The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2011, 21:01
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co, jakie porównanie
czyli ten chłopaczek pójdzie na mecz Wisły tylko wtedy gdy ta będzie walczyć o utrzymanie jak teraz Cracovia A więc proszę nie płakać jak przegrywamy w sparingach a w lidze dostajemy 3-0 od Piasta Gliwice, tylko wtedy chłopaczek pójdzie do nas
ja pierdu, siła rzeczy na Cracovii muszą być niższe bilety, już nie róbcie z ludzi głupków..w takim bądz razie niech chłopaczek idzie tam..
Jak będzie miał powiedzmy te 15- 20 zł to na R22 na mecz raczej nie wejdzie. Obie drużyny póki co grają na tym samym poziomie czyli w Ekstraklasie
Chyba za bardzo nie wiesz na czym polega konkurencja.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 10.02.2011 o godz. 21:04.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.02.2011, 21:05
Wisła na 2 miejscu, Cracovia na ostatnim ze stratą 9 punktów do drużyny wyżej a on piszę o tym samym poziomie.. trzymajcie mnie.
Konkurencja może być jak Wisła z Cracovią walczy od 20 lat o mistrzostwo Polski.. między sobą, tak jak choćby przez ostatnie lata Legia z Wisłą.
Cracovia może mieć konkurencję w postaci Odry Wodzisław na dziś dzień..
Wisła ma wszystko lepsze, od piłkarzy, po poziom sportowy, marketing, atmosferę, wyjazdy, wielkość stadionu, markę, rozpoznawalność w Polsce i w europie.. i nie ma mowy o żadnej konkurencji i czymś normalnym jest że taki klub ma droższe bilety / karnety. A gdyby Wisła patrzyła na to poprzez taki pryzmat jak Ty to by już dawno zbankrutowała. Wiesz czemu głupoty piszesz? bo równie dobrze Cracovia mogłaby grać w 3 lidze, Wisła bić się o Mistrzostwo Polski, i co wtedy? Twoim tokiem rozumowania Wisła powinna mieć takie same ceny biletów jak Cracovia grająca 2 ligi niżej. Tylko dlatego bo w Krakowie jest też Cracovia
Niech Bóg Cie broni od zakładania firmy i konkurowania z innymi
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.02.2011 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 10.02.2011, 21:21
Wisła na 2 miejscu, Cracovia na ostatnim ze stratą 9 punktów do drużyny wyżej a on piszę o tym samym poziomie.. trzymajcie mnie.
Konkurencja może być jak Wisła z Cracovią walczy od 20 lat o mistrzostwo Polski.. między sobą, tak jak choćby przez ostatnie lata Legia z Wisłą.
Cracovia może mieć konkurencję w postaci Odry Wodzisław na dziś dzień..
Wisła ma wszystko lepsze, od piłkarzy, po poziom sportowy, marketing, atmosferę, wyjazdy, wielkość stadionu, markę, rozpoznawalność w Polsce i w europie.. i nie ma mowy o żadnej konkurencji i czymś normalnym jest że taki klub ma droższe bilety / karnety. A gdyby Wisła patrzyła na to poprzez taki pryzmat jak Ty to by już dawno zbankrutowała. Wiesz czemu głupoty piszesz? bo równie dobrze Cracovia mogłaby grać w 3 lidze, Wisła bić się o Mistrzostwo Polski, i co wtedy? Twoim tokiem rozumowania Wisła powinna mieć takie same ceny biletów jak Cracovia grająca 2 ligi niżej. Tylko dlatego bo w Krakowie jest też Cracovia
Niech Bóg Cie broni od zakładania firmy i konkurowania z innymi
Chłopie przegramy 3-4 mecze i będziesz miał 8 miejsce. Tak samo jak oni jeszcze nie spadli, my nie mamy mistrza.Przecież nie pisze, że mamy mieć bilety po 10 zł, tylko żeby nie było aż takiej przepaści między cenami biletów.
Właśnie jakby Cracovia grała w 3 lidze to ceny biletów by nie miały znaczenia (tak jak Lech ma w d... ceny biletów Warty Poznań), bo mamy wtedy 3 razy wyższy poziom sportowy niż oni, a póki co mamy podobny. Czytaj ze zrozumieniem.
Ok otwórz sklep i sprzedawaj chleb po 10 zł, a sklep obok będzie sprzedawał po 4 zł i mów klientom że masz z lepszej mąki
Ostatnio edytowane przez John1906 : 10.02.2011 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.02.2011, 21:22
ciezko tak na prawde rozliczac kogokolwiek z cen karnetow i biletow, jakie zostaly ustalone
dopiero na jesien(o ile oddadza caly stadion) bedzie mozna wnioskowac, w ktorym kierunku dazymy
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 10.02.2011, 21:25
Za ciuch Adidasa czy Nike płacisz więcej niż za ten kupiony na bazarze. Tyle w sprawie porównań Wisły i Cracovii.

Chłopie, jutro skręcisz sobie nogę i będziesz miał nałożony gips. Bawimy się dalej w Koperfilda? Żartuje.. z mojej strony to tyle bo to nie ma ładu ani składu.

PS:

Cytat:
Właśnie jakby Cracovia grała w 3 lidze to ceny biletów by nie miały znaczenia (tak jak Lech ma w d... ceny biletów Warty Poznań), bo mamy wtedy 3 razy wyższy poziom sportowy niż oni, a póki co mamy podobny. Czytaj ze zrozumieniem.
Aha, czyli West Ham prezentuje podobny poziom co Arsenal.
Napoli podobny do Bari. I Borussia do Mönchengladbach. A to dlatego bo grają w tej samej lidze. Dziękuje, postoje. :|

Cytat:
Ok otwórz sklep i sprzedawaj chleb po 10 zł, a sklep obok będzie sprzedawał po 4 zł i mów klientom że masz z lepszej mąki
Ja jestem jakiś nienormalny czy to on do rzeczy piszę?

Cytat:
Ja mam swoje zdanie, Ty swoje i spoko.
I gitarka. Bo jeszcze trochę i poczuje się jak na haju.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 10.02.2011 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 10.02.2011, 21:34
Za ciuch Adidasa czy Nike płacisz więcej niż za ten kupiony na bazarze. Tyle w sprawie porównań Wisły i Cracovii.

Chłopie, jutro skręcisz sobie nogę i będziesz miał nałożony gips. Bawimy się dalej w Koperfilda? Żartuje.. z mojej strony to tyle bo to nie ma ładu ani składu.

PS:

Aha, czyli West Ham prezentuje podobny poziom co Arsenal.
Napoli podobny do Bari. I Borussia do Mönchengladbach. A to dlatego bo grają w tej samej lidze. Dziękuje, postoje. :|
Ja mam swoje zdanie, Ty swoje i spoko.
Porównujesz Nike i koszulkę z bazaru, ale to nie ta sama jakość a my gramy w tej samej lidze co Pejsy więc to podobna jakość.
Arsenal gra w LM i ma w składzie gwiazdy piłki, West Ham niekoniecznie, mimo że grają w tej samej lidze. Tu się zgodzę, że to nie ten sam poziom. W składzie Wisły nie ma gwiazd i nie gramy w pucharach.
Nie pisze, że mamy mieć bilety po 10 zł, tylko żeby nie było aż takiej przepaści między cenami biletów.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 10.02.2011 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 10.02.2011, 21:43
Albo sie choć troche cenimy ,albo robimy to co sasiadka która zaprasza po 5 zeta .Prosze Was nie porownujcie parchów do Nas.Chcecie transferów ,Chcecie Europy a ktos Nas porównuje do tego zakompleksionego klubiku prosze Was..........
derr
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.02.2011, 22:54
Wole zamiast zajebistych transferów aby młodzi przychodzili na Reymonta a nie na parchów.
Ale dla niektórych ważne są tylko wyniki drużyny a inni patrzą też na aspekt kibicowski. Dlatego jedni będą pisać że ceny są przystępne a drudzy że za drogo. Osobiście uważam że powinno być taniej szczególnie dla młodszych. Gdyby w Krakowie był jeden klub wtedy ceny można by windować. Różnica w cenie pomiędzy biletami na G a innymi sektorami sprawi też że nie pozbędziemy się matek z dziećmi i różnego rodzaju lamusów z G.

Odpowiedz cytując
Reptilex
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 10.02.2011, 23:02
Mozna w tej zajebistej Strefie placic karta ?
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.02.2011, 23:10
Reptilex napisał(a):Wyświetl post
Mozna w tej zajebistej Strefie placic karta ?
Nie można tylko gotówka
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.02.2011, 23:13
ania410 napisał(a):Wyświetl post
MatMario "słońce ty moje" nie chce być nie grzeczna ale wodzę ze to ty się tu czepiasz wszystkiego i wszystkich ( ze klub sie nie stara, ze brak terminali, ze nie czytamy bez zrozumieniem) . Forum to takie miejsce gdzie każdy możne powiedzieć co chce a ze odważnych w necie nie brakuje to się czepiają pierdołów. Proponuje zmienić klub ( Legła) możne tam będzie lepiej. Regulamin już poznałeś
Problem że czytasz bez zrozumienia, jakbyś nie czytała wyszło by to nam pewnie na zdrowie, jeszcze lepiej gdybyś przestała pisać. Ja na Legie (bo chyba znów błąd się w pisownie wkradł) nie wysyłam, proponuje jednak więcej czasu jaki pozostał w te ferie dobrze spożytkować, współczuje braku śniegu, z bałwana lipa...

Jagul napisał(a):Wyświetl post
Czy niektórzy mają problem z czytaniem?A tak w ogóle to jeżeli wam nie pasują ceny, bo za drogo to wybierzcie się na drugą stronę Błoń. Tam na pewno są tańsze. Wszak nie liczy się drużyna tylko cena.

Jedna mała uwaga. Zasypujecie to forum jakimiś linkami z forum Legii jak to tam pięknie jest, systemy ratalne itp. Wylewacie tutaj swoje żale, że za drogo, że nie ma rat. A czy ktoś z was w ogóle pomyślał, żeby takie uwagi zgłaszać i wysyłać na adres mailowy Wisły lub pocztą? Przecież jakby pojawiły się sygnały, że ludzie chcieliby system ratalny lub jakieś inne pierdoły, to pewnie zostałyby uwzględnione. Biadolić każdy potrafi.
Na Legii nie jest cudownie, fenomenalnie, jest po prostu normalnie. Tak jak powinno to wyglądać w firmie chcącej wyciągnąć kasę od klienta i żeby ten wyszedł i powiedział spoko załatwiłem co chciałem.

Ciebie to wali, ja chciałbym żeby dostarczano mi usługę na poziomie.

Myślisz że w SA nie zdają sobie sprawy że ludzie nie mogą płacić kartą za bilety? Wyślę im to gołębiem pocztowym może wtedy to do nich dotrze.

Strasznie wam łatwo przychodzi wysyłanie na drugą stronę Błoń. To jakaś nowa moda prowadzenia dyskusji? Jak się nie zgadzasz to wypierdalaj na Kałuży... Fajnie, merytorycznie, argumenty. To się ceni.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.02.2011, 23:55
Skoro tak chętnie porównujecie dwa kluby: Wisłę i Legie to może przy okazji porównajcie... nas do kibiców Legii.
No właśnie.
Wstyd czytać niektóre posty.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 10.02.2011, 23:59
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie przegramy 3-4 mecze i będziesz miał 8 miejsce. Tak samo jak oni jeszcze nie spadli, my nie mamy mistrza.Przecież nie pisze, że mamy mieć bilety po 10 zł, tylko żeby nie było aż takiej przepaści między cenami biletów.
Człowieku co ty porównujesz wogóle? Jaki poziom sportowy? Jakie 8 miejsce?
Weź czaśnij się z rozpedu w głowe, moze się coś przestawi...

Jeszcze jedno: Ceny ustala rynek... tzw. krzywa popytu i podaży... Na Craxie popyt jest cienki, to ceny cienkie. U nas popyt wysoki to ceny wysokie... O czym ty chcesz dyskutować? O poziomie klubów który dzieli przepaść? To chyba mozna wywnioskować, że jak mają cienki popyt, to poziom musi być słaby...
Ostatnio edytowane przez regan : 11.02.2011 o godz. 00:05.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 11.02.2011, 00:19
SV_ napisał(a):Wyświetl post
Ktoś kto jest w Cosinusie/Żaku i ma +18 ma ulgę czy nie? Większość uznaje to jako szkołe wyższą jeśli chodzi o zniżki
podbijam.....
Odpowiedz cytując
kubamusial
Member

Od: 02.2005

Stary 11.02.2011, 00:30
Szefie masz podbitą legitymację, masz zniżkę. Nie ważne jakiej uczelni.
KOPER
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.02.2011, 00:57
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Na Legii nie jest cudownie, fenomenalnie, jest po prostu normalnie. Tak jak powinno to wyglądać w firmie chcącej wyciągnąć kasę od klienta i żeby ten wyszedł i powiedział spoko załatwiłem co chciałem.

Ciebie to wali, ja chciałbym żeby dostarczano mi usługę na poziomie.

Myślisz że w SA nie zdają sobie sprawy że ludzie nie mogą płacić kartą za bilety? Wyślę im to gołębiem pocztowym może wtedy to do nich dotrze.

Strasznie wam łatwo przychodzi wysyłanie na drugą stronę Błoń. To jakaś nowa moda prowadzenia dyskusji? Jak się nie zgadzasz to wypierdalaj na Kałuży... Fajnie, merytorycznie, argumenty. To się ceni.
Powiedz mi, czy to, że wylejesz swoje żale na tym forum coś zmieni? Chyba prędzej możesz się spodziewać rezultatów jak napiszesz do biura Wisły. Tutaj tylko irytujesz ludzi. Co ja Ci na to poradzę, że nie można płacić kartą? Mam iść i podpiąć terminal Czy to jest problem, którego nie da się obejść? Czas się chyba z tym pogodzić, że w Wiśle wszystko stało/stoi na głowie i dopiero zaczyna się coś zmieniać na "lepsze".
Widzę, że w takich sprawach organizacyjnych to lubicie porównywać Wisłę do Legii. Szkoda, że nie lubicie tak porównywać cen biletów/karnetów tylko lamentujecie. To jest po prostu życie. Które składa się z setek/milionów wyborów. Chcesz mieć kasę na karnet, to musisz zrezygnować innych przyjemności. Cena jest jaka jest i trzeba ją zaakceptować, bo jej zmiany można się spodziewać ale tylko na wyższą.
A tak w ogóle to EOT, bo nie wiem po co w ogóle napisałem coś w tym temacie tylko sobie humor popsułem.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 11.02.2011 o godz. 01:00.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.02.2011, 01:41
wiem, ze czas szybko biegnie, nowe technologie wchodza - ale na Boga, dawniej stalo sie w deszczu po bilety, kupowalo sie w czyms co przypominalo straznice na lini demarkacyjnej w Korei, a bilety wiele razy byly tylko u koni w cenie 5x wiekszej. Na meczu deszcz, snieg, wiatr, wy.... na calego. Siedzonka -jesli byly to nie nadawaly sie do siedzenia, łuki jakie była wielu pamięta (część tych co lamentuje pewnie nie pamięta) -ziemne trybunki z chwastami i trawą. Na meczu zamiast goracej herbaty czy kielbasy wieksze prawdopodobienstwo bylo otrzymac gazem w twarz. A teraz jeden z drugim bedzie jechac po Wisle, ze nie ma tego, tamtego, za drogo, bez znizek-skandal, brak terminala. A prawda jest taka, że Ci co lamentują, to by lamentowali przy cenach na poziomie 10 - 15 zł.

A co bankomatów nie ma, aby kasę wyciągnąć ? Musi być terminal ? Dla chcącego nic trudnego! My nie kupujemy usługi/towaru na wolnym rynku, gdzie łatwiej, taniej, przyjemniej! My kupujemy bilety na mecze naszej drużyny - WISŁY KRAKÓW

Na wszystko przyjdzie czas. Skończy się budowa, będzie więcej tańszych miejsc - średnie ceny spadną. Każdy znajdzie coś dla siebie. Kto będzie chciał i go będzie stać to kupi karnet, kto nie ten będzie kupował bilety - ich też nie zabraknie.

Co do wykończenia stefy kibica i reszty udogodnień dla kibiców, na Boga - klub nie ma jeszcze podstawy prawnej do użytkowania stadionu a my już chcemy WERSALU!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 11.02.2011 o godz. 01:54.
Odpowiedz cytując
regis
Senior Member

Stary 11.02.2011, 01:55
Cytat:
U nas popyt wysoki to ceny wysokie...
Taki ten popyt wysoki, że ostatnio przy podobnych cenach klub karnety całą rundę sprzedawał.
Cytat:
Ja byłem dziś jako jeden z pierwszych kupiłem jeszcze czekałem z 15 minut bo awaria systemu
Lata płyną, a tam nic się nie zmienia
Cytat:
A co bankomatów nie ma, aby kasę wyciągnąć ? Musi być terminal ?
Musi być terminal, bo przy niektórych kartach za wyciągnięcie kasy z bankomatu się płaci, a przy płaceniu bezpośrednio kartą już nie.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.02.2011, 02:29
Regis, na terminal czas przyjdzie. Obecnie nie pomyśleli, ale jak napisałem wyżej dla chcącego nic trudnego.
Trzeba sobie wybrać kasę tam gdzie ma się za darmo i tyle. Problem jest tylko przy kartach kredytowych.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.02.2011, 08:23
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
wiem, ze czas szybko biegnie, nowe technologie wchodza - ale na Boga, dawniej stalo sie w deszczu po bilety, kupowalo sie w czyms co przypominalo straznice na lini demarkacyjnej w Korei, a bilety wiele razy byly tylko u koni w cenie 5x wiekszej. Na meczu deszcz, snieg, wiatr, wy.... na calego. Siedzonka -jesli byly to nie nadawaly sie do siedzenia, łuki jakie była wielu pamięta (część tych co lamentuje pewnie nie pamięta) -ziemne trybunki z chwastami i trawą. Na meczu zamiast goracej herbaty czy kielbasy wieksze prawdopodobienstwo bylo otrzymac gazem w twarz.!
To miało swój niesamowity klimat

Co do wysokiego popytu, to tutaj się nie zgadzam. Bo na jesień nie zeszło bardzo dużo karnetów, więc co dopiero teraz przy ponad 100% podwyżce np. na łuk .
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.02.2011, 08:56
karnet kupie, ale jak dla mnie ceny to przegiecie paly. i to ostre.
podwyzka o ponad 100% - kogos ostro po.....olilo.
pewnie po otwarciu calego stadionu (jak dozyjemy) karnety stanieja o 20 zl i klub powie jacy to sa swietni i dobrzy dla nas, bo karnety potanialy.
w....ia mnie tez to, ze nie ma zadnej znizki dla tych co przedluzaja karnety.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
ero781
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 11.02.2011, 09:49
je w tamtej rundzie 70 zł za 5 meczy teraz mamy 9 + w pucharach pewnie awansujemy to będzie 10 wiec 10 meczy w cenie 145 zł to o 5zł drożej niź runde wczesniej ... jedno piwo mniej ...
nie .......c** już ze za drogie bo ceny zajebicte gdzie masz bilet za 16zł na 1 mecz? jak na koleżanki za blon na hokej jest 20zł .... wiec nie ..........cie juz tylko po karnety
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 11.02.2011, 10:00
105 - 6 spotkań
255 - 9 (może 10)
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.02.2011, 10:37
regan napisał(a):Wyświetl post
Człowieku co ty porównujesz wogóle? Jaki poziom sportowy? Jakie 8 miejsce?
Weź czaśnij się z rozpedu w głowe, moze się coś przestawi...

Jeszcze jedno: Ceny ustala rynek... tzw. krzywa popytu i podaży... Na Craxie popyt jest cienki, to ceny cienkie. U nas popyt wysoki to ceny wysokie... O czym ty chcesz dyskutować? O poziomie klubów który dzieli przepaść? To chyba mozna wywnioskować, że jak mają cienki popyt, to poziom musi być słaby...
Ostrożnie z tym popytem u nas , bo jak na stare warunki przyjdzie komplet to na trybunach będzie łyso. Niech jeszcze sie naszym w jakimś meczu noga powinie to konsekwencją może być wstyd za frekwencje bo 100 za ligowy mecz na dwie osoby to nie frytki. A nikt kto na mecze regularnie nie chodzi sam nie pójdzie tylko albo kogoś namówi na wydanie 50 pln albo postawi bilet wydając 100 albo co najbardziej prawdopodobne mecz oglądnie w knajpie będzie miał na piwo żarcie i jeszcze mu zostanie. Możesz takiego wyśmiać ze na stadionie to inna bajka ale on to oleje bo jak do tej pory nie chodził tak teraz też nie musi. Efekt taki że zamiast cena zachęcać do przyjścia na mecz stwarza bariery co w sytuacji kiedy jest do wykorzystania ponad 20 000 można nazwać antymarketingiem. Na Lecha komplet może będzie ale na Bełchatowie będzie połowa stadionu. Ceny można sobie podnosić jak na bilety jest więcej chętnych niz biletów, a nie na stadionie który jeszcze nigdy nie był pełny.

ero781 napisał(a):Wyświetl post
je w tamtej rundzie 70 zł za 5 meczy teraz mamy 9 + w pucharach pewnie awansujemy to będzie 10 wiec 10 meczy w cenie 145 zł to o 5zł drożej niź runde wczesniej ... jedno piwo mniej ...
nie .......c** już ze za drogie bo ceny zajebicte gdzie masz bilet za 16zł na 1 mecz? jak na koleżanki za blon na hokej jest 20zł .... wiec nie ..........cie juz tylko po karnety
Pojmij że karnetów za 150 jest 5 000 a cena reszty już nie jest taka kolorowa zwłaszcza, że zniżki przysługują tylko za gówniarstwo. Nie wiem czy na mój karnet moze ktoś iść na mecz jak to było dotychczas? Bo jeżeli nie to tym bardziej sie to nie kalkuluje.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.02.2011 o godz. 10:52.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
ero781
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 11.02.2011, 10:58
Drozd napisał(a):
Pojmij że karnetów za 150 jest 5 000 a cena reszty już nie jest taka kolorowa zwłaszcza, że zniżki przysługują tylko za gówniarstwo
od razu gówniarstwo jak się nie uczysz to chodzisz do roboty i masz kase i chyba wszystko jasne jak sie nie podobają ceny to kupujcie bilety o 10 zł droższe ...
ludzie użyjcie głowy w tym świecie nie ma nic za darmo
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.02.2011, 10:59
właśnie, czy jak kupie karnet i nie bede mógł z różnych przyczyn być na meczu czy na mój karnet może wejść ktoś inny
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 11.02.2011, 11:15
Z odpowiedzi biura prasowego na fb wynika że nie ma takiej możliwości.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.02.2011, 11:19
Przed meczem z legią też było że nie można wejść na kogoś abonament a mnie nie sprawdzali , a kolega wszedł na nie swoim , no ale teraz może być zupełnie inaczej .
Odpowiedz cytując
AveLechia
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 11.02.2011, 12:47
mnie ciekawi ile karnetów sprzedali wczoraj bo na oficjalnej nic nie piszą
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 11.02.2011, 13:22
ero781 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem gdzie wyczytałeś, że następny mecz w pucharze polski będzie wliczany w cene karnetu. A poza tym, jeśli masz tyle lat, ile podałeś w panelu użytkownika, to nic dziwnego, że Ci pasują ceny. Zauważ tylko, że cena, którą przytoczyłeś odnosi się do małej iości miejsc na stadionie. Na innych sektorach już tak kolorowo nie będzie. A nie chodzi przecież o to, żeby 3 tys. na jednej trybunie było większością na stadonie. Myślę, że każdemu Wiślakowi zależy, żeby na prawie każdym meczu był komplet.

A i tak na razie tylko wróżymy z fusów.Wszystko się wyjaśni jak skończy się sprzedaż karnetów. Wtedy zobaczymy czy ceny nie odstraszyły. O samo G się nie martwię, bo dla mnie 190 zł też nie jest kwotą wygórowaną. Mam nadzieję, że znajdą się też ci, dla których 320 zł nie jest problemem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów