The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wojtala8
Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.02.2011, 09:16
Ma ktoś może info ile sprzedano na dzień dzisiejszy karnetów i ile kart kibica wydano
*NASZA SIŁA WAS PRZERASTA - LEPSZA STRONA TEGO MIASTA*
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 16.02.2011, 09:58
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokoj.

Teraz troche zejdzie,a od wolnej sprzedazy napewno to szybko wzrosnie

do tego FC,i bileciarze,coraz lepszy maketing ,dobra zacheta w postaci wzmocenia druzyny transferami

stala frekwencja to tak wg mnie 17 tys,na Amice czy Jadze pewnie komplet .

Bedzie ok.
Dokładnie zgadzam się z tobą. Pewnie na mecz z Podbeskidziem jakiś tłumów nie będzie ale już na Ruchu liczę na komplet. Jeżeli jeszcze do tego piłkarze będą dobrze grali to komplety na lidze pewne. Szkoda tylko że jeszcze gości nie wpuszczamy bo to dodatkowy smaczek.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.02.2011, 10:04
wojtala8 napisał(a):Wyświetl post
Ma ktoś może info ile sprzedano na dzień dzisiejszy karnetów i ile kart kibica wydano
Masz bana na poprzednią stronę tego tematu?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.02.2011, 10:09
Sprzedaż przedłużeń się jeszcze przecież nie skończyła, ja np dopiero dzisiaj idę po karnet , a znam co najmniej 5 osób które kupią karnet w przyszłym tygodniu bo w tamtym sezonie chodzili na bilety
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 16.02.2011, 10:47
Jak będą wyniki, to będzie komplet i nawet wygórowane wg. niektórych ceny biletów nie będą stały na przeszkodzie.
Odpowiedz cytując
smok92
Junior Member

Stary 16.02.2011, 14:40
Mam 2 pytania odnośnie karnetów. Orientuje się ktoś ile karnetów pozostało na sektor G a drugie to czy przy kupnie karnetu musi byc osobiście każda osoba czy też mogę wziąć Kartę Kibica swoją i drugiej osoby i jej także kupić karnet
Odpowiedz cytując
Michal1906
Member

Od: 12.2008

Stary 16.02.2011, 15:30
smok92 napisał(a):Wyświetl post
a drugie to czy przy kupnie karnetu musi byc osobiście każda osoba czy też mogę wziąć Kartę Kibica swoją i drugiej osoby i jej także kupić karnet
Możesz kupić każdej osobie jeśli masz jego kartę kibica!
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 16.02.2011, 15:38
kubryc napisał(a):Wyświetl post
Jak będą wyniki, to będzie komplet i nawet wygórowane wg. niektórych ceny biletów nie będą stały na przeszkodzie.
A jak nie będzie wyników ?Ceny biletów nie są wygórowane.Gorzej jeżeli chodzi o najmłodszych, myślę że osoby do lat 16 za bramką powinny wychodzić za darmo od 16 do 18 za 5zł tylko i wyłącznie na"" mecze normalne,,Mecze Top mają przynosić zyski więc idzie ten kto zorganizuje sobie już kasę i będzie go stać na kupienie biletu.Chodzi o to żeby przyciągnąć te dzieci którym w domu się nie przelewa będąc na meczu i tak wyda całą kasę która będzie miał na picie kiełbaski gadżety.A za rok dwa za procentuje to i tak na pewno przyjdzie i kupi karnet już jako osoba dorosła wystarczy jeden mecz a MOTYLEK USIĄDZIE NA BRZUSZKU i będzie Wiślakiem na całe życie

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.02.2011, 15:57
PODpalacz napisał(a):Wyświetl post
Gorzej jeżeli chodzi o najmłodszych, myślę że osoby do lat 16 za bramką powinny wychodzić za darmo od 16 do 18 za 5zł tylko i wyłącznie na"" mecze normalne,,Mecze Top mają przynosić zyski więc idzie ten kto zorganizuje sobie już kasę i będzie go stać na kupienie biletu.
To samo z emerytami i kobietami, wszyscy za za darmo na trybunę za bramką.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.02.2011, 17:27
niektórzy to mają wyobraźnie...do pierwszego meczu w Krakowie jeszcze ponad 2 tygodnie, pożyjemy, zobaczymy jak się mają ceny karnetów i biletów w stosunku do zainteresowania
wtedy można się spierać kto ma rację, bo teraz nie ma to najmniejszego sensu
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 16.02.2011, 18:33
Ale nie chodzi tylko o to czy stadion się zapełni ale kto to zrobi. Jak awansujemy kiedyś do Ligi Mistrzów to nawet przy najtańszych biletach po 100zł będzie komplet widzów, tylko że kosztem atmosfery na trybunach. Co z tego że mamy 3 razy więcej kibiców niż żydki jak dla wielu Wisła to tylko 2 godziny w tygodniu, na równi z wypadem do dyskoteki czy kina. Lepiej mieć takich kibiców jak Zvezda czy Spartak niż Arsenal, którego kibice, frekwencją biją na głowę fanatyków z Chorwacji i Rosji. Niech będzie chociaż jeden sektor gdzie młodzież będzie mogła kupić pojedyńczy bilet za 10zł. Boje się że staniemy się klubem elitarnym, na którego mecze wielu nie będzie sobie mogło pozwolić. Co z tego że kupując karnet wychodzi 16zł na mecz, raz że nie każdy może wydać 145zł za jednym razem a dwa że zdarzają się wypadki losowe, szkoła, praca i już nie jest 16zł a znacznie więcej

Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Stary 16.02.2011, 20:12
Co do karnetu dla kogoś jeśli jest ulgowy to proponował bym wziąć ze sobą jego legitymację jeszcze bo pytają o nią.

A co do rozkminiania czy cena jest dobra...cały czas jedni powiedzą że jest w sam raz a drudzy że za drogo .
chodzę na mecze nie długo bo od 2008 bodajże ale odkąd pamiętam koszt biletu wahał się właśnie od tych 20 zł...i pojemność stadionu utrzymuje się od tamtego czasu w tej samej wielkości za to jego wygląd i wszystko idzie na plus...

Jedyne co mnie denerwuje to to, że do 12 lat za darmo było a nie ma...dużo osób chodziło dzięki temu,a teraz mogą nie mieć kasy. Reszta np 16 latki mają dużo szans zarobku, chociażby najprostszy - ulotki !
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 16.02.2011, 20:27
mam informacje odnosnie biletow Pkp dla osob wybierajacych sie do Gdyni... bilet studencki pociagiem pospiesznym(przejazd ok 13h) to 70zł za 2 strony natomiast bilet studencki pociagiem intercity(przejazd ok 8h) to ok 140zl za 2 strony...
Odpowiedz cytując
wojtek23
Junior Member

Od: 10.2009

Stary 16.02.2011, 21:21
Coolpick napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, bo nie wiem, może przeoczyłem info, czy były podawane informacje ile karnetów zeszło? Niestety w Krakowie będę dopiero za tydzień i chciałbym wiedzieć, czy dostanę karnet na G wtedy jeszcze.
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie dostaniesz karnet , bo wiele osób "uważających się za kibiców " uważa wyższość bilarda nad meczem Wisły. Więc spokojnie kupisz karnet
Mam podobny problem co Coolpick. Ponawiam zatem pytanie czy dostanę jeszcze w poniedziałek karnet na G, gdyż nie wiem czy odpowiedź Jaszczura mam interpretować jako ironię. Pytam także doświadczonych karnetowiczów jak długo trzeba oczekiwać w kolejce, gdyż muszę rozplanować podróż. Jestem spoza Krakowa. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 16.02.2011, 21:24
Jezeli ktos chce kupic karnet, a nie posiadal wczesniej ,to bez problemu moze kupic teraz i nie musi czekac do 20go Dzisiaj przy mnie pare osob tak kupowalo
Odpowiedz cytując
SIP
Member

Od: 02.2004

Stary 16.02.2011, 21:51
kolejek po karnety nie ma. "Sprzedają się na razie słabo" - jak powiedział pan z okienka a "karty kibica ciut lepiej". Kupno karnetu zajmuje jakieś 5 minut.
ZAWSZE NAD WAMI ....
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 16.02.2011, 22:46
Czyli można w sumie kupić teraz jak się wcześniej nie miało karnetu i nie czekać do tego 21 lutego?
Odpowiedz cytując
Szymek_R22
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 16.02.2011, 23:01
Po co piszecie takie rzeczy na forum, ktoś wam robi przysługę, a wy mu możecie takim pisaniem bzdur narobić poważne problemy w pracy. I potem będziecie płakać, jak już nie będą szli na rękę typu odpuszczenie jak ktoś nie ma legitki, albo starego karnetu itd. ...
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Stary 17.02.2011, 06:58
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Czyli można w sumie kupić teraz jak się wcześniej nie miało karnetu i nie czekać do tego 21 lutego?
Jakto "Czyli"? nie wiem skad taki wniosek... do 20 lutego jest sprzedaz karnetow dla osob przedluzajacych jak nie miales karnetu na runde jesienna to przed 21 lutym karnetu nie kupuisz
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Stary 17.02.2011, 07:04
PODpalacz napisał(a):Wyświetl post
A jak nie będzie wyników ?Ceny biletów nie są wygórowane.Gorzej jeżeli chodzi o najmłodszych, myślę że osoby do lat 16 za bramką powinny wychodzić za darmo od 16 do 18 za 5zł tylko i wyłącznie na"" mecze normalne,,Mecze Top mają przynosić zyski więc idzie ten kto zorganizuje sobie już kasę i będzie go stać na kupienie biletu.Chodzi o to żeby przyciągnąć te dzieci którym w domu się nie przelewa będąc na meczu i tak wyda całą kasę która będzie miał na picie kiełbaski gadżety.A za rok dwa za procentuje to i tak na pewno przyjdzie i kupi karnet już jako osoba dorosła wystarczy jeden mecz a MOTYLEK USIĄDZIE NA BRZUSZKU i będzie Wiślakiem na całe życie
Ha! moze jeszcze powinnismy rozdawac bilety pod stadionem za darmo?wole 5 tys fanatykow na stadionie niz 30 tys osob ktore przyszly na mecz bo nie mialy nic lepszego do roboty w domu... zastanow sie moze... klub to nie jest organizacja charytatywna... jakos trzeba oplacic pencje utrzymac obiekt itd itd a to KOSZTUJE
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 17.02.2011, 10:40
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Ale nie chodzi tylko o to czy stadion się zapełni ale kto to zrobi. Jak awansujemy kiedyś do Ligi Mistrzów to nawet przy najtańszych biletach po 100zł będzie komplet widzów, tylko że kosztem atmosfery na trybunach. Co z tego że mamy 3 razy więcej kibiców niż żydki jak dla wielu Wisła to tylko 2 godziny w tygodniu, na równi z wypadem do dyskoteki czy kina. Lepiej mieć takich kibiców jak Zvezda czy Spartak niż Arsenal, którego kibice, frekwencją biją na głowę fanatyków z Chorwacji i Rosji. Niech będzie chociaż jeden sektor gdzie młodzież będzie mogła kupić pojedyńczy bilet za 10zł. Boje się że staniemy się klubem elitarnym, na którego mecze wielu nie będzie sobie mogło pozwolić. Co z tego że kupując karnet wychodzi 16zł na mecz, raz że nie każdy może wydać 145zł za jednym razem a dwa że zdarzają się wypadki losowe, szkoła, praca i już nie jest 16zł a znacznie więcej

A ja wlasnie chcialbym zeby Wisla byla jak Arsenal, zebysmy co rok grali w LM, zeby byla kasa na nowych co raz lepszych zawodnikow, zeby stadion byl wypelniony do ostaniego miejsca.

Atmosferą moi mili nie zdobywa sie mistrzoswa i LM. Do tego potrzebe sa pieniadze i co raz lepsi zawodnicy, a do tego potrzebny jest nam stadion wypelniony do ostaniego miejsca i dobry marketing.

A jak chcesz miec dobra atmosfere to zapros dziewczyne na romantyczna kolacje, bo wspolczesna pilka nozna to tylko i wylacznie KASA i taka jest prawda.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.02.2011, 11:52
Przyjemność kupna karnetu chyba z 2 min

Nie zastanawiajcie sie tylko kupujcie!
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.02.2011, 12:00
coni napisał(a):Wyświetl post
A ja wlasnie chcialbym zeby Wisla byla jak Arsenal, zebysmy co rok grali w LM, zeby byla kasa na nowych co raz lepszych zawodnikow, zeby stadion byl wypelniony do ostaniego miejsca.

Atmosferą moi mili nie zdobywa sie mistrzoswa i LM. Do tego potrzebe sa pieniadze i co raz lepsi zawodnicy, a do tego potrzebny jest nam stadion wypelniony do ostaniego miejsca i dobry marketing.

A jak chcesz miec dobra atmosfere to zapros dziewczyne na romantyczna kolacje, bo wspolczesna pilka nozna to tylko i wylacznie KASA i taka jest prawda.
idelany przyklad "kibica", ktory na nasz stadion nie powinien miec wstepu. Wez sobie jeszcze sloik dzemu i termos z herbata, a mecz ogladaj w akompaniamencie przejezdzajacych obok stadionu samochodow.
....a paranoja
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 17.02.2011, 12:18
Mila napisał(a):Wyświetl post
Jakto "Czyli"? nie wiem skad taki wniosek... do 20 lutego jest sprzedaz karnetow dla osob przedluzajacych jak nie miales karnetu na runde jesienna to przed 21 lutym karnetu nie kupuisz

Tu się mylisz, dziś byłem i kupiłem karnet. Jeżeli miejsce nie było wcześniej zarezerwowane to możesz kupić spokojnie. W sumie nie wiem po co ta przed sprzedaż jest.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Stary 17.02.2011, 12:25
Tu się mylisz, dziś byłem i kupiłem karnet. Jeżeli miejsce nie było wcześniej zarezerwowane to możesz kupić spokojnie. W sumie nie wiem po co ta przed sprzedaż jest.
Dziwne bo mój kumpel był parę dni temu i dostał info że może od 21 kupować jak nie miał karnetu na jesień.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 17.02.2011, 12:29
PAC napisał(a):Wyświetl post
Dziwne bo mój kumpel był parę dni temu i dostał info że może od 21 kupować jak nie miał karnetu na jesień.
Ja tylko mówię że nie miałem żadnego problemu z kupnem karnetu dziś, a na rundę jesienną nie miałem kupionego.
Odpowiedz cytując
rafaelo
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 17.02.2011, 12:38

To zacznij jezdzic na arsenal,tam bedziesz sobie w ciszy i spokoju ogladal futbol na wysokim poziomie a Wisłe sobie odpusc bo jeszcze dlugo mozesz poczekac na lige mistrzow na naszym stadionie
ja .......e skad sie tacy "kibice" biora
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Stary 17.02.2011, 12:41
Ja tylko mówię że nie miałem żadnego problemu z kupnem karnetu dziś, a na rundę jesienną nie miałem kupionego.
Wiem o czym mówisz ale to oznacza, że albo mój znajomy coś pokręcił albo osoby które sprzedają karnety mają różne informacje i jedni sprzedają wszystkim a inni tylko tym co mieli karnety.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
coni
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 17.02.2011, 13:31
rafaelo napisał(a):Wyświetl post
To zacznij jezdzic na arsenal,tam bedziesz sobie w ciszy i spokoju ogladal futbol na wysokim poziomie a Wisłe sobie odpusc bo jeszcze dlugo mozesz poczekac na lige mistrzow na naszym stadionie
ja .......e skad sie tacy "kibice" biora

Wole miec LM i co roku Mistrza niz brandzlowac sie "atmosferą' tak jak ty!!!

Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek.

Pewnie jescze w swojej naiwnosci wierzysz w to ze jak bedziesz sie darl na stadionie to pilkarze beda lepiej grac? buahah

Otoz moi mili oni graja tylko i wylacznie dla kasy a ciagle pitolenie o 12 zawodniku w postaci kibicow to zwykle robienie z ludzi glupkow. Oni maja tam grac i zap...c przez 90 min na 100% swoich mozliwosci bez wzgledu czy jest diping czy cisza. za to im placimy w postaci biletow i karnetow!! I nie mowcie mi ze tak sie nie da. Jak ktorys nie moze to nie musi grac w tym klubie!
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.02.2011, 13:51
Wole miec LM i co roku Mistrza niz brandzlowac sie "atmosferą' tak jak ty!!!

Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek.
czyj niby szacunek ? prawda jest taka, że gdyby nie atmosfera to stadiony w Polsce świeciłyby pustkami
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów