krkgiba napisał(a):

to po ile mają być bilety? po 15zł? gdzie Ty żyjesz?
o Levadii i Karabachu napisałem, ponieważ kilka osób tutaj płacze, że ceny są wysokie a Wisła przegrywa z takimi klubami - a więc jakie to ma znaczenie z kim przegrywa?
nie wiedziałem co to jest, byłem dopiero w fazie planowania - pasuje Ci taka odpowiedź? czy coś innego napisać?
|
Stary wiesz o co w tym wszystkim np. mnie chodzi nie o cenę, bo miałem na jesień karnet na F i spokojnie mogę wydać te 255 zł teraz. Chodzi o zwykłe zasady i szanowanie ludzi. Bo przykładowo ja czuje się wydymany głęboko w d. Od ponad 10 lat mam zawsze karnet. Byłem większośc razy w Sosnowcu gdzie był pakiet pociąg plus przejazd (płaciłem jeszcze dodatkowo bo jechałem autem). Miałem karnet na mecze na Hutniku, kupiłem karnet na jesień i teraz dostaje w nagrode wała od klubu. Wytlumacz mi racjonalnie (tylko mi nie pisz o miłości do Wisełki) jakie są racjonalne powody podwyżki o 100% w stosunku do jesieni ? Oddali cały stadion ? Zrobili to czego brakuje na aktualnej trybunie na którą chodziłem? Podniósł się poziom sportowy drużyny o 150% ?odpowiedź prosta: NIE ! W nagrodę statystyczny Jan z Sanoka z wydziału Chemii dostanie niższy karnet niż ja, tylko dlaczego ? Nie kupię tego karnetu dla zasady i możecie mi nawrzucać od pikników i kibiców sukcesu.