The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2011, 11:43
MaciekJ87 napisał(a):Wyświetl post
Tu masz kolejną kompilację, przeciwieństwo pierwszej: http://www.youtube.com/watch?v=ZwC9W...eature=channel
Uważam że nie ma sensu oceniać piłkarza po 1 filmiku na yt w dodatku kiedy się wybiera jego jeden udany występ, w kolejnym meczu z poważniejszym rywalem puścił już 7 bramek gdzie przy kilku jego ewidentna wina (polecam bramkę 1min 22sek) Nie chce go krytykować bo uważam że 34lata to dobry wiek dla bramkarza po za tym jest ograny i z oceną poczekamy, jeśli u nas jednak zagra to uważam że to będzie duży znak zapytania! Może być to bardzo udany transfer lub duża klapa! Pożyjemy zobaczymy
Mam jedną prośbę do Ciebie. Zanim zamieścisz jakiś filmik i powiesz jakie to straszne błędy popełniał dany piłkarz z tego filmu upewnij się czy w tym filmie rzeczywiście jest ten zawodnik o którego Ci chodzi. Tak akurat się składa że w zamieszczonym przez Ciebie filmiku nie broni w bramce Estonii Pareiko który jest przymierzany do Wisły , to że znajdziesz jakiś filmik na yt z reprezentacją Estonii to nie znaczy że będzie tam bronił Pareiko , chyba nie myślisz że to jedyny estoński bramkarz?

MaciekJ87 napisał(a):Wyświetl post
Sorki to nie jest miejsce na obrażenie tylko spekulacje transferowe, ferie skończyły mi się 6 lat temu, ale to nie Twój interes! Po prostu nie widzę sensu wrzucać filmiku jak gościu wszystko, broni skoro są inne gdzie broni słabo, więc jaki miałeś cel wrzucając ten filmik? Możesz odpisać czy musisz się zaniżać poziomem i zaczynać zaczepki? Czy ja Cię obraziłem? Czy ja Ci ubliżam że jesteś gówniarzem? Nie bo nie po to tutaj jestem! Każdy ma swoją opinię i ja swoją przedstawiłem
Ja widzę większy sens w zamieszczaniu filmiku na którym Pareiko broni dobrze niż filmiku na którym kolega z reprezentacji Pareiki broni słabo ...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 07.02.2011 o godz. 11:48.
Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 07.02.2011, 11:49
Stanley13, fanfan przyznaje wam rację, mój błąd, na szybko po tym meczu sprawdziłem składy i teraz na spokojnie to sprawdzałem z meczu rewanżowego! Sorki więc za link, no i można coś wyjaśnić bez ubliżania, ale jak ktoś dorosły to wie i jak! A co do włosów to nie zwracam na takie rzeczy uwagi bo zawsze można skrócić! Ale już nie ma sensu dalej drążyć
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.02.2011, 11:51
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nii_w_krakowie
Jest i potwierdzenie z oficjalnej
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
Odpowiedz cytując
MaciekJ87
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2011

Stary 07.02.2011, 11:52
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Ja widzę większy sens w zamieszczaniu filmiku na którym Pareiko broni dobrze niż filmiku na którym kolega z reprezentacji Pareiki broni słabo ...
Oczywiście zgadzam się, do błędu się przyznałem, ale mimo wszystko nie uważam że yt jest odpowiednim źródłem informacji o zawodniku, na upartego to z Łobodzińskiego i Kowalskiego też na yt możemy zrobić dobrych piłkarzy wybierając ich najlepsze zagrania itp. A co do linku który wstawiłem mój błąd mogłem się upewnić dokładniej
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.02.2011, 11:52
Jest już potwierdzenie na głównej
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ii_w_krakowie/

jeszcze tylko lewy obronca plus jakaś alternatywa do ataku i kadra skompletowana
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.02.2011, 12:04
Dobre warunki - 193cm, jak się podoba trenerom to póki co nie ma co jęczeć.
Piłkarze estońscy są raczej anonimowi dla nas, ale pamietam Marta Pooma, który wiele lat bronił w Anglii - Derby, Sunderland i ława w Arsenalu... może i ten jest ok.
Jeszcze jeden napastnik koniecznie!
Ostatnio edytowane przez arti : 07.02.2011 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.02.2011, 12:05
zim zum napisał(a):Wyświetl post
To słabe FK Moskwa było w latach 2004 - 2009 ( wtedy jak był tam Jop) zawsze wyżej w tabeli niż wielki Tom Tomsk. Więc jakim cudem jest mniej solidna ? Do tego na 100% grał w europejskich pucharach w tym czasie. Wystarczy trochę posprawdzać, a nie pisać głupoty.
Słabe nie było, ale mało kto tam chciał grać. Akurat interesowałem się tą drużyną. Mieli świetnego Bracamonte, potem doszedł Lopez i tyle. Nie była to wcale jakaś rewelacyjna drużyna. W Pucharach też za wiele nie była w stanie zdziałać, chyba że dużym sukcesem było pokonanie Legii. Potem się zatrzymali na przeciętnej Kopenhadze, która była dużo słabsza niż teraz. Kasa tam zawsze była, tylko nie było klimatu dla piłki.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.02.2011, 12:18
Był taki kiedyś pan Keylor Navas - reprezentant Kostaryki, ile on tam mógł zarabiać w swoim klubie ?
Koleś był do wyciągnięcia, wystarczyło chcieć
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.02.2011, 12:21
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Słabe nie było, ale mało kto tam chciał grać. Akurat interesowałem się tą drużyną. Mieli świetnego Bracamonte, potem doszedł Lopez i tyle. Nie była to wcale jakaś rewelacyjna drużyna. W Pucharach też za wiele nie była w stanie zdziałać, chyba że dużym sukcesem było pokonanie Legii. Potem się zatrzymali na przeciętnej Kopenhadze, która była dużo słabsza niż teraz. Kasa tam zawsze była, tylko nie było klimatu dla piłki.
Może i nie było, ale pozycja była zawsze lepsza niż drużyny z tomska. Ale nie ma co. Jest nowy bramkarz, zobaczymy jak będzie. Ja liczę, że jakoś się to wszystko poskłada do kupy
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.02.2011, 12:28
Ja nierozumiem tej naszej polityki Bałkańskiej ;/ Nie rozumiem i nie chce zrozumieć, dam tylko przykład, że najlepsze transfery były gdy ściągaliśmy zawodników z ligi włoskiej,hiszpańskiej... z II ligi oczywiście jak Alvarez, Cantoro, czy Kalu Uche, który nie łapał się w Espanyolu. Potrzeba nam takich transferów, gdzie 19-20 latek nie łapie się np. w Espanyolu, Sportingu Lizbona i ma szansę na rozwój/występ chociażby w młodzieżowej rep. kraju. Jak Uche czy Mijailovic dla Nigeri, Serbi. Niestety jakieś Estończyki, które puszczają tyle bramek, czy Mołdowianie, co puszczają takie bramy jak w ostatnim meczu POL-MOL to jest żenada ...
Już wolałbym Kurto na bramce dać, może dostalibyśmy pare meczy w lidze, ale przynajmniej za pare lat zwróciłoby się to i to kilkukrotnie. Fabianski w Legi też nie był jakimś super bramkarzem, puszczał też szmaty .
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.02.2011, 12:33
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
no wlasnie, czy nie uwazacie, ze brakuje nam kogos ze Skandynawii ? (pozycja niewazna)
Koniecznie. Cyrk musi się kręcić.

Brakuje nam też reprezentacji tych kontynentów: Azja, Australia, Antarktyda. Proponuję do ataku, jakiegoś szybkiego Japończyka, na środek powrót Burnsa i zakontraktowanie jakiegoś zawodnika z kartą w ręce z Antarktydy, który mógłby być dobrym duchem (sic!) zespołu. Pingwina jako maskotkę na ten przykład. Byleby pingwinów z południa Afryki nie przywieźli, z Afryki mamy już Marokańczyka.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.02.2011, 12:38
skeba napisał(a):Wyświetl post
Był taki kiedyś pan Keylor Navas - reprezentant Kostaryki, ile on tam mógł zarabiać w swoim klubie ?
Koleś był do wyciągnięcia, wystarczyło chcieć
A wiesz jak grał? Bo ja nie wiem. Gość, którego podpisujemy(?) grał 9 sezonów w Rosji, można dokładnie prześwietlić kim jest, jak gra. Navas to noname z Ameryki środkowej. Nawet jak zdobyłoby się taśmy z jego występami, to i tak są one niewiele warte, bo tam piłka nożna to inny sport. Diaz ruszał się jak paralityk, a do każdego kopnięcia zabierał się jak początkujący golfiarz. Chavez porusza się z gracją góry lodowej i zdaje się nie panować nad tym gdzie stawia stopy w biegu. Gracze z tej części świata mogą mieć talent, ale przeważnie pod względem piłkarskiego wykształcenia są zupełnie zieloni. My potrzebujemy kogoś w miarę sprawdzonego, bo niesprawdzonych Kurtę i Jovanicia już mamy i wszyscy drżą na myśl o wystawieniu ich przeciwko Legii, Jagiellonii czy Amice.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Stary 07.02.2011, 12:39
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post

Brakuje nam też reprezentacji tych kontynentów: Azja, Australia, Antarktyda. Proponuję do ataku, jakiegoś szybkiego Japończyka, na środek powrót Burnsa i zakontraktowanie jakiegoś zawodnika z kartą w ręce z Antarktydy, który mógłby być dobrym duchem (sic!) zespołu. Pingwina jako maskotkę na ten przykład. Byleby pingwinów z południa Afryki nie przywieźli, z Afryki mamy już Marokańczyka.
Jasne, sprowadzajmy polskich ligowców. W końcu- młodzi, zdolni, ambitni, o wielkich umiejętnościach. O choćby wczorajszy mecz- fantastycznie grali z tą potęgą Mołdawią, gdzie błyszczy rezerwowy ostatniego klubu naszej Ekstraklasy- Suvorow. Nie ma co- ten Nowak, ach, co za lis pola karnego. Warty dania mu za podpis na kontrakcie pół miliona złotych i do tego 135 tysięcy miesięcznie.
Pawłowski? To dopiero klasa. Ten zmysł i inteligencja boiskowa, która pokazał w ostatniej minucie idąc sam z innym napastnikiem (nie pamiętam) na obrońcę i bramkarza. Oczywiście gol nie padł.
Mam tak wymieniać kolejnych. Jak chcesz Polaków, to pokaż choćby jednego, którego można zakupić za pieniądze adekwatne do umiejętności. I jeszcze jeden szczegół- niech ten zawodnik te umiejętności posiada.
Odpowiedz cytując
ardianek
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.02.2011, 12:41
potwierdzenie zainteresowania Celticu Pareiką:
http://news.err.ee/sports/63fb0e2f-c...5-89c17156d49d
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.02.2011, 12:45
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Ja nierozumiem tej naszej polityki Bałkańskiej ;/ Nie rozumiem i nie chce zrozumieć, dam tylko przykład, że najlepsze transfery były gdy ściągaliśmy zawodników z ligi włoskiej,hiszpańskiej... z II ligi oczywiście jak Alvarez, Cantoro, czy Kalu Uche, który nie łapał się w Espanyolu. Potrzeba nam takich transferów, gdzie 19-20 latek nie łapie się np. w Espanyolu, Sportingu Lizbona i ma szansę na rozwój/występ chociażby w młodzieżowej rep. kraju. Jak Uche czy Mijailovic dla Nigeri, Serbi. Niestety jakieś Estończyki, które puszczają tyle bramek, czy Mołdowianie, co puszczają takie bramy jak w ostatnim meczu POL-MOL to jest żenada ...
Już wolałbym Kurto na bramce dać, może dostalibyśmy pare meczy w lidze, ale przynajmniej za pare lat zwróciłoby się to i to kilkukrotnie. Fabianski w Legi też nie był jakimś super bramkarzem, puszczał też szmaty .
Tylko ten Estończyk przez dwa ostatnie sezony był podstawowym zawodnikiem średniego kluby rosyjskiej ekstraklasy, ba nawet w 2009 roku wybrali go tam najlepszym piłkarzem. Przy nim Kurto czy Milan na pewno się sporo nauczą. Jak będą lepsi to go ze składu wygryzą i nie ważne czy teraz czy za rundę czy za dwie. Ważne że będzie to z korzyścią dla Wisły.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Stary 07.02.2011, 12:53
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Tylko ten Estończyk przez dwa ostatnie sezony był podstawowym zawodnikiem średniego kluby rosyjskiej ekstraklasy, ba nawet w 2009 roku wybrali go tam najlepszym piłkarzem. Przy nim Kurto czy Milan na pewno się sporo nauczą. Jak będą lepsi to go ze składu wygryzą i nie ważne czy teraz czy za rundę czy za dwie. Ważne że będzie to z korzyścią dla Wisły.
Zgadzam się. Jakiekolwiek nazywanie go "słabiakiem", czy jakimś anonimem jest przejawem totalnej ignorancji i oderwania od Ziemi. Chyba sobie zdajecie sprawę, że półtora roku temu polegliśmy z Levadią, a pół roku temu z Karabachem. Z całym szacunkiem, ale Tom Tomsk by te 2 drużyny rozjechał.

Ja nie wymagam żadnej gwiazdy i cudotwórcy na bramce. Jeżeli będziemy mieli bramkarza, który wybroni, co ma wybronić, puści co ma puścić, to i tak będzie to jeden z najlepszych bramkarzy w ostatnich kilkudziesięciu latach.
Odpowiedz cytując
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Stary 07.02.2011, 12:55
Bierzmy oldboyów rodem z Levadii Tallin. Brawo Basałaj! Levadia to na obecne czasy i tak wyższy poziom dla nas. Wysmienita polityka transferowa. Śmiechu warte. Nie ważna jest jakosc czy potencjał zawodnika, liczy się, że za darmo! Skończył się czas ambicji Wisły Kraków.
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.02.2011, 12:58
Ja nierozumiem tej naszej polityki Bałkańskiej ;/
No tak, Estonia to Bałkany jak sam ..... Pani z geografii chyba nie będzie zadowolona

Fakty są takie. Gość grał dużo w Rosji, w 2009 kibice wybrali go najlepszym zawodnikiem drużyny, w dodatku etatowy reprezentant swojego kraju. Piłkarsko nie tak słabego, o czym mieliśmy się nieprzyjemność dowiedzieć. Coż, widać dla połowy z was każdy kto nie jest osiemnastoletnim Casillasem, tudzież Davidem de Geą to ogórek, odpad i szrot (moje ulubione słowo )

Aaa nie sorry. Polaków trzeba kupować. Garściami ! Najlepiej tych, którzy w tak bohaterski sposób ograli wczoraj rezerwy Mołdawii. Zuch chłopaki! Nic tylko dać jednemu lub drugiemu 300k euro rocznie i zapłacić jakiemuś klubowi, który myśli, że w swoich szeregach nowego Messiego znad Wisły, milion euro.

Mnie bardziej ciekawi kto z rywalizacji Pareiko - Jovanićc wyjdzie zwycięsko.
Ostatnio edytowane przez fialo : 07.02.2011 o godz. 13:05.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.02.2011, 12:59
Cytat:
Mnie bardziej ciekawi kto z rywalizacji Pareiko - Jovanićc wyjdzie zwycięsko.
Matko Boska! Dopisz, że ewentualnej ;/
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.02.2011, 13:01
z tym Estończykiem to chyba jakiś głupi żart... skąd oni go wytrzasnęli..
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.02.2011, 13:04
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Bierzmy oldboyów rodem z Levadii Tallin. Brawo Basałaj! Levadia to na obecne czasy i tak wyższy poziom dla nas. Wysmienita polityka transferowa. Śmiechu warte. Nie ważna jest jakosc czy potencjał zawodnika, liczy się, że za darmo! Skończył się czas ambicji Wisły Kraków.
Po podpisie widać że niezły z Ciebie agent, ale mimo wszystko spróbuję - pisanie o Pareice per "oldboy rodem z Levadii Tallin" jest jak nazywanie Frankowskiego "staruchem z FC Martigues", bo nasz przyszły bramkarz ostatni raz coś wspólnego z Levadią miał 11 lat temu. Ponad 150 meczów w rosyjskiej ekstraklasie na przestrzeni ostatnich 10 lat Twoje marudne oczęta już nie widzą?
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.02.2011, 13:05
Ja nierozumiem tej naszej polityki Bałkańskiej ;/
Bałkańskiej!? Jeśli to nie jest bardzo niezręczny skrót myślowy, to jestem za zniesieniem obowiązku szkolnego- pieniądze wyrzucone w błoto.

polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post

Rozumiem, że Kagawę albo Nakamurę pogoniłbyś kijem i wyzwał od żółtków? Co za różnica skąd gość jest? Z Estonii, z Japonii albo z Antarktydy... ważne żeby dobrze grał. A jeśli chodzi Ci o "czystość rasową" i samych Polaków, to podaj mi Polaka w naszym zasięgu finansowym, którego widziałbyś na bramce Wisły. Cabaj?

Niektórzy tu piszą byleby jakąś pierdołę napisać

EDIT:
FooFighter napisał(a):Wyświetl post
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
z tym Estończykiem to chyba jakiś głupi żart... skąd oni go wytrzasnęli..
K*rwa. Przeczytajcie sobie skąd chłopa wzięli, zamiast z góry jęczeć.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 07.02.2011 o godz. 13:07.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 07.02.2011, 13:08
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Matko Boska! Dopisz, że ewentualnej ;/
Nie, nie dopiszę tego. Facetem w listopadzie tamtego roku interesował się Celtic Glasgow. Myślisz, że w trzy miesiące jego umiejętności aż tak spadły, żeby nie mógł reprezentować Wisły Kraków,klubu leżącego piłkarsko lata świetlne od Celtów?

Dobry transfer.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 07.02.2011, 13:10
Nie widzieliście co sobą reprezentuje i narzekacie. Może klub chce tylko załatać dziurę do końca sezonu a w tym czasie chce znaleźć (szukać) kogoś konkretnego? Jak sobie wyobrażacie grę na co najmniej dwóch frontach z dwoma bramkarzami? A jak któremuś przydarzy się odpukać kontuzja? A może po prostu facet jest świetny bo grał w lidze którą dzielą od naszej ligi lata świetlne? A może taki jest los klubu ze wschodniej Europy gdzie tuzy lig z Europy walą drzwiami i oknami i nawet chcą u nas grać w ramach wolontariatu? Upłyną jeszcze lata zanim będziemy wydawać miliony Euro na zawodników a oni sami będą chcieli tutaj grać a nie traktować gry w Polsce jako kolejny krok do gry w Europie i zdobycia paszportu UE. Serdeczna prośba: nie płakać!
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.02.2011, 13:16
Cytat:
Nie widzieliście co sobą reprezentuje i narzekacie. Może klub chce tylko załatać dziurę do końca sezonu a w tym czasie chce znaleźć (szukać) kogoś konkretnego?
Amen. Nikt tu nie przywiązuje Kurty do ławki rezerwowych na najbliższe 5 lat, bo Estończyk będzie bronił do czterdziestki. Inna sprawa, że większość krzykaczy hołdujących idei wyimaginowanych "młodych zdolnych", czających się gdzieś w czeluściach Młodej Ekstraklasy z dala od pańskiego oka Maaskanta, po (nie daj Boże) ewentualnej kosztownej (np. mistrzostwo) wpadce Kurty a'la Jarosiński w meczu z Dyskobolią wieszałaby psy na Basałaju, trenerze itd. itp.

Nikt nie odmawia Filipowi umiejętności, ale jak czytam wypowiedzi w stylu "po co kupować kolejnego stranieriego, przecież są młodzi zdolni" to przed oczami staje mi jakiś propagandowy materiał z Teleranka.
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.02.2011, 13:20
Mam rozumieć że dajmy na to Marta Pooma X lat temu byście nie chcieli, bo z Estoni? Albo Gudjonsena w pole bo z Islandii? Ci piłkarze mimo kraju pochodzenia spowodowaliby u niejednego z was wykonanie gestu Onana. A że Pareiko jest słabszy od Pooma? Napewno. Mniej medialny? Oczywiście. Ale czy w naszej lidze potrzeba bramkarzy z Derby County i Arsenalu, czy raczej na poziomie średniaków europejskich? No właśnie...
Zwróćcie jeszcze uwagę na fakt, iż nie możemy mieć w skłądzie samych młodzików. Kurto musi mieć kogo podpatrywać. A od Estończyka wiele może się nauczyć.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 07.02.2011, 13:26
Jeśli jest solidny, to dlaczego by nie? Wcale nie jest nawet taki stary jak niektórzy piszą, ot zwykły wiek dla bramkarza, doświadczony gracz. Zawsze mnie dziwiło dlaczego w europie mogą grać piłkarze po 30-stce a u nas od jakiegoś czasu od razu się ich skreśla.
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.02.2011, 13:28
to dobry zawodnik, tyle lat w lidze rosyjskiej - ja bym go brał i się nie zastanawiał.
Odpowiedz cytując
StarBuzz
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 07.02.2011, 13:29
Poziom płaczu i żalu na temat polityki transferowej naszego klubu przechodzi tutaj już wszelkie granice. Wczoraj kilka stron wyżalania się na temat Dolhy, który był tylko plotką dziennikarską. Dzisiaj kilka stron o tym po co nam bramkarz z ligi rosyjskiej.. Poczekalibyście, aż się liga zacznie i dopiero potem oceniali przydatność nowych piłkarzy. Ja tam jest spokojny i będę wyciągał wnioski po zakończeniu przyszłego sezonu czy aby to okno transferowe było udane czy też nie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.02.2011, 13:30
Roker Pereiro na bramce ?Słabo to wygląda
ofiszjal sajt napisał(a):
Rozmawialiśmy właśnie z Ilie Cebanu.
Nie powinno być dla Was zaskoczeniem, że Ilie interesuje się tym, co dzieje się w Wiśle. Oto, co były bramkarz Białej Gwiazdy powiedział o Sergieju Pareiko:
Miał bardzo równy sezon, w wielu sytuacjach ratował swoją drużynę. Przeciw mojemu zespołowi, Rubinowi, obronił na przykład rzut karny.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów