|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
.![]()
Hac urget lupus hac canis. Wisła Kraków Victore.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla-online.pl/news/dwoc...ualizacja-1520
Wiem to juz bylo dawno ale moze wie ktos o jakiego bramkarza chodzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
o casiliasa...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
o ha ha ha jaki dowcipny jestes ;D
a jak chcesz zartowac to naucz sie pisac Casillas ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
http://www.sport5.co.il/articles.asp...=93087&lang=he
Tam można obejrzeć filmik wyświetla się skrót meczu z Beitarem, widziałem tylko trochę z tego meczu bo transmisja strasznie mi się cieła. Jakoś tam pod koniec Melikson zagrywa idealną piłeczkę do kolegi z drużyny. W meczu z Hapolem też taką zagrał. Trzeba przyznać że jego prostopadłe podanie to jest takie coś jak w stylu Stilica, nie za mocne, nie za lekkie, po prostu idealne, wszystko w tempo, to jest rzadkość u nas w lidze. Melikson według mnie nakryje Stilica czapką bo ten chłopak ma znacznie więcej walorów. Na taki transfer czekałem od lat. Wcześniej wydawało mi się że Marko Milnković może być takim piłkarzem, teraz uważam że Melikson to jest zawodnik bardziej kompletny.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 18:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Co my na to?
Otóż zdradzimy Wam, że to zdjęcie robił Stan Valckx w poniedziałek rano w pawilonie medialnym w ramach zwiedzania stadionu z Maorem. Kew ma takie samo zdjęcie ze swoim menedżerem. I nie oznacza to, że umowy z zawodnikami zostały podpisane. Jak rzeczywiście tak będzie, to będzie informacja ![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Nie każdy dostaje realną szansę w reprezentacji. Ktoś pamięta "przypadek Frankowskiego"?
|
|
|
|
Guest
|
|
Jak już wcześniej pisałem Melikson i jego menager sprawiali wrażenie ostrożnych także tym bardziej dziwne jest to wszystko.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
podobno jutro ma być konferencja prasowa z prezentacja całej trójki? ZBYMAK czy możesz to potwierdzić? dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
Biuro Prasowe Wisły Kraków
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
spokojnie panowie, wiadomo że wszystko jest dogadane, gdyby tak nie było napewno takie zdjecia by sie nie ukazały
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Skoro odzywa się tutaj Biuro Prasowe, to mam pytanie niezwiązane z tym akurat tematem. Czy dzieje się coś w sprawie kiosków gastronomicznych dla kibiców na trybunie wschodniej i południowej? I prośba - mogłyby zostać umieszczone w internecie zdjęcia nowych kas biletowych, wybudowanych na trybunie wschodniej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
1.Ktoś się podpalił z dwójki menago, Melikson i przed wcześnie wysłał fotkę chcąc się pochwalić. 2. Menago Meliksona chce narzucić większą presję na działaczy Wisły. 3. Wszystko jest już dogadane. Najbardziej prawdopodobny scenariusz według mnie -3.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|||
![]() Zdaję sobie sprawę z takich kwestii jak jego wiek czy to jak jego udział w aferze korupcyjnej może wpłynąć na wizerunek klubu, dlatego jestem przeciwny podpisywaniu z nim kontraktu, ale pisanie, że to słaby bramkarz w sytuacji, kiedy tak naprawdę niewiele się o nim wie jest grubą pomyłką. Oceniaj obiektywnie i przekrojowo, a nie na podstawie przesłanek i tego co sobie sam wbijesz do głowy. ![]()
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
|
|||
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
co z Genkowem ?
nie sledzilem tematu przez 4 dni tyle bylo newsow, zdjec, ciagle brakuje najwazniejszego info mialem ograniczony dostep do netu i liczylem, ze jak wroce to jakies oficjalne transfery juz beda, a narazie to jest (prawie) Melikson ale prawie to on byl 2 tygodnie temu ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Guest
|
|
Powodzenia.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 25.01.2011 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
co do podpisania - może podpisali, nie wiem, nigdy nie podpisywałem takiego kontraktu, i teraz tylko czekają na wyniki testów które miały być najwcześniej dzisiaj, przy odważnym założeniu, że testy zaczęły się w niedzielę. (dlaczego odważne założenie? kilkanaście godzin po meczu, i jeszcze z podróżą samolotem przez kilka godzin w międzyczasie, organizm ma prawo być zmęczony, a krew gęsta jak śmietana) wyluzuj, nie pali się.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 25.01.2011 o godz. 20:05.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przypomina mi sie sytuacja z braciami Brozkami... Zagraniczne media informowały o tym ze Brozkowie przechodza do Trabzosporu i nawet były zdjecia ze podpisuja umowy a na naszej oficjalnej stronce nic,milczała... Teraz jest sytuacja z Meliksonem media zagraniczne podaja ze Melikson podpisał kontrakz Wisłą a oficjalna milczy pora kolejny... O co tu chodzi... Dziwna to wszystko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cała trójka (Melikson, Genkow i Jaliens) będzie grała w Wiśle. Nie gorączkujcie się.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie ma się czego obawiać, cała trójka zagra w naszych barawach, gdyby klub nie był pewny, że uda się z nimi podpisać umowy nie informowałby o testach medycznych i nie robił wokół całej sprawy takiego szumu. Testy medyczne trochę trwają, ale to znaczy, że się chyba do nich przykładają. Trochę spokoju, pewnie jutro albo w czwartek ogłoszą podpisanie kontraktów.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeżeli BP twierdzi, że kontrakt jeszcze nie podpisany to pewnie są tego powody. Po tym jak wystrzelili z przyjazdem Meliksona są jak widać ostrożniejsi, więc radzę poczekać na oficjalne potwierdzenie transferu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
izraelskie gazety (tak jak u nas) też płacą za najświeższe, niekoniecznie prawdziwe informacje spoko, jutro będzie konerencja, poprostu chcą zaprezentować wszystkich trzech na raz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szczerze mówiać sprawy zaczynają być niepokojące. Genkow był w Krakowie negocjowac kontrakt w czwartek. Teraz jest wtorek wieczor i zadnego info. Tłumaczenie forumowiczów, że pewnie czekają, żeby zaprezentować całą trójkę jest nielogiczne. Byłoby to wbrew interesowi klubu. Bo jeśli Genkow wynegocjował i przeszedł testy medyczne to powinien śmigać już w Hiszpani z nowymi kolegami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Panowie spokojnie nikt jeszcze nie podpisał oprocz Genkova ale to tylko kwestia wynikow badan.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Studiuję w Warszawie... ale w sercu wciąż WISEŁKA!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|