|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
no wlasnie, czy nie uwazacie, ze brakuje nam kogos ze Skandynawii ? (pozycja niewazna)
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie prawda
![]() Co do transferu, to koleś na papierze wygląda całkiem solidnie, choć przyznam, że miałem nadzieję na ciut więcej. No ale zobaczymy co wiosna pokaże. O ile faktycznie do nas przejdzie ![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Spoko, wiem dlaczego klasyfikujesz Estonię w taki sposób, nie mniej uważam po prostu, że jest to odrobinę naciągane
![]() Geograficznie Skandynawia to w uproszczeniu to, co na Półwyspie Skandynawskim i Jutlandzkim + Wyspy. Politycznie też Estonii na dzień dzisiejszy bliżej do innych krajów bałtyckich niż do Unii Państw Nordyckich (do której niemniej Estonia aspiruje). Kulturowo - ok, tu się najprędzej z Tobą zgodzę, bo wpływy skandynawskie był przez wiele lat niezwykle silne w Estonii, ale równie dobrze można powiedzieć, że bardzo silne były przez długi czas w tym regionie wpływy kultury rosyjskiej czy nawet polskiej. Po prostu uważam, że nazywanie Estonii krajem skandynawskim to lekkie nadużycie. Pozdrawiam ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Nawet wikipedia się z tobą nie zgadza ![]() A kończąc OT, to chyba na ten moment lepszego kandydata Stan nie znajdzie. ![]()
Visca el Barça!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że sami frustraci komentują tu na forum... czy wy zdajecie sobie sprawę z tego co piszecie? czy piszecie tak po prostu, żeby się wyżyć na klawiaturze? Ten zawodnik ma niesamowite doświadczenie gry w mocnej europejskiej lidze... przez lata był numerem jeden w klubie o którym marzy 75% naszych ligowców... tam się zarabia poważne pieniądze i rywalizuje z mocnymi klubami... szansa na promocję swoich umiejętności... ligę rosyjską dzielą lata świetlne od nas, a wy gardzicie zawodnikiem który przez lata w niej rywalizował... nawet jeżeli to rozwiązanie tymczasowe, to chyba najlepsze możliwe... ostatnio wydaliśmy kupę szmalu na przeciętnego bramkarza, więc teraz nie liczcie na to, że sprowadzą drugiego za podobną lub wyższą kwotę.
kompilacja jego występów - http://www.youtube.com/watch?v=32h4k...x=2&playnext=1 ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem - ale lepiej już postawić na młodego, polskiego bramkarza (niech się ogrywa) niż sprowadzać takie wynalazki.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a bo nie wiem Kurto - jest starym francuzem którego ogrywamy ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zgłęb temat, potem się odzywaj. |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja bym sciagnał Kuszczaka, gdyż jak wiemy raczej odejdzie z MU.
Mysle, że jedyny dobry transfer tej zimy jeśli chodzi o przyszlosc klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Moim zdaniem przegra rywalizację z tym Estończykiem, to nie jest byle kto czy jakiś no - name tylko solidny zawodnik grający regularnie w silnej lidze w drużynie środka tabeli. Pamiętamy przecież bramkarza Levadii jak świetnie z nami bronił. Sergei jest podstawowym bramkarzem kadry, a nie ten z Levadii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Taki gość u nas? Nie wiem czym go Staszek skusił, może złudną perspektywą gry o LM, bo na pewno nie kasą
W Tomsku pograć o puchary czy LM jest wręcz niemożliwe, ale zarobić pewnie się da. Tylko ileż można zarabiać,nawet dużo i grać non stop na tym samym poziomie? Ciekawa sprawa, bo facet jest naprawdę solidny i gdyby był z Anglii czy Francji to nie jeden by tu piał z zachwytu. Co do wieku to nie ma się co napinać. Gdy zdrowie pozwala to może jak Van der Sar grać i do 40. Liczy się to co kto umie i czy organizm daje radę. W Anglii w Włoszech nikt nikomu nie patrzy w metrykę. Tylko u nas w takim skansenie już tak. Brać faceta jeśli się da. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bo w Tomsku ona jest większa, problem w tym, że na papierze Tam ponoc były ogromne problemy finansowe, dlatego właśnie nie chciał przedłużyc z nimi kontraktu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Żadna rewelacja choć pewnie i tak lepszy od tych bramkarzy, których mamy. Jednak spodziewałem się kogoś ciut ciekawszego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale grał krótko i w bardzo przeciętnym klubie gdzie przychodziło na mecze po 1000 kibiców i wielu dobrych zawodników wolało grać w innych zespołach. W ogóle to całe FK Moskwa było sporym fenomenem jak na ligę rosyjską. To było coś w stylu Odry Wodzisław. Odra też miała czasami sezony że walczyła o puchary. Tom Tomsk to drużyna na pewno solidniejsza niż FK Moskwa.
Poza tym Jop, ze względu na nazwisko był zawsze na ustach całej Rosji, a w końcu i tak się na nim poznali i grzał przez długi czas ławę. Estończyk był podstawowym zawodnikiem przyzwoitego klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
@MaciekJ87
A teraz znajdź tu nazwisko Pareiki Nie zdziwiło Cię, że na tym innym filmie miał długie włosy?
Ostatnio edytowane przez Stanlej13 : 07.02.2011 o godz. 11:44.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|