|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zapomniałeś o Kowalskim
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
i "Wiosną kibice zobaczą lepszego Branco" !!! ![]() ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja dodam jeszcze, że cieszymy się z piłkarzy, ale dla mnie cichym bohaterem jest Stan. Spójrzcie, jaki gość jest skuteczny - praktycznie załatwił wszystkich tych, których chciał Maaskant. Sytuacja w Wiśle od wielu lat nie do pomyślenia. Czapki z głów, Panie Valckx!
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Albo taki Branco - ewidentnie gość nie wie o co chodzi, próbuje beznadziejne ustawianie się nadrabiać głupimi faulami i do tego napierdala w trybuny z każdej pozycji z przyczyn tylko sobie wiadomych. Albo taki Łobodziński - to jest dopiero materiał! Takiego odpuszczania jakie on prezentuje to dawno nie widziałem. Gość przewraca się na sama myśl o starciu z przeciwnikiem... Mamy w drużynie masę piłkarzy wypalonych, przepłaconych, czy też zwyczajnych fujar. Jeżdżenie akurat po wychowankach, którzy zarabiają najmniej w kadrze i przynajmniej się starają jest po prostu nie fair. Ja bym raczej wziął przykład z Polonii i założył nasz własny "Klub Kokosa" (u nas może się nazywać "Klubem Łobo"). Z gościa pożytku i tak nie ma, a wystawianie go w ME to wypaczanie sensu tych rozgrywek. Jak się tak bardzo przywiązał do pensji, to niech przynajmniej straci alibi w postaci "walki o skład" (gdzie ja widziałem u niego wszystko, tylko nie walkę).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.01.2011 o godz. 19:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
No to gratulacje.
Po tej calej histerii to Maor bedzie mial duza presje, a druzyna jak widac po tym 0-4 jeszcze nie gotowa wiec przed nim trudne zadanie. Ja jednak wierze ze sobie poradzi choc duzo zalezy od reszty druzyny bo sam wiele nie zdziala (w koncu to gra zespolowa).Nie jestem kibicem Wisly wiec jesli mowie ze to dobry transfer to to nie jest gadanie na wyrost napalonego kibica (jak tu czesto bywa na tym forum) tylko obiektywne spojrzenie ![]() Oczywiscie kazdy transfer niesie za soba ryzyko, ale bez ryzyka niema sukcesow. Osobiscie mam nadzieje ze to tylko poczatek sciagania pilkarzy z Izraela do Polski, bo Izrael to rynek dobrych pilkarzy napalonych na slowo Europa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bunoza wczoraj przecież był najlepszy. Nie dość że nie kopał się po głowie z tyłu to jeszcze pchał sie do przodu. Nawet w okolicach 90 minuty szedł Małeckiemu po skrzydle tyle ze Małecki zamiast mu podać potknął się na piłce. Jak się ma 195 cm wzrostu to zawsze ktoś wypatrzy ruchy paralityka
. Uważam że będzie z niego pożytek![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Co do reszty posta się zgadzam - Bunoza będzie za rok najlepszym stoperem Wisły. Edit. Dopiero teraz przeczytałem wypowiedź wolfyego Jakbym zgadł ![]() No, coż jesteśmy pokemonami ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 31.01.2011 o godz. 19:05.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Zeby nie było: dostrzegam różnicę między Bunozą a Kompanym, ale do licha Bunoza (choc nie jestem aż tak krytyczny wobec niego jak znakomita część forum) już powinien grac jak chocby 17- letni Kompany |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Szkoda że nikt nie dostrzegł co Bunoza odp... w obronie, do przodu to może się pchać jak nauczy się bronić a z tym jest kiepściutko. Widać jakich to ekspertów mamy na forum - Bunoza graczem meczu - buehehehe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tych osób już nie ma. Jest to problemy Stana, który na kontrakt Łobodzińskiego czy Jirsaka nie ma żadnego wpływu...
A jak zawodnik powie nie, to co wtedy? A jak wypali i pójdzie do Olympiakosu jak Kuźba to co wtedy? Na tym polega podpisywanie kontraktów. Raz człowiek się przejedzie podpisując wysoki kontrakt z Łobodzińskim czy Dawidowskim, ale czasami podpisze sie głodowy kontrakt z takim Błaszczykowskim i sprzeda za grube miliony... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jak za rok Bunoza będzie najlepszym stoperem Wisły, to będzie pewnie znaczyło, że pozbyliśmy się wszystkich pozostałych. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chciałbym zobaczyć naszego Gordana naprzeciwko niskiego, szybkiego, zwrotnego, dysponującego dobrym zwodem napastnika z ligi hiszpańskiej. Boje się, że wówczas jednoznacznie rozstrzygnięto by jego ,,potencjał" i możliwości zrobienia kariery. Co innego Chavez - dla mnie zawodnik pokroju Arboledy. Cikosza również da się obrobić, gdyż ma świetne warunki fizyczne, jest szybki, wybiegany, tyle że na razie gra słabo taktycznie i zbyt łatwo daje się ogrywać w pojedynkach jeden na jeden.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Taka postawa wynikajaca z braku gry srodkowych pomocnikow, nie moze byc raczej powodem do zadowlolenia. Mimo wszystko kilka wczorajszych zagran Bunozy bylo niczym na przekor temu, o czym ciagle pisze Wolfy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Najlepszy poniedziałek w tym miechu
Teraz trzeba wierzyć w to że nasze 3 nowe nabytki będą wzmocnieniem. Następna sprawa mają parę tyg. na zgranie się dużo a jednak mało , mam nadzieję że Maaskant zrobi to co trzeba i dobrze ich ustawi i będą grać jako tako. Ale to i tak mało jeszcze jest potrzeba 2 obrońców i brakarz i jeszcze napastnik. Teraz pewnie tych transferów nie będzie na pewno pozyskają bramkarza w tym okienku resztę będą szukać w Lecie. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Powinien, nie powinien. Nie każdy ma taki sam talent/predyspozycje/warunki do rozwoju. Poza tym Ciężko wyznaczać świetnego obrońcę jako punkt odniesienia do oceny każdego obrońcy, że skoro akurat Kompany był na tyle dobry że dał rade grać w wieku 17 lat w pierwszym składzie Anderlechtu Bruksela to każdy powinien też taki poziom mieć.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ma na razie chłopak więcej szczęścia niż umiejętności, ale i tak ryzyko trzeba minimalizować. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Strata 30-50 tys euro jest chyba lepszym rozwiązaniem, niż np. 750 tys euro, gdy taki zawodnik będzie grzał ławę przez 3 lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 31.01.2011 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie ja sie odnioslem do jego gry obronnej? Napisalem tylko, ze wczoraj wyprowadzal pilke w poprawny sposob.
Cytat:
Glownym jego problemem jest wlasnie to o czym mowisz, czyli stwarzanie zagrozenia pod wlasnym polem karnym a nie ogolna 'klodowatosc' bo cos tam juz potrafi z pilka zrobic ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
a jak mu wyjdzie, to ma szczęscie... genialne myślenie... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko że - widzisz - on jest stoperem. To tak jakby napisać, że' XXX' to zajebisty bramkarz, co prawda puszcza co drugą piłkę pod pachą, ale za to jakie ma zajebiste wykopy!
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]() Zjebalem się z krzesła ![]() ![]() Kowalski mniej pokraczny od Bunozy ![]() ![]() ![]() nie pij kolego, wódka nie jest dla ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jest stoperem. Nie mozna sie nie zgodzic, ze Bunoza musi sie skupic na poprawie gry obronnej i to w dosc krotkim czasie. Wtedy moze cos jeszcze z niego byc jako zawodnika - stopera - w nowoczesnej pilce. Bo warunki i jakies podstawy do gry caly czas ma, problem w tym ze POKI CO nie jest pewnym obronca. Za rok moze grac o niebo lepiej, gorzej lub wciaz niepewnie jak dzis.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|