The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2011, 13:11

1906 znaków na godzinę
Odpowiedz cytując
seba
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 10.02.2011, 13:14
o pan prezes widac zaszalał

ostatnia runda karnet na E22 135 zł za 4 mecze ligowe +1 mecz PP (Śląsk, Lechia, Legia, Zagłębie +Widzew w PP) mecz z Korona byl na bilet, wyszło 27.00zl za mecz

teraz 320.00zl za karnet w tym 8 meczy ligowych +1PP Podbeskiedzie (3x55zl Lech,Cracovia, Jaga, 5x45zl Ruch,Widzew, Bełch, Górnik, Polonia W)

łaskawie jest wliczony mecz z Podbeskidziem i mecz z Jagą jako Top heh tak ogolnie to szkoda ze jeszcze z Polonia nie wliczono jako Top by mozna łatwiej wytłumaczyc cene

a to że dla stalych karnetowiczow nie ma zadznej znizki przy przedłużaniu karnetów to skandal w biały dzien

ceny za wysokie i licze ze nie zejdzie wiecej niz 3-4 tysiace karnetow moze wtedy nasz zarzad sie czegos nauczy i wkoncu zacznie szanowac kibicow
LECHIA GDAŃSK
Odpowiedz cytując
g_o_l_d_i
Member

Od: 10.2004

Stary 10.02.2011, 13:16
wlasnie zakupiłem i musze powiedzieć że w końcu pełen profesionalizm BRAWO !
no i te Panie w kasach mmmm
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!!
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.02.2011, 13:25
jakaś kolejka jest czy idzie bez problemu?
Odpowiedz cytując
r02
Junior Member

Od: 06.2004

Stary 10.02.2011, 13:30
Byłem godzinę temu i nie było żadnych kolejek.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.02.2011, 13:31
16ego będą jeszcze na G karnety bo teraz nie bede przez kilka dni w Krakowie, dopiero sie pojawie właśnie 16...
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 10.02.2011, 13:32
g_o_l_d_i napisał(a):Wyświetl post
wlasnie zakupiłem i musze powiedzieć że w końcu pełen profesionalizm BRAWO !
no i te Panie w kasach mmmm
a widziałeś gdzieś tam przypadkiem terminale płatnicze?

Odpowiedz cytując
g_o_l_d_i
Member

Od: 10.2004

Stary 10.02.2011, 13:42
wlasnie tez sie nad tym zastanawiałem i nie znam odpowiedzi na wszelki wypadek miałem gotowke przy sobie
kolejek narazie nie ma w ogole
ja wyrabiałem karke kibica i kupowalem karnet i wszystko zajelo jakies 10 min razem w wypelnieniem formularza
Ostatnio edytowane przez g_o_l_d_i : 10.02.2011 o godz. 13:45.
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!!
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 10.02.2011, 13:44
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
A czy ja kru.rwa piszę że karnety mają być za darmoJak ma być pełny stadion bilety muszą być tańsze przyjdzie więcej ludzi i wszystko się kalkuluje.
No ale tak, niech dadzą najtańsze bilety po 70zł za mecz, przyjdzie 2000 osób, klub nie będzie musiał otwierać wszystkich bramek, mniej wyda na sprzątanie stadionu po meczu, porządkowych, oszczędzi się więcej kasy za drobne usług.

kopara mi opadła jak to przeczytałem, wielka łaska ze stron kibiców sukcesu bo klub co roku gra w pucharach.Chodziłeś na Wisłę w 2 lidze czy nie wiedziałeś jeszcze co to jest?
to po ile mają być bilety? po 15zł? gdzie Ty żyjesz?

o Levadii i Karabachu napisałem, ponieważ kilka osób tutaj płacze, że ceny są wysokie a Wisła przegrywa z takimi klubami - a więc jakie to ma znaczenie z kim przegrywa?

nie wiedziałem co to jest, byłem dopiero w fazie planowania - pasuje Ci taka odpowiedź? czy coś innego napisać?
Odpowiedz cytując
kask88
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 10.02.2011, 13:55
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
16ego będą jeszcze na G karnety bo teraz nie bede przez kilka dni w Krakowie, dopiero sie pojawie właśnie 16...
Jak miałeś karnet na jesień to spokojnie będziesz mógł kupić karnet bo do 20 lutego jest wznowienie a potem sprzedaż otwarta....
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.02.2011, 13:58
Ja uważam, że po otwarciu całego stadionu spokojnie możemy utrzymać frekwencje na poziom 20 tysięcy/mecz
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.02.2011, 14:17
krkgiba napisał(a):Wyświetl post

o Levadii i Karabachu napisałem, ponieważ kilka osób tutaj płacze, że ceny są wysokie a Wisła przegrywa z takimi klubami - a więc jakie to ma znaczenie z kim przegrywa?

nie wiedziałem co to jest, byłem dopiero w fazie planowania - pasuje Ci taka odpowiedź? czy coś innego napisać?
Stary wiesz o co w tym wszystkim np. mnie chodzi nie o cenę, bo miałem na jesień karnet na F i spokojnie mogę wydać te 255 zł teraz. Chodzi o zwykłe zasady i szanowanie ludzi. Bo przykładowo ja czuje się wydymany głęboko w d. Od ponad 10 lat mam zawsze karnet. Byłem większośc razy w Sosnowcu gdzie był pakiet pociąg plus przejazd (płaciłem jeszcze dodatkowo bo jechałem autem). Miałem karnet na mecze na Hutniku, kupiłem karnet na jesień i teraz dostaje w nagrode wała od klubu. Wytlumacz mi racjonalnie (tylko mi nie pisz o miłości do Wisełki) jakie są racjonalne powody podwyżki o 100% w stosunku do jesieni ? Oddali cały stadion ? Zrobili to czego brakuje na aktualnej trybunie na którą chodziłem? Podniósł się poziom sportowy drużyny o 150% ?odpowiedź prosta: NIE ! W nagrodę statystyczny Jan z Sanoka z wydziału Chemii dostanie niższy karnet niż ja, tylko dlaczego ? Nie kupię tego karnetu dla zasady i możecie mi nawrzucać od pikników i kibiców sukcesu.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 10.02.2011, 14:19
no tak, miałem karnet jesienią..
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.02.2011, 14:38
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Stary wiesz o co w tym wszystkim np. mnie chodzi nie o cenę, bo miałem na jesień karnet na F i spokojnie mogę wydać te 255 zł teraz. Chodzi o zwykłe zasady i szanowanie ludzi. Bo przykładowo ja czuje się wydymany głęboko w d. Od ponad 10 lat mam zawsze karnet. Byłem większośc razy w Sosnowcu gdzie był pakiet pociąg plus przejazd (płaciłem jeszcze dodatkowo bo jechałem autem). Miałem karnet na mecze na Hutniku, kupiłem karnet na jesień i teraz dostaje w nagrode wała od klubu. Wytlumacz mi racjonalnie (tylko mi nie pisz o miłości do Wisełki) jakie są racjonalne powody podwyżki o 100% w stosunku do jesieni ? Oddali cały stadion ? Zrobili to czego brakuje na aktualnej trybunie na którą chodziłem? Podniósł się poziom sportowy drużyny o 150% ?odpowiedź prosta: NIE ! W nagrodę statystyczny Jan z Sanoka z wydziału Chemii dostanie niższy karnet niż ja, tylko dlaczego ? Nie kupię tego karnetu dla zasady i możecie mi nawrzucać od pikników i kibiców sukcesu.
Kibic sukcecu? Buehehhe! Jakiego sukcesu ?
Odpowiedz cytując
wilis
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 10.02.2011, 14:45
fialo napisał(a):Wyświetl post
Nic dodać nic ująć. Od poczatku było wiadome, że choćby karnety kosztowały x, bądź x-y, to i tak by był płacz. Zrozumcie nie ma nic za darmo. Powtórze jeszcze raz - klub się musi jakoś utrzymać. Wszyscy się mienicie kibicami Wisły. Tak trudno odskładać 145, 190, czy nawet 250 pln? Otóż nie.

Prawda jest taka, że ten kto ma Wisłę w sercu to i tak karnet kupi, zważając na to że ich ceny są naprawdę okej, powiedziałbym nawet że na G są za tanie, co za tym idzie może nam ściągnać januszy do młyna. Także zamiast płakać, wszyscy uderzajmy do kasy.

I wykupujmy karnety na G, zanim jacyś Miro, Rynio, czy inni Janusze zrobią to za nas i będzie płacz na forum, czemu to takie wynalazki siedzą na sektorze. To jest nasz czas i musimy go wykorzystać.]

Tak pięknie wszyscy potrafią się wymądrzać w transferowym, takie piękne elaboraty piszą ! A jak trzeba coś dać od siebie, to jest wielkie obruszenie i setki płaczliwych komentarzy. Dajcie coś z siebie ....a mać.

E. Dokładnie Jarza - w 100% popieram Twój post.
a ja popieram Ciebie....w 100% !!
ludzieee na 9 meczy koszt na jeden bilet (na młyn) wychodzi ok16zł(ulg.). !
mój staruszek ma na E13 vip... i placi chyba 385 / to na jeden mecz wynosi ok 44. tez to nie jest jakas spora kwota.
Powód: ed
Ostatnio edytowane przez wilis : 10.02.2011 o godz. 14:46.
37 543 km za swoją drużyną...
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 10.02.2011, 14:50
herkules napisał(a):Wyświetl post
a gdzie to jest napisane, że po otwarciu c, będzie możliwość przeniesienia karnetów z g ? Młyn g na młyn c
wisła kraków napisał(a):
w przypadku otwarcia trybuny c (trybuna z gwiazdą) w trakcie trwania rundy wiosennej, jeżeli będzie istniała taka możliwość techniczna klub zaoferuje kibicom przeniesienie miejsc karnetowych z trybuny g na c.
nauczcie się czytać ze zrozumieniem
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.02.2011, 15:04
A co to znaczy w miarę możliwości technicznej . Bo w tym klubie nie ma technicznej możliwości podpięcia jednego terminala płatniczego od kilku lat.

I znów brak rzeczowej i wyczerpującej odpowiedzi.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.02.2011, 15:10
canarinhos napisał(a):Wyświetl post
jeśli 16 zl w przeliczeniu na jeden mecz to jest dużo (chodzi mi o bilety ulgowe) to ja nie wiem po ile te bilety maja byc zeby wszyscy byli szczesliwi. Ludzie 16 zl na mecz z Lechem, Jagą, Cracovia.

Radze przejrzec strony Lecha, Legii a nawet innych polskich klubow i zobaczyc ile kosztuje tam bilet na mecz z nami.
No i jak sie mają te ulgi do tych cen
8 meczy ligowych po 40 zł bo przykładowo lubimy dopingowac na swoim stalym miejscu czyli stara 9, taka tradycja(czyli między innymi karnety od wielu) lat- to właśnie 320 zł i nie ma tu jakoś specjalnie zawyżonego standardu w stosunku do twoich 16 zł to jednak świadczy o małym skoku na kasę biorąc pod uwagę że jeszcze zostaną otwarte dwie następne trybuny to żadnego ukłonu w stronę stalych sympatyków klubu raczej brak .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
ania410
Junior Member

Od: 08.2009

Stary 10.02.2011, 15:40
przestańcie płakać ze drogo!!! Jak komuś nie pasuje to niech przestanie chodzić na mecze jak nie to przenieście się na sracowie tam jest taniej!!!
ania
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 10.02.2011, 16:03
fajne ceny zobaczcie sobie ile na legi kosztuja bilety a po ile u nas ja juz kupilem karnet i nawet ze znizki nie skorzystalem a moglem
Odpowiedz cytując
Ave 1906
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.02.2011, 16:16
Powiem tak Ceny na g są dobre.
A teraz zobaczcie ceny na sektory e,d,f powiedzcie mi jak można za plenic stadion z taki cenami
Karnet dla ojca 300 dla dziecka 250 = 550 Dla nie których to połowa wypłaty ceny na takie sektor jak powinny być tańsze niż na G takie jest moje zdanie
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 10.02.2011, 16:28
krkgiba napisał(a):Wyświetl post

bilety mają być po tyle żeby każdego Wiślaka zachęcić do przyjścia na miecz, a przede wszystkim po to by zapełnić stadion.Na karnet mnie stać i nie żalę się tu o cenę, w....ia mnie to że będzie za dużo miejsca i wcale na tym nie zarobią więcej.I nie ....... mi tu po ile mają być bilety bo nic takiego nie mówię.

ps:.... mnie obchodzi jak mają w Warszawie, Poznaniu cz Sudanie
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 10.02.2011 o godz. 16:31.
Odpowiedz cytując
wanol
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 10.02.2011, 16:34
Ludzie naprawdę Was nie rozumiem. Karnety są w wyjątkowo przystępnych cenach i pewnie z biegiem lat będzie już tylko drożej. No ale my Polacy mamy taką mentalność, że zawsze będziemy narzekać że za drogo.

Ktoś się pytał, czy są może terminale do płacenia kartą. Niestety nie ma i jest to jak dla mnie duży minus i nieudogodnienie. Powiedziałem zresztą Pani w kasie (swoją drogą fajniutkie te dziewczyny ) żeby przekazali przełożonym, że dla wielu jest to problem...
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.02.2011, 16:35
Greeg napisał(a):Wyświetl post
A co to znaczy w miarę możliwości technicznej . Bo w tym klubie nie ma technicznej możliwości podpięcia jednego terminala płatniczego od kilku lat.

I znów brak rzeczowej i wyczerpującej odpowiedzi.
Się czepiasz słówek. Lekkie niedopowiedzenie, nie możesz wątpić w profesjonalizm i czystość intencji klubu w stosunku do kibica. Oni to wszystko robią dla nas!

Kto by tam pomyślał żeby zrobić tak jak na Legii, jakieś regulaminy, sprzedaż ratalna, jasne warunki, czarno na białym. Masz w miarę możliwości technicznej i się ciesz...

Tutaj taki krótki wyciąg z regulaminu profesjonalnego klubu, przynajmniej od strony prawnej...
legia.com napisał(a):
9. W Siedzibie Klubu płatność za karnety może być dokonana gotówką, kartą kredytową lub w systemie ratalnym.

10. Karnet można zakupić w systemie ratalnym rozkładając płatności na 4 równe nieoprocentowane raty. Przy zakupie doliczona będzie opłata manipulacyjna w wysokości 5% wartości karnetu. Opłatę manipulacyjną należy zapłacić gotówką.

11. W momencie zakupu karnetu na raty należy na miejscu zapłacić I ratę. Pozostałe terminy rat należy spłacać zgodnie z zapisem w umowie.

12. Przy zakupie karnetu w systemie ratalnym sporządzona będzie umowa pomiędzy Klubem i osobą dokonującą zakupu karnetu.
ania410 napisał(a):Wyświetl post
przestańcie płakać ze drogo!!! Jak komuś nie pasuje to niech przestanie chodzić na mecze jak nie to przenieście się na sracowie tam jest taniej!!!
Że za drogo to płacze kilka osób, poczytaj i się dokształć że chodzi o całokształt podejścia do klienta, któremu oferuje się produkt w formie bierz i nie ........ Płać gotówką, nie wymagaj.

wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
fajne ceny zobaczcie sobie ile na legi kosztuja bilety a po ile u nas ja juz kupilem karnet i nawet ze znizki nie skorzystalem a moglem
O człowieku, to widzę się powodzi Jesteś prze kozak.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Killer
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 10.02.2011, 16:35
Rozumiem, że klub nie przewiduje cen na dawny młyn, czyli nie spodziewa sie szybkiego oddanie chociaz tej jednej, najwazniejszej trybuny. Osobiście na ta informacje czekałem najbardziej, może przy równej cenie z obecnym G udałby sie wyje*ac z młyna wszystkich ....usiów i pazernych dziadków...ale jak widze nie doczekałem sie
Odpowiedz cytując
Ave 1906
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.02.2011, 16:44
wanol napisał(a):Wyświetl post
Ludzie naprawdę Was nie rozumiem. Karnety są w wyjątkowo przystępnych cenach i pewnie z biegiem lat będzie już tylko drożej. No ale my Polacy mamy taką mentalność, że zawsze będziemy narzekać że za drogo.

Ktoś się pytał, czy są może terminale do płacenia kartą. Niestety nie ma i jest to jak dla mnie duży minus i nieudogodnienie. Powiedziałem zresztą Pani w kasie (swoją drogą fajniutkie te dziewczyny ) żeby przekazali przełożonym, że dla wielu jest to problem...
Może dla ciebie są ale dla ojca z synem który musi wydać 600zł za karnety pomys tez w drugą stronę i o osobach których nie maja po 18 lata
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.02.2011, 16:47
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Mam identyczne przemyślenia. Cena mi nie przeszkadza, boli mnie to, że robi się wieloletnich kibiców w wała. Ale zaskoczony nie jestem, w tym klubie wszystko działa podobnie.
Sprawa terminali płatniczych, czy też niemożność w dalszym ciagu zakupu przez internet. To powinno być standardem od dawna, a tu ciągle nic.
A na pytanie dalczego traktuje się mnie gorzej, niż nowego klienta, klub odpowiedział, że wcale nie gorzej, bo przecież są inne zniżki. Może spróbuję wejść przebrany za kobietę?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.02.2011, 16:49
Uważaj tylko, żeby Szanowny Pan Prezes na bramce nie chciał Cie zbyt ochoczo zweryfikować .
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.02.2011, 16:50
Killer napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że klub nie przewiduje cen na dawny młyn, czyli nie spodziewa sie szybkiego oddanie chociaz tej jednej, najwazniejszej trybuny. Osobiście na ta informacje czekałem najbardziej, może przy równej cenie z obecnym G udałby sie wyje*ac z młyna wszystkich ....usiów i pazernych dziadków...ale jak widze nie doczekałem sie
Przecież napisali, że jak oddadzą C, to będzie można zmienić karnet w trakcie sezonu... Pewnie 99,9% ludzi będzie chciało przejść z G, więc nie będzie trzeba nic dopłacać. Czy niektórzy mają problem z czytaniem?
A tak w ogóle to jeżeli wam nie pasują ceny, bo za drogo to wybierzcie się na drugą stronę Błoń. Tam na pewno są tańsze. Wszak nie liczy się drużyna tylko cena.

Jedna mała uwaga. Zasypujecie to forum jakimiś linkami z forum Legii jak to tam pięknie jest, systemy ratalne itp. Wylewacie tutaj swoje żale, że za drogo, że nie ma rat. A czy ktoś z was w ogóle pomyślał, żeby takie uwagi zgłaszać i wysyłać na adres mailowy Wisły lub pocztą? Przecież jakby pojawiły się sygnały, że ludzie chcieliby system ratalny lub jakieś inne pierdoły, to pewnie zostałyby uwzględnione. Biadolić każdy potrafi.
Odpowiedz cytując
ania410
Junior Member

Od: 08.2009

Stary 10.02.2011, 17:00
MatMario "słońce ty moje" nie chce być nie grzeczna ale wodzę ze to ty się tu czepiasz wszystkiego i wszystkich ( ze klub sie nie stara, ze brak terminali, ze nie czytamy bez zrozumieniem) . Forum to takie miejsce gdzie każdy możne powiedzieć co chce a ze odważnych w necie nie brakuje to się czepiają pierdołów. Proponuje zmienić klub ( Legła) możne tam będzie lepiej. Regulamin już poznałeś
ania
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów