|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Era, kiedys 5abonamentów, jeden telefon ze maja ch*jowy zasieg, dali na wszystkie 5numerow 50% rabatu na rachunek = nie na abonament A teraz ? Pre paid, 6zl 600smsow, 10zl 1000min do orange. Dziekuje wystarczy. ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, z racji tego że zbliża się studniówka (a raczej siedemdziesięcioczterodniówka
mam pytanie, jaka wódke polecacie? Ostatnio pojawił sie jakiś Krupnik Biały i Żubrówka Biała... ktoś to w ogole pił? I jak przemycaliście flaszki na impreze?![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Nie na swojej- koleżanki. Ja wyborowa i sobieski, ew. finlandia. wybitnie nie polecam bolsa. Jeżeli nie masz takiej możliwości to jako buty na przebranie ![]() Mam nadzieję, że pomogłem. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mam pytanie do tych co mieli studniówke w Reducie. Czy tam jest jakas ochrona na wejsciu i sprawdzaja? Bo wiem ze w niektorych miejscach stoi wynajęta ochrona przez wlaściciela lokalu i macają dokładnie szukając flaszki... Bo słyszałem 2 sprzeczne opinie, stąd pytam
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Przemycić alkohol na imprezę za którą płacę w wieku 19 lat to nie brzmi trochę nienormalnie. Dogadajcie się z obsługą że ma być taka i taka flacha,winko i szampan. Napić się z umiarem rzecz ludzka. A swoją drogą polecam miodówkę lubelską albo finlandia żurawinowa
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz, to jest nienormalne, ale z opowieści z ubiegłych lat wynika że ladnie 'czeszą' na bramce... a impreza totalnie na sucho to nie impreza
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Panienki niech wnosza albo rodzic lub dogadac sie z ochrona,jak macie fajnego wychowawce i was lubi to mu powiedzcie ze bedziecie pili ale nie narobicie syfu. Polecam gorzka zolodkowa - cena super i jakosc 1 klasa , o fince nie musze mowic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
0,5l moze być cieżko jeśli macie czyszczenie na bramce ale można spróbować wnieść piersiówki przeciez nikt nie bedzie robił rewizji osobistej. U nas na studniówce niczego nie sprawdzali ale zrobili czyszczenie pod stolikami w trakcie poloneza, a pozniej ochrona odsprzedawała wodke za 50zł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie śledziłem ostatnio tematy Kart Kibica więc zapytam tutaj. Czy ktoś kto nie będzie miał wrobionej KK będzie w stanie kupić bilet przed meczem?
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś może dlaczego na stadionie Lecha za jedną z bramek (w TV ta po prawej stronie) jest mnóstwo osób w koszulkach odblaskowych? mieli jakąś oprawę z tym związaną bo nie oglądałem od początku?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wg interii
ciekawostka: kilka tysięcy fanów Kolejorza ma na sobie... kamizelki odblaskowe - ma być to riposta kibiców Lecha na karę jaką nałożyła na klub UEFA (grzywna 20 tys. euro oraz ograniczenie pojemności stadionu do 29133 miejsc). n/c |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Już nic nie mówię![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Korzystał ktoś z was może z linii lotniczych Ryanair?
Czy to jest normalne ze 3 dni po zarezerwowaniu biletu nie dostałem jeszcze na maila potwierdzenia rezerwacji? Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja korzystałam z Ryanaira, ale z tego co pamiętam mail przyszedł do mnie chyba nawet jeszcze tego samego dnia. Przynajmniej nie pamiętam, żebym się jakoś strasznie wkurzała, więc wszystko poszło sprawnie ^^ Ale może poczytaj te wszystkie regulaminy, tam gdzieś powinno być napisane ile mają czasu na wysłanie tego maila.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie! Otóż często w meczach piłki nożnej czy zawodach lekkoatletycznych można spotkać zawodników, którzy mają naklejone na różne partie ciała takie plastry, domyślam się, że rozgrzewające. Różne kolory, takie podłużne niebieskie albo żółte jak Jaliens w ostatniej galerii na oficjalnej stronie. Gdzie takie coś można kupić, co to w ogóle jest i czy ktoś z tego korzysta? Byłbym wdzięczny za pomoc, bo ostatnio sam mam sporo problemów z czworogłowym mięśniem uda.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ciśnienie mi skacze jak czytam ochy i achy nad Lechem.Prawdą jest, że ładnie się pokazują, ale mecze nie zachwycają, nie grają bynajmniej takiej piły jak my kiedyś. A tu miliony ludzi, którzy powinni kibicować ze względów geograficznych Legii, i którzy niegdyś się utożsamiali z Legi pisze "Lech Pany".Kibice sukcesu... Was to nie denerewuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() Co do wódki, to chyba powinienieś wiedzieć co lubisz skoro masz 18/19 lat |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jako że zbliża się runda wiosenna to chcę sobie dokupić Orange Sport. No i czy można dokupić OS do samego Multipakietu C+? Ile to kosztuje i gdzie moge zamówić?
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Mnie to tak w....ia że spać po nocach nie mogę ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
da się - chyba 10 zł
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dzwonisz pod numer, ktorego nie pamietam, ale koszutje 10pln i właczaja jakies 15minut po telefonie.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Właśnie, jednak źle się domyślałem i chodzi mi dokładnie o plastry stabilizujące. Zaraz jutro wybywam w miasto poszukać takich plastrów, może przyzwoite ceny są. Dzięki wielkie Żmijka za pomoc! Szukam jeszcze fachowej nazwy takich plastrów, by w internecie zobaczyć jakie ceny, etc.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Szukaj jako Tape. Np. CureTape. Na pewno je kupisz na AWFie w medycznym. Pewnie w masie innych sklepów medycznych/rehabilitacyjnych. W aptece raczej nie. Ale zanim kupisz musisz wiedzieć jaki potrzebujesz kolor i w jakim celu. Każdy kolor ma inne wlaściwości. Trzeba też wiedzieć gdzie taki plaster przyczepić, w zależności od tego "ile głów ma mięsień" itp.
A co do studniówki w Reducie, to tak z ciekawości: ile kosztuje impreza przy cmentarzu? ;D ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Przychodzi natychmiast po dokonaniu rezerwacji. Wejdź w zakładkę "moje rezerwacje" na stronie głównej Ryanair, podaj tam swój mail, datę i miejsce wylotu, a twoja rezerwacja powinna się ukazać. Mail potwierdzajacy do lotu potrzebny nie jest. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mozna kupić płatki róż ? bardzo pilne
z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sztuczne były kiedyś w Ikei a żywe a giełdzie kwiatowej na Balickiej ale dzisiaj już za późno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Był na onecie kiedyś taki artykuł nt. miłośników latania samolotami, kolesie co latają dla samej przyjemności latania...nie mogę go znaleźć pomoże ktoś? Bardziej interesują mnie podane w tym art. linki do forum takich właśnie miłośników może ktoś ma namiary na takie forum? Podają tam różne korzystne oferty tanich lini itp itd.
pozdro Dzięki Watts!
Ostatnio edytowane przez mlody_ale_wierny : 19.02.2011 o godz. 14:22.
|
|
|