|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Nie powiedział że niespodzianki, tylko że myśli że dojdzie jeszcze jeden, dwóch piłkarzy. Więc nie wprowadzaj ludzi w błąd.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
1 może dwóch to znaczy, że bramkarz na 100%, Melikson nie wiadomo czy dojdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wisła Kraków
Jeśli myślicie, że Siwakow to koniec dobrych wieści na dziś, to jesteście w błędzie! cytuje oficjalną stronę Wisły na facebook'u ![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fajnie, że są uzupełnienia składu, ale nie piejmy aż tak z zachwytu.
Bramkarz: jesteśmy wplecy Obrona: za Alvareza, Diaza, Głowackiego i Marcelo mamy Jailensa - na razie w plecy w stosunku do tego co było rok temu. Dalej nie ma bocznych obrońców. Przynajmniej wygląda to solidniej niż na jesieni. Pomoc: Sivakov to enigma, najbardziej mi się podobał pomysł zastąpienia Meliksonem Piotrka Brożka, ale są jakieś problemy. Atak: sorry, ale na papierze i youtube Genkow wygląda na słabszego zawodnika niż Paweł. Paradoksalnie mimo to mam nadzieje, że okaże się krokiem do przodu bowiem: nie będzie machać rękami i stroić fochów, jest innym typem napastnika niż Brożek - bardziej przydatnym do stylu gry Maskaanta. Może np. z takim Śląskiem kiedy mieliśmy 41 dośrodkowań jakby grał Genkow, to coś by wpadło, a z szybkościowcem Pawłem było jak było. Więc przestrzegałbym przed ferowaniem wyroków, że będziemy na wiosnę wszystkich wciągać nosem. Stan robi fajną wymianę kadr, i może to przyniesie pozytywne rezultaty, ale pewności nie mamy. P.S. kurde, ten Melikson najbardziej wyglądał mi na takiego co robi różnicę. Reszta to wymiana trybików na podobne do starych. Szkoda, że są problemy. Powód: ps
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 28.01.2011 o godz. 20:25.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Ja jednak byłbym za tym aby Riosa wykupić za te ponad milion Euro. Pamiętam o takiej sondzie gdzie wypowiadaliśmy się o przydatności zawodników pozyskanych w poprzednim okienku. Pamiętam, że większość z nas bardzo pozytywnie wypowiadała się o tym napastniku a przecież większość z nas nie może się mylić !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jak dla mnie prawdziwym testem dla Stana będzie sprowadzenie klasowego bramkarza który będzie stanowił pewny punkt naszej defensywy a co do transferów w tym okienku to poprzednie przy nich wypadają bardzo blado jestem optymistą z tym składem plus bramkarz mistrzostwo kraju jest na wyciągnięcie ręki a jeśli chodzi o wzmocnienia w lecie najpierw trzeba wiedzieć kto zostanie a z kim się pożegnamy
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@Oldpara Melikson robił różnice w słabszej lidze izraelskiej.. Nikt nie może przewidziec co pokaże u nas a będzie mu tutaj ciężej..
Ostatnio edytowane przez cinekw : 28.01.2011 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
18. Austria 19.7 2/4 19. Czechy 18.9 1/4 20. Cypr 18.1 0/4 21. Bułgaria 16.1 2/4 22. Słowacja 14.5 1/4 23. Chorwacja 14.4 2/4 24. Serbia 14.2 1/4 25. Szwecja 14.1 0/5 26. Norwegia 13.9 1/4 27. Białoruś 13.8 1/4 28. Polska 13.4 1/4 ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Riosa nie wykupimy na pewno.. żeby Wisła dała za napastnika ponad 1mln euro to musiał by on po jesieni miec 7 bramek 7 asyst i robić różnice.
a jak narazie to pokazał ze jest najlepszy technicznie. a to za mało na takie pieniądze. i jak ktos wspomnial ze powinniśmy kupić 2 napastników, bo w lecie zostaniemy z jednym: racja ! ale Wisłę nie stać by płacić 6 miesięcy wysoki kontrakt zawodnikowi który ma się wkomponować w zespół i grać dopiero za pół roku. lubię to !
Ostatnio edytowane przez yogul : 28.01.2011 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
na jakiej podstawie piszecie że Rios jest wart zapłacenia 1.000.000 EURO bo nie jestem w stanie tego pojąć
co takiego czyni z niego takiego asa pola karnego że zachwycacie się nim jak by był nie oszlifowanym diamentem ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
@kibic1918 To sobie popatrz na różnice punktowe. Wogóle mecze pierwszych 2 albo 3 zespołow z resztą ligi wyglądają śmiesznie.
Ostatnio edytowane przez cinekw : 28.01.2011 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Maja tam 3 dobre zespoły, a my narazie obiektywnie patrzac 1 i to nie ten ktory bysmy chcieli.
Liga Polska jest słabsza od Izraelskiej, kto twierdzi inaczej jest niepoprawnym optymista. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
choć to więcej powie niż takie mówienie polaka znającego tylko naszą ligę i dwumecz z Beitarem, bo tak postrzega ligę izraelską przeciętny Wiślak...ps. no tak ale ich czołówka jest lepsza od naszej czołówki, Dlatego mamy bardziej wyrównane mecze bo mamy słabszych potentatów Powód: ps
Ostatnio edytowane przez Przemoo : 28.01.2011 o godz. 20:46.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Tak jak nie wiadomo, czy Genkow nie będzie lepszy od Brożka, a Jailens od Marcelo. Zobaczymy ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
O ile Turasy mogły przepłacić za Brożka (nawet na pewno), to Holendrzy nie przepłacili za Marcelo. I to raczej jakościowo na wymianie Marcelo-Jaliens na plus wyszła Eredivisie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No to widzisz, widocznie nie znam się na piłce. Ja mam ogólnie dziwne pojęcie o piłce, lige niemiecką uważam za lige na drugim miejscu na świecie zaraz za angielską, a hiszpańską którą niektórzy uważają za potęge nie umieściłbym nawet w TOP3, więc pozostane przy swej teorii że liga Izraelska nie równa się Polskiej ![]() @polska.mysl.szkoleniowa Tutaj pewnie też się nikt ze mną nie zgodzi, ale Marcelo w polskiej lidze wymiatał, zgadzam się, brylował w ofensywie, ale myśle że gdyby porównać Jaliensa a Marcelo w okresie kiedy odchodził do PSV, umiejętności defensywne byłyby na korzyść Kewa i to zdecydowanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Brawo Stan! Sprowadzenie Genkova i Siwakowa a przede wszystkim Jaliensa do takiego klubu jak Wisła świadczą o tym, że gość na transferowym rynku piłkarskim się umie poruszać. Kulisów nie znamy jak tego dokonał, ale pewnie w większości przez swoje znajomości.
Możliwe, że nas Stan jeszcze kimś pozytywnie zaskoczy. Pamiętajmy, że 31 stycznia zamyka się okienko dla klubów zachodnich więc jest szansa, że kogoś tam jeszcze dobrego Stan zbajeruje ![]() w każdym razie na dzień dzisiejszy super wieści ! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|