The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2011, 16:24
Stoisz, gdzie chcesz, jak będziesz stał i dopingował będzie ok, ale na początek polecam skrajne sektory, tam jest troszkę spokojniej, a na środku nie znając przyśpiewek możesz mieć problem.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.02.2011, 16:25
mateusz7 napisał(a):Wyświetl post
Witam, planuje dopiero od tego sezonu chodzić na mecze Wisły ponieważ jestem tutaj studentem. Chciałbym od razu zakupić karnet na trybunę G czyli na doping. Pewnie niektórzy mnie zjadą, że po co od razu na G skoro to beda pierwsze moje mecze na tym stadionie, ale chyba jak bede stałi dopingował to wszystko bedzie OK?

Teraz taka sprawa, czy wchodząc na sektor G "siadam" (stoje) gdzie chce i nikt mnie nie wyrzuci ze swojego miejsce czy tam gdzie mam miejscówke?

Czy zdąze kupić jeszcze karnet w przyszłym tygodniu około środy na mecz?
W "młynie" możesz siedzieć w przerwie albo przed meczem chyba że gniazdowy prosi aby wstać, a poza tym to cały czas masz stać i dopingować. Kupując karnet czy bilet do młyna nikt nie zwraca uwagi na miejsce. W przyszłą środę nikt nie może Ci zagwarantować, że jeszcze będą karnety na G.

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.02.2011, 17:17
Te 8 tysiecy to wynik wcale nie taki tragiczny ,juz nie dramatyzujcie

wg mnie w ten tydzien napewno doskoczymy do 10 tysiakow

do tego karnety ,bilety dla FC

i przed meczem 4-5 tys ,dla tych ktorzy nie kupili karnetu na poł stadionu-bo takie opinie tez slyszalem,tylko skoro jest tyle kas itd to beda kupowac normalne bilety.

Jak dla mnie frekwencja powinna byc jak na ostatnim meczu z Lubinem,czyli blisko kompletu.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.02.2011, 18:50
jonaf napisał(a):Wyświetl post
Koniki kupują papierowe bilety, które dalej mogą kupować w liczbie mnogiej... więc niestety, ale dalej nam grożą
Z tego co pamiętam można kupić jeden bilet na jeden dowód osobisty, czy tam pesel. Więc raczej nie grożą
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 24.02.2011, 18:58
Dlaczego nie grożą? Weźmie pesele wszystkich domowników w domu i kupi te 5 biletów,do tego weźmie kogoś jeszcze i powie że kupuje dla rodziny i dla znajomych.A później sprzeda pod stadionem.Jeżeli tylko będzie taka możliwość to tak zrobi.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.02.2011, 19:01
W tamtej rundzie tez były wymagane dane osobowe przy zakupie biletu i były koniki na meczu z Legia wiec i teraz jak beda chcieli to beda robili "Braci" w chuja
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 24.02.2011, 19:29
herkules napisał(a):Wyświetl post
kur*a tak ci cieżko oszczędzić je*ane 300 zł przez pół roku !

miałeś na to cały rok, by o tym myśleć - odmówić sobie piwka czy odłożyć droższy zakup, iść z ulotkami, czy umyć auto sąsiadowi. a teraz płaczesz na forum że drogo. jeśli jesteś prawdziwym Wiślakiem to znajdziesz te śmieszne 300 zł. to nie jest okręgówka ze masz wstęp za 5 zł tylko EKSTRAKLASA i to nasza Wisła !! na którą my składamy się płacąc za bilety. miejże gościu trochę szacunku dla swojego ukochanego klubu.
za darmo to można tylko w mordę dostać.

obiecajcie sobie jedno... Jak Wisła jutro pokona Arkę to każdy kto to czyta idzie w sobotę po karnet i koniec
(a jak przegra to każdy idzie w niedzielę :] )
A może byś się tak nie unosił co? nikt tu nie ma zamiaru czytać twojego przeklinania. dopiero co się zarejestrowałeś i grasz fachowca. skoro przeliczasz bycie kibicem na pieniądze to jesteś zwykły karierowicz a nie kibic.
I jak 300zł to dla ciebie śmieszna kwota to może dasz tutaj ogłoszenie że zakupisz 2 kibicom których nie stać karnety. co ty na to? kochasz Wisłę? to to zrób!!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Arek1906
Member

Od: 11.2010

Stary 24.02.2011, 20:08
karnet kupiłem choć sam nie wiem czy dam radę być na wszystkich meczach (praca na 3 zmiany)... najwyżej będzie trzeba coś kombinować.
Odpowiedz cytując
theOne
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 24.02.2011, 20:19
majson napisał(a):Wyświetl post
Jak za rundę sa po 320 to nie za wysoko jak na nasza ekstraklase Nie sprzeciwiajac sie akceptujesz wyzysk na kibicach,i jest ważne bo dużo osób w Krakowie nie zarabia dużo. Ty patrzysz przez pryzmat tylko pieniędzy. Niektórych po prostu nie stac i tylko. Nie wszyscy są tak zajebiście kumaci i bogaci jak ty.... A dla Twojej wiadomosci to karnet kupilem na G.
tak pieprzysz ,że aż żal tego czytać znasz mnie by wiedzieć ile zarabiam że taki bogacz ?
wyzysk na kibicach? człowieku klub ma opłacić zawodników, mieć na wynagrodzenia pracowników , utrzymanie stadionu iitp więc nie pisz głupot ,że tak wykorzystują kibiców
a,jak wykorzystują to i Ciebie więc po uj.,kupiłes karnet żeby teraz płakać że tak Cie wykorzystali?
trzeba było na biletach lecieć i wyjść na tym gorzej
i pisanie stać nie stać,dla chcącego nic trudnego uzbierać odmówić sobie pare razy piwa , wyjść do kina itp.
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.02.2011, 20:41
No jesli sam siebie utrzymujesz to pewnie ze to nie jest problem, gorzej jak ktos ma rodzine utrzymac za 1800 zl miesiecznie.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.02.2011, 20:56
Wiślak-1990 napisał(a):Wyświetl post
No jesli sam siebie utrzymujesz to pewnie ze to nie jest problem, gorzej jak ktos ma rodzine utrzymac za 1800 zl miesiecznie.
Ale to nie jest chyba powód zeby mieć żal do całego świata?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
theOne
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 24.02.2011, 21:00
Panowie poprostu
POJMIJCIE jedna kwestie WISŁA KRAKÓW TO NIE INSTYTUCJA CHARYTATYWNA
Ostatnio edytowane przez Krissu : 25.02.2011 o godz. 10:35.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.02.2011, 21:10
Przy dzisiejszym zakupie karnetu zapytałem Pani w kasie ile abonamentów do tej pory sprzedano. Powiedziała, że niecałe 5 tysięcy . . .
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.02.2011, 21:39
Moja opinia dotycząca wyższej ceny biletów i karnetów w tej rundzie w stosunku do poprzedniej jest taka, że po oddaniu całego obiektu ceny biletów tak czy inaczej będą musiały spaść. Teraz dali wyższe ceny więc będzie z czego obniżać. Domniemam że spadną mniej więcej do tych co były na jasień. Jakby ustalono taki sam poziom cen jak jesienią to po jeszcze dodatkowej obniżce ceny byłyby atrakcyjne dla kibiców, a ja mam wrażenie, że klub nie chce do tego dopuścić.
Ostatnio edytowane przez gris : 24.02.2011 o godz. 21:41.
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 24.02.2011, 22:07
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
A może byś się tak nie unosił co? nikt tu nie ma zamiaru czytać twojego przeklinania. dopiero co się zarejestrowałeś i grasz fachowca. skoro przeliczasz bycie kibicem na pieniądze to jesteś zwykły karierowicz a nie kibic.
I jak 300zł to dla ciebie śmieszna kwota to może dasz tutaj ogłoszenie że zakupisz 2 kibicom których nie stać karnety. co ty na to? kochasz Wisłę? to to zrób!!
bardzo chętnie
zapraszam na priv

postawię karnet na G jednej osobie, ale coś za coś
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.02.2011, 00:47
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Przy dzisiejszym zakupie karnetu zapytałem Pani w kasie ile abonamentów do tej pory sprzedano. Powiedziała, że niecałe 5 tysięcy . . .
Zaraz cię koledzy zaatakują że działasz na szkodę klubu podając takie liczby...

Ja czekam na bardzo oficjalne info z klubu, bo z każdej strony dziś słychać 5 tysięcy.

Ale się doczekać nie mogę.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.02.2011, 08:18
klub podaje tylko wtedy jak liczba jest bardzo dobra. Inaczej będzie cisza.
Odpowiedz cytując
ctsi
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 25.02.2011, 08:24
Czy mozna juz placic za bilety i karnety karta?
Noblesse Oblige
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 25.02.2011, 08:39
nie, tylko gotówka
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 25.02.2011, 09:11
bardzo chętnie
zapraszam na priv

nie ma chętnych?

Na mecze z Podbeskidziem oraz Ruchem Chorzów nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie.

Pewnie ruszy od meczu z Widzewem, jak oddany będzie cały stadion.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 25.02.2011, 09:23
bardzo chętnie
zapraszam na priv

Boje sie zapytac "co"
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 25.02.2011, 09:54
nie ma chętnych?

Na mecze z Podbeskidziem oraz Ruchem Chorzów nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie.

Pewnie ruszy od meczu z Widzewem, jak oddany będzie cały stadion.
skad wiesz, ze mecz z Widzewem bedzie pierwszym na R22 w nowym sezonie... ?
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.02.2011, 11:44
regan napisał(a):Wyświetl post
Ale to nie jest chyba powód zeby mieć żal do całego świata?
A czy ktoś ma żal ? Kolega raczej stwierdza fakt. Najwięcej osób w tym kraju zarabia coś koło 1400-1500zł a ceny powinny być choć trochę dostosowane do zarobków, jak i do poziomu ligi.
Uprzedzając - kupiłem karnet na G

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.02.2011, 12:04
Ciekawe dane o spadku sprzedaży w Polsce tylko potwierdzają to co widać (jak ktoś pracuje lub ma styczność z handlem), ze coraz gorzej cokolwiek sprzedać. Rynek się skurczył. Po dużych podwyżkach VAT-u wszystko jest coraz droższe. Ludzie w pierwszej kolejności wydaja pieniądze na zycie. Na zabawę zostaje bardzo mało lub wogóle. Nie piszę tu o tych, którzy od rodziców wydrą kasę by kupic ulgowy karnet w najtańszym sektorze, tylko o tych, którzy mają rodziny i różne wydatki. jeszcze raz napiszę, że polityka cenowa gdzie za bilet trzeba zapłacić od 45 - 65 zł. jest kpiną. Czasy prosperity gospodarczej się skończyły. Chyba, ze w klubie dalej wierzą w Zieloną Wyspę Tuska ?
Jesli chcemy zapełnić 33 tys. stadion. To na taką ligę jak obecnie musiałyby być takie bilety:
- dla młodzieży do 16 lat za 10 zł.
- na sektory ultras za 20 zł.
- na inne od 25 zł do max. 40 zł.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 25.02.2011, 13:38
Mam nadzieję że ta informacja o sprzedanych 5 tysiącach karnetów to nieprawda i bliżej jest do tych 8 o których ktoś wczoraj pisał i w sumie zejdzie koło 10 tysięcy. Jest jedna rzecz o której trzeba pamiętać i o których już tu pisano. Wisła ma masę kibiców dla których ważniejsze są imprezy, dyskoteki czy flaszka pod blokiem a dopiero na końcu mecz. Tak było jest i będzie. Są to ludzie którzy przypominają sobie o Wiśle kiedy przyjedzie Legia lub Lech albo kiedy gramy z Barceloną i nagle mają 200 złotych na bilet na jeden mecz czyli tyle ile teraz karnet na G. Tak na koniec, też uważam że karnety trochę za drogie ale dla Wisły jestem w stanie te pieniądze uzbierać czy jakoś wygospodarować bo było na to kilka miesięcy jak ktoś chciał to by dał radę.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
kasprzak11
Junior Member

Stary 26.02.2011, 13:23
A ja powiem tak. Jeszcze się uczę i nie mam nie wiadomo jak zamożnych rodziców żeby mi kupili karnet chociaż mój ojciec to zapalony Wiślak ale jakoś mi się udało uzbierać kasę i kupić karnet na G nie sądze żeby ceny były nie wiadomo jak wielkie jak ktoś chce to potrafi ja sam przez tydzien zostawalem dłużej na praktykach by kupić karnet a kumpel chodził roznosić ulotki i oboje jesteśmy teraz posiadaczami karnetów trochę chęci nie trzeba narzekać tylko kombinować bo jak ktoś naprawde bardzo chce wspierać klub na meczach gorącym dopingiem to chociaż by skały srały to wytrzaśnie kase i kupi
Odpowiedz cytując
Ral
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.02.2011, 18:13
Od razu przepraszam jeżeli pytanie się gdzieś już pojawiło ale w tym temacie nie bywam a nie chce mi sie szukać.
Czy jest możliwość anulowania karnetu ?
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
Odpowiedz cytując
kasprzak11
Junior Member

Stary 27.02.2011, 22:15
Wątpie żeby była taka możliwość
Jesteśmy Dumą Tego Miasta
Odpowiedz cytując
Ral
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.02.2011, 23:45
Prosiłbym jednak o info kogoś kto orientuje sie dobrze w temacie.
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.02.2011, 23:54
przeczytaj sobie regulamin karnetów na oficjalnej, jest tam info o tym.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów