The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.02.2011, 06:42
Ceny na pojedyncze spotkania są podobne jak na jesień więc o co nagle żal? W klubie chcecie wersalu a płacić jak za szalet?

Trzeba było zbierać kasę od listopada, na kolejny karnet jest ok. 6 m-cy czasu.

P.S. Nie piszę do osób których rzeczywiście nie stać na taki wydatek
.
Ostatnio edytowane przez iiYama : 10.02.2011 o godz. 08:00.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.02.2011, 07:17
Idąc tropem myślenia co niektórych uważam że internet powinien być za darmo. Nie tańszy-za darmo. Bo przecież zawsze jest ktoś kogo nie stać Zrezygnuj z internetu to będziesz miał na jeden karnet!
Jak nie stać mnie na TV LCD to go nie kupuję, a nie chodzę i mówię, że jest za drogi! I nie straszcie, że nie będziecie chodzić na stadion. Nie będziecie wy to będzie kto inny. Jak słusznie ktoś napisał-było odkładać. Poza tym jak nie stać cię na karnet to kupuj pojedyncze bilety! Proste jak drut.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.02.2011, 08:18
Istnieje jeszcze coś takiego jak racjonalny powód podwyżek, a od listopada poza VAT nie zmieniło się nic
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 10.02.2011, 08:46
Ceny wejściówek zdecydowanie wysokie dla tych którzy liczą każdy grosz, z resztą to potwierdzenie kwestii otwarcia stadionu.
W takim wypadku wolę przeznaczyć kasę na wyjazdy i to samo polecam wszystkim płaczką.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 10.02.2011, 08:46
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Idąc tropem myślenia co niektórych uważam że internet powinien być za darmo. Nie tańszy-za darmo. Bo przecież zawsze jest ktoś kogo nie stać Zrezygnuj z internetu to będziesz miał na jeden karnet!
Jak nie stać mnie na TV LCD to go nie kupuję, a nie chodzę i mówię, że jest za drogi! I nie straszcie, że nie będziecie chodzić na stadion. Nie będziecie wy to będzie kto inny. Jak słusznie ktoś napisał-było odkładać. Poza tym jak nie stać cię na karnet to kupuj pojedyncze bilety! Proste jak drut.
Odkładac można ale dobrze jest wcześniej wiedziec jaką kwotę zbierac , co do braku programu lojalnościowej zniżki ludzi kupujących co sezon karnet od lat jest co najmniej nie w porządku że stawia się ich przed faktem dokonanym i tu nic nie tłumaczy decyzji klubowych włodarzy . Chętnych na pewno nie bedzie brakowac do zapelniania stadionu wiec prędzej czy później zniżki za jednorazową wpłatę i tak powinny znaleźc się w cenniku .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
SkMk
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.02.2011, 09:27
Jak dla mnie przy tych cenach zapełnienie 18 000 na każdym meczu jest nieosiągalne. Nie mówiąc już nawet o 34 000. Wielu ludzi powołuje się się na ceny w Warszawie i Poznaniu, ale trzeba też zwrócić uwagę na parę rzeczy :

- zarobki w Warszawie, a nas to dwie różne sprawy

-jednak Lech w tej LE coś pograł, my od 2 lat Levadie i Karabachy

-w obu miastach JEDEN liczący się klub

-w obu miastach jest INNY KLIMAT DO KIBICOWANIA, już to widzę jak na stadion będą waliły matki z dziećmi,

a we wszystkich mediach huczy, że się u nas jebią widłami i maczetami

Ja karnet kupię, Wy kupicie, ale 18 000 nie zapełnimy (chyba, że na Lechu).

Skąd w ogóle przekonanie, że pod względem potencjału możemy się równać z Legią, gdzie kibicuje im cała Warszawa (1,7 mln) i prawie całe Mazowieckie, albo z Lechem, którym jara się cała Wielkopolska. Za to my w 800 tysięcznym mieście mamy 3 kluby, na ulicach permanentną wojnę i trupy, o których szeroko informują media, a województwo dzieli się na kluby prowiślackie i prożydowskie, z tym, że większość ma swój klub i chodzi na swoje mecze. Nie wspomnę nawet o wynalazkach takich jak Małopolska Gieksa, czy Widzewska Brygada Południe.

Ale nie zamiast jakiejś akcji propagandowej, lepiej przyjebać ceny jak na Lecha i czekać na pełny stadion.
Ostatnio edytowane przez SkMk : 10.02.2011 o godz. 09:36.
W życiu ważne są tylko chwile...
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.02.2011, 09:28
Do narzekających na ceny i brak kasy... Ostatni mecz rozegraliśmy u siebie 21 listopada 2010, jak ktoś nie ma stałej pracy a poważnie podchodzi do kwestii karnetu to już od grudnia na spokojnie myślał jak tą kasę na karnet sobie załatwić. Kto się uczy ten może iść do pracy w weekend. Kto się nie uczy noto sorry... Przestańcie w końcu narzekać. Fakt ktoś zarabia 800-1000 zł musi opłacić studia rachunki itd wtedy różnica 50 zł to duzo, są i tacy którzy zarabiają 2000-3000 i nie dokładają do rodzinnego budżetu, ale powiedzmy sobie szczerze, kto naprawdę ma "Wisełke" w sercu ten nie narzeka tutaj na ceny nie płacze ze nie ma jak odłożyć kasy. Tylko zaciska pasa albo szuka dodatkowej kasy. Nie stać Cie na karnet trudno trzeba będzie stać w kolejce ale gdybym miał np 17 lat to popołudniami rozdawał bym głupie ulotki i w pare dni bym zarobił...

Jeszcze do kolegi SkMk, 18 000 powinniśmy jednak wypełnić bez problemu i nie tylko na derbach czy spotkaniach z Lechem czy Jagą. Osobiście myślę ze pójdzie z 7000 tysięcy karnetów spokojnie, a jak będzie zobaczymy
Powód: SkMk
Ostatnio edytowane przez Zubert_Wisla : 10.02.2011 o godz. 09:31.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.02.2011, 09:57
PRZECZYTAJCIE WSZYSCY DOKŁADNIE TO CO NAPISALI NA GŁÓWNEJ STRONIE WISŁY A NIE PYTAJCIE CAŁY CZAS O RZECZY KTÓRE CZARNE NA BIAŁYM SĄ NAPISANE !

Sory za duże litery ale wreście moze ktoś to przeczyta...
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 10.02.2011, 10:07
Ceny- spodziewalem sie mimo wszystko troszke nizszych, ale co wg mnie najwazniejsze- przy obecnej"reklamie" i "marketingu" nie mamy co liczyc na duza liczbe sprzedanych karnetow. Oni mysla, ze jest nowy stadion i przyjdzie poki co kilkanascie tysiecy ludzi i kupi karnet wydajac dobrych kilkaset zlotych.
Ostatnio edytowane przez vabanq : 10.02.2011 o godz. 10:10.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 10.02.2011, 10:12
Ceny karnetów na Wisłę są na prawdę w przystępnej cenie. Nic tylko wybrać się i kupić.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wanol
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 10.02.2011, 10:14
Mam pytanie. Wiem, że za KK nie dało się płacić kartą. Jak to wygląda w przypadku karnetów? Można? W końcu to trochę większa kwota i nie każdy trzyma tyle kasy w portfelu.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 10.02.2011, 10:14
Fifiorek napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam co po nie których to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
Ludzie, przymusu kupowanie karnetów nie ma. Ceny w porównaniu do reszty ligi są bardzo dobre, a nie zapominajcie, że mimo wszystko jesteśmy na tym drugim miejscu w tabeli. Jak ktoś uważa, że za drogie to proponuję tą rundę przecierpieć, następny sezon będzie już na całym stadionie, więc myślę, że jeszcze o jakieś 10-15% będzie taniej.
A dlaczego ma być taniej? Bo będzie więcej miejsca? Nie rozśmieszaj mnie. Decydenci wyszli z kretyńskiego założenia ze prędzej ktoś kto chodzi na mecze zapłaci drożej niż ten kto nie chodzi przyjdzie bo jest taniej. Efekt będzie taki że pełny stadion będzie może na dwóch meczach w rundzie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 10.02.2011, 10:23
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Ceny karnetów na Wisłę są na prawdę w przystępnej cenie. Nic tylko wybrać się i kupić.
Nic dodać nic ująć. Od poczatku było wiadome, że choćby karnety kosztowały x, bądź x-y, to i tak by był płacz. Zrozumcie nie ma nic za darmo. Powtórze jeszcze raz - klub się musi jakoś utrzymać. Wszyscy się mienicie kibicami Wisły. Tak trudno odskładać 145, 190, czy nawet 250 pln? Otóż nie.

Prawda jest taka, że ten kto ma Wisłę w sercu to i tak karnet kupi, zważając na to że ich ceny są naprawdę okej, powiedziałbym nawet że na G są za tanie, co za tym idzie może nam ściągnać januszy do młyna. Także zamiast płakać, wszyscy uderzajmy do kasy.

I wykupujmy karnety na G, zanim jacyś Miro, Rynio, czy inni Janusze zrobią to za nas i będzie płacz na forum, czemu to takie wynalazki siedzą na sektorze. To jest nasz czas i musimy go wykorzystać.]

Tak pięknie wszyscy potrafią się wymądrzać w transferowym, takie piękne elaboraty piszą ! A jak trzeba coś dać od siebie, to jest wielkie obruszenie i setki płaczliwych komentarzy. Dajcie coś z siebie ....a mać.

E. Dokładnie Jarza - w 100% popieram Twój post.
Ostatnio edytowane przez fialo : 10.02.2011 o godz. 10:51.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.02.2011, 10:28
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
załamka, wylewajcie dalej żale i róbcie z siebie pośmiewisko, jak czyta to ktoś z weszło - proszę wrzućcie coś o naszych kibicach, bo żygać się chce jak się czyta te płacze. Niech Polska się pośmieje.

ktoś się żali - "a co jeśli jestem po technikum blablabla?" co? do roboty się weź i zarób sobie jeśli Cię nie stać, albo idź na studia i ucz się - dostaniesz zniżkę.

ktoś mówi - "a co jak mnie wyrzucą ze studiów w kwietniu?" pomyśl i wymyśl, że pod koniec lutego dostaniesz naklejeczkę do legitymacji i będziesz ją miał do końca września aktualną - więc mogą Cie wyrzucić w kwietniu - Twoja strata, inną sprawą jest - w jaki sposób mieliby Cię wyrzucić z uczelni w kwietniu? Musiałbyś się bardzo postarać - zastanów się więc czy Ci się to opłaca.

Kogo stać - kupować karnety, kogo nie stać - do roboty i zbierać kasę na bilety.

I skończcie biadolić już, ciągłe k...a narzekania, zamiast się cieszyć, że już niedługo liga powraca i zobaczymy się na R22.

Czy Ty na prawdę musisz mieć wyłożone wszystko łopatologicznie Nie na wszystkich uczelniach działa to jednakowo, ale Ty oczywiście wiesz najlepiej. Są w życiu różne sytuacje, zdarzenia losowe a pewne na 100% są trzy rzeczy, podatki, śmierć i to że w Poznaniu gra Amica. Czasem człowiek jest zmuszony zawiesić uczelnię, nie zda sesji poprawkowej ... znalazłoby się kilka spraw.

Chodzi o tego typu sytuacje. Bo wtedy co Kupi ktoś karnet zniżkowy, po czym powiedzą mu, że ma dopłacać ;>

Jak napisałem wcześniej 200 zł na karnet na Wisłę mi nie żal. Denerwuje mnie jedynie sposób w jaki klub stara się wyciągnąć ode mnie tą kasę, bo nic nie jest powiedziane jasno do końca.

Jeśli już chcą na stadion przyciągnąć studentów i uczniów to niech zrobią to tak żeby dla każdej ze stron było jasne na jakich odbywa się to warunkach.

Pomijając tą przedmowę nadal twierdzę, że skandalem jest fakt, że nie ma wśród gratyfikacji ujętych posiadaczy karnetów. Ja karnet kupowałem na każdą rundę praktycznie od 6 lat a klub powiedział mi właśnie, że jako wieloletniego i wiernego kibica ma mnie głęboko w dupie.

I nie o kasę tu chodzi, ale o podejście do kibica.
Odpowiedz cytując
Jarza
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 10.02.2011, 10:43
A co będzie jak w trakcie rundy połamie sobie nogi?
Będę mógł wchodzić wejściem dla inwalidów, czy nie - bo mając karnet na G, będę musiał skakać?

Czy Pepsi będzie mocno Gaozwane, czy wygazowane?
A kiełbaski będą nacinane wzdłuż, czy inaczej? Bo jak inaczej to karnet jest za drogi...

Tak Wyglądają wasze lamenty właśnie... sadzicie bzdury, aż wstyd, że osoby mianujące się Kibicami Wisły nie potrafią przez pół roku uzbierać kwoty między 190 a 300 zł - bo przecież wiadomo, że Karnety będą i trzeba je kupić.

Jak kogoś nie stać - to są przecież Bilety.

Ale tutaj chyba jest standardem - lepiej narzekać, że zarząd nie wywalił 30 mln Euro na kozackich piłkarzy a samemu sępi się dwie stówki na Karnet.

Amen
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 10.02.2011, 10:51
A czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem czy potrzebny Ci przyspieszony kurs

Wyraźnie napisałem, że nie o kasę mi chodzi bo tą na Wisłę na szczęście mam i mi jej nie żal.

Tylko skoro Klub już wyciąga ręce po pieniądze to niech to robi w sposób profesjonalny tak żeby każdy wiedział za co płaci i jakie prawa mu przysługują po wykupieniu danej usługi.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 10.02.2011, 10:57
Widzę że temat schodzi do poziomu na co kogo stać patrząc własną miarą co jest żałosne.
Ceny są takie a nie inne bo klub wziął pod uwagę grę w pucharach (posiadacze karnetów mają pierwszeństwo nabycia biletów) I to że pewnie przez kolejną rundę stadion nie będzie oddany , do tego mecze kibicowsko dosyć atrakcyjne
Będzie małą frekwencja opuszczą ceny a narzekać zaczną karnetowcy.
Co ma wspólnego zakup karnetu do tego kto ma Wisłę w sercu? To że chodzisz co tydzień do kościoła nie znaczy że jesteś dobrym katolikiem
Mam znajomych co mało chodzą na R22 za to systematycznie jeżdżą na wyjazdy, są gorsi?
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 10.02.2011 o godz. 11:02.
Odpowiedz cytując
Jez
Member

Od: 07.2006

Stary 10.02.2011, 11:02
Ceny są ok, jedyny duży minus pominięcie stałych karnetowiczów. Dziękuję, pozdrawiam.
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!

Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 10.02.2011, 11:13
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Widzę że temat schodzi do poziomu na co kogo stać patrząc własną miarą co jest żałosne.
Ceny są takie a nie inne bo klub wziął pod uwagę grę w pucharach (posiadacze karnetów mają pierwszeństwo nabycia biletów) I to że pewnie przez kolejną rundę stadion nie będzie oddany , do tego mecze kibicowsko dosyć atrakcyjne
Będzie małą frekwencja opuszczą ceny a narzekać zaczną karnetowcy.
Co ma wspólnego zakup karnetu do tego kto ma Wisłę w sercu? To że chodzisz co tydzień do kościoła nie znaczy że jesteś dobrym katolikiem
Mam znajomych co mało chodzą na R22 za to systematycznie jeżdżą na wyjazdy, są gorsi?
co ma wspólnego? a np to że kupując karnet przeznaczasz pieniądze na swój klub, aby dobrze funkcjonował, aby miał z czego wypłacać pieniądze grajkom, aby miał czym zapłacić za różnego rodzaju usługi, aby klub się rozwijał. Kupując karnet/bilet i przychodząc na mecz - zapełniasz stadion i pokazujesz Polsce, że Wisła ma i będzie mieć fanów, nawet mimo porażek z Levadią czy Karabachem. Przychodzisz na stadion i kibicujesz, drzesz ryja i pomagasz piłkarzom.
No chyba, że masz Wisłę w sercu ale masz w dupie czy zbankrutuje czy nie, czy będzie miała problemy finansowe, czy będzie szanowana w Polsce czy nie - faktycznie, fenomenalny objaw miłości do własnego klubu.

Niech jeżdżą na wyjazdy, ktoś napisał, że są gorsi? Są na równi.
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.02.2011, 11:16
jeśli 16 zl w przeliczeniu na jeden mecz to jest dużo (chodzi mi o bilety ulgowe) to ja nie wiem po ile te bilety maja byc zeby wszyscy byli szczesliwi. Ludzie 16 zl na mecz z Lechem, Jagą, Cracovia.

Radze przejrzec strony Lecha, Legii a nawet innych polskich klubow i zobaczyc ile kosztuje tam bilet na mecz z nami.
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 10.02.2011, 11:31
Jarza napisał(a):Wyświetl post

Czy Pepsi będzie mocno Gaozwane, czy wygazowane?
A kiełbaski będą nacinane wzdłuż, czy inaczej? Bo jak inaczej to karnet jest za drogi...

Ha ha myślę że za pomysłowość ten Pan powinien być mianowany do Oskara na forum jakby takowe były. I w tym miejscu chciałbym zauważyć drogi kolego że akurat nacięcie jest bardzo ważne, ponieważ jak będzie ono wykonane wzdłuż to z kiełbaski nie wycieknie całkowicie tłuszcz a po za tym pod wpływem ognia rozejdzie się zrobią się 2 parówki a kiełbaska ma być Kiełbaską !!!!!!!!!!!! :] noooooooooo
Odpowiedz cytując
Jarza
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 10.02.2011, 11:38
mlynek napisał(a):Wyświetl post
Ha ha myślę że za pomysłowość ten Pan powinien być mianowany do Oskara na forum jakby takowe były. I w tym miejscu chciałbym zauważyć drogi kolego że akurat nacięcie jest bardzo ważne, ponieważ jak będzie ono wykonane wzdłuż to z kiełbaski nie wycieknie całkowicie tłuszcz a po za tym pod wpływem ognia rozejdzie się zrobią się 2 parówki a kiełbaska ma być Kiełbaską !!!!!!!!!!!! :] noooooooooo
No i dlatego wtedy cena karnetów jest nieadekwatna do jakości smażenia kiełbasek

Greeg napisał(a):Wyświetl post
A czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem czy potrzebny Ci przyspieszony kurs

Wyraźnie napisałem, że nie o kasę mi chodzi bo tą na Wisłę na szczęście mam i mi jej nie żal.

Tylko skoro Klub już wyciąga ręce po pieniądze to niech to robi w sposób profesjonalny tak żeby każdy wiedział za co płaci i jakie prawa mu przysługują po wykupieniu danej usługi.
A czy ja napisałem gdzieś, że piję do Ciebie? :|
Skomentowałem ogólne nastroje na forum, jak poczułeś się wywołany do tablicy to już nie moja brocha.
Ostatnio edytowane przez Jarza : 10.02.2011 o godz. 11:41.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 10.02.2011, 11:49
ceny zostaly ustalone tak, aby zachecic do kupowania karnetow
ceny karnetow sa przystepne, ceny biletow zdecydowanie za wysokie, podniesienie cen biletow w porownaniu z jesienia jest bledem w moim odczuciu, zarzad wyraznie pokazuje, ze nie zalezy mu na kibicach tylko na kasie (bilety ulgowe)
podsumowujac: karnety sa jak najbardziej oplacalne i po ilosci sprzedanych karnetow bedzie mozna prognozowac frekwencje, bo biletow niestety wiele schodzic nie bedzie, nawet w przypadku dobrej gry kopaczy
kto ma kupic karnet ten kupi bez wzgledu na cene, kto jest jednomeczowcem ten sie obudzi przed derbami czy Lechem, nie ma sensu sie o to sprzeczac, zawsze tak bylo i bedzie
Miala byc wielka akcja marketingowa - nie ma nic - moze bedzie latem jak otworza caly stadion, choc i w to watpie
Na pewno przy tych cenach na jesien calego stadionu nie zapelnimy
pytanie czy Basalajowi i spolce zalezy na tym, zeby go zapelnic...
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 10.02.2011, 12:27
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
co ma wspólnego? a np to że kupując karnet przeznaczasz pieniądze na swój klub, aby dobrze funkcjonował, aby miał z czego wypłacać pieniądze grajkom, aby miał czym zapłacić za różnego rodzaju usługi, aby klub się rozwijał. Kupując karnet/bilet i przychodząc na mecz - zapełniasz stadion i pokazujesz Polsce, że Wisła ma i będzie mieć fanów, nawet mimo porażek z Levadią czy Karabachem. Przychodzisz na stadion i kibicujesz, drzesz ryja i pomagasz piłkarzom.
No chyba, że masz Wisłę w sercu ale masz w dupie czy zbankrutuje czy nie, czy będzie miała problemy finansowe, czy będzie szanowana w Polsce czy nie - faktycznie, fenomenalny objaw miłości do własnego klubu.

Niech jeżdżą na wyjazdy, ktoś napisał, że są gorsi? Są na równi.

A czy ja kru.rwa piszę że karnety mają być za darmoJak ma być pełny stadion bilety muszą być tańsze przyjdzie więcej ludzi i wszystko się kalkuluje.
No ale tak, niech dadzą najtańsze bilety po 70zł za mecz, przyjdzie 2000 osób, klub nie będzie musiał otwierać wszystkich bramek, mniej wyda na sprzątanie stadionu po meczu, porządkowych, oszczędzi się więcej kasy za drobne usług.

Cytat:
że Wisła ma i będzie mieć fanów, nawet mimo porażek z Levadią czy Karabachem
kopara mi opadła jak to przeczytałem, wielka łaska ze stron kibiców sukcesu bo klub co roku gra w pucharach.Chodziłeś na Wisłę w 2 lidze czy nie wiedziałeś jeszcze co to jest?
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 10.02.2011 o godz. 12:35.
Odpowiedz cytując
lopez80
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 10.02.2011, 12:45
wzsystko jestem w stanie zrozumiec.ale ze nie zrobili ulgi dla stalych karnetowiczow to juz nie,jakis szacunek dla stalego bywalca sie nalezy
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.02.2011, 13:01
Zostawcie lamentujących samych sobie
Były kolejki do południa?
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 10.02.2011, 13:07
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
PRZECZYTAJCIE WSZYSCY DOKŁADNIE TO CO NAPISALI NA GŁÓWNEJ STRONIE WISŁY A NIE PYTAJCIE CAŁY CZAS O RZECZY KTÓRE CZARNE NA BIAŁYM SĄ NAPISANE !

Sory za duże litery ale wreście moze ktoś to przeczyta...
a gdzie to jest napisane, że po otwarciu C, będzie możliwość przeniesienia karnetów z G ? młyn G na młyn C
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 10.02.2011, 13:09
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Zostawcie lamentujących samych sobie
Były kolejki do południa?
tak, pod Yakuzę prawie
Odpowiedz cytując
Speedy
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.02.2011, 13:10
herkules napisał(a):Wyświetl post
a gdzie to jest napisane, że po otwarciu C, będzie możliwość przeniesienia karnetów z G ? młyn G na młyn C
tu? zacznij od końca, bo pewnie wcześniej nie doczytałeś
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...unde_wiosenna/

lopez80 napisał(a):Wyświetl post
wzsystko jestem w stanie zrozumiec.ale ze nie zrobili ulgi dla stalych karnetowiczow to juz nie,jakis szacunek dla stalego bywalca sie nalezy
ot taka ulga, że możesz sobie kupić karnet jako pierwszy.
Ostatnio edytowane przez Speedy : 10.02.2011 o godz. 13:13.
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.02.2011, 13:11
herkules napisał(a):Wyświetl post
Cytat:
W przypadku otwarcia trybuny C (trybuna z gwiazdą) w trakcie trwania rundy wiosennej, jeżeli będzie istniała taka możliwość techniczna klub zaoferuje kibicom przeniesienie miejsc karnetowych z trybuny G na C.
Masz geniuszu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów