|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Stoisz, gdzie chcesz, jak będziesz stał i dopingował będzie ok, ale na początek polecam skrajne sektory, tam jest troszkę spokojniej, a na środku nie znając przyśpiewek możesz mieć problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Te 8 tysiecy to wynik wcale nie taki tragiczny ,juz nie dramatyzujcie
wg mnie w ten tydzien napewno doskoczymy do 10 tysiakow do tego karnety ,bilety dla FC i przed meczem 4-5 tys ,dla tych ktorzy nie kupili karnetu na poł stadionu-bo takie opinie tez slyszalem,tylko skoro jest tyle kas itd to beda kupowac normalne bilety. Jak dla mnie frekwencja powinna byc jak na ostatnim meczu z Lubinem,czyli blisko kompletu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Dlaczego nie grożą? Weźmie pesele wszystkich domowników w domu i kupi te 5 biletów,do tego weźmie kogoś jeszcze i powie że kupuje dla rodziny i dla znajomych.A później sprzeda pod stadionem.Jeżeli tylko będzie taka możliwość to tak zrobi.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W tamtej rundzie tez były wymagane dane osobowe przy zakupie biletu i były koniki na meczu z Legia wiec i teraz jak beda chcieli to beda robili "Braci" w chuja
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
I jak 300zł to dla ciebie śmieszna kwota to może dasz tutaj ogłoszenie że zakupisz 2 kibicom których nie stać karnety. co ty na to? kochasz Wisłę? to to zrób!! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
karnet kupiłem choć sam nie wiem czy dam radę być na wszystkich meczach (praca na 3 zmiany)... najwyżej będzie trzeba coś kombinować.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
wyzysk na kibicach? człowieku klub ma opłacić zawodników, mieć na wynagrodzenia pracowników , utrzymanie stadionu iitp więc nie pisz głupot ,że tak wykorzystują kibiców a,jak wykorzystują to i Ciebie więc po uj.,kupiłes karnet żeby teraz płakać że tak Cie wykorzystali? trzeba było na biletach lecieć i wyjść na tym gorzej i pisanie stać nie stać,dla chcącego nic trudnego uzbierać odmówić sobie pare razy piwa , wyjść do kina itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No jesli sam siebie utrzymujesz to pewnie ze to nie jest problem, gorzej jak ktos ma rodzine utrzymac za 1800 zl miesiecznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale to nie jest chyba powód zeby mieć żal do całego świata?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panowie poprostu
POJMIJCIE jedna kwestie WISŁA KRAKÓW TO NIE INSTYTUCJA CHARYTATYWNA
Ostatnio edytowane przez Krissu : 25.02.2011 o godz. 10:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przy dzisiejszym zakupie karnetu zapytałem Pani w kasie ile abonamentów do tej pory sprzedano. Powiedziała, że niecałe 5 tysięcy . . .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Moja opinia dotycząca wyższej ceny biletów i karnetów w tej rundzie w stosunku do poprzedniej jest taka, że po oddaniu całego obiektu ceny biletów tak czy inaczej będą musiały spaść. Teraz dali wyższe ceny więc będzie z czego obniżać. Domniemam że spadną mniej więcej do tych co były na jasień. Jakby ustalono taki sam poziom cen jak jesienią to po jeszcze dodatkowej obniżce ceny byłyby atrakcyjne dla kibiców, a ja mam wrażenie, że klub nie chce do tego dopuścić.
Ostatnio edytowane przez gris : 24.02.2011 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
zapraszam na priv postawię karnet na G jednej osobie, ale coś za coś |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ja czekam na bardzo oficjalne info z klubu, bo z każdej strony dziś słychać 5 tysięcy. Ale się doczekać nie mogę. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
klub podaje tylko wtedy jak liczba jest bardzo dobra. Inaczej będzie cisza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czy mozna juz placic za bilety i karnety karta?
![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nie, tylko gotówka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
Na mecze z Podbeskidziem oraz Ruchem Chorzów nie będzie prowadzona sprzedaż biletów przez Internet. O starcie portalu bilety.wisla.krakow.pl Klub poinformuje w osobnym komunikacie. Pewnie ruszy od meczu z Widzewem, jak oddany będzie cały stadion.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
skad wiesz, ze mecz z Widzewem bedzie pierwszym na R22 w nowym sezonie... ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A czy ktoś ma żal ? Kolega raczej stwierdza fakt. Najwięcej osób w tym kraju zarabia coś koło 1400-1500zł a ceny powinny być choć trochę dostosowane do zarobków, jak i do poziomu ligi.
Uprzedzając - kupiłem karnet na G ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ciekawe dane o spadku sprzedaży w Polsce tylko potwierdzają to co widać (jak ktoś pracuje lub ma styczność z handlem), ze coraz gorzej cokolwiek sprzedać. Rynek się skurczył. Po dużych podwyżkach VAT-u wszystko jest coraz droższe. Ludzie w pierwszej kolejności wydaja pieniądze na zycie. Na zabawę zostaje bardzo mało lub wogóle. Nie piszę tu o tych, którzy od rodziców wydrą kasę by kupic ulgowy karnet w najtańszym sektorze, tylko o tych, którzy mają rodziny i różne wydatki. jeszcze raz napiszę, że polityka cenowa gdzie za bilet trzeba zapłacić od 45 - 65 zł. jest kpiną. Czasy prosperity gospodarczej się skończyły. Chyba, ze w klubie dalej wierzą w Zieloną Wyspę Tuska ?
Jesli chcemy zapełnić 33 tys. stadion. To na taką ligę jak obecnie musiałyby być takie bilety: - dla młodzieży do 16 lat za 10 zł. - na sektory ultras za 20 zł. - na inne od 25 zł do max. 40 zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieję że ta informacja o sprzedanych 5 tysiącach karnetów to nieprawda i bliżej jest do tych 8 o których ktoś wczoraj pisał i w sumie zejdzie koło 10 tysięcy. Jest jedna rzecz o której trzeba pamiętać i o których już tu pisano. Wisła ma masę kibiców dla których ważniejsze są imprezy, dyskoteki czy flaszka pod blokiem a dopiero na końcu mecz. Tak było jest i będzie. Są to ludzie którzy przypominają sobie o Wiśle kiedy przyjedzie Legia lub Lech albo kiedy gramy z Barceloną i nagle mają 200 złotych na bilet na jeden mecz czyli tyle ile teraz karnet na G. Tak na koniec, też uważam że karnety trochę za drogie ale dla Wisły jestem w stanie te pieniądze uzbierać czy jakoś wygospodarować bo było na to kilka miesięcy jak ktoś chciał to by dał radę.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A ja powiem tak. Jeszcze się uczę i nie mam nie wiadomo jak zamożnych rodziców żeby mi kupili karnet chociaż mój ojciec to zapalony Wiślak ale jakoś mi się udało uzbierać kasę i kupić karnet na G nie sądze żeby ceny były nie wiadomo jak wielkie jak ktoś chce to potrafi
ja sam przez tydzien zostawalem dłużej na praktykach by kupić karnet a kumpel chodził roznosić ulotki i oboje jesteśmy teraz posiadaczami karnetów trochę chęci nie trzeba narzekać tylko kombinować bo jak ktoś naprawde bardzo chce wspierać klub na meczach gorącym dopingiem to chociaż by skały srały to wytrzaśnie kase i kupi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Od razu przepraszam jeżeli pytanie się gdzieś już pojawiło ale w tym temacie nie bywam a nie chce mi sie szukać.
Czy jest możliwość anulowania karnetu ? ![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wątpie żeby była taka możliwość
![]() ![]() Jesteśmy Dumą Tego Miasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Prosiłbym jednak o info kogoś kto orientuje sie dobrze w temacie.
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
przeczytaj sobie regulamin karnetów na oficjalnej, jest tam info o tym.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|