The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nbp
Banita

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.02.2011, 11:55
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
nbp - przejdź się do byle centrum handlowego, masz w nich punkty każdego operatora i pogadaj z nimi czego oczekujesz i co Ci proponują. Potem zadzwoń do nich na infolinie i powiedz że chciałbyś zerwać umowę z Erą i myślisz czy by do nich nie przejść i co Ci proponują. Potem zaczynasz zwykłe negocjacje typu ooo tak? A Orange mi zapropnował tyle i tyle. I oni się będą o Ciebie bić Przerabiałem to przy przedłużaniu umowy.
chyba jestem za głupi na to forum, bo nikt nie rozumie moich postów ;-). Miałem keidyś w erze 6 lat tel, teraz jestem w mixturze i nie chce brać żadnego abonamentu. Czy to orange czy plus.

Pytam Was jako uzytkownikow tych dwoch ostastnich sieci. Bo w salonie będą pod niebiosa wychwalać daną ofertę. A ja chce wiedzieć jak jest w rzeczywistości.
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 17.02.2011, 16:19
nbp napisał(a):Wyświetl post
chyba jestem za głupi na to forum, bo nikt nie rozumie moich postów ;-). Miałem keidyś w erze 6 lat tel, teraz jestem w mixturze i nie chce brać żadnego abonamentu. Czy to orange czy plus.

Pytam Was jako uzytkownikow tych dwoch ostastnich sieci. Bo w salonie będą pod niebiosa wychwalać daną ofertę. A ja chce wiedzieć jak jest w rzeczywistości.
Orange to s....ysyny. Kiedys abonament za 100zl, +5zl za 1 numer z orange, pani powiedziala, że za to 5zl rozmawiam ile chce, okazalo sie ze jest 1000min (tylko) nie bylo mnie tutaj, przegadalem troche wiecej rachunek za sam ten numer przyszedl prawie 150zl wiecej.

Era, kiedys 5abonamentów, jeden telefon ze maja ch*jowy zasieg, dali na wszystkie 5numerow 50% rabatu na rachunek = nie na abonament

A teraz ? Pre paid, 6zl 600smsow, 10zl 1000min do orange. Dziekuje wystarczy.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.02.2011, 17:47
Witam, z racji tego że zbliża się studniówka (a raczej siedemdziesięcioczterodniówka mam pytanie, jaka wódke polecacie? Ostatnio pojawił sie jakiś Krupnik Biały i Żubrówka Biała... ktoś to w ogole pił? I jak przemycaliście flaszki na impreze?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.02.2011, 18:11
Cytat:
Witam, z racji tego że zbliża się studniówka (a raczej siedemdziesięcioczterodniówka mam pytanie, jaka wódke polecacie? Ostatnio pojawił sie jakiś Krupnik Biały i Żubrówka Biała... ktoś to w ogole pił? I jak przemycaliście flaszki na impreze?
Przez rodzica, który był jako opiekun

Nie na swojej- koleżanki.

Ja wyborowa i sobieski, ew. finlandia. wybitnie nie polecam bolsa.

Jeżeli nie masz takiej możliwości to jako buty na przebranie

Mam nadzieję, że pomogłem.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 17.02.2011, 18:24
A mam pytanie do tych co mieli studniówke w Reducie. Czy tam jest jakas ochrona na wejsciu i sprawdzaja? Bo wiem ze w niektorych miejscach stoi wynajęta ochrona przez wlaściciela lokalu i macają dokładnie szukając flaszki... Bo słyszałem 2 sprzeczne opinie, stąd pytam
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 17.02.2011, 18:31
Przemycić alkohol na imprezę za którą płacę w wieku 19 lat to nie brzmi trochę nienormalnie. Dogadajcie się z obsługą że ma być taka i taka flacha,winko i szampan. Napić się z umiarem rzecz ludzka. A swoją drogą polecam miodówkę lubelską albo finlandia żurawinowa
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 17.02.2011, 18:34
Wiesz, to jest nienormalne, ale z opowieści z ubiegłych lat wynika że ladnie 'czeszą' na bramce... a impreza totalnie na sucho to nie impreza
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
oskar TS
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.02.2011, 18:54
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post

Panienki niech wnosza albo rodzic lub dogadac sie z ochrona,jak macie fajnego wychowawce i was lubi to mu powiedzcie ze bedziecie pili ale nie narobicie syfu.

Polecam gorzka zolodkowa - cena super i jakosc 1 klasa , o fince nie musze mowic.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 17.02.2011, 19:11
0,5l moze być cieżko jeśli macie czyszczenie na bramce ale można spróbować wnieść piersiówki przeciez nikt nie bedzie robił rewizji osobistej. U nas na studniówce niczego nie sprawdzali ale zrobili czyszczenie pod stolikami w trakcie poloneza, a pozniej ochrona odsprzedawała wodke za 50zł
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.02.2011, 19:52
Nie śledziłem ostatnio tematy Kart Kibica więc zapytam tutaj. Czy ktoś kto nie będzie miał wrobionej KK będzie w stanie kupić bilet przed meczem?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 17.02.2011, 20:38
Wie ktoś może dlaczego na stadionie Lecha za jedną z bramek (w TV ta po prawej stronie) jest mnóstwo osób w koszulkach odblaskowych? mieli jakąś oprawę z tym związaną bo nie oglądałem od początku?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 17.02.2011, 20:42
Wg interii

ciekawostka: kilka tysięcy fanów Kolejorza ma na sobie... kamizelki odblaskowe - ma być to riposta kibiców Lecha na karę jaką nałożyła na klub UEFA (grzywna 20 tys. euro oraz ograniczenie pojemności stadionu do 29133 miejsc).

n/c
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.02.2011, 20:44
Ploughmanson napisał(a):Wyświetl post
Co trzeci raczej nie jest stewardem. Chyba że coś w rodzaju przekrętu tzn sprzedali wszystkie bilety i kilka tysięcy dosztukowali stewardami
Nie wiedziałam, że tak dużo...teraz dopiero włączyłam Już nic nie mówię
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
pawlos33
Member

Od: 01.2009

Stary 17.02.2011, 21:17
Korzystał ktoś z was może z linii lotniczych Ryanair?
Czy to jest normalne ze 3 dni po zarezerwowaniu biletu nie dostałem jeszcze na maila potwierdzenia rezerwacji?
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.02.2011, 14:22
Ja korzystałam z Ryanaira, ale z tego co pamiętam mail przyszedł do mnie chyba nawet jeszcze tego samego dnia. Przynajmniej nie pamiętam, żebym się jakoś strasznie wkurzała, więc wszystko poszło sprawnie ^^ Ale może poczytaj te wszystkie regulaminy, tam gdzieś powinno być napisane ile mają czasu na wysłanie tego maila.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.02.2011, 15:07
Mam pytanie! Otóż często w meczach piłki nożnej czy zawodach lekkoatletycznych można spotkać zawodników, którzy mają naklejone na różne partie ciała takie plastry, domyślam się, że rozgrzewające. Różne kolory, takie podłużne niebieskie albo żółte jak Jaliens w ostatniej galerii na oficjalnej stronie. Gdzie takie coś można kupić, co to w ogóle jest i czy ktoś z tego korzysta? Byłbym wdzięczny za pomoc, bo ostatnio sam mam sporo problemów z czworogłowym mięśniem uda.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 18.02.2011, 15:11
Ciśnienie mi skacze jak czytam ochy i achy nad Lechem.Prawdą jest, że ładnie się pokazują, ale mecze nie zachwycają, nie grają bynajmniej takiej piły jak my kiedyś. A tu miliony ludzi, którzy powinni kibicować ze względów geograficznych Legii, i którzy niegdyś się utożsamiali z Legi pisze "Lech Pany".Kibice sukcesu... Was to nie denerewuje?
Odpowiedz cytując
bercik860
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 18.02.2011, 15:14
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
A mam pytanie do tych co mieli studniówke w Reducie. Czy tam jest jakas ochrona na wejsciu i sprawdzaja? Bo wiem ze w niektorych miejscach stoi wynajęta ochrona przez wlaściciela lokalu i macają dokładnie szukając flaszki... Bo słyszałem 2 sprzeczne opinie, stąd pytam
Byłem, nie sprawdzają nic, tylko czy Ci 'nie wystaje' flaszka z kieszeni albo coś. Polecam piersiówki wsadzić do garnituru

Co do wódki, to chyba powinienieś wiedzieć co lubisz skoro masz 18/19 lat
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.02.2011, 16:15
Jako że zbliża się runda wiosenna to chcę sobie dokupić Orange Sport. No i czy można dokupić OS do samego Multipakietu C+? Ile to kosztuje i gdzie moge zamówić?
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 18.02.2011, 16:19
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
Ciśnienie mi skacze jak czytam ochy i achy nad Lechem.Prawdą jest, że ładnie się pokazują, ale mecze nie zachwycają, nie grają bynajmniej takiej piły jak my kiedyś. A tu miliony ludzi, którzy powinni kibicować ze względów geograficznych Legii, i którzy niegdyś się utożsamiali z Legi pisze "Lech Pany".Kibice sukcesu... Was to nie denerewuje?

Mnie to tak w....ia że spać po nocach nie mogę
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.02.2011, 17:10
jcts napisał(a):Wyświetl post
Jako że zbliża się runda wiosenna to chcę sobie dokupić Orange Sport. No i czy można dokupić OS do samego Multipakietu C+? Ile to kosztuje i gdzie moge zamówić?
da się - chyba 10 zł
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.02.2011, 17:22
jcts napisał(a):Wyświetl post
dzwonisz pod numer, ktorego nie pamietam, ale koszutje 10pln i właczaja jakies 15minut po telefonie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 18.02.2011, 17:49
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie! Otóż często w meczach piłki nożnej czy zawodach lekkoatletycznych można spotkać zawodników, którzy mają naklejone na różne partie ciała takie plastry, domyślam się, że rozgrzewające. Różne kolory, takie podłużne niebieskie albo żółte jak Jaliens w ostatniej galerii na oficjalnej stronie. Gdzie takie coś można kupić, co to w ogóle jest i czy ktoś z tego korzysta? Byłbym wdzięczny za pomoc, bo ostatnio sam mam sporo problemów z czworogłowym mięśniem uda.
Jeśli mamy to samo na myśli to nie są to plastry rozgrzewające a taki "podtrzymujące/asekurujące". Używa sie ich głownie przy urazach mięśni (ale też kolan) jako pomoc w odciążeniu danego mięśnia i wzmocnieniu go żeby go nie uszkodzić. Stosuje się je albo u zawodników wracających po kontuzji albo grających z drobnymi urazami. Można je kupić w sklepach medycznych z tego co wiem.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.02.2011, 18:10
Właśnie, jednak źle się domyślałem i chodzi mi dokładnie o plastry stabilizujące. Zaraz jutro wybywam w miasto poszukać takich plastrów, może przyzwoite ceny są. Dzięki wielkie Żmijka za pomoc! Szukam jeszcze fachowej nazwy takich plastrów, by w internecie zobaczyć jakie ceny, etc.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 18.02.2011, 18:21
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Właśnie, jednak źle się domyślałem i chodzi mi dokładnie o plastry stabilizujące. Zaraz jutro wybywam w miasto poszukać takich plastrów, może przyzwoite ceny są. Dzięki wielkie Żmijka za pomoc! Szukam jeszcze fachowej nazwy takich plastrów, by w internecie zobaczyć jakie ceny, etc.
Plastry sportowe
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.02.2011, 01:11
Szukaj jako Tape. Np. CureTape. Na pewno je kupisz na AWFie w medycznym. Pewnie w masie innych sklepów medycznych/rehabilitacyjnych. W aptece raczej nie. Ale zanim kupisz musisz wiedzieć jaki potrzebujesz kolor i w jakim celu. Każdy kolor ma inne wlaściwości. Trzeba też wiedzieć gdzie taki plaster przyczepić, w zależności od tego "ile głów ma mięsień" itp.

A co do studniówki w Reducie, to tak z ciekawości: ile kosztuje impreza przy cmentarzu? ;D
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Siwy_89
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.02.2011, 01:29
pawlos33 napisał(a):Wyświetl post
Korzystał ktoś z was może z linii lotniczych Ryanair?
Czy to jest normalne ze 3 dni po zarezerwowaniu biletu nie dostałem jeszcze na maila potwierdzenia rezerwacji?
Pozdrawiam

Przychodzi natychmiast po dokonaniu rezerwacji.

Wejdź w zakładkę "moje rezerwacje" na stronie głównej Ryanair, podaj tam swój mail, datę i miejsce wylotu, a twoja rezerwacja powinna się ukazać. Mail potwierdzajacy do lotu potrzebny nie jest.
Odpowiedz cytując
wieczor
Member

Od: 09.2010

Stary 19.02.2011, 10:17
Gdzie w Krakowie mozna kupić płatki róż ? bardzo pilne
z góry dzięki
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.02.2011, 10:42
Sztuczne były kiedyś w Ikei a żywe a giełdzie kwiatowej na Balickiej ale dzisiaj już za późno
Odpowiedz cytując
mlody_ale_wierny
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 19.02.2011, 11:30
Był na onecie kiedyś taki artykuł nt. miłośników latania samolotami, kolesie co latają dla samej przyjemności latania...nie mogę go znaleźć pomoże ktoś? Bardziej interesują mnie podane w tym art. linki do forum takich właśnie miłośników może ktoś ma namiary na takie forum? Podają tam różne korzystne oferty tanich lini itp itd.
pozdro

Dzięki Watts!
Ostatnio edytowane przez mlody_ale_wierny : 19.02.2011 o godz. 14:22.
HEJ WISŁA KOSZ!!!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów