|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Gdyby można było wpuścić kogoś na swój karnet w przypadku gdy nie da rady przyjść na mecz można by się było nad zakupem zastanawiać. Niestety klub wyszedł z założenia że kiedy kasa jest już na koncie to resztę ma głęboko. Wystarczy że z przyczyn niezależnych opuścisz dwa mecze i już taniej wychodzi cię bilet. Stanie w kolejce to dla doświadczonego kibica żadna nowość żeby miał dopłacać chcąc tego uniknąć. Mało tego mam karnet i chcę kogoś zabrać na mecz jaka jest szansa ze kupię tej osobie bilet w okolicy mojego miejsca wynikającego z karnetu? Przypuszczam że taka jak wygrana w totolotka. Dziwne to trochę ale więcej jest argumentów przeciw bo przecież za przedłużenie karnetu nie ma zniżek i czy kupie go na tą rundę czy nie w następnej nie będzie to miało znaczenia.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Dokładnie nad tym samym się zastanawiam - co zrobić kiedy chce się zabrać ze sobą kogoś "niedzielnego". Sam mam co najmniej 2 takie persony i nie wiem jak z tego wybrnąć. Mówię tu o moim szwagrze który jest Francuzem i przyjeżdża do Polski max dwa razy w roku i o koledze który mieszka koło Sędziszowa Mał. O ile kolega Polak pewnie jakoś sobie poradzi o tyle szwagier raczej sam nie pójdzie. Klub powinien pomyśleć o jakiejś możliwości jednorazowych zamian miejsc przypisanych do karnetu na jakieś wolne w innej części stadionu/sektora ( oczywiście przy założeniu, że miejsce karnetowe jednorazowo zostaje zwolnione do wolnej sprzedaży). Nie jest to jakoś specjalnie trudne od strony technicznej ( tylko pytanie co u nas jest łatwe ). Jeżeli klub chce zapełnić stadion powinien jak najbardziej "ułatwić" wychowywanie nowych kibiców a wiadomo, że ktoś kto chodzi sporadycznie albo nigdy nie był na stadionie chętniej to zrobi w towarzystwie. Nie jeden z tych "niedzielnych" może stać się w przyszłości stałym bywalcem R22. ps. z punktu widzenia sportowego mój Żabojad jest wręcz niezbędny - zawsze jak był ze mną na meczu to Wisła wysoko wygrywała swoje mecze ( 4:0 Korona, Beitar ,Barca ( tu akurat mało goli ale za to jaki ten jeden ))) i wiele innych). Tak się składa, że często chodzi ze mną na puchary ( przeważnie przyjeżdża na wakacje więc akurat tak wypada ). Pamiętam jak po Koronie podniecał się kibicami - "C'est incroyable" - dla rozumiejących francuski ![]()
Ostatnio edytowane przez rafkur : 15.02.2011 o godz. 10:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Moim zdaniem ten temat się wyczerpał. Kto miał rację okaże się wkrótce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
To chyba nie musi być rodzic tylko dowolna osoba, nawet chyba nie musi mieć 18 lat. No dla mnie i tak sobie ciężko wyobrazić żeby ktoś poniżej 13 roku życia szedł sam na mecz więc dla mnie to wychodzi na to samo.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś czy mimo przedsprzedaży mogę kupić dziś karnecik jeśli nie miałem go w zeszłej rundzie? Sprawa jest dosyć pilna bo wyjeżdżam i wracam 27 lutego...
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak teraz będzie wyglądać sprawa pożyczania karnetów na jeden mecz?
Jeżeli pożyczę swój karnet kumplowi to wpuszczą go? Musi mieć dodatkowo swoją kartę kibica? Bo gdzieś tam wyczytałem, że przy wejściu będą sprawdzać nawet dowód osobisty żeby porównać dane z kartą kibica... I jeszcze odnośnie biletów - żeby kupić bilet na pojedynczy mecz trzeba wyrobić karte kibica czy dane będą spisywane na bilecie? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
odnośnie karnetu, już pojawiało sie w tym temacie że z karnetu może korzystac tylko i wyłącznie ta osoba która go wyrobiła...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Karnetów to chyba nawet jeszcze z 1000 nie zeszło...
Klub się jakoś specjalnie nie chwali wynikami. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do kasacji
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Poczekajcie z liczbą sprzedanych karnetów aż skończy się również sprzedaż dla wszystkich, na razie jest dla wznawiających.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
999 sprzedanych (chyba)
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jest tylko dla wznawiających. O ile pamięć mnie nie myli to posiadaczy abonamentów z jesieni było niewielu. Zatem...cierpliwie. Ja np. dopiero przed meczem PP załatwię sprawe bo dzisiaj powiedzieli jasno-TYLKO WZNAWIAJĄCY.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Oczywiście info telefoniczne.
Ludzie ogarnijcie się ... Zeszło na pewno duuużo więcej. Tylko na pewno atmosfery nie poprawią wasze gorzkie żale! Dlatego - kto się jeszcze nei zdecydował - jazda po karnety ! I wykupujcie miejsca na G jak najszybciej, jeżeli wam zależy na odpowiednim dopingu ! ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie jest przypadkiem tak że po numerze rachunku można dojść do tego ile sprzedano karnetów? Ja dzisiaj miałem numer grubo ponad 4 tysiące a kuzyn co kupował chwile przede mną miał numer o jeden mniej. Niech się wypowiedzą ci co byli w pierwsze dni sprzedaży czy mieli numery bliskie zeru to będziemy wiedzieć coś więcej. Oczywiście nie sugerujcie się tymi 100000 na początku.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie można dojść po numerze rachunku do tego, ile sprzedano karnetów
![]() PVD jest bliższy prawdy, więc wszyscy pseudooptymiści dajcie sobie spokój, tylko bierzecie tyłki w troki i po karnety ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wie ktoś ile poszło karnetów na jesień?
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie.
ale jakie znaczenie ma zeszłoroczny śnieg? Teraz jest wiosna 2011 i patrzmy jak zapełnić 18 000, bo łatwo na Podbeskidziu nie będzie. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie że można porównać ile osób z jesieni przedłuży karnet a ile nie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
też nie do końca, bo jak ktoś chce zrobic przesiadkę to idąc teraz ma ograniczone mozliwosci wyboru miejsca i moze poczekac na otwartą sprzedaż. więc będzie uznany jako osoba nie przedłużającego karnetu bo jego rezerwacja zostanie anulowana i zakupi w otwartej sprzedazy.
Oczywiście w klubie będą sobie mogli sprawdzic czy Kowalski z E24 czekajacy na otwarta sprzedaz by miec wieksze mozliwosci wyboru miejsca nie siedzi teraz na E24 ale pięc rzedów wyżej czy E16 lub na F21. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nie jest tak, że aktualnie idą tylko wznowienia. Tzn - owszem sprzedaż jest dla tych którzy mieli karnety w poprzedniej rundzie ale można sobie zmienić miejsce w miarę możliwości - jeżeli na jakieś miejsce nie było wykupionego karnetu w zeszłej rundzie to można brać.
Ja dzisiaj kupowałem 3 karnety i "przesiedliśmy się" z kolegami 15 rzędów wyżej. Co do ilości sprzedanych karnetów to podejrzewam, że dużo osób czeka na otwarcie nowych trybun. Np "siedzący" z E prawdopodobnie chcą wrócić na stare AB bo im nie pasuje, że ktoś zasłania a na E generalnie też było wielu którzy usiedzieć nie mogą ))) Dodatkowo w związku z docelową pojemnością pewnie niejeden stwierdził, że woli kupić pojedyncze bilety. Nie czarujmy się - bardzo wielu nie tyle chodzi na mecz Wisły co "idzie na Legię" itd. - tu jest duża rola dla klubu żeby próbować to zmienić. Na dzień dobry takim "niedzielnym" pokazali wała nie robiąc żadnej różnicy w cenie karnetu. Część kupiła karnety jesienią bo były tanie i dawały "święty spokój ".Pewnie większość kupiłaby karnet na wiosnę dla zasady jakby przedłużenie było o 15% tańsze a tak kupią bilet na trzy mecze. Cóż, widocznie kub stwierdził, że "srał pies". Podejrzewam, że będziemy mieli więcej miejsca koło siebie ale czy to jest mądra polityka klubu?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 15.02.2011 o godz. 20:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dajcie spokoj.
Teraz troche zejdzie,a od wolnej sprzedazy napewno to szybko wzrosnie do tego FC,i bileciarze,coraz lepszy maketing ,dobra zacheta w postaci wzmocenia druzyny transferami stala frekwencja to tak wg mnie 17 tys,na Amice czy Jadze pewnie komplet . Bedzie ok. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...osny,id,t.html
Bardzo ciekawy artykuł, jeden z niewielu stawiający Wisłę w dobrym świetle. Bartosz Karcz to ostatni rzetelny dziennikarz w Krakowie. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ceny nie są takie złe(5 zl mniej na jednorazowym bilecie i byłoby idealnie)..Szkoda tylko, że nie ma opcji wzięcia karnetu "na raty" lub ewentualnie mini karnetów na 4 mecze..Nie każdy ma te 145 do 385 zlotych,aby wydać jednorazowo..a juz przy rozłożeniu na dwa mini abonamenty cena normalnego minikarnetu na G wyniosłaby tylko 95 zlotych..a ulgowego 75 zl..Napewno byłoby więcej chętnych do kupna takich karnetów, niz normalnych.
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 16.02.2011 o godz. 09:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|

|