|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Pisze na tym forum pierszy raz. sledze je od kilku lat .Kilka reflekcj .1 Najlepszym transferem zpewnoscja jest nowy derektor sportowy .i w nim cala nadzieja.2 Ci 4 kadydaci tez wyglondaja niezle. Moze jedynie ja mam takie odczucja ale Sziwakow przypomina sposobem gry Kamila i szczerze uwarzam ze to jest jego miejsce w WISLE JAKO PRAWY POMOCNIK. Melikson to technika i szybkosci na swietnym poziomie ,ale psychika sami zobaczycie ,albo bedzie gwiazda tej ligi ,albo ucieknie z WISLY ZOBACZYCIE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Gdybym dostawał pieniądze za moją miłość do Wisły, byłbym milionerem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
w ramach ciekawostek bo chyba nie było
oficjalna strona Hapoelu: Cytat:
PS: news oczywiście nie z dzisiejszego dnia.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 27.01.2011 o godz. 02:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
^na tym zdjeciu wyglada jakby szedl na ukrzyzowanie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Faktycznie entuzjazmu to u niego jakiegoś wielkiego to nie widać.W ogóle jakiś taki mizerniutki.(wyżej napisano że może nie mieć jednej nerki i odbytu)Napewno pojedzie zwiedzić obóz koncentracyjny w Oświęcimiu(własnie mamy rocznice wyzwolenia)aby tylko nie odbiło to się na bidulce jakoś negatywnie
Ostatnio edytowane przez rotmistrz : 27.01.2011 o godz. 07:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Gdzieś czytałem ,że Maor ma polskie obywatelstwo!! U Żydów to normalne ;-) Ciekawe czy jak przyjdzie do konferencji i prezentacji to zaskoczy wszystkich polszczyzną. "Dlaczego nie rozumieć , my wszystko rozumieć, Pan spocznie, Pan się rozpłaszczy , Pan się herbata napije".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Fajnie by było Bronex
Ale niestety Maor nie zna ani słowa po polsku...Tak więc przychodzi tu jako regularny obcokrajowiec i trudny proces aklimatyzacji go nie ominie.![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
niech wygląda jak chce, może być nawet bez nosa, ważne żeby dobrze grał i godnie reprezentował naszą Wisełkę.
Już mieliśmy w drużynie ślicznych pajaców, którzy zamiast grać przesiadywali w galeriach ![]()
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kolego to było zajebiste. Dzięki za poprawę humoru z rana ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
no raczej nie da sie bo gral raz w rerezentacji Izraela.
No i Smuda nie oglosil wczesniej ze go nie powola a on tylko takich powoluje ![]() Peskovic: bardzo chcialem grac w Wisle http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Bramkarz Benfiki Lizbona na celowniku Wisły
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Kolejny bramkarz przymierzany do Wisełki ![]() Jak dla mnie ten zawodnik jest za słaby żeby być nr 1 |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Peskovic twierdzi ze handlowanie meczami to nic takiego i przecież juz grał po fakcie w Polsce. Czyli nie dość ze mentalność prostytutki to jeszcze klasyczny debil.
Powinien pójść za miedze. Raz ze kupczace szmaciary szukają golkipera, dwa - idealnie sie chłop wpisuje w ten klubik: handlarz-idiota pokrzywdzony przez Wisle. Z takim cv ma szanse stać sie bohaterem trybun i naloznica filipiaka. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
że mu parę meczy wyszło to nic takiego
Pawełek tą rundę też miał dobrą a i tak uważam go za słabego bramkarza |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Głowacki znów kontuzja...Dobrze, że go pchnęliśmy.
Oby nasz nowy +30 tak podatny nie był. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sprawa z pozyskaniem bramkarza w moim przekonaniu jasno sygnalizuje, że nie mamy większych pieniędzy aby zatrudnić kogoś lepszego od Pawełka. To co było zostało już wydane tj; 1,2 -1,5 mln euro i na tym koniec. Tak samo nie wierzę by kogoś zatrudniono do ataku poza Bułgarem - a my musimy mieć napastnika do pierwszej 11-stki, jeżeli gość zamiast trenować z nami będzie jeździł na jakieś zgrupowania to nic nam po nim - chyba że podczas kolejnego zgrupowania dojedzie ktoś na testy. Nie róbmy transferów na siłę gdy nie mamy pieniędzy - liczy się jakość to odnośnie bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moze sie nie znam ale chyba w tym meczu bronil Julio Cesar a my sie chyba interesujemy Jose Moreira
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
http://pl.soccerway.com/matches/2011...nchal/1051057/
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.01.2011 o godz. 09:31.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Hmm, ja wolałbym kogoś kto gra w miarę regularnie. Jeśli nie pierwszy bramkarz, to chociaż drugi.
Nie skreślam go, ale przyznaję, że te jego kontuzje kolan mnie nieco przerażają... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=TJtor-z20tM Dziś o godzinie 16:00 holenderski obrońca zostanie przedstawiony jako nowy gracz Białej Gwiazdy.
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 27.01.2011 o godz. 09:48.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dziś prezentacja Kewa, ciekawe czy pokażą jeszcze kogoś.. albo coś ciekawego powiedzą o przyszłych transferach;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
co ma za uszami Peskovic to ma, ale jesli to prawda ze dla Wisly rozwiazal kontrakt z Cluj, to wyszlo to cholernie malo po dzentelmensku. Zmieszalismy goscia z blotem jak Dana. Bylo sie nie zabierac za ta kandydature wogole. Zaczynam podejrzewac ze o przeszlosci Peskovica dowiedzieli sie z tego forum. Bo inaczej nie potrafie tego wytlumaczyc. Chyba ze wiedzieli i zwisalo im to, ze Peskovic byl w cos tam zamieszany. nie wiadomo ktore mniejsze zlo. masakryczna masakra
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A ja nie wiem skąd wy bierzecie swoją pewność, że Pesković był na testach medycznych w Wiśle? Wywalili gościa z Cluj, to zaczął jego manager grę medialną, aby gościa ktoś chciał wziąć. Cupiał zablokowałby gościa w pierwszej chwili, gdy tylko Valckx podał jego nazwisko. Sądzicie, że Cupiał dowiaduje się o zawodnikach w kręgach zainteresowania dyrektora sportowego dopiero, gdy przychodzi do podpisania umowy?
Zdecydowanie wolę wierzyć Wiśle, niż pismakom. Oficjalna strona nie podała informacji o nim? Nie. Dla mnie sprawy w ogóle nie było.
Ostatnio edytowane przez PiotrG : 27.01.2011 o godz. 10:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |