|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś może info ile sprzedano na dzień dzisiejszy karnetów i ile kart kibica wydano
![]() *NASZA SIŁA WAS PRZERASTA - LEPSZA STRONA TEGO MIASTA*
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dokładnie zgadzam się z tobą. Pewnie na mecz z Podbeskidziem jakiś tłumów nie będzie ale już na Ruchu liczę na komplet. Jeżeli jeszcze do tego piłkarze będą dobrze grali to komplety na lidze pewne. Szkoda tylko że jeszcze gości nie wpuszczamy bo to dodatkowy smaczek.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Masz bana na poprzednią stronę tego tematu?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Sprzedaż przedłużeń się jeszcze przecież nie skończyła, ja np dopiero dzisiaj idę po karnet , a znam co najmniej 5 osób które kupią karnet w przyszłym tygodniu bo w tamtym sezonie chodzili na bilety
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak będą wyniki, to będzie komplet i nawet wygórowane wg. niektórych ceny biletów nie będą stały na przeszkodzie.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam 2 pytania odnośnie karnetów. Orientuje się ktoś ile karnetów pozostało na sektor G a drugie to czy przy kupnie karnetu musi byc osobiście każda osoba czy też mogę wziąć Kartę Kibica swoją i drugiej osoby i jej także kupić karnet
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Możesz kupić każdej osobie jeśli masz jego kartę kibica!
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To samo z emerytami i kobietami, wszyscy za za darmo na trybunę za bramką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
niektórzy to mają wyobraźnie...do pierwszego meczu w Krakowie jeszcze ponad 2 tygodnie, pożyjemy, zobaczymy jak się mają ceny karnetów i biletów w stosunku do zainteresowania
wtedy można się spierać kto ma rację, bo teraz nie ma to najmniejszego sensu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ale nie chodzi tylko o to czy stadion się zapełni ale kto to zrobi. Jak awansujemy kiedyś do Ligi Mistrzów to nawet przy najtańszych biletach po 100zł będzie komplet widzów, tylko że kosztem atmosfery na trybunach. Co z tego że mamy 3 razy więcej kibiców niż żydki jak dla wielu Wisła to tylko 2 godziny w tygodniu, na równi z wypadem do dyskoteki czy kina. Lepiej mieć takich kibiców jak Zvezda czy Spartak niż Arsenal, którego kibice, frekwencją biją na głowę fanatyków z Chorwacji i Rosji. Niech będzie chociaż jeden sektor gdzie młodzież będzie mogła kupić pojedyńczy bilet za 10zł. Boje się że staniemy się klubem elitarnym, na którego mecze wielu nie będzie sobie mogło pozwolić. Co z tego że kupując karnet wychodzi 16zł na mecz, raz że nie każdy może wydać 145zł za jednym razem a dwa że zdarzają się wypadki losowe, szkoła, praca i już nie jest 16zł a znacznie więcej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do karnetu dla kogoś jeśli jest ulgowy to proponował bym wziąć ze sobą jego legitymację jeszcze bo pytają o nią.
A co do rozkminiania czy cena jest dobra...cały czas jedni powiedzą że jest w sam raz a drudzy że za drogo . chodzę na mecze nie długo bo od 2008 bodajże ale odkąd pamiętam koszt biletu wahał się właśnie od tych 20 zł...i pojemność stadionu utrzymuje się od tamtego czasu w tej samej wielkości za to jego wygląd i wszystko idzie na plus... Jedyne co mnie denerwuje to to, że do 12 lat za darmo było a nie ma...dużo osób chodziło dzięki temu,a teraz mogą nie mieć kasy. Reszta np 16 latki mają dużo szans zarobku, chociażby najprostszy - ulotki ! |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
mam informacje odnosnie biletow Pkp dla osob wybierajacych sie do Gdyni... bilet studencki pociagiem pospiesznym(przejazd ok 13h) to 70zł za 2 strony natomiast bilet studencki pociagiem intercity(przejazd ok 8h) to ok 140zl za 2 strony...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jezeli ktos chce kupic karnet, a nie posiadal wczesniej ,to bez problemu moze kupic teraz i nie musi czekac do 20go
Dzisiaj przy mnie pare osob tak kupowalo ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
kolejek po karnety nie ma. "Sprzedają się na razie słabo" - jak powiedział pan z okienka a "karty kibica ciut lepiej". Kupno karnetu zajmuje jakieś 5 minut.
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czyli można w sumie kupić teraz jak się wcześniej nie miało karnetu i nie czekać do tego 21 lutego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Po co piszecie takie rzeczy na forum, ktoś wam robi przysługę, a wy mu możecie takim pisaniem bzdur narobić poważne problemy w pracy. I potem będziecie płakać, jak już nie będą szli na rękę typu odpuszczenie jak ktoś nie ma legitki, albo starego karnetu itd. ...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
A ja wlasnie chcialbym zeby Wisla byla jak Arsenal, zebysmy co rok grali w LM, zeby byla kasa na nowych co raz lepszych zawodnikow, zeby stadion byl wypelniony do ostaniego miejsca. Atmosferą moi mili nie zdobywa sie mistrzoswa i LM. Do tego potrzebe sa pieniadze i co raz lepsi zawodnicy, a do tego potrzebny jest nam stadion wypelniony do ostaniego miejsca i dobry marketing. A jak chcesz miec dobra atmosfere to zapros dziewczyne na romantyczna kolacje, bo wspolczesna pilka nozna to tylko i wylacznie KASA i taka jest prawda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przyjemność kupna karnetu chyba z 2 min
![]() Nie zastanawiajcie sie tylko kupujcie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
....a paranoja ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tu się mylisz, dziś byłem i kupiłem karnet. Jeżeli miejsce nie było wcześniej zarezerwowane to możesz kupić spokojnie. W sumie nie wiem po co ta przed sprzedaż jest. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwne bo mój kumpel był parę dni temu i dostał info że może od 21 kupować jak nie miał karnetu na jesień.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
ja .......e skad sie tacy "kibice" biora |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem o czym mówisz ale to oznacza, że albo mój znajomy coś pokręcił albo osoby które sprzedają karnety mają różne informacje i jedni sprzedają wszystkim a inni tylko tym co mieli karnety.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Wole miec LM i co roku Mistrza niz brandzlowac sie "atmosferą' tak jak ty!!! Wole poswiecic atmosfere i swoje dobre samopoczucie w zamian za tytuly i szacunek. Pewnie jescze w swojej naiwnosci wierzysz w to ze jak bedziesz sie darl na stadionie to pilkarze beda lepiej grac? buahah Otoz moi mili oni graja tylko i wylacznie dla kasy a ciagle pitolenie o 12 zawodniku w postaci kibicow to zwykle robienie z ludzi glupkow. Oni maja tam grac i zap...c przez 90 min na 100% swoich mozliwosci bez wzgledu czy jest diping czy cisza. za to im placimy w postaci biletow i karnetow!! I nie mowcie mi ze tak sie nie da. Jak ktorys nie moze to nie musi grac w tym klubie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|