ze mecz juz raz BYL PRZEKLADANY, to wg mnie moga zadecydowac ze jednak beda grali.
Trzeba czekac, wierze ze mecz sie odbedzie.
Ostatnio edytowane przez sportnh : 25.02.2011 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
panowie nie mówcie nawet szkoda tych ludzi którzy pojechali taki kawał drogi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Przy odczuwalnej -20 też chyba nie będą nasi aż tak żałować tego przełożenia i zamiast stać 4 godziny na sektorze to pojadą do Gdańska na melanż. Lepsze to niż marznięcie i oglądanie meczu na 0:0.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się żeby odwołali mecz. Pamiętacie jak Pyrusy grały w Poznaniu z Juventusem? Można było lepić bałwany na boisku, po prostu farsa, a mecz został rozegrany. I to w europejskich pucharach. Więc spokojnie, zagramy dziś z Arką na pewno.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
i co bedą grac czy nie ?
|
|