|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://www.jagiellonia.pl/aktualnosci.php?a=8656
Tak się to robi w Białymstoku. Ostatnio nawet w Forbes była wzmianka że to będzie dobry rok dla firmy Eurocash ( pod względem ekonomicznym). A u nas dalej lipa. Nawet Biedronka nie chcę nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiedziałem w sumie gdzie to pytanie zadać ale chyba ten wątek się nada. Jaki jest kapitał zakładowy TS Wisła SA?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Jeśli chodziło Ci o spółkę Wisła Kraków SA, to kapitał zakładowy na koniec 2008 wynosił 11 540 000 zł. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Oo całkiem sporo, dzięki za odpowiedź.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Fajnie, że w Wiśle dzieje się coś do przodu jeśli chodzi o marketing.
Tutaj zdecydowanie krok w przód. Za niedługo ma powstać muzeum klubowe. Ale cały czas jeśli chodzi o sprawy sportowe jest nie najlepiej. Za jakiś czas ma powstać baza treningowa etc. Ale brakuje mi przede wszystkim jednego - szkolenia młodzieży. O to trzeba dbać najbardziej. Przydałoby się zatrudnić kilka osób jeżdżących po Krakowie i okolicach Krakowa szukających jakiś młodych, utalentowanych zawodników. Fajnie jakbyśmy szukali też młodzieży w wieku 15-19lat w niższych ligach. I próbowali wytropić kogoś takiego jak Kuba Błaszczykowski. Talenty w Polsce na pewno są. Brakuje tylko trenerów w Polsce, którzy takimi talentami się zajmą... Zazwyczaj jest tak, że na jakieś młodzieżowe turnieje i nasi chcą takie spotkanie za wszelką cenę wygrać tylko po co? np. Polska - Hiszpania U-15 takie spotkania wystawiani są najwięksi drwale tzn. najlepiej zbudowani i najwięksi. Malutcy Hiszpanie nie mają z nami szans, iż przegrywają w parterze. Kilka lat potem Hiszpanie dobrze wyszkoleni technicznie wygrywają z nami 6:0 |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy ten temat był tutaj wcześniej poruszany. Facebook. Strasznie w....ia mnie nieustające porównywanie się do Lecha i Legii, ale odpowiednio w Poznaniu i Warszawie mają 100 000 i 45 000 fanów na swoich stronach, co przy naszych 25 000 jest wynikiem niezłym. To nie jest (wbrew temu co się wydaje) przejaw pokemoństwa i dziecinady ale bardzo ważny aspekt reklamowy. Codzienny kontakt z klubem sprawia, iż w ludziach rodzi się poczucie przynależności do społeczności kibiców (sympatyków) Wisły. Potencjalnego facebookowego kibica nie ominie żaden news odnośnie biletów, zawodników i innych pierdół. Będzie mógł raz na tydzień wygrać długopis i nożyczki z logo klubu w konkursie. Dlatego bardzo ważne jest działanie klubu aby ta liczba ciągle rosła. Np:"Dla każdego kibica "lubiącego" fanpage Wisły, karnet tańszy 10 zł", "dołącz do nas na facebooku w najbliższym tygodniu, a możesz wygrać koszulkę" itd. Potem pozostaje tylko moderować konto z głową.
PS. Zapewne napiszecie zaraz: -Nie potrzebni nam są tacy niekumaci, facebookowi kibice!!! -Obawiam się, że jednak są... A wy jak myślicie? Czy opieranie na tym działań marketingowych ma sens? Czy to wystarcza?
Ostatnio edytowane przez samsung_08 : 04.02.2011 o godz. 17:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Ale sporo ludzi tak, wiec moze rzeczywiscie klub powinien bardziej to promowac. Ale trzeba pamietac o jednym, nawet najlepszy marketing bedzie zbyteczny, jesli bedziemy grac kiepsko. Najlatwiej promuje sie sukcesy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dopisz sobie przed nickiem "wali mi na"
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie chcę ale muszę się pochwalić hehe...
- 3 posty wyżej moja rozkmina na temat facebook'a (3 dni temu) - dziś na oficjalnej: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/witamy/ pozdrawiam |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wielki plus dla działu marketingu za dzisiejszy udział Wisły w programie Dzień Dobry TVN. Zaręczyny na stadionie Wisły - coś wspaniałego, pozytywny wizerunek ukazany w tym programie może przyciągnąć więcej par na trybuny! Ciekaw tylko jestem czy, a jeśli tak to ile TVN dostał za taką akcję, przecież mogli coś takiego równie dobrze zrobić na stadionie Legii z udziałem innych osób. Widzieliście to?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 14.02.2011 o godz. 18:09.
|
|||
|
|
Guest
|
|
|
JrQ-
Z całym szacunkiem ale czy mógłbyś pewne rzeczy zostawić dla siebie ? co nas to obchodzi, że nie oglądasz TVN, nie używasz Facebooka. Wiślacki FB wymaga jeszcze dopieszczenia, przede wszystkim zwiększenia liczby użytkowników. Liczę na to że wzorem klubów premiership, SERIA A, premiera division, będzie on reklamowany na bandach. Można zrobić również filmik z udziałem zawodników którzy zapraszają do dołączenia do FB, można puścić go na splashu. M Uważam że tak mizerny wynik spowodowany jest w dużej mierze tym że ikonka nie działała przez jakiś czas. Generalniemoje zdanie jest takie, że dyskusja na ten temat powinna odbywać się w dziale marketingu. PS. Materiały z dzień dobry TVN można byłby pokazać w szerszym gronie uploadujac go na FB, YouTube. Nie to żeby mnie to jakoś specjalnie rajcowało jednak może pewnej grupie być może kobiecej się spodobać.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 14.02.2011 o godz. 17:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Wisła, Wisłą, ale gdybym miał się oświadczać na stadionie, to ślub brałbym na boisku, a za świadka miał Majdana? Daj spokój.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Mam wrażenie, że bohaterowie zaręczyn są zadowoleni bo fajnie im wyszło, Wisła jest zadowolona bo dzięki takim akcjom robi się dobra atmosfera wokół kibicowania Wiśle, a niezadowoleni mogą być albo frustraci którym własne zaręczyny albo nie wyszły, albo były mdłe i nijakie, albo kibice konkurencyjnych klubów, że to nie na ich stadionie była zabawa, i nie o ich klubie się mówi w TV. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Parchactwo na ich forum udaje że to jest śmieszne, a tak jak napisałeś Odpara pewnie gul im skacze (jak znam ich pokrętny sposób myślenia)
![]() Wiadomo, im zawsze skacze gul bo zawsze są z tyłu, nawet w kwestii oświadczyn na stadionie ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To do mnie ten wyskok?
Ja po prostu uważam, że oświadczyny na stadionie to nie jest piękna, romantyczna sprawa, tylko brak wyobraźni, wyczucia i prostactwo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Ja nigdy bym się tak nie zaręczył, zresztą moja obecna gdybym to zrobił na stadionie, mimo ze chodzi ze mną na mecze, to chyba by mnie wyśmiała i powiedziała, że zwariowałem. Ale czasem są dziewczyny, które także kibicują Wiśle od wielu lat i chodzą z zaangażowaniem na mecze, im może by się to spodobało. Dla kogoś innego prostactwem mogą być zaręczyny w towarzystwie rodziców, dla kogoś innego podczas sylwestra w Zakopanem lub na Wieży Eiffla. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
||||
![]() Powód: 2 w 1
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 16.02.2011 o godz. 08:47.
|
|||||
|
|
Guest
|
|
A to czy ktoś się oświadczył bo sam chciał czy dlatego, że mu dali 100 czy 500zł. żeby to zrobił to mniej ważne w tej sytuacji. A czy to głupie? A jeśli np. ktoś te 100 czy 500 potrzebuje na leki dla rodziców... nie wiemy tego. Czasy są jakie są... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Majchrowski dobrze wie że im później stadion zostanie oddany tym większe będą straty dla klubu. Chłopina nieźle się stara aby Wisła miała pod górkę. Mówi się trudno
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
PS. przeniosłem twój post tutaj ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
czy na trybunie wschodniej w południowej części na pierwszym piętrze faktycznie mieści się sala konferencyjna? jeśli tak to jaki jest jej sens skoro mamy okrąglaka?
http://www.youtube.com/watch?v=QpsTKxNAWYU 1:53 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mówione kilkanaście razy - to są sale (bo będą 3 na trybunie wschodniej) do obsługi powierzchni biurowej. Nie nadają się one na salę konferencyjną z kilku względów - są zbyt małe, nieprzystosowane do tej funkcji (brak miejsca na kamery) i lokalizacja nie ta - chyba nie sądzisz, że cała prasa, piłkarze i trenerzy musieliby przemieścić się na przeciwną stronę stadionu, skoro ich miejsce będzie na zachodniej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie. Czy są jakieś przesłanki na temat nowego sponsora strategicznego Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
po pierwsze to cos wspominał o lecie,po drugie nie sądzisz chyba,że jak prowadzi jakieś rozmowy to Ty i reszta forum będzie o tym informowani jako pierwsi?
Ostatnio edytowane przez picasso : 09.03.2011 o godz. 15:32.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Aczkolwiek z tego co pamietam to juz powinien dawno byc... |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Cupiał spadł w rankingu Forbesa z 8. na 11. miejsce:
http://tsw.com.pl/news/Forbes-Spadek-Cupiala-821 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Cupiał zwija interes i sprzedaje Wisłę, która leci prosto do okręgówki! :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Przecież gość tylko podał info, nie rozumiem Twojego wpisu. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|